ya kızlar ne güzel sohbetler edilmiş ve çıkmışsınız kimsecikler yok
adaercim naçizane benimde bir yorumum olsun nişanlınla huzurlu olun yeter. İnan maneviyatı ölçecek hiçbir değer yok ( eşyaların hiçbir önemi yok gönüller hoş olsun yeter)
selma canım aşkolsun hiç msjlarıma cvp yazmıyorsun
soran arkadaşlara zayıflama kemeri ve zayıflama ilacı hiç kullanmadım pek mantıklıda gelmiyor Sağlık B. onaylı olsa bile.
gunaydınlar sevgılı arkadaslarım ben kahvaltımı yaptım sımdı yuruyuse
cıkacagım
bugun 5.gunum kacamak yookk
evet dün yediklerimi yazayımm
sabah : domates , salatalık , 1 dilim k.ekmeği , peynir , yeşilçay şekersiz
ögle : 2 tabak püreli köfte :kedi:
ara : 1 ayran , 1 salatalık
ara : 1 elma , 1 mandalina
akşam : 1 tabak çorba , 1 tabak karnıbahar yemeği , 3 yemek kaşıgı yogurtlu havuç salatası
ara : 2 diyet bisküvi yeşilçay
yatmadan önce 1 bardak ballı sirkeli su (buna yeni başladım bakalım neolacak )
ya kızlar ne güzel sohbetler edilmiş ve çıkmışsınız kimsecikler yok
adaercim naçizane benimde bir yorumum olsun nişanlınla huzurlu olun yeter. İnan maneviyatı ölçecek hiçbir değer yok ( eşyaların hiçbir önemi yok gönüller hoş olsun yeter)
selma canım aşkolsun hiç msjlarıma cvp yazmıyorsun
soran arkadaşlara zayıflama kemeri ve zayıflama ilacı hiç kullanmadım pek mantıklıda gelmiyor Sağlık B. onaylı olsa bile.
yaa artık herkese gücenmeye başladım kimse ne yazdığma cevap veriyor ne selamıma((((
görünmezmiyim ne anlayamıyorum
kimseyle birşey paylaşamıyorum paylaşabilmek adına hergün işten gelince (kıyafetlerimi bile değişmeden ) geçmişi okuyorum ve ve çoğu arkadaşa msj yazıyorum yada kafama takılan şeyleri soruyorum fedakarlık yaptığımı düşünüyorum ( bazı şeyler fedakarlık ister sizlerle burda aynı havayı soluyup aynı amaçta burada olmak) ama bıkmadan usanmadan yaptım ama nafile kimse görmüyor ya insan bir selam yollamazmı tek taraflı AŞK gibi oldu benimkisi :)
sizlerle olmak güzeldi sizi okuyarak anlamaya çalışıyordum
handerya beni listeden çıkarabilirsin
.
aman aman da baharnaz kusermıs kusme canım bazen bende kendı kendıme konusuyormus gıbı oluyorum bazen bende darıldıgımı yazayım dedım ama neyse son gunlerde sankı dahamı ıyıyız ne
sakın kusme bız bırbırımızı goremezsekte bızım bıze ıhtıyacımız var daha zayıflayacagız
sonra cıtırlar olarak bulusacagız sahı kızlar ıstanbulda oturanlar
neden bulusmuyoruz bırbırımızı tanıssak daha ıyı olur baharnazcım operım yanaklarından
günaydın kızlar nasılsınız bakıyım
gunaydınlar sevgılı arkadaslarım ben kahvaltımı yaptım sımdı yuruyuse
cıkacagım
bugun 5.gunum kacamak yookk
herkese günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
baharnaz bukadar insan gitme kal diyor sen bizlerin kusuruna bakma son zamanlarda sadece sana değil birçogumuzda iletişim sorunu yaşandı çoguda sitenin durumuyla lakalı olabildi.bundan sonra kendi adıma daha dikkatli davranacagım şeker gitme kallllll kaydirigubbakcemile bana bunu yaptırmaaa
narincim püreli köfteyi 1 tabak yeseydin menün süpermiş ama bide canım sirke ve ballı suyu sabah aç karnına iç doktorlar öyle tavsiye ediyo
ballı sirkeli suyu sabahları içersem midem kötü olabilir diye korkuyorum midemde biraz sorun varda .hacer35 diye bi arkadaş vardı oda gece yatmadan önce gün boyu yediklerini sindirmek için kullanmış ve çok memnun kalmıştı bende onun yöntemini kullanacagım bakalım inşallah fayda eder
inş. canım faydasını görürsün bende 1 sabah içtim evde elma sirkesi yoktu üzüm sirkesiyle yapıp içmiştim resmen içimin yandığını hissettim çok etkili.elma sirkesi alıp onla devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?