80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım kilolar aynı inş. cumaya en az 500gr da olsa göndeririz senin boyun kaç canım

çok şükür bugünki yürüyüşümüde yaptım(yürümediğim zamanlarda ödevini yapmamış çocuklar üzülüyodum)
hız 5.5le 6.5 arası
mesafe 4.50km
zaman 46dk

aslında biliyormusun bende yıllardır boyumun 1.68 oldugunu sanıyordum diyetisyene gittim orada boyuma baktılar ve 1,65 dediler yalan söyleyecek halleri yokyaa 1.65 se 1.65 dir ben acaba 1.68 i nereden uydurdum onu hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 boylar aynı,kilolar aynı burdan senle birlikte mezun olmalıyız narin:içelim:

canımm bende seni tanımayı çok isterim çık gel kıss yakınmışın yada ist buluşmasını sendemi yapsak yerimsenibenyerimsenibenben seni msn ekledim ama sanırım sen kabul etmedin hiç açılmadı senin msn :sinifsinif:

bugünkü menü
2 dilim kepek ekmek, 1 peynir, domates,salatalık,çay
ton balıklı salata
ara öğün şimdi 1 elma yiyom ...
akşama nohut yemeği var etsiz 8 kaşık yerim,yarım kase yoğurt biraz da salata yiycem
ara:2 mandalina ile günü kapatırım...

..................................................................[/color]

Son düzenleme:
merabalar bende p.tesi başaldım reduktil kullanıyorum bide metabolizma hızlandırıcı 89.300 ile başaldım bakalım çok lio vermem lazımmm

merabalar bende p.tesi başaldım reduktil kullanıyorum bide metabolizma hızlandırıcı 89.300 ile başaldım bakalım çok lio vermem lazımmm
canım selam
bu reçeteli ilaç değil mi? dr mu verdi
ayyy ben korkuyom bu tür şeylerden yaaa

bıber hapı canım ya almıştım coktan bu gün ıçtım ama hıc faydası yok malesef
anşadım canım ya yok hepsi para tuzağı bence tek gerçek az ve sık yemek ve hareket ...
zamanında yıllar önce bende butür ne çıkarsa alırdım şimdi elimi sürmuyom..
boşver canım sen diyetine sporuna konsantre ol sonuç alırsın zaten...

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…