80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şiiit uyuyan güzeller merhaba
ben bugün yürüyüş yaptım hehehe
inşallah devam ederim
hemde sıkı diyet yapıyorum
çatlayında patlayın,sizde yapamazsınız ya laelaelaelaelae
nevracım telkinlerin için teşekkür ederim
baharnaz kızdırma beni küserim bak sonra

baharnaz zayıflama kemerini ben sormuştum canım sanırım bende almaktan vazgeçtim, para tuzağı gibi geliyor bana hem forumda bununla ilgili bir yazı varmış ordan yorumları okudum bir çoğu memnun kalmamış. kimsenin mesajlarına cevap vermediğini yazmışsın olur mu öle hemen küsüp kaçmak ben buraya katılalı daha 5 gün oluyor inan bana zayıflama konusunda azim hırs ve güç veriyor burası. eğer burası olmasaydı pazartesi başlayan rejimim ertesi gün biterdi... devamlılığımı sizlere borçluyum inşaallah hedefe ulaşır bende incecik olurum zemuszemuskaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

öncelikle baharnazcımmm nereye gidiyorsun bakalım sen. öyle kolaymıydı gitmek sen gidersen bende giderim bak ona göre mafoldumben

baharnaz bukadar insan gitme kal diyor sen bizlerin kusuruna bakma son zamanlarda sadece sana değil birçogumuzda iletişim sorunu yaşandı çoguda sitenin durumuyla lakalı olabildi.bundan sonra kendi adıma daha dikkatli davranacagım şeker gitme kallllll kaydirigubbakcemile bana bunu yaptırmaaa

evet dün yediklerimi yazayımm

sabah : domates , salatalık , 1 dilim k.ekmeği , peynir , yeşilçay şekersiz

ögle : 2 tabak püreli köfte :kedi:

ara : 1 ayran , 1 salatalık

ara : 1 elma , 1 mandalina

akşam : 1 tabak çorba , 1 tabak karnıbahar yemeği , 3 yemek kaşıgı yogurtlu havuç salatası

ara : 2 diyet bisküvi yeşilçay

yatmadan önce 1 bardak ballı sirkeli su (buna yeni başladım bakalım neolacak )

narincim püreli köfteyi 1 tabak yeseydin menün süpermiş ama bide canım sirke ve ballı suyu sabah aç karnına iç doktorlar öyle tavsiye ediyo

amma çenem düşmüş sabah sabah baksanıza hızımı alamadım sayfayı doldurdum resmen kaydirigubbakcemile3

asutaha canım haklısın normalde benim listeme göre öglen saat 15:00 1 k.ekmekli tost ve ayran var

bende ögle yemegi çok oldugu için tost yemedim sadece 1 minik salatalık yedim ayranla sence dengelememişmidir püreyi ?

ballı sirkeli suyu sabahları içersem midem kötü olabilir diye korkuyorum midemde biraz sorun varda .hacer35 diye bi arkadaş vardı oda gece yatmadan önce gün boyu yediklerini sindirmek için kullanmış ve çok memnun kalmıştı bende onun yöntemini kullanacagım bakalım inşallah fayda eder

canım benim umursamıyorum ne yapalım nişanlımla biz iyi olalımda tek :)

aaaa lütfen sakın böyle bir şey yapma sakın,çok üzülürüm kendi adıma bu aralar bir kopukluk var zaten topicte lütfen üzerine alınma.Mesela benim bahsettiğim sıkıntıya hiç cevap vermeyen arkadaşlar da oldu ama yoğunluk olabilir canım,dönemsel bir şey diye düşün.

bu süper olur lütfen tanışalım ya ne olur tanışalım :) istanbuldakiler için bir buluşma organize edelim olurmu ki hadi buna cevap verin emi :)

günaydın kızlar nasılsınız bakıyım

günaydın canımmmm

gunaydınlar sevgılı arkadaslarım ben kahvaltımı yaptım sımdı yuruyuse
cıkacagım
bugun 5.gunum kacamak yookk

ooo süpersin günaydın şekerim

herkese günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan

günaydın cancağızım :)

sana katılıyorum aynı şeyi bende düşünüyorum bir iletişim sorunu yaşandı bu aralar

narincim püreli köfteyi 1 tabak yeseydin menün süpermiş ama bide canım sirke ve ballı suyu sabah aç karnına iç doktorlar öyle tavsiye ediyo

canım ya ben bu sabak 1 bardak elma sirkeli su içtim midem nasıl ağrıdı anlatamam

inş. canım faydasını görürsün bende 1 sabah içtim evde elma sirkesi yoktu üzüm sirkesiyle yapıp içmiştim resmen içimin yandığını hissettim çok etkili.elma sirkesi alıp onla devam edicem

canım ya ben bu sabak 1 bardak elma sirkeli su içtim midem nasıl ağrıdı anlatamam [/QUOTE]

adacım h.g. bende ilk içtiğimde böyle olmuştu mideme müthiş kramplar girdi sonrasında içim yani karnımın yandığını hissettim,yağları yakıyomuş o yüzden böle oluyomuş ha bide ben ilk üzüm sirkesi kullandım elma sirkesi daha yumuşakmış ona göre belki o yüzden böle oldum

canlarım bir özelliğimi daha öğreneceksiniz şimdi.Benim yapmaktan en keyif aldığım şeylerden biri elimde bir fincan kahve ya da çay,mis kokulu bir kek ( tabi bu buraya gelmeden önceydi -bir zayıflayayım arada yine yapacağım) bir de sevdiğim bir yazarın köşe yazısı üçlemesiyle ( dediğim gibi geçici bir süreliğine ikilemesiyle-çünkü kek bu ikiliye çok yakışıyor-ya tamam kızmayın diyet muffinler de olabilir) vakit geçirmektir.
Kimileri sevmesede ben ayşe özyılmazel i beğenirim,çoğu tanınmış gibi burnu kaf dağında değildir.Neyse konumuz bu değildi,yani demem o ki ben bu kadının yazılarını okurum.Şu yazısını da çok beğendim sizinle paylaşmak istedim. Sabah - AYŞE ÖZYILMAZEL - Sıkı ve yuvarlak bir popo uğruna ölmek... kaynak : sabah gazetesi

inş. canım faydasını görürsün bende 1 sabah içtim evde elma sirkesi yoktu üzüm sirkesiyle yapıp içmiştim resmen içimin yandığını hissettim çok etkili.elma sirkesi alıp onla devam edicem

inşallah canım.ben akşamları ılık 1 bardak suya 1 tatlı kaşıgı elma sirkesi 1 çay kaşıgıda çiçek balı koyup yapıyorum 3 gün falan oldu bakalım inşallah sorunsuz devam edip faydasını görürüm.görümcem bu ocak ayında lahana suyuna başladı sonra nisandan sonrada lahana suyunun için elma sirkesi katmaya başladı ama öle çok değil 1 - 2 damla falan sonra 1 tatlı kaşıgı falan oldu sanırım herneyse 96 kilodan 70 kiloya düştü 7 ayda şimdi 1 - 2 kilo almış tekrar başladım dedi çok faydasını gördüm diyor yalnız bi 15 - 20 gün bi sonuç beklenmeyecekmiş pes etmeden devam edilirse acayip işe yarıyor bizzet şahidim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…