- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
baharnaz küsme canım çoğu zaman oluyo yazıyoz sadece bende bazen cevap alamıyom ama küsmek çözüm değil gel sen paylaşımlara devam et arkadaşımyaa artık herkese gücenmeye başladım kimse ne yazdığma cevap veriyor ne selamıma((((
görünmezmiyim ne anlayamıyorum
kimseyle birşey paylaşamıyorum paylaşabilmek adına hergün işten gelince (kıyafetlerimi bile değişmeden ) geçmişi okuyorum ve ve çoğu arkadaşa msj yazıyorum yada kafama takılan şeyleri soruyorum fedakarlık yaptığımı düşünüyorum ( bazı şeyler fedakarlık ister sizlerle burda aynı havayı soluyup aynı amaçta burada olmak) ama bıkmadan usanmadan yaptım ama nafile kimse görmüyor ya insan bir selam yollamazmı tek taraflı AŞK gibi oldu benimkisi :)
sizlerle olmak güzeldi sizi okuyarak anlamaya çalışıyordum
handerya beni listeden çıkarabilirsin
.
günaydın asutaha sen bi liste paylaşmıştın 2 haftalık 6 kilo mu ne ? ona mı devam ediyon sonuç aldın mı? o liste hoştu diyetisyen mi verdi? çok sordum kusura bakma...günaydın kızlar nasılsınız bakıyım
süpersinnn cumaya hazırlan güldalllgunaydınlar sevgılı arkadaslarım ben kahvaltımı yaptım sımdı yuruyuse
cıkacagım
bugun 5.gunum kacamak yookk
günaydııınnnherkese günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
günaydın adaercim
tvde kanal d de gürkan kubilay var imkanın varsa aç canım
haaa anladım güzel bi listeymiş merak ettiydim bende...yok kızzz ne diyetisyeni google verdi bana o listeyikaydirigubbakcemile3
yapıcaktım ama ilk gün yaptım bıraktım bayramdan sonra yaparım die şuanda buzdolabında asılı duruyo
buyur gel canım beklerim...:içelim:işteyim be canımhımmmmm ama dur hoparlörümün sesini kısayım açayım yakalanırsam ve kovulursam sana gelirim artık
:)
canım olur arada ööle kafa karışır takma....fisfisfisama sesi kısınca ne anlamı olacak ki offf ya bazen beynim duruyor saçma cevaplar veriyorum :)
kızlar oğlum saçımı başımı yoldu birlikte oyun oynıyalım istiyo ben çıkıyım sonra yine gelirim
he he:lepi::lepi: çok kararlı gördüm senisengözlerimebaksanab
gunaydın canım cok gecmıs olsun rejım falan derken kendıne ıyı bak halsız dusmegünaydın kızlarrrrr kötüyüm bugün çok halsizim elim kolum kalkmıyor
amın canım allah bızı hayırlısı ıle kurtarsın ınsaallah saglıklagüldalcım darısı bizim başımıza alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?