- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
yoook ağlamak yoook selmacımmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
yoook ağlamak yoook selmacımmm
bak bu şekilde sağlıklı olcan cildin bile ayrı parlayacak ööle düşün arkadaşım...kaydirigubbakcemile5
canım bi dakka.... öncelikle sakin ol derin bi nefes al....nevracım şu an tamamen konsantrasyonum bozuldu malesef belkı dedım bıraz yardımcı olur ama malesef bılemıyorum cok kötüyüm cok cıkmazda hıssedıyorum kendımı malesef ne yapacagımı bılemıyorum mafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama
canım geçmişolsun bak mutlaka ne olursa olsun gerekirse 1 saat erken bile kalk ama kahvaltını yap uzun uzun olmuyosa bile 1 tost yapmak 5 dk...dışarı çıkarken de yanına günkurusu kayısılar var ya ondan al 3 tanesi 1 meyveye eşit yani her duruma hazırlıklı ol...saol nevracımgüzel gidiyodu bugüne kadar bugün misafirim vardı kahvaltımı yapamadım
öğleden snrada yüzmeye gittim baya bi acıkmış olucam ki tansiyonum düştü baya bi kötü oldum snra bişeyler yiyince kendime geldim çok abartmadım ama ekmek falan yedim akşama telafi edicem artık 1 saatte yüzdüm oda çok iyi geldi bakalım cumaya ne çıkacam çok ümitliyim kaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisbide diyet haplarıyla ilgili benimde fikrim ilk başta v ersen bile snra daha fazlasını alıyosum öle mucize falan yok bence hem sağlığımızı bozuyor bu haplar hem paramızdan oluyoruz...yani her türlü zarar veriyoo o yüzden bence az yemek çok hareket ....kilo vermek için en önemli olan olay bu kendimizi kandırmayalım yani önce bende kullanmaktan yanaydım ama şimdi aklımın ucundan bile geçirmem ben sağlıklı bi şekilde zayıflıcam
canım geçmişolsun bak mutlaka ne olursa olsun gerekirse 1 saat erken bile kalk ama kahvaltını yap uzun uzun olmuyosa bile 1 tost yapmak 5 dk...dışarı çıkarken de yanına günkurusu kayısılar var ya ondan al 3 tanesi 1 meyveye eşit yani her duruma hazırlıklı ol...
yüzme çok iyi hem de şekillenerek verirsin ne güzel ..
cumaya az çıksa bile moral bozmadan devam et canım mutlaka sonuç alacaksın inşallah tabiii bende meraktan çatliiom cuma ne çıkacam diye ben sadece cumaları tartılıyom da.
alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?