80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yoook ağlamak yoook selmacımmm
bak bu şekilde sağlıklı olcan cildin bile ayrı parlayacak ööle düşün arkadaşım...kaydirigubbakcemile5

nevracım şu an tamamen konsantrasyonum bozuldu malesef belkı dedım bıraz yardımcı olur ama malesef bılemıyorum cok kötüyüm cok cıkmazda hıssedıyorum kendımı malesef ne yapacagımı bılemıyorum mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama

canım bi dakka.... öncelikle sakin ol derin bi nefes al....
konsantrasyon bozacak bişi yok canım.ameliyatlık hasta olursun da ilaç işe yaramaz kötü hissedersin ama bunlarla moral bozma biber hapı lahana hapı neyse işte...
sen şimdiki öğününden itibaren düzenli yemene bak..bol su iç...meyve ve sebzeni yeee.kaçamak yapmamaya bak...biraz sporda yapabilirsen o biber hapının yerine süper sağlıklı zayıflayacaksın arkadaşım...bunları yapıp zayıflamayan yok er yada geç olacak...
hadi gayret canım...:teselli:

sağol zeytingözlü iyiyim diyete devam.sen nasılsın nasıl gidiyor?

saol nevracımgüzel gidiyodu bugüne kadar bugün misafirim vardı kahvaltımı yapamadım

öğleden snrada yüzmeye gittim baya bi acıkmış olucam ki tansiyonum düştü baya bi kötü oldum snra bişeyler yiyince kendime geldim çok abartmadım ama ekmek falan yedim akşama telafi edicem artık 1 saatte yüzdüm oda çok iyi geldi bakalım cumaya ne çıkacam çok ümitliyim kaydirigubbakcemile5

bide diyet haplarıyla ilgili benimde fikrim ilk başta v ersen bile snra daha fazlasını alıyosum öle mucize falan yok bence hem sağlığımızı bozuyor bu haplar hem paramızdan oluyoruz...yani her türlü zarar veriyoo o yüzden bence az yemek çok hareket ....kilo vermek için en önemli olan olay bu kendimizi kandırmayalım yani önce bende kullanmaktan yanaydım ama şimdi aklımın ucundan bile geçirmem ben sağlıklı bi şekilde zayıflıcam

canım geçmişolsun bak mutlaka ne olursa olsun gerekirse 1 saat erken bile kalk ama kahvaltını yap uzun uzun olmuyosa bile 1 tost yapmak 5 dk...dışarı çıkarken de yanına günkurusu kayısılar var ya ondan al 3 tanesi 1 meyveye eşit yani her duruma hazırlıklı ol...
yüzme çok iyi hem de şekillenerek verirsin ne güzel ..
cumaya az çıksa bile moral bozmadan devam et canım mutlaka sonuç alacaksın inşallah tabiii bende meraktan çatliiom cuma ne çıkacam diye ben sadece cumaları tartılıyom da.

alkisalkisalkis

benimde sorunum aslında bu nevracım bi işim olduğunda yemek yemek aklıma bile gelmiyo taki tansiyonum düşene kadar snra bi bakıyorum yemek yememişim birden çok yiyorum ve bu bana kilo olarak geri dönüyor:gitme:

kızlar naber
nasıl gidiyor diyet günleri hanımlar
heyecanını kaybeden varmı bakem
bende bugün yürüyüşe çıkmadım
çok uykum var halsizim
yatacağım az sonra
yarın çıkarım artık
öptüm güzeller sizi by

ha bi de şunu söylim
bugün kahvaltı yaptım iki dilim kepek ekmek arasına kaşar+salamlı tost
sonra bi komşuya gittim ordada bulgur pilavı vardı yemedim
öğle yemeğimi henüz yedim
bir tabak karnabahar yemeği
bir kase turşu
aaa ben bugün bir kase puding yedim sabah kahvaltıda
başka bi şey yemiycem bugün
yatmadan iki bardak yeşil çay içerim
gecede bebişe mamaya kalktığımda iki bardak topiğin çayını içerim
yetermi kızlar bu kadar
gerçi çok az yedim sanırım halsizliğim ondan kaynaklanıyor

Son düzenleme:
ben bu gün başladım diyete umarım diğer diyetlerim gibi kısa sürmez
sabah 1dilim peynir ,domates 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen 3 köfte bol salata
ara 1 elma
akşam kabak yemeği 1 kase yoğurt

40 dak yürüyüş 15 dak bisiklet 10dak mekik :)

bu gün yedıklerı

SABAH ıkı dılım k ekmegı ıkı domates bır salatalık 5 tane zeytın bır corba kaşıgı kadar kırem peynır bır yumurta

ARA ıkı kaysı bır mandalına bır elma

ÖGLEN bır tabak makarna ıkı yemek kaşıgı kadar sucuklu yumurta bır kase cacık yarım ekmek

AKŞAM

bırkase sütlac

ıkı lt su

bır saat yürüyüş

ben bugun tartildim kizlar cuma gunu tartilmamistim .. yine artidayim 77 olmusum 76-77 oyaniyip duruyorum ztn .. yemekten fazla kisamiyorum ama .. altidan sonra hic bisey yemiyorum

sevgili arkadaşlarım hiçbiriniz yoksunuz,gerçi gece kuşlarımız 12 den sonra gelirler :) nişanlımla kendi evimize uğradıktan sonra bize geldik.Aşkımı metrobüse arabayla bıraktım eve geldim işte şimdi buradayım.
bugün ne yedim bir süredir yazmamıştım özür dilerim
sabah kalkınca 1 bardak elma sirke damlatılmış ılık su
kahvaltı 1 adet diyet muffin + 1 fincan yeşil çay
ara maalesef yok
öğle 1 kase domates çorbası + 1 tabak booollll limonlu yağsız salata + 1 tabak yemek ( 4 yemek kaşığı bulgur pilavı-2 yemek kaşığı arnavut ciğeri)
akşam nişanlım geldi beni aldı evimize gidecektik o aç olduğunu söyledi ben dışarıda yemek yemem dedim vs. olmaz falan dedi neyse bari ben dürüm çiğ köfte yiyeyim dedi.Ben almadım aşkım kıyamadı bana ucundan şöyle diyim serçe parmağım uzunluğunda bir parça kopardı( nefsim köreldi olsun).Gerçi beyefendi bizde birde annem kurufasulye,pilav ve et kavurma yapmış ohhh hepsinden yedi.Bende o yerken yaprak dökümü izledim ühüüühhhüüü.

iyi geceler gece kuşları

bugün yediklerim:

sabah :hiç bişey

öğlen:1 kepçe kısır 2 bardak çay minik 1 dilim su böreği 1 kaşık makarna

ara:2 mandalina

akşam:2 kaşık yoğurtlu makarna

1 saat yüzdümkaydirigubbakcemile2

burdayım zeytingözlü iyi akşamlar
sayfalara bakmadımki,kk yı açtım öyle kaldı başka işim vardı
nasılsınız kızlar

eşim askerde, 1,5 yaşında oğlum var,onun videolarını faceye ekliyorum
hafta sonu iznine çıktığında faceden izliyor eklediğim videoları,yine onlarla uğraşıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…