- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
inşallah dediğin gibi bu durumu avantaja çeviririm canım.bu arada seninle aynı kiloyuz biliyormusun ben pazar sabahı tartıldım 81.500 çıktım ama çizelgemi değiştirmeye kıyamadım :1shok: cuma gününe kadar inşallah kilo vermiş olurum canım
benim boy 1.65 seninki
çok şükür bugünki yürüyüşümüde yaptım(yürümediğim zamanlarda ödevini yapmamış çocuklar üzülüyodum)
hız 5.5le 6.5 arası
mesafe 4.50km
zaman 46dk
aslında biliyormusun bende yıllardır boyumun 1.68 oldugunu sanıyordum diyetisyene gittim orada boyuma baktılar ve 1,65 dediler yalan söyleyecek halleri yokyaa 1.65 se 1.65 dir ben acaba 1.68 i nereden uydurdum onu hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3
boylar aynı,kilolar aynı burdan senle birlikte mezun olmalıyız narin
canımcın yaa gerçekten kusura bakma bii önceki mesajı narine yazdımya aklımda öyle kalmış yoksa ben artık iyi tanıyorumm sizleriii hiç kkarıştırımıyımm ama karıştırdım sadece isim karışıklığııı amaaaaa
canım geçmiş olsunn hamlık olabilir belkiii dikkat et kendine
hoş geldin aramızaa inş istediğin kg ye ulaşırsın
ah canımm insan kardeşine olunca sanki kendineymiş gibi acıyor insanın canıı allah hayırlısını versin inşş her şey yoluna girer
yaaa bananee ben kıskanırımmmmm:gitme::sinifsiniflmazkii siz buluşursanızz bennde gelmek isreimm amaaa imkanım hiçmi hiç yokkkk anlatamam ama bensizi tanımayı çok isterdimmmmm yaaaa gerçi bende çok uzak değilim ama kocaelinde bende melocumda ordanızzz belki bizde burda görüşürüzzz
canımsaol erikli peki senecrinceren hoşgeldin aramıza canım bursanın neresindesin
canım şimdi nasılsın toparlanabildin mi biraz?günaydın kızlarrrrr kötüyüm bugün çok halsizim elim kolum kalkmıyor
hoşgeldin tuğbaaaselam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 86 kiloyum yeni doğum yaptım 50 gün oldu
yavaş yavaş başlmak istiyorum diyete tam 20 kilo fazlam var ideal kilom 65
o ne ya ben bilmiyom?leyle hapı ıçtım hıc faydası yok halen ıştahım var benım
o ne ya ben bilmiyom?
ben hiç hap falan kullanmıyom iştahım varsa ya hemen koca barda su içiyom..
havuç da kesiyo
merabalar bende p.tesi başaldım reduktil kullanıyorum bide metabolizma hızlandırıcı 89.300 ile başaldım bakalım çok lio vermem lazımmm
canım selammerabalar bende p.tesi başaldım reduktil kullanıyorum bide metabolizma hızlandırıcı 89.300 ile başaldım bakalım çok lio vermem lazımmm
anşadım canım ya yok hepsi para tuzağı bence tek gerçek az ve sık yemek ve hareket ...bıber hapı canım ya almıştım coktan bu gün ıçtım ama hıc faydası yok malesef
canım selam
bu reçeteli ilaç değil mi? dr mu verdi
ayyy ben korkuyom bu tür şeylerden yaaa
anşadım canım ya yok hepsi para tuzağı bence tek gerçek az ve sık yemek ve hareket ...
zamanında yıllar önce bende butür ne çıkarsa alırdım şimdi elimi sürmuyom..
boşver canım sen diyetine sporuna konsantre ol sonuç alırsın zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?