saol cnm bende başarımla gururlu vede mutluyum belediye başkanı gibi oldumkaydirigubbakcemile3süppeeeeer işte buu
kutluyorum seni opuyorumnanaktan alkisalkisalkis
ya bu duyguyu biliyorum sevde banada oluyoo çünkü öyle bi an geliyoki hayatım sadece yemek yemekden oluşuyooo sanki otururken kalkarken iş yaparken hep ama hep yemek sanki hayatta başka bişey yok hani yaşamak için mi yiyosunuz yemek için mi yaşıyosunuz derler ya öyle anlarda sadece yemek yemek için yaşıyooo zannediyorum kendimi....ibrahim saraçoğlu'ndan duymuştum yemekten 15 dk önce dereotu çiğnerseniz iştahı kesiyoo demişti ben deniyorum bazen gerçekten etkili dene istersenbende artık yarın sporda telafi ederim
bu bi kaç gündür(sanki önceden çok farklıymış gibi) bir iştah bir iştah
mutfağı yesem doymam sanıyorum
canım herşeyi istiyor
hep aklımdan yiyecek şeyler geçiyor
insanın hiçmi derdi sorunu olmaz dimi ama yaa
yani şu anlamda söylüyorum,hep fikrimdeki yemek yemek yemek
zeytingözlü sen benim kocam bir melek yarışmasınamı katıldında öyle yazdın kuuu
sağol canım sirkeli su tek işe yaramaz tabi ben çok sıkı diyet de yapıyorum
alkisalkisalkisdaha bir inceldim ben bu aralar maşallah!!
hoş geldinnnnnselam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız 86 kiloyum yeni doğum yaptım 50 gün oldu
yavaş yavaş başlmak istiyorum diyete tam 20 kilo fazlam var ideal kilom 65
adaercım gunaydın valla ben hazırım gerı kalan kızlarda kabul ederse bulusalım o zaman paylasımlarımız daha guzel olur senın durumunla ılgılı yorum yapmadım cunku cok doluyum
bız 6 kızkardesız besımız evlı son kardesım daha yenı nısanlandı guya sevmıs cocuk ıyı gorunuyor
ama 3 yıl once bosanmıs 2 cocugu var bırı annesınde bırı kendısınde 4 aydır nısanlı bayramlarda
dahı 1 kutu seker 1kolonya bıle getırmedıler aılesı sadece kuru kuru ah canım kurban olalım sana
cok sukur allah senı bıze verdı falan fılan ama sadece bu belkıde bunların durumu ıyı ne gerek var
dıye dusunuyorlar ama bayram son noktam oldu actım agzımı yumdum gozumu
yapamayacaksan bıtsın dedım senın aılen ne kadar dusuncesız
dul olan sensın o degıl dedım senın cocukların var onun yok nedır sızın bu rahatlıgınız kımse
enayı degıl orf adet var ama sankı sız uzaydan gelmıssınız
yok ablacım ınsaalah sızı utandıracagım soz verıyorum 2 ay zaman verdım bakalım
ıste boyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?