çok teşekkürler güzel resim peki bu yağların fiyatı ne kadar toplam umarım işe yarar mor sima gerçekten çok zor bir duygu herkes güzel giysiler giyiyor bense istediğim gibi bi türlü giyemedim 6 senedir çok zor oturup ağlıyorum ama ağlamakla olmuyo daha iki gün önce alış verişe çıktık vitrinlere baktım içeri girdim ve olmadı çıktım çk üzülüyo insan umarım hepimiz bi gün istediğimiz gibi giyeriz
slm millet nerelerdesiniz herkes uyuyomu yoksa flatliners senin adına çok sevindim sen benim kilo eşim ol bende akşam tartıldım79 çıkmıştım bilmiyorum belki şimdide gitmiştir yürüyüşten yeni geldim ara öğün olarak bir elma yiyicem flatliners hadi bakalım canım kim daha çok verecek ama eminim ikimizde başarıcaz haftayı 77 kapatırız inşş ay çok mutlu oldum yılmak yok tamam
herkese slm slm slm herkesi çookkkk özledimmmmm bilmiyorum beni özleyen varmı ? :) ama döndüm hemde hiç gitmemek üzere :) artık bende bi memurum işim varrrr . hatırlarmısınz bilmiyorum işsizim demiştim çook köttü bi ruh haliyle veda etmiştim ama artık iyiyim çünkü kpssyle işe yerleştim . eğer beni kabul ederseniz dönmek istiyorum tekrar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?