80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın lar sevgılı arkadaslar nasılsıız bakalım adaer
hasekı sultan narınnazenın nevra sızlerı goruyorum
hapınıze guzel bır gun dılıyorum dun kacamagım
olmadı devam edıyorum

dün küçük bir kaçamagıda saymazsak gayet güzel geçti inşallah bugünde öyle olur sabah tartılmamak için kendimi zor tuttum.bana veremedim gibi geliyor yarın göreceğiz artık inşallah yarın hepimizin yüzleri güler kızlar tartıldıktan sonra zemuszemus

canım ben kendi adıma söyleyim 2 ay oluyo başlayalı..

narin_nazenin iştesin galiba, kolay gelsin. guldal, adaer, nevra73 sizlerede kolay gelsin
sağol canım .

günaydın kızlar herkese saglıklı huzurlu bereketli iradeli az kalorili bir gün diliyorumm
:Saruboceq:

gunaydın lar sevgılı arkadaslar nasılsıız bakalım adaer
hasekı sultan narınnazenın nevra sızlerı goruyorum
hapınıze guzel bır gun dılıyorum dun kacamagım
olmadı devam edıyorum
benim de....
güldal yarın kilomu ve senin kilonu çok merak ediyom
aslında ben herkesi merak ediyom yaaaaaaa fisfisfis

haseki sultan ben 26 ekimde başladım 1 ayda verdim 5 kiloyu canım aralıgın ilk haftası bayramdı hastalıktı derken biraz gevşek tuttugum için takıldı kilom bakalım bu hafta ne olacak şeker

adaercim nişanlının ve annenin yemeklerine karşı gösterdiğin iradenden dolayı seni tebrik ederim canım alkisalkisalkis

kızlar yenilerden bir arkadaş reductil kullandığını söylemiş.Benim okuldan öğretmen arkadaşım bir ara kullanmış süper kilo vermiş,sonrasında da aynı hızla o kiloları geri almış.Bu arkadaşın deneyimi ben onun söylediğini örnek verdim.Ama kendi deneyimimi sizlerle paylaşayım bir de.2007 senesi mart-nisan ayları gibiydi sanırım.Tabi okulda 2, dönemdi.Neyse ben şu meşhur lida yı aldım.1 kutu sadece komşumuzun izmir den eczacı abisi gönderiyordu komşuda herkesze satıyordu.Sonra ben ilacı içmeye başladım.Ama hiç bir sorun hissetmiyorum falan.Ağız kuruluğu var tek oda su içiriyor ooo ne güzel lay lay lom diye yaşadım bir süre.Hatta ilaç o kadar etkiliydi ki ben akşamın 16:00 olmuş bir bakıyordum ağzıma su dan başka bir şey değmemiş.Fazla uzattım ama neyse haziran ayı gelipte öğrencilerime karnelerini vereceğim gün geldiğinde süper pamuk şekeri pembesinde bir etek-ceket takımı giydim.38 beden ve beli bolllll geliyor.Allahım nasıl mutluyum arkadaşlar anlatamam size.Okulda zaten bütün öğretmen arkadaşlar süper oldun ne yaptın falan diyorlar.O yaz avşa tatiline falan gittim işte süper bir tatil tabi zayıf bir bayan olarak.75 kilo olarak başladığım serüvenimi 64 kilo olarak sonlandırdım.Ve sonra ilaç bitti..........Ve gerim sayım başladı.Nasıl yiyorum size anlatamam kıtlıktan çıkmış gibi ama öyle böyle değil.Koca orta boy pizza yiyip üzerine 2 dilim pasta sonra ayyy ağzımda çok tatlı hissi kaldı değip 1 tabak makarna dur ya şurda kurabiye var bir ısırayım ımmımmm güzelmiş deyip son lokmayı yutma vs. derken.Ben oldum mu 80 kilo.Canlarım demem o ki ilaç verdirdi verdirmesine de bütün ilaçlar gibi bırakınca fazlasıyla geri aldırdı.Bana ilacın getirisi önce - 11 sonra + 16 oldu.
Beni anlamanız için her iki kiloya ait resmimi koyayım.Hepiniz görün sonra sileceğim.

teşekkürler narin_nazenin bende işteyim günlük telaşlar iyiyim çok şükür; o halde bende ortalama 1 ayda 5 kilo veririm herhalde . bu da sağlıklı olan olsa gerek.benim bu durumda 3 aya ihtiyacım var, ama asıl konu aynı zamanda hamile kalmak için bu aydan sonra tekrar çalışmalara başlıyacağız. en iyisi hamile kalana kadar dengeli beslenerek kilolardan arınmak ve doğumdan sonra ne kadar alırsam alayım 65 lik çıtır bir bayan olmak için tekrar kolları sıvamak. çünkü bu halimle hamile kalsam 100 kilo olurum herhalde
kızlar gurubun iksiri hamile kalıncada içilebilir mi acaba....hihoyyyt

günaydın narın aydaer zeytın gözlü nasılsınız

iyiyim canım sen de iyisindir umarım.Resimlere bakın da sileyim.

arkadaşlar bu arada selam verip te nasılsın diyen arkadaşlar oluyor kusura bakmayın bazen gözden kaçırıyorum.Hepinize cevap vermiş olayım.Öpüyorum hepinizi.zemuszemus

melocum ilaçtan sonraki kilom yani anaaaammmmm ya ben boşunamı çırpınıyorum hayatım 78 ya da 79 um orada işte

ya orda hani bize hep kilo yakışıyor derler ya öylesin işte..

ama olsun boşver dal gibi gelin olcaksın şekerim devam..

aydaer canım bende ılk hayatımda dıyetısyene gıttım bundan 10 sene önce akapunktur yaptırdım bır ayda 7 8 kg verdım cok güzel olmuştu tabı sonra senınde dedıgın gıbı kg bırakınca fazlasıyla gerı geldı bundan ıkı yıl öncede netten lıda sıparışı verdım onunlada kg verdım sonrası yıne hüsran sonra reduktıl ıçtım onunlada verdım oda boş gerı aldım val hasıl ben cok ıradesız bırıyım şimdıde ıber hapı aldım bakalım neler olaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…