80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaercim bende melocuma katılıyorum kırmızı yelekli ve ilk ilaca başladıgım kilom dediğin resimlerdeki halinle çok güzelsin bence sen 73_ 75 olsan yeter gibi geldi bana bu arada boyun kaçtı tatlım

slm selmacım nasılsın opuyorumnanaktan

adaer bencede yelekli foton çok güzelopuyorumnanaktan ama genede sen kopma diyetten dal gibi gelin olucan kilolar asıl nişanında belli olmuş cnm onun için daha sıkı tut bu işi

adaercim yanlız şunu söylemeden geçmeyeyim tecrübelerime dayanarak tatlım biz kadınlar evlendiğimizde otomatikmen kilo almaya başlıyoruz ve arkasından bebekti derken dahada alıyoruz bence sen elinden geldiği kadar hedefine ulaşmaya çalış şimdiden yoksa tatlım evlendikten sonra kilo alırsan busefer hamile kalmak için zayıflamam lazım derdine düşersin yada benim gibi kilolu hamile kalırsan bu seferde hamilelikte az kilo almalıyım derdine düşersin yani her halukarda kilo derdimiz bizim kafamçokkarıştı

aslın bencede 70 iyi oluyo 1:67de dalan bende 1:68 im 70 falan olsam süper oluyorum ama hani ben 2 3 kilo inip çıkma derecesi olsun diye 65 istiyorum sende mi öle cnm

zeytıngözlü ıyıyım canım dün güzel gectı dıyet acısından ınşallah bu günde öyle olur cükı gezmeye gıdecegım kacamak yapmassam ıyı olacagım ınşallah

çok haklısın narin ben ilk evlendiğimde küçük evlendiğimden olsa gerek kendi kendimi strese sokarak 6 7 kilo vermiştim ama snra rahata erince gene aldım üstüne bide hamilelikte aldığım kilo iyicene aldım ama şimdi sıra vermek<te tamamen çözmeden bırakmıcam bu sefer o yüzden adacım ne kadar zayıflasan senin için o kadar iyi daha uçuşan saten gecelikle kahvaltı hazırlıyacağız demi zemuszemus

selmacım ben gezmeye gittiğm günlerde kendime 3 hak tanıyorum hiç yememek olmuyo çok yemek hiç olmuyo en iyi 2 çeşit miniklerinden hamur işi poaça börek vs 1 çeşitte salata yada tam tersi 2 salata 1 hamur işi dene istersen

bakın size ne anlatacagım benim kardeşimin eşi gelinimiz evlenirken düğünde 20 yaşında 68 kiloydu boyuda 1,60 falandır herneyse bu 3 ayın içinde 10-12 kilo aldı bide üzerine 3,5 aylık evliyken hamile kaldı 6 ay fena bir hamilelik geçirdi hiçbirşey yiyemedi 6 aydan sonra düzelince midesi okadar çok yedi ve birde vücudunda okadar çok ödem olduki sanırım 95 falan oldu doguma kadar artık son ayda tek başına kalkamıyordu koltuktan 2 kişinin yardımıyla kalkıyordu düşününki babamın terliğini giyordu 42 numara kilo artı ödem çok fena oldu .sonra dogum yaptı epey riskli bir dogumdu sezaryan oldu ondan sonra epey verdi ama yine iştahına yenildi ve şuan 24 yaşında ve 95 - 96 kilo ve çok mutsuz kilo konusunda yani evlenince birçogumuzun başıan bu kilo alma geliyor

kızlar hepiniz çalışıyosunuz sanırım bu yüzden fırsat buldukça yazıyosunuz demi bende evde olduğum için durmadan yazıyom bi yanda da oğluma kahvaltı ettiriyorum

kendimden örnek veriyim kocacımla sevgülüyken 53 kiloydum evlenirken 65 hamile kaldıgımda 75 en son çıktıdım maksimum kilo 7 yıllık evliyken 85,900 yani anlayacagınız 10 'ar 10 'ar almışım kiloları şimdi gram gram vermek için çırpınıyorum kaydirigubbakcemile3 ne aşkmış değilmi baksanıza nasılda rahata ermişim zemuszemus

aynısına bende bi yakınımda şahit oldum cnm o yüzden biz bayanlar bi ömür kilomuza dikkat etmek zorundayız yada hep bu yükü taşımak zorundayız

kaydirigubbakcemile3 zeytin gözlü benim saten gecelik çekmecede solmadan giyeceğim günlerim gelecekmi sence

gerçektende öyleymiş narin kaydirigubbakcemile3

rahatlık sana yaramış mı yaramamış karar veremedim doğrusu

aynısına bende bi yakınımda şahit oldum cnm o yüzden biz bayanlar bi ömür kilomuza dikkat etmek zorundayız yada hep bu yükü taşımak zorundayız

tatlım yük taşımak dedinde bak somut bir örnek vereyim şimdi su damacanaları varya 19lt şu enbüyüklerinden benim kucagıma verseniz ben en fazla taş çatlasa 5 dk. taşıyabilirm ama düşündenize ben o damacana agırlıgındaki kiloyu bu bedenimde 7 gün 24 saat sürekli taşıyorum yazık değilmi bu bedene yaa sırf sahibinin bogaz derdinden zavallı sürekli bu agırlıgı taşıyor mafoldumben

tabiki öle cnm ya düşünsene bi markete gitsek elimizde ki poşetleri en fazla 1 saat taşıya biliyoruz ama bu yükü her yerde bizimle ben kayınvalideme giderken kocaman bi yokuş çıkıyorum elime poşet almamaya çalışıyorum olduğu zaman kan ter içinde kalıyorum ya bu beden ne yapsın ayaklar napsın demi vermeliyiz tatlım bu kilolardan kurtulmalıyız başka yolu yok

tabiikide giyeceğiz en fazla 2 ay snra giycez hemde rahat rahat oramızı buramızı saklamadan

inşallah tatlım yaa bizim işyerinde bi bayan var 2 yıllık evli 1 yaşında kızı var ve kadın manken gibi.çok güzel giyiniyor hani şu uzun tunik giyip kocaman kemer takıp tayt giyip birde uzun topuklu çizmeleri giyiyorlarya aynen öyle manken gibi ve ben odamdan sürekli onun topuklu ayakkabısının nekadarda kendine güvenerek yere bastıgının seslerini duyup duyup sinir oluyorum ve gaza geldim bugün yine benim motivasyonuma okadar çok katkısı oluyorki farkında olmadan inşallah buraları okumuyordur gerçi ounun ne iş olur burda öyle değil mi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…