80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bi acıktım bi acıktım sorma gitsin
biraz yeşil çay demleyim yoksa aklımdan kötü kötü şeyler geçiyor cokacimcoook

kolay gelsin ssevdecim eşin nerde asker ya allah kolaylık versin benimde bir arkadaşımın eşi askerde çok zor geçti

ya sorma benimde aklımdan kötü kötü şeyler geçiyoo amaşimdilik kendime hakim oluyorum nede olsa cumaya az kaldı demi

bide ben regl oldum bakalım sonuç ne olacak

sağol zeytingözlü
eşim tekirdağ çorlu da asker
kısa dönemdi,40 günü kaldı yani bitti sayılır
bi de artık 30 yaşına geldik çocuk falan derken bana pek zor gelmedi
bazen ara ara oluyor sıkıntı basıyor oof gelsin artık diyorum tabi
ayrıca az önce yaptım kötü bişi
söylimmi canın çekermi
çeyrek kepek ekmeğin arasına bol yeşillik yarım domates bi de şey ıııııı bu asıl kötü olan ketçap mayonez sıktım (((
ama çok acıktım napim yaaa
sen bi şey yaptınmı,hadi sen bari kendine hakim ol yaaa
bende senin iradene özenip yapmiim bi daha
reglden bi kaç gün sonra gerçek kg çıkıyor,takmaaaa

az kalmış cnm hayırlısıyla kavuş eşine inş opuyorumnanaktan

ben yapmadım kötü bişey snra pişman olmaktansa şimdi yemiyim sabah suçlu değil mutlu uyanıyım zemuszemus

bende artık yarın sporda telafi ederim
bu bi kaç gündür(sanki önceden çok farklıymış gibi) bir iştah bir iştah
mutfağı yesem doymam sanıyorum
canım herşeyi istiyor
hep aklımdan yiyecek şeyler geçiyor
insanın hiçmi derdi sorunu olmaz dimi ama yaa

yani şu anlamda söylüyorum,hep fikrimdeki yemek yemek yemek

günaydın kızlaaaarr

yine kahvaltımı yaptım hem beşi bir yerdemi içiyorum hem de burayı okuyorum

daha bir inceldim ben bu aralar maşallah!!

aç karnına sirkeli ılık su ve beşi bir yerde

kahvaltı
1 yumurta
1 ekmek
domates-biber

süppeeeeer işte buu
kutluyorum seni opuyorumnanaktan alkisalkisalkis
saol cnm bende başarımla gururlu vede mutluyum belediye başkanı gibi oldumkaydirigubbakcemile3
ya bu duyguyu biliyorum sevde banada oluyoo çünkü öyle bi an geliyoki hayatım sadece yemek yemekden oluşuyooo sanki otururken kalkarken iş yaparken hep ama hep yemek sanki hayatta başka bişey yok hani yaşamak için mi yiyosunuz yemek için mi yaşıyosunuz derler ya öyle anlarda sadece yemek yemek için yaşıyooo zannediyorum kendimi....ibrahim saraçoğlu'ndan duymuştum yemekten 15 dk önce dereotu çiğnerseniz iştahı kesiyoo demişti ben deniyorum bazen gerçekten etkili dene istersen
zeytingözlü sen benim kocam bir melek yarışmasınamı katıldında öyle yazdın kuuu

yok kız kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni ne işim var orda benim kocam kolunu kaldırmaya üşenir bide o kadar iş mi yapcak kaydirigubbakcemile3 ölesine yazmıştım kaydirigubbakcemile3

[Selam kızlar,
nasılsınız yarın tartı günü herkes hazır mı?
yarın ölçü de vercez dimi ?

QUOTE=ofilik;10382453]ben bu gün başladım diyete umarım diğer diyetlerim gibi kısa sürmez
sabah 1dilim peynir ,domates 1 dilim ekmek şekersiz çay
öğlen 3 köfte bol salata
ara 1 elma
akşam kabak yemeği 1 kase yoğurt

40 dak yürüyüş 15 dak bisiklet 10dak mekik :)[/QUOTE]
selam canım...başarılar
daha bir inceldim ben bu aralar maşallah!!
alkisalkisalkis

selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 86 kiloyum yeni doğum yaptım 50 gün oldu
yavaş yavaş başlmak istiyorum diyete tam 20 kilo fazlam var ideal kilom 65
hoş geldinnnnn

allah yardımcınız olsun çok zor bir durum, insan kardeşi için her zaman her şeyin en iyisini ister. allah utandırmasın.

günaydın kızlar, nasılsınız bugün. yarın bende bir haftadan sonra ilk kez tartılıyorum bakalım ne olacak. sabah nesfit yedim şimdide yeşil çay içiyorum. zayıflama haplarının hepsi yalan, tek çare boğazı kısmak az yemek. kızlar siz kilolarınızı ne kadar zamanda verdiniz. inşaallah bende yılmadan yoluma devam eder kilolarıma elveda derim:hulya:

günaydın sana da adaer..
zeytingözlü evet canım biz 2 haftada bir ölçülerimizi de veriyoruz.sende yarın al başlangıç olmuş olur gelişimini görürsün.
göğüs bel ve kalça ölçüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…