80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaercim nişanlının ve annenin yemeklerine karşı gösterdiğin iradenden dolayı seni tebrik ederim canım alkisalkisalkis

teşekkür ederim canım o iradeyi göstermek için canım çıktı,yani çiğ köftenin tadı hala damağımda :)

baharnaz dün hiç girmemiş normalde işten geldiğinde ugrardı değilmi gerçekten gitti mi acaba :gitme:

ya yapmasın lütfen ama baharnaz dön ne olurrrrr

ya orda hani bize hep kilo yakışıyor derler ya öylesin işte..

ama olsun boşver dal gibi gelin olcaksın şekerim devam..

olsun canım öyle de olsa dal gibi gelin olma fikri çok daha hoş geliyor

bence çok tatlı bir kızmışsın, ilaç çok etkiliymiş çok zayıflamışsın o zaman

teşekkür ederim topiğin sultanı :) nasıl etkiliydi hemde resimler zaten kanıtı.Tabi ama sonrasında ki verdiği kilolar da kanıtın bir diğer yüzü :)

evet bıraz verınce süper olacaksın canım ha gayret aydaercım

selma sağol canım bu destekleriniz beni çok mutlu ediyor

adaercim bende melocuma katılıyorum kırmızı yelekli ve ilk ilaca başladıgım kilom dediğin resimlerdeki halinle çok güzelsin bence sen 73_ 75 olsan yeter gibi geldi bana bu arada boyun kaçtı tatlım

yok yok canım olsun ben 65 olayım da,sonra hamileyken 73-75 leri görürüm zaten :)

zeytin cim sağol hayatım ya evet o gelinliğin içinde süper olmalıyım,nişanın acısını çıkarmalıyım

narinim ben de bunu düşünüyorum zaten,nişanlımın da asıl korkusu buymuş zaten geçen gün söyledi.Ben seni böyle sevdim çok zayıf olmanı da istemiyorum ama bebekten sonra çok kilo alırsın diye söylüyorum öyle dedi

hımmm bu uçuşan saten gecelik fikri beni daha da gayretlendiriyor :kedi:

sorma hayatım bende 58 kilo ile başladım onunla sevgililiğe 6 yıl sonunda adam beni ne hale getirdi pek iyi bakmış pek

bırak onu marketten 5 lt.lik sıvı yağ alıyoruz da aman nasıl elimiz ağrıyor.Zavallı ayaklarımız bacaklarımız ayyy çok üzüldüm şimdi hallerine

tabiikide giyeceğiz en fazla 2 ay snra giycez hemde rahat rahat oramızı buramızı saklamadan

siz 2 ay sonra giyin ben de 4 ay 2 hafta sonra giyerim hem daha da iyi kg vermiş olurum :kedi:

Son düzenleme:
böyle insanlar banada çok gaz veriyo iyide oluyooo motive açısından inş sende bende bütün arkadaşlarda öle incecik oluruz cnm yaaa

hadi sen işlerine bak tatlım şu kahvalt5 işi bitsin bende kalkıcam
görüşürüz snra

yaa kızlar bu adamlar bize kilo aldırıyolarda kendileri almıyo mu onlarda alıyoo ama onlar gram gram alıyoo kilo kilo veriyo bis ise tam tersi offff doğanın kanunu olsa gerek buu mafoldumben

günaydınnn kızlarrrr ayyy oku oku bitmedi sayfalar ne çok kaynatmışınız kıskandım hee:dilcikar::dilcikar:neyse geçmişi okudum şimcik bugünki menüyü yazayım
sabah 2 bardak su bitkisel tablet
kahvaltı 1 tost şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğle
mantar sote+cacık+ekmek
ara
elma mandalina
akşama belli değil
haa unutmadan dün akşamki sporumuda yazam
60 dk yürüyüş hız 4,5 arası:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

sevgili zeytin gözlü bak dün gece yazdığım mesaj aslında herşeyin ispatı nişanlım nasıl yedi sana anlatamam.Ama almıyor alsada gram la verince de kiloyla.Düzen böyle bizim bünye yağ onların ki kas :sinifsinif:

eee canım görmedin mi beni bak sileceğim birazdan

gördüm güzelim sen görülmeyecek birimisin çok şaşırdım ne kadar güzel vermişin keşke kalabilseydin o kiloda ama merak etme düzenli beslenmeye alışınca kalmayacak hepsi gidecek bak bana hipotioide rağmen savaşıyorum gr gr da olsa gidiyor yılmak yok devam canımkaydirigubbakcemile5ilaçlar verdiriyor ama bırakınca kat be kat fazlasını alıyorsun ben kullanmadım ama çevremde var LİDA,REDUCTİL,ELMA KROM kullananlar elma kromu kuzenim kullandı hiç iştahında kesilme falan olmadı aksine daha fazla açıldı diyor sürekli bişeyler atıştırmak istiyorum diye bıraktı reductili komşum kullandı tansiyonu fırladı hastanelik oldu dikkat edin zayıflarken sağlıktan olmayalım

şekerler 1 saat bakmıyorum topiğe alıp başını gidiyor,benim kocada değnek gibi kader işte, adamın yanında yuvarlanıyorum resmen bide işin kötüsü benimki ta tanıştığımızda kilolarımdan kurtulmam için baskıya başlamıştı. bana diyorki sen gayret göstermiyorsun mankenler nasıl oluyor böle sende olabilirsin diye. ama bişeyi gözden kaçırıyor onlar o halleri sayesinde para kazanıyorlar zayıfla üstüne para kazan benide maaşa başlasan ayda en az 3 kilo veririm. kilo onların kariyerinin sonu demek. kocam inanın benden 2 kat fazla yiyor her türlü abur cubur tabi o da kilo aldı evlendiğimizden beri ama adamda 192 boy var alsa ne olacak acıcık göbek o da belli bile olmuyor... kadınlık çok zor bir sanat ya istenmeyen tüyü var, istenmeyen kilosu var, istenmeyen var da var ...

Acaba Kararım Doğru mu?

Evlilik yolunda adım atıldığında, nikah tarihi yaklaştıkça, insanda bir panik duygusu ve stres başlar. Acaba verilen karar doğru mudur?İnsanın hayalleriyle, karşılaştıkları birbirini çoğu kez tutmaz. Ancak bu, kadere teslim olup, her şeyi akışa bırakmak anlamına da gelmemelidir. Öncelikle sevdiğiniz bir insanla hayatınızı birleştirmek üzere olduğunuz için şanslı olduğunuzu bilin. Düğününüzü, gelinliğinizi, müstakbel eşinizi bir daha düşünün. Nikahınızın olacağı anı gözünüzde canlandırın. Bakın, yüzünüzde bir tebessüm oluştu.

Mükemmel ilişki diye bir şey yoktur. Mükemmel eş de yoktur. Tıpkı sizin de kusursuz olamayacağınız gibi! Bu yüzden evliliğe fazla beklenti ile girmeyin. Sevdiğiniz insanla bir yol arkadaşlığına başladığınızı, bu yolu birlikte yürürken mutlaka taviz vermek zorunda kalacağınızı, fedakarlık yapmanız gerekeceğini bilin. Evlilik iyi ve kötü günlerin toplamından oluşacaktır. Kendinizi ne kadar gerçekçi olana hazırlarsanız, evliliğiniz de o derece başarılı yürüyecektir. Yaşadığınız paniğin doğal olduğunu kabul edin. Bunu sizden önce evlenenler de hissetmişti. Bu duygunuz birlikteliğinizle veya seçiminizle ilgili değil. Sadece bilmediğiniz bir ortam sizi tedirgin etti ama unutmayın, nikah günü gelip, bembeyaz gelinliği giydiğinizde, bu endişelerden eser kalmayacak. Kalbinize güvenin, o size doğru yolu gösterecektir.

bir yerde okudum kızlar kadınlar yaratılanlar içinde en mazoşist varlıklarmış; dert çekmeye bu kadar hevesli başka canlı yokmuş ...eee doğru evlenmeyi isteriz ( erkeğin formatında duygusuzluğun hat safhada olduğunu bile bile), hamile kalalım diye uğraşırız (yırtıla yırtıla doğuracağımızı bile bile), çocuklarımız 3-4 tane olsun isteriz (zahmetlerinin eziyetlerinin farkındayken), zayıf olalım , güzel olalım,kariyer sahibi olalım, el işi ev işi herşeyin en iyisini becerelim isteriz...... oooooo saymakla bitmez...
ama biliyormusunuz bunları yazarken bile mazoşistim ben evet diyorum ve bundan memnunum. benimde bebeğim olsun diye can atıyorum tuhaf ama işte biz kadınların formatıda böle atılmış... öpüldünüz

kızlar bugun doktora gıdecegım ıncelmısım ama kılo verdımmı bılmıyorum ınsaallah vermısımdır
vermemıssemde durmak yok yola devam bu sefer ben kazanacagım
baska yolu yok

:hulya::hulya::hulya:lmaz:lmaz:lmaz:

oku oku bitmedi kızlar kaydirigubbakcemile3
adaercim ben üstünde pembe bluz olan resmini çok beğendim yüz hatların süper ayrıca
ama sen verebildiğin kadar ver evlendikten sonra en az + 5 olursun

narıncım evet bende ıstıyorum topuklu cızmeler ayakkabıler gecen kış kendıme cızme almaya cıktım ve malesef ayakkabıcı ve benım büyük cabamla fermuarı bır gayretle cektık ama yarısına kadar mafoldumben bıktım artık spor ayakkabı gıymekten akannehir

çok canım sıkkın:sinifsinif: çok moralim bozuk akşam kananamlardaydık öküz gibi yedimde yedim cokacimcoook sonra eve gelince yaprak dökümünü izlerken nejlanın fiziğini gördükçe ağladım sinirden senağlama bizamanlar bende böyleydim şimdi ne hale geldim die akşam orda otururken göbeğimi kapatmak için eğil bükül bi hoş oldum valla ve en kötüsü giydiğim hiç bişey artık yakışmıyor 21 yaşımdayım ama kendimi 40 yaşında hissettim dün çok üzüldüm çoksenağlamasenağlama

selma bende bugün çıkıcam bakalım bulabilcem mimafoldumben

Acaba Kararım Doğru mu?
............. Kalbinize güvenin, o size doğru yolu gösterecektir.

Bu yazı tam benlik olmuş ben de güveniyorum kalbimin sesine ve onu seviyorum :kedi:

doğru mu ne :) evleneyim diyorum şimdiler de,sonrasında bir bebeğim olsun diyeceğim eminim ve sonrasında belki bir tane daha :)

kızlar bugun doktora gıdecegım ıncelmısım ama kılo verdımmı bılmıyorum ınsaallah vermısımdır
vermemıssemde durmak yok yola devam bu sefer ben kazanacagım
baska yolu yok

vermiş olmanı umut ediyorum hadi bakalım sonucu bekliyoruz

oku oku bitmedi kızlar kaydirigubbakcemile3
adaercim ben üstünde pembe bluz olan resmini çok beğendim yüz hatların süper ayrıca
ama sen verebildiğin kadar ver evlendikten sonra en az + 5 olursun

asutaha canım o resme bende bayılıyorum çok şeffaf geliyor yüzüm orada bana nedense:kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…