80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neden yedın asuuuuuuuuuuuu klava:klava::mymeka:

yagmurgölü dün kendini iyi hissetmediğini söylemiştin canımcım ama maşallah akşam çok güzel yürümüşsün şimdi nasılsın tatlım bugün daha iyisindir inşallah

ah bi bilsem dayaklığım ben fırlatın bütün domates ve oklavaları müstehak bana

kaydirigubbakcemile dogru yürüyüş bandının üzerine bugün fazladan yarım saat daha yürüde aklın başına gelsin bakıyım kaydirigubbakcemile3

bugün yediklerimi yazayım

sabah 1 dilim k.ekmeği peynir domates salatalık şekersiz yeşilçay

ögle 1 tabak bezelyeli köfte az pilav salata

arada 1 ayran 1 k.ekmekli tost yiyeceğim
(diyetisyenim öle yazmış ne yapayım fazla gibi ama yiyorum)

akşam yemeginde çorba ve ıspanak var bide meyve yerim herhalde

kızlar kaynatın bakem
biz giremiyoruz tabi çocuk falan
öyle uzun uzadıya kalamıyoruz
etekler tutuştu yarın tartı günü
adaer çok tatlısın
zaten bizim topikin hatunlarının hepsi güzeldir eminim
sana bi şi diyim adaer,zayıfladığında suratın çok çökmüş ya,kilolu halin daha güzel
demekki sağlıklı verseydin yani sporla sağlıklı beslenmeyle güzelliğinde kalacaktı
kızlar yelekli halini beğendiler ama bence o halinde kilonu belli etmediğin için güzel duruyor
neyse aşağı yukarı hepimiz aynı kilolardayız ve görüntümüz aynı
bende bi ara koyacağım
az daha kilo vereyimde 70 geleyimde
asuhata sıkma canını hangimiz yapmıyoruz kaçamak
dün gecenin bir yarısı bende bol mayonez ketçaplı sandviç yedim
ama bugün telafi edelim
kızlar misafir geldi çıkıyorum

canım valla resimler süper kilolu iken de güzelmişsin ama bence zayıf halinle daha güzelsin sadece yüzün çökmüş o da bence o ilaçtan dengesiz yemekten.şimdi düzgünce beslenerek verirsen süper olursun inşallah...
yani anlayacagınız 10 'ar 10 'ar almışım kiloları şimdi gram gram vermek için çırpınıyorum kaydirigubbakcemile3 ne aşkmış değilmi baksanıza nasılda rahata ermişim zemuszemus
alemsin yaaa :roflol:

kızlar bugun doktora gıdecegım ıncelmısım ama kılo verdımmı bılmıyorum ınsaallah vermısımdır
vermemıssemde durmak yok yola devam bu sefer ben kazanacagım
baska yolu yok
hadi hayırlı haberelrini bekliyos inşallah vermişsindir canım...:lepi:

evet geliyo :tomato::tomato:
şakası bi yana canım sinirlenme ağlama üzülme...
önce şunu bil güçlüsün sağlıklısın ve yapabilirsin....
azmin elinden bişi kurtulmaz canım arada kaçamaklar olsa bile ertesi öğün aynı diyet lisene devam et.bi süre sonra oturtursun düzenini...
ooo bayağı besleyici bi menü olmuş canım....afiyet olsun...
diyetisyen dediyse vardır bi bildiği bacım,devam...yerimseniben

ooo bayağı besleyici bi menü olmuş canım....afiyet olsun...
diyetisyen dediyse vardır bi bildiği bacım,devam...

besleyici derken ne demek istedin nevra yoksa çok mu fazla bunlar .diyet listem böyle hatta sabah uyandıgımda 1 bardak süt var ben içmiyorum epeydir onu.yaa çok mu gerçekten ben kendimi diyet yapıyorum diyemi kandırıyorum yoksa akannehir

narin_nazenin, yagmurgozlu kızlar napıyorsunuz? öğlen yemeğinde yoğurtlu patlıcan kızartma vardı yedim ühhüühüüüü

en iyisi menümü yazayım bugünkü
sabah kalkınca 1 yemek kaşığı elma sirkesi katılmış 1 bardak ılık su
kahvaltı 1 simit + 1 fincan çay
ara 400 ml.lik su :)
öğle 1 kase çorba + 1 dilim beyaz peynir + 3 yemek kaşığı patlıcan kızartma yoğurtlu + 2 kibrit kutusu büyüklüğünde börek ayyyyy ne yapmışım ben böyle
akşama sirkeli su yeşil çay ve bollll su içeyim bari

yagmurgölü dün kendini iyi hissetmediğini söylemiştin canımcım ama maşallah akşam çok güzel yürümüşsün şimdi nasılsın tatlım bugün daha iyisindir inşallah

canımcım bugün iyiyim yorgunluktandı sanırım bünye dayanmıyor bazen çöküyorum öyle bakın size bir günümü yazayım sabah 5,30 yataktan kalkış 6 evden çıkış durağa yürüyüş 6,20 otobüs 7,20 ikinci otobüs(2 vasıtayla işe geliyorum)8,30 işbaşı bütün gün stres koşturmaca akşam 17,30 paydos 19,30,19,45 gibi evdeyim (alışveriş market pazar işi yoksa )üzerimi değişip hemen mutfağa yemek varsa atıştırıyorum yoksa ocağa koyup hemen yürüyüşümü yapıyorum(oturusam kalıyor)bulaşık varsa çamaşır (oğlumun iş kıyafetleri günlük yıkanıp hazırlanıyor)benim mutfağımdan yemek eksik olmaz oğlum boğazına düşkündür abur cubur ekmek arasıyla karnı doymaz tencere yemeği ister bazen çevremdekiler iki kişisiniz yemek yapmaya bile gerek yok derler haa unutmadan işyerinede yemeğimi evden getiriyorum 2 yıldır yemek paramızı kestiler kriz var diye hergün dışardan yemek bütçemi aşıyor birde burası çok pahalı nasılsa akşam yiyoruz kalanıda ertesi gün yanımda getiriyorum birde bizim apt aile apt alt katta kızkardeşim üstte erkek kardeşim en üstte annem babam ama sadece kışın burdalar yazın memlekete gidiyolar işim olmadığında onlara çıkıyorum üst katta bebişimiz var onu sevmeye çıkıyorum neyse çok uzun oldu kusura bakmayın bütün işlerim bittiğinde birde bakmışımki saat uçmuş 23,30 24 gibi yatıyorum ama üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

amaninnnn okurken yoruldum allah yardımcın olsun bu tempoya can dayanmaz:teselli:

ben reductil kullanıyorum mart ayında 94 kıloydum basladım bende bır yanetkısı olmadı caya attıgım sekerı kestım ve beyaz ekmegı onun dısında dıyet uygulamadım kendı kendımedengelemeye calıstım dıyet olunca baskı hıssedyrum cnm ne kdr kalorlı bısıler ıstedıyse öğlen saatlerınde yedım aksamı hafıflettım sabah 8 aksam 8 oturdugum bı ıse basladım dolayısıyla hareket sıfıra yakn.suan 78 kıloyum 9 ay oldu 9 ay ıcınde bellı aralıklarla 3 kez 1 ay ara verdımılaca ara verdıgım aylarda aynı hızla kılo almaya basladım1 ayda 3,5 kılo gıbı.ilacı bırakmak ıstyrum ama sureklı oturdugum ıcın hızla kılo alacagım bunu göze alamıyrum mayısta dugun var cunku bunun dısında 4 aydır sabıt 78de duruyorum ılacın etkısı yok 4 aydır budakalorılerle ve hareketsızlıkle alakalı dıe dusunuyrum.velhasıl ilaç iyi bişideğil.ilaç beslenme alıskanlıgı kazanmaya yardımcı olsun dıe.bunu ılacsızda yapabılırız dımı kızlarr.

mesela dun gelınlıgımın ılkprovası vardı oram buram pörtledı baktım sabah erkende kalkamıorum spor ıcın.buaksamdan ıtıbaren evde mekıkler yan kaslar ve baaklar calıstırılmaya baslanılıcak napalım ey gelınlık sen olmasan>::))))

of offf merwecik aynı durumdan ben o kadar korkuyorum gelinliği üzerime geçirince oram buram pırtlayacak diye amannn ne çekilmez dert bu ya

yok canım yaaaa çok diye demedim... gayet güsel çeşitli besinler alıyosun manasında dedim...panikletti isem seni özür dilerim yaaa bazen kısa yazınca ne yanlış anlamlar çıkabiliyo...
çok filan değil bence.artı diyetisyen verdi diyosun mutlaka bi kontrole göre vermiştir.

anammmmmmmmmmmm
akannehirakannehirakannehir

bugün;
2 kepek ekmek,1 peynir,domates,salatalık,çay
4 ızgara köfte,salata,1 ayran
arada şincik 2 mandalina yedim
akşama da kabak yemeği etsiz 8 kaşık,salata,yarım kase yoğurt yiycem
arada 1 elma,1 portakal yiyecem

herkese slm slm slm herkesi çookkkk özledimmmmm bilmiyorum beni özleyen varmı ? :) ama döndüm hemde hiç gitmemek üzere :) artık bende bi memurum işim varrrr . hatırlarmısınz bilmiyorum işsizim demiştim çook köttü bi ruh haliyle veda etmiştim ama artık iyiyim çünkü kpssyle işe yerleştim . eğer beni kabul ederseniz dönmek istiyorum tekrar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…