80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kıslar nasılsınız ?
baharnaz küsme canım çoğu zaman oluyo yazıyoz sadece bende bazen cevap alamıyom ama küsmek çözüm değil gel sen paylaşımlara devam et arkadaşım

günaydın kızlar nasılsınız bakıyım
günaydın asutaha sen bi liste paylaşmıştın 2 haftalık 6 kilo mu ne ? ona mı devam ediyon sonuç aldın mı? o liste hoştu diyetisyen mi verdi? çok sordum kusura bakma...

gunaydınlar sevgılı arkadaslarım ben kahvaltımı yaptım sımdı yuruyuse
cıkacagım
bugun 5.gunum kacamak yookk
süpersinnn cumaya hazırlan güldalll
ben cumaya kadar tartılmıyorum ama hiç bozmadıııımmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

herkese günaydınnnnnnnnopuyorumnanaktan
günaydııınnn

günaydın adaercim
tvde kanal d de gürkan kubilay var imkanın varsa aç canım

yok kızzz ne diyetisyeni google verdi bana o listeyikaydirigubbakcemile3
yapıcaktım ama ilk gün yaptım bıraktım bayramdan sonra yaparım die şuanda buzdolabında asılı duruyo

yok kızzz ne diyetisyeni google verdi bana o listeyikaydirigubbakcemile3
yapıcaktım ama ilk gün yaptım bıraktım bayramdan sonra yaparım die şuanda buzdolabında asılı duruyo
haaa anladım güzel bi listeymiş merak ettiydim bende...
sen şu an ne uyguluyosun peki?

işteyim be canım hımmmmm ama dur hoparlörümün sesini kısayım açayım yakalanırsam ve kovulursam sana gelirim artık
:)
buyur gel canım beklerim...:içelim:
ama sesi kısınca ne anlamı olacak ki offf ya bazen beynim duruyor saçma cevaplar veriyorum :)
canım olur arada ööle kafa karışır takma....fisfisfis

nevracım kalori hesabı yapıyorum 1000kaloriyi geçmek yok zayıflama çayımı içiyorum bide tükettiğim su miktarını artırmaya çalışıyorum özel uyguladığım bi listem yok

kızlar ben biraz işe güce baksam iyi olacak sabah sabah epey bi tembellik yaptım görüşürüz sonra şekerler opuyorumnanaktan

selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 86 kiloyum yeni doğum yaptım 50 gün oldu
yavaş yavaş başlmak istiyorum diyete tam 20 kilo fazlam var ideal kilom 65

adaercım gunaydın valla ben hazırım gerı kalan kızlarda kabul ederse bulusalım o zaman paylasımlarımız daha guzel olur senın durumunla ılgılı yorum yapmadım cunku cok doluyum
bız 6 kızkardesız besımız evlı son kardesım daha yenı nısanlandı guya sevmıs cocuk ıyı gorunuyor
ama 3 yıl once bosanmıs 2 cocugu var bırı annesınde bırı kendısınde 4 aydır nısanlı bayramlarda
dahı 1 kutu seker 1kolonya bıle getırmedıler aılesı sadece kuru kuru ah canım kurban olalım sana
cok sukur allah senı bıze verdı falan fılan ama sadece bu belkıde bunların durumu ıyı ne gerek var
dıye dusunuyorlar ama bayram son noktam oldu actım agzımı yumdum gozumu
yapamayacaksan bıtsın dedım senın aılen ne kadar dusuncesız
dul olan sensın o degıl dedım senın cocukların var onun yok nedır sızın bu rahatlıgınız kımse
enayı degıl orf adet var ama sankı sız uzaydan gelmıssınız
yok ablacım ınsaalah sızı utandıracagım soz verıyorum 2 ay zaman verdım bakalım
ıste boyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…