80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa bide yardım edin bana şu mesajlardan alıntıları nasıl yapıyorsunuz.ben tam olarak beceremiyorumda
canım alıntı yapacağın mesaj bi tane ise direkt mesaj altında ALINTI YAP tuşuna bas,eğer çoklu mesaja yazacaksan son mesaja kadar MQ tuşuna basarak ilerle en son mesajda da ALINTI YAP tuşuna bas.hepsi gelecek önüne...

bugün
1 kepek ekmek,1 peynir,domates,.çay
ıspanak yemeği,2 kaşık yoğurt,yarım kase kadar salata
arada birazdan 1 elma yiycem
akşama tavuk ızgara yiycem ve salata
ara:2 mandalina yerim

ya kızlar ne güzel sohbetler edilmiş ve çıkmışsınız kimsecikler yok

adaercim naçizane benimde bir yorumum olsun nişanlınla huzurlu olun yeter. ınan maneviyatı ölçecek hiçbir değer yok ( eşyaların hiçbir önemi yok gönüller hoş olsun yeter)

selma canım aşkolsun hiç msjlarıma cvp yazmıyorsun

soran arkadaşlara zayıflama kemeri ve zayıflama ilacı hiç kullanmadım pek mantıklıda gelmiyor Sağlık B. onaylı olsa bile.

sabah 3 kayısı ılık su
dom peynir zeytin yumurta roka 2 dilim çavdar ekmek
ara elma
öğlen tbalıklısalata 1 dilim ekmek
ara ve 2.arayı birleştirip 1 simit yedim ne kadar kalorisi bilmiyorum (
akşam? ve meyve yeşil çay ve şekersiz 2 kupa çay
8 bardak su

yaa artık herkese gücenmeye başladım kimse ne yazdığma cevap veriyor ne selamıma ((((
görünmezmiyim ne anlayamıyorum

kimseyle birşey paylaşamıyorum paylaşabilmek adına hergün işten gelince (kıyafetlerimi bile değişmeden ) geçmişi okuyorum ve ve çoğu arkadaşa msj yazıyorum yada kafama takılan şeyleri soruyorum fedakarlık yaptığımı düşünüyorum ( bazı şeyler fedakarlık ister sizlerle burda aynı havayı soluyup aynı amaçta burada olmak) ama bıkmadan usanmadan yaptım ama nafile kimse görmüyor ya insan bir selam yollamazmı tek taraflı AŞK gibi oldu benimkisi :)

sizlerle olmak güzeldi sizi okuyarak anlamaya çalışıyordum

handerya beni listeden çıkarabilirsin

.

CANIM INAN BU TARZ ŞEYLER HEP OLUYOR SENDE INŞALLAH BAŞI DEGIL SONU IYI OLANLARDAN OLURSUN SAKIN BU ŞEYLERI KAFANA TAKMA

BAHARNAZ SAKIN SAKIN LISTEDEN CIKMA CANIM BEN COKTANDIR GIRMIYORDUM NET YOKTU O YÜZDEN GECMIŞIDE OKUMADIM LÜTFEN ÖYLE DÜŞÜNE BEN SENIN YÜZÜNÜ VE KENDINI GÖRMEDEN SEVDIM SAKIN BIRAKMA :gitme::gitme::gitme:

aman aman da baharnaz kusermıs kusme canım bazen bende kendı kendıme konusuyormus gıbı oluyorum bazen bende darıldıgımı yazayım dedım ama neyse son gunlerde sankı dahamı ıyıyız ne
sakın kusme bız bırbırımızı goremezsekte bızım bıze ıhtıyacımız var daha zayıflayacagız
sonra cıtırlar olarak bulusacagız sahı kızlar ıstanbulda oturanlar
neden bulusmuyoruz bırbırımızı tanıssak daha ıyı olur baharnazcım operım yanaklarından

ıyı aksamlar selmacım melocum ben ıyıyım sız nasılsınız cok sukur bu gunude kacamaksız
gecırdım cok sukur darısı yarınlara

baharnazkaydirigubbakcemile saçından tutup getiririm seni buraya lülülülülülü aaa arkadaşım alıngan olma lütfen lmaz: kendi adıma konuşuyum aynı anda denk gelmeyince alıntı yapıp cvp yazmıyorum ama okuyorum her msjını sonra takımdan çıkmak ne demek :CüvCüv: böle olursun valla

iyi geceler arkadaşlar gündüz evde yoktum giremedim kaydirigubbakcemile

güne yağlı limon vede elma sirkeli su ile başladım

kahvaltıda 3 kaşık yumurtalı pırasa büyük bir kupa yeşil çay 1 dilim ekmek 1 minik domates vede salatalık

öğle 1 tabak tarhana çorbası 3 kaşık makarna

ara 2 bardak şekersiz çay

akşam 1 kase çorba

1 saatlikde yürüyüş yaptımopuyorumnanaktan

ayy sayfaları bitiremedim kızlar :hulya:

adaercim sıkma tatlım canını olur böyle olaylar evlilik sırasında önemli olan senin mutluluğun allah sağlık versin borçlar ödenir inş

kızlar yarın benim yüzme kursum var 1 saat yüzücem inş iyi bi hareket vede moral olacak bana

hepinizi öpüyorum iyi geceler kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…