80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canımm küsme lütfenn :teselli:senle ilgilenemediysek bunda bir kasıt arama kendi adıma özür dilerim senden sakın biyere gitme :gitme::gitme::gitme:

günaydın kızlarrrrr kötüyüm bugün çok halsizim elim kolum kalkmıyor
gecmış olsun yagmurgözlü ıyı bak kendıne a.s.a.s.a.s.
selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 86 kiloyum yeni doğum yaptım 50 gün oldu
yavaş yavaş başlmak istiyorum diyete tam 20 kilo fazlam var ideal kilom 65

hoş geldın tuba aramıza yalnız erkrn degılmı cok yenı dogum yapmışsın gercı emzıren anneler daha cabuk verır kg a.s.

kızlarrrrrr istanbul buluşmasına ben varım organize edelimmmkaydirigubbakcemile5baharnaz arkadaşımızı küstürmüşüz üzüldüm:sinifsinif:bu günki menümüde yazayım
sabah bitkisel tablet 2 bardak su
kahvaltı 1 bardak süt
ara
1 muz(yerli olanlardan minik yani)
öğle
brokoli çorbası
4 kaşık sebze yemeği
1 dilim ekmek
ara
mandalina
akşam
belli değil henüzkaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun dikkat et kendine

selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 86 kiloyum yeni doğum yaptım 50 gün oldu

hoşgeldin aramıza inş. tüm fazlalıklarından kurtulursun bukadar erken başlamanda çok iyi kiloların üstüne yapışmadan defedersin ben doğum yapalı 13 ay oldu hala veremedim

asucum ben kızıma hamile kaldıgımda 75 doguma girdiğimde 86 kiloydum sadece 11 kilo almıştım dogumdan sonra kızım 1 aylıkken 72 kiloydum kızım şuan 5 yaşında.ne olduysa bana son 2 yılda oldu yaklaşık 2 yıl önce sigarayı bıraktım çok şükür birdahada içmedim.ondan sonra 84 kiloya çıktım diyet yapıp 74 e indim.sonra başdönmesi rahatsızlıgı başladı bende 9 ay öncede ilaç kullanmaya başladım tekrar 86 ya çıktım halen ilaç kullanıyorum ama aklım başıma geldi inşallah bu sefer birdaha almamak üzere kurtulurum şu kilolarımdan

sigara ve sonrası kilosu olmuş seninki galiba CADIARZU veririsin narincim ya istediğinde ne güzel vermişsin kilolarını
bende sana kilo hikayemi anlatıyım 2005te 60la evlendim 3 ay içinde 12 kilo aldım 2 sene sonra 78e çıktım ve 18 kilo verdim ilaçla tabi 12sini hemen geri aldım 72yle hamile kaldım 85le doğuma girdim doğumdan sonra 79dum ama eşim ve annem tıka bas yedirdiler sütün olsun die ..ve ben bu haldeyim 87kg yayında ve yapımda emeği geçen eşim ve anneme teşşekkürmü ediyim kızıyımmı bilmiyorum.

asutaha benim eşim gözümün içine bakıyor adamcagız kilo veriyim diyee.sabahları sessizce basküle çıkıp indiğimde hemen gözünü açıp kaç oldun diye soruyor. beni tanıdıgında 53 kiloydum evlenirken 65 en son karısı 86 yı bile gördü.benim eşimin fiziği oldukça düzgündür kendinede çok dikkat eder düşün ben ne yapayım kendimi nerelerden atayım delikafadulden

canımcın yaa gerçekten kusura bakma bii önceki mesajı narine yazdımya aklımda öyle kalmış yoksa ben artık iyi tanıyorumm sizleriii hiç kkarıştırımıyımm ama karıştırdım sadece isim karışıklığııı amaaaaa

canım geçmiş olsunn hamlık olabilir belkiii dikkat et kendine
hoş geldin aramızaa inş istediğin kg ye ulaşırsın
ah canımm insan kardeşine olunca sanki kendineymiş gibi acıyor insanın canıı allah hayırlısını versin inşş her şey yoluna girer

yaaa bananee ben kıskanırımmmmm:gitme::sinifsiniflmazkii siz buluşursanızz bennde gelmek isreimm amaaa imkanım hiçmi hiç yokkkk anlatamam ama bensizi tanımayı çok isterdimmmmm yaaaa gerçi bende çok uzak değilim ama kocaelinde bende melocumda ordanızzz belki bizde burda görüşürüzzz

:roflol: ilahi narin güldürdün beni sen veririsin ya. eşinin zayıf olması senin için çok büyük bi avantaj bence neden dersen benim eşim evlenirken 92filandı (yani ozamanda şişkoydu)sonra ben hamileyken oda kilo aldı 105 filan olmuştu bu aralar 102 herhalde kilo verme gibi bi çabası yok bana bişey demiyo taş gibisin niye kilo vermekle uğraşıosun dio(oysa kayaya dönüşmüşüm ben) eşim zayıf olsa daha bi hırs yapıp kurtulurum kilolarımdan ama eşimde bu rahatlık ve kilolar varken bi yerden sonra kendi kilolarını okadarda takmıyosun laelaelaelaelae

inşallah dediğin gibi bu durumu avantaja çeviririm canım.bu arada seninle aynı kiloyuz biliyormusun ben pazar sabahı tartıldım 81.500 çıktım ama çizelgemi değiştirmeye kıyamadım :1shok: cuma gününe kadar inşallah kilo vermiş olurum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…