selma bende bugün çıkıcam bakalım bulabilcem mimafoldumben
çok canım sıkkın:sinifsinif: çok moralim bozuk akşam kananamlardaydık öküz gibi yedimde yedim cokacimcoook sonra eve gelince yaprak dökümünü izlerken nejlanın fiziğini gördükçe ağladım sinirden senağlama bizamanlar bende böyleydim şimdi ne hale geldim die akşam orda otururken göbeğimi kapatmak için eğil bükül bi hoş oldum valla ve en kötüsü giydiğim hiç bişey artık yakışmıyor 21 yaşımdayım ama kendimi 40 yaşında hissettim dün çok üzüldüm çoksenağlamasenağlama
neden yedın asuuuuuuuuuuuuklava: klava::mymeka:
ah bi bilsem dayaklığım ben fırlatın bütün domates ve oklavaları müstehak bana
canım valla resimler süper kilolu iken de güzelmişsin ama bence zayıf halinle daha güzelsin sadece yüzün çökmüş o da bence o ilaçtan dengesiz yemekten.şimdi düzgünce beslenerek verirsen süper olursun inşallah...kızlar yenilerden bir arkadaş reductil kullandığını söylemiş.Benim okuldan öğretmen arkadaşım bir ara kullanmış süper kilo vermiş,sonrasında da aynı hızla o kiloları geri almış.Bu arkadaşın deneyimi ben onun söylediğini örnek verdim.Ama kendi deneyimimi sizlerle paylaşayım bir de.2007 senesi mart-nisan ayları gibiydi sanırım.Tabi okulda 2, dönemdi.Neyse ben şu meşhur lida yı aldım.1 kutu sadece komşumuzun izmir den eczacı abisi gönderiyordu komşuda herkesze satıyordu.Sonra ben ilacı içmeye başladım.Ama hiç bir sorun hissetmiyorum falan.Ağız kuruluğu var tek oda su içiriyor ooo ne güzel lay lay lom diye yaşadım bir süre.Hatta ilaç o kadar etkiliydi ki ben akşamın 16:00 olmuş bir bakıyordum ağzıma su dan başka bir şey değmemiş.Fazla uzattım ama neyse haziran ayı gelipte öğrencilerime karnelerini vereceğim gün geldiğinde süper pamuk şekeri pembesinde bir etek-ceket takımı giydim.38 beden ve beli bolllll geliyor.Allahım nasıl mutluyum arkadaşlar anlatamam size.Okulda zaten bütün öğretmen arkadaşlar süper oldun ne yaptın falan diyorlar.O yaz avşa tatiline falan gittim işte süper bir tatil tabi zayıf bir bayan olarak.75 kilo olarak başladığım serüvenimi 64 kilo olarak sonlandırdım.Ve sonra ilaç bitti..........Ve gerim sayım başladı.Nasıl yiyorum size anlatamam kıtlıktan çıkmış gibi ama öyle böyle değil.Koca orta boy pizza yiyip üzerine 2 dilim pasta sonra ayyy ağzımda çok tatlı hissi kaldı değip 1 tabak makarna dur ya şurda kurabiye var bir ısırayım ımmımmm güzelmiş deyip son lokmayı yutma vs. derken.Ben oldum mu 80 kilo.Canlarım demem o ki ilaç verdirdi verdirmesine de bütün ilaçlar gibi bırakınca fazlasıyla geri aldırdı.Bana ilacın getirisi önce - 11 sonra + 16 oldu.
Beni anlamanız için her iki kiloya ait resmimi koyayım.Hepiniz görün sonra sileceğim.
alemsin yaaa :roflol:yani anlayacagınız 10 'ar 10 'ar almışım kiloları şimdi gram gram vermek için çırpınıyorum kaydirigubbakcemile3 ne aşkmış değilmi baksanıza nasılda rahata ermişim zemuszemus
hadi hayırlı haberelrini bekliyos inşallah vermişsindir canım...:lepi:kızlar bugun doktora gıdecegım ıncelmısım ama kılo verdımmı bılmıyorum ınsaallah vermısımdır
vermemıssemde durmak yok yola devam bu sefer ben kazanacagım
baska yolu yok
evet geliyo :tomato::tomato:çok canım sıkkın:sinifsinif: çok moralim bozuk akşam kananamlardaydık öküz gibi yedimde yedim cokacimcoook sonra eve gelince yaprak dökümünü izlerken nejlanın fiziğini gördükçe ağladım sinirden senağlama bizamanlar bende böyleydim şimdi ne hale geldim die akşam orda otururken göbeğimi kapatmak için eğil bükül bi hoş oldum valla ve en kötüsü giydiğim hiç bişey artık yakışmıyor 21 yaşımdayım ama kendimi 40 yaşında hissettim dün çok üzüldüm çoksenağlamasenağlama
ooo bayağı besleyici bi menü olmuş canım....afiyet olsun...bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 dilim k.ekmeği peynir domates salatalık şekersiz yeşilçay
ögle 1 tabak bezelyeli köfte az pilav salata
arada 1 ayran 1 k.ekmekli tost yiyeceğim
(diyetisyenim öle yazmış ne yapayım fazla gibi ama yiyorum)
akşam yemeginde çorba ve ıspanak var bide meyve yerim herhalde
ooo bayağı besleyici bi menü olmuş canım....afiyet olsun...
diyetisyen dediyse vardır bi bildiği bacım,devam...
yagmurgölü dün kendini iyi hissetmediğini söylemiştin canımcım ama maşallah akşam çok güzel yürümüşsün şimdi nasılsın tatlım bugün daha iyisindir inşallah
canımcım bugün iyiyim yorgunluktandı sanırım bünye dayanmıyor bazen çöküyorum öyle bakın size bir günümü yazayım sabah 5,30 yataktan kalkış 6 evden çıkış durağa yürüyüş 6,20 otobüs 7,20 ikinci otobüs(2 vasıtayla işe geliyorum)8,30 işbaşı bütün gün stres koşturmaca akşam 17,30 paydos 19,30,19,45 gibi evdeyim (alışveriş market pazar işi yoksa )üzerimi değişip hemen mutfağa yemek varsa atıştırıyorum yoksa ocağa koyup hemen yürüyüşümü yapıyorum(oturusam kalıyor)bulaşık varsa çamaşır (oğlumun iş kıyafetleri günlük yıkanıp hazırlanıyor)benim mutfağımdan yemek eksik olmaz oğlum boğazına düşkündür abur cubur ekmek arasıyla karnı doymaz tencere yemeği ister bazen çevremdekiler iki kişisiniz yemek yapmaya bile gerek yok derler haa unutmadan işyerinede yemeğimi evden getiriyorum 2 yıldır yemek paramızı kestiler kriz var diye hergün dışardan yemek bütçemi aşıyor birde burası çok pahalı nasılsa akşam yiyoruz kalanıda ertesi gün yanımda getiriyorum birde bizim apt aile apt alt katta kızkardeşim üstte erkek kardeşim en üstte annem babam ama sadece kışın burdalar yazın memlekete gidiyolar işim olmadığında onlara çıkıyorum üst katta bebişimiz var onu sevmeye çıkıyorum neyse çok uzun oldu kusura bakmayın bütün işlerim bittiğinde birde bakmışımki saat uçmuş 23,30 24 gibi yatıyorum ama üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yok canım yaaaa çok diye demedim... gayet güsel çeşitli besinler alıyosun manasında dedim...panikletti isem seni özür dilerim yaaa bazen kısa yazınca ne yanlış anlamlar çıkabiliyo...besleyici derken ne demek istedin nevra yoksa çok mu fazla bunlar .diyet listem böyle hatta sabah uyandıgımda 1 bardak süt var ben içmiyorum epeydir onu.yaa çok mu gerçekten ben kendimi diyet yapıyorum diyemi kandırıyorum yoksa akannehir
canımcım bugün iyiyim yorgunluktandı sanırım bünye dayanmıyor bazen çöküyorum öyle bakın size bir günümü yazayım sabah 5,30 yataktan kalkış 6 evden çıkış durağa yürüyüş 6,20 otobüs 7,20 ikinci otobüs(2 vasıtayla işe geliyorum)8,30 işbaşı bütün gün stres koşturmaca akşam 17,30 paydos 19,30,19,45 gibi evdeyim (alışveriş market pazar işi yoksa )üzerimi değişip hemen mutfağa yemek varsa atıştırıyorum yoksa ocağa koyup hemen yürüyüşümü yapıyorum(oturusam kalıyor)bulaşık varsa çamaşır (oğlumun iş kıyafetleri günlük yıkanıp hazırlanıyor)benim mutfağımdan yemek eksik olmaz oğlum boğazına düşkündür abur cubur ekmek arasıyla karnı doymaz tencere yemeği ister bazen çevremdekiler iki kişisiniz yemek yapmaya bile gerek yok derler haa unutmadan işyerinede yemeğimi evden getiriyorum 2 yıldır yemek paramızı kestiler kriz var diye hergün dışardan yemek bütçemi aşıyor birde burası çok pahalı nasılsa akşam yiyoruz kalanıda ertesi gün yanımda getiriyorum birde bizim apt aile apt alt katta kızkardeşim üstte erkek kardeşim en üstte annem babam ama sadece kışın burdalar yazın memlekete gidiyolar işim olmadığında onlara çıkıyorum üst katta bebişimiz var onu sevmeye çıkıyorum neyse çok uzun oldu kusura bakmayın bütün işlerim bittiğinde birde bakmışımki saat uçmuş 23,30 24 gibi yatıyorum ama üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?