bakın size ne anlatacagım benim kardeşimin eşi gelinimiz evlenirken düğünde 20 yaşında 68 kiloydu boyuda 1,60 falandır herneyse bu 3 ayın içinde 10-12 kilo aldı bide üzerine 3,5 aylık evliyken hamile kaldı 6 ay fena bir hamilelik geçirdi hiçbirşey yiyemedi 6 aydan sonra düzelince midesi okadar çok yedi ve birde vücudunda okadar çok ödem olduki sanırım 95 falan oldu doguma kadar artık son ayda tek başına kalkamıyordu koltuktan 2 kişinin yardımıyla kalkıyordu düşününki babamın terliğini giyordu 42 numara kilo artı ödem çok fena oldu .sonra dogum yaptı epey riskli bir dogumdu sezaryan oldu ondan sonra epey verdi ama yine iştahına yenildi ve şuan 24 yaşında ve 95 - 96 kilo ve çok mutsuz kilo konusunda yani evlenince birçogumuzun başıan bu kilo alma geliyor
çok haklısın narin ben ilk evlendiğimde küçük evlendiğimden olsa gerek kendi kendimi strese sokarak 6 7 kilo vermiştim ama snra rahata erince gene aldım üstüne bide hamilelikte aldığım kilo iyicene aldım ama şimdi sıra vermek<te tamamen çözmeden bırakmıcam bu sefer o yüzden adacım ne kadar zayıflasan senin için o kadar iyi daha uçuşan saten gecelikle kahvaltı hazırlıyacağız demi
kendimden örnek veriyim kocacımla sevgülüyken 53 kiloydum evlenirken 65 hamile kaldıgımda 75 en son çıktıdım maksimum kilo 7 yıllık evliyken 85,900 yani anlayacagınız 10 'ar 10 'ar almışım kiloları şimdi gram gram vermek için çırpınıyorum kaydirigubbakcemile3 ne aşkmış değilmi baksanıza nasılda rahata ermişim zemuszemus
aynısına bende bi yakınımda şahit oldum cnm o yüzden biz bayanlar bi ömür kilomuza dikkat etmek zorundayız yada hep bu yükü taşımak zorundayız
tatlım yük taşımak dedinde bak somut bir örnek vereyim şimdi su damacanaları varya 19lt şu enbüyüklerinden benim kucagıma verseniz ben en fazla taş çatlasa 5 dk. taşıyabilirm ama düşündenize ben o damacana agırlıgındaki kiloyu bu bedenimde 7 gün 24 saat sürekli taşıyorum yazık değilmi bu bedene yaa sırf sahibinin bogaz derdinden zavallı sürekli bu agırlıgı taşıyor mafoldumben
tabiikide giyeceğiz en fazla 2 ay snra giycez hemde rahat rahat oramızı buramızı saklamadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?