- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
oglen yuruyusumu yaptım cok yoruldum ama vıcdanım rahat ıncecık olma yolunda attıgım her adım
deger kös kös oturup aksam aglamaktan da ıyıdır degılmı guzeller
adaer canını sıkma boşver desem biliyorum hiç bir anlamı olmayacak.her anne baba seninkiler gibi olamıyor maalesef.ne yapacaksın canım eşinin hatırına katlanacaksın.onlar utansın yaptıklarından.belkide düğünde sana takı olarak çok fazla şey takmayı düşündüklerinden zaten biz takı yapacagız fazlasıyla diyemi düşünüyorlar acaba.
mersı sekeropuyorumnanaktanalkisalkisalkis a.s.
aylin canım hoşgeldin,bebişim sen de evlencektin değil mi?
adaercim nişanlının iyi olması herşeyden daha önemli.eşya ev bark eninde sonunda olur canım.huzur herşeyden önemli.emin ol eşinde kendi ailesinin farkındadır.7 yıllık evliliğimdeki tecrübeme dayanarak derimki sana : asla aileler yüzünden aranıza sogukluk sokmayın tatlım.
hos geldın aylıncıgım senı merak etmıstım hadı bakalım bız tam hız basladık cokta guzel gıdıyoruz haydı sende gel hihoyyytmerhaba ben geldim
ay kizlar kac sayfa biriktirdiniz cumadan beri yaa... ben kac gün giremedim KK acilmadi sinir etti beni. hafta onu nerdeyse hic evde degildim, pazarteside acamadim KK. siz sohbet bile etmissiniz...
cuma günü liste yapildimi?
aylincim kuzeninle karşılaşman nasıl geçti bayramda hani çatlatacagın bi kuzenin vardıyaa yanllış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?