80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yeniyim beni de ekleyin bir de nasıl bir programla zayıflıyorsunuz okudum çok uzundu geçmiş ama çok güzel vermişsiniz ....inşallah darısı bana
çok bilmiş o sınavı nasıl yaptın yaa ben artık bıraktım çalışmayı...

kilom 85.8

cokbilmis hoşgeldin canım benim.Çok sevindim nereye yerleştin acaba :)

kuzuuu sende hoşgeldin aramıza günlük ne yediysen listesini hergün burada paylaş.Ayrıca şimdiki kg ve hedef kg. belirt.Kaptanımız handerya seni de listeye ekleyecektir.Cuma günleri verdiğimiz ( bazende veremediğimiz ya da aldığımız ) kiloları bildiriyoruz. Çok uzun sürmez sende alışırsın çabuk.Sevgiler :)

baharnaz nerelerdesin lütfen gel yapma böyle

TEŞEKKÜRLER adaer
şimdiki kilom 85.8 hedef kilom 60

atkins(protein) , düşük kalorili diyet yaptım ama hep sıkılıp bıraktım
akapunktur da denedim 2 ay ama o kadar zorlandım sadece 3 kilo verince onu da bıraktım ben neden motive olamıyorum bana yardım edin neden çabuk pes ediyorum...

canlarım sizi heveslendirecek şeyler buldum.Bu topiğimizin gururu serradeniz ciğimizin geçen sene mart aylarında ki mesajlarından bir kaçı,sevgili serradeniz in şimdiki kilosunu biliyorsunuz ( 61 kg. öyleydi di mi ) neyse umarım bu bizi daha çok gaza getirir.serradeniz iyiki varsın :)

hoş geldın cokbılmiş tekrardan aramıza yenı ışındehayırlı olsun

iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan

bugünkü yediklerim

sabahyağlı limon 2 bardak elma sirkeli su

1saat snra: 1 kase salata 1 büyük kupa yeşil çay 1parça kavurma(dayanamadımmmafoldumben)2 zeytin bir parça ekmek

ara 1 mandalina

öğle yok malesef

akşam yoğurtlı cevizli brokoli salatası 1 tabak etli nohut yemeği 1 parça ekmek

istediğim gibi bi çizmede bulamadım kızlar bende etekle kazak aldımzemuszemus

çokbilmiş işin hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldinvereliniortak

...................................................................................

Son düzenleme:
Ayyy kızlar şükür kavuşturana kaç gündür yazamıyorum misafirden,çocuktan,evden vs..fırsat bulamıyorum yaaa ama maşallahınız var valla oku oku geçmiş bitmiyor ne güsel topik canlı canlı..

bakalım yarın ki durumlar nolcek..

Adaercim resimlerini gördüm gerçekten çok sempatik ve güzel bir yüzün var canım Allah çirkin şansı versin emiiii :)) eminim çok çok güzel bir gelin olcaksın ve hepimiz sanal da olsa o incecik bedenler içerisinde senin düğün resimlerine bakıcaz.. veeee diyecez ki kışın ne kadar kiloluydum Allaha şükür kurtuldum bir zamanlar 80 üzeri kiloda olduğuma inanabiliyormusun diye konuşcaz çevremizdeki bize imrenerek bakan gözlere...:)) (nasıl motivasyon ama bir taşla bir kuş sürüsüüüü ha ha haa kaydirigubbakcemile3)

Baharnazzzzz nerdesin be kuzum ne çekip gitmesi yaaaa saçmalama getirme beni orayakaydirigubbakcemile yuvana dönnnn! zaman zaman hepimiz o dediğini yaşıyoruz msjlarım gözükmüyormu,beni niye kimse sallamıyor falan diye ama unutuyoruzzz sende öyle yap ve tartıl yoksa kilo verememekten korktuğunu düşüncem haaaaa..

oghhhh ceren hanımlar da gelmişler hoşgeldin canım tekrar,nerelerdeydin hep sorcam selmaya unutuyordum neyse ki buna sen cvp verirsin artık en son hatırladığım 78-79 civarıydın şimdi kaçsın ?

Çok bilmiş sende hoşgeldin canım tebrik ederim yeni işini,darısı isteyen herkesin ve benim başıma olsun bi ben beceremedim şu kpss işini yaaa nereye,nasıl,kaç puanla atandın çok merak ettim!

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz yarın ayrıntılı kilo bildirimlerinizi ve vücut ölçülerinizi bekliyoruz efendim ve tabi yılbaşı hedefinizi...

Adaer geçmişte gezindin anlaşılan :)) gerçekten serra tebrik edilcek azimli nadir insanlardan yaaa diyorum ya her hafta ben şahsen kendim listede onun kilosunu birer birer düşürdüm resmen 3 kişi show yaptılar diğerleriyse (yani biz iki ileri bir geri az da olsa verdik işte) ama nasıl kızıyorum kendime bende düzeni tuttyrabilseydim şimdi ideal kilomdaydım..ama çok geç değil dimi kızlar en fazla 4 ay sonra ideal kilomuzda olmamıza tek engel var o da yine kendimiz!

Narin nazenin varya hikayemiz noktası virgülüne kadar aynı canım yani evlenmeden önceki kilo vs..off offf nasıl kızıyorum kendime çoluk çocuk yokken yap sporunu,dietini ver kilonu diye ne aptalmışımm..şimdi istesemde zaman yok hiç bir şeye 1 saatlik leslie bile çoğu zaman imkansızzz!

Gelin adaylarımız düğün var paniği yapmayın derim herkesin dediği doğru gerçekten düğün öncesi nasıl oluyor bilmem ama kilolar eriyiveriyor o stresdenmidir,koşuşturmadanmıdır bilmem o yüzden acele etmeyi gelinliğiniz için son aya bırakın ve daraltılabilir olsun mutlaka! ben 72 kilo civarındaydım düğün arası diette yapmamama rağmen 64 kiloya inmiştim (ahh ahhh ) eminim hepiniz süperrrr gelinler olacaksınız!

ben 91 olmusum (((((((((((
bugün basliyorum rejime
böyle diye diye utaniyorum artik, kimse inanmiyor ama ben INANIYORUM ARTIK
(bunuda kac kere dedim ((

handerya abla

92 yi bosver
ben bastan basliyorum herseyeee

91 ile listeye al.

bastan basliyorummmm
baslangic kilo 91
yilbasi sabahi tartildigimda tam 86 civari olmak istiyorum

ahhh ahhhhhhh nekadar aptalim...... hic tutamiyorum verdigim kilolari.....
benim problemim büyük ((( yeme bozuklugu var, tutamiyorum ((

günaydın kızlar inşallah sizlerin yüzü baskülde güler ben mafoldumben maalesef.yaa anlamıyorum son 1 haftadır kaçamaksız ve hergün en az 45_50 dk.yürüyüş yapmama ragmen artı 800 gr gösterdi baskül geçen haftaya ragmen aslında pazar günüde böyle çıkmıştım ama anlık falan diyordum öle değilmiş meger :1no2: son 1 hafta tek farklı yaptıgım şey akşam yatmadan önce 1bardak sirkeli ballı ılık su içmekti bal bana kabızlıkta yaptı sanırım herneyse ballı limonlu sirkeli suyu içmeyeceğim diyetisyenim zaten söylemişti başka farklı bişey yapılmayacak diye dinlememenin cezası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…