günaydın kızlar inşallah sizlerin yüzü baskülde güler ben mafoldumben maalesef.yaa anlamıyorum son 1 haftadır kaçamaksız ve hergün en az 45_50 dk.yürüyüş yapmama ragmen artı 800 gr gösterdi baskül geçen haftaya ragmen aslında pazar günüde böyle çıkmıştım ama anlık falan diyordum öle değilmiş meger :1no2: son 1 hafta tek farklı yaptıgım şey akşam yatmadan önce 1bardak sirkeli ballı ılık su içmekti bal bana kabızlıkta yaptı sanırım herneyse ballı limonlu sirkeli suyu içmeyeceğim diyetisyenim zaten söylemişti başka farklı bişey yapılmayacak diye dinlememenin cezası
aylincim sendemi yaa varya bizim kendimize yaptıgımız şu şeyi hiçbir kimse yaşatmaz nekadarda çok düşmanız kendimize :teselli: olsun ne yapalım yılmak yok değil mi canım
canım haklısın sende şükret Allahımıza bin şükür saglıklıyız öyle değilmi zemuszemus sabah sabah gözyaşlarımızdan topici sel başacak valla
asla geç değil handerya aslaaaaaaaaaaAdaer geçmişte gezindin anlaşılan :)) gerçekten serra tebrik edilcek azimli nadir insanlardan yaaa diyorum ya her hafta ben şahsen kendim listede onun kilosunu birer birer düşürdüm resmen 3 kişi show yaptılar diğerleriyse (yani biz iki ileri bir geri az da olsa verdik işte) ama nasıl kızıyorum kendime bende düzeni tuttyrabilseydim şimdi ideal kilomdaydım..ama çok geç değil dimi kızlar en fazla 4 ay sonra ideal kilomuzda olmamıza tek engel var o da yine kendimiz!
aylinciğim üzülme ama başla bu sefer ve bitene kadar da kararını bozma ...olacağına inan.kendini en çok ne giymek istiyosan onun içinde incecik hayal et...azim gelir...ben 91 olmusum(((((((((((
bugün basliyorum rejime
böyle diye diye utaniyorum artik, kimse inanmiyor ama ben INANIYORUM ARTIK
(bunuda kac kere dedim((
canım diyetisyenin dediği dışında bişi yapmagünaydın kızlar inşallah sizlerin yüzü baskülde güler ben mafoldumben maalesef.yaa anlamıyorum son 1 haftadır kaçamaksız ve hergün en az 45_50 dk.yürüyüş yapmama ragmen artı 800 gr gösterdi baskül geçen haftaya ragmen aslında pazar günüde böyle çıkmıştım ama anlık falan diyordum öle değilmiş meger :1no2: son 1 hafta tek farklı yaptıgım şey akşam yatmadan önce 1bardak sirkeli ballı ılık su içmekti bal bana kabızlıkta yaptı sanırım herneyse ballı limonlu sirkeli suyu içmeyeceğim diyetisyenim zaten söylemişti başka farklı bişey yapılmayacak diye dinlememenin cezası
dünkü yürüyüşümüde yazayım
kızlar ben bi güzel haber veriim ozaman ...1.1 kg daha gitti :lepi:
geçen hafta:82.1
bu hafta:81
ölçülerim
gögüs:103
bel:82
kalça:108
mutluyum...hemde çokkkkkkkk :lepi::lepi:
Günaydın kızlar,
hayırlı cumalar..
asla geç değil handerya aslaaaaaaaaaa
aylinciğim üzülme ama başla bu sefer ve bitene kadar da kararını bozma ...olacağına inan.kendini en çok ne giymek istiyosan onun içinde incecik hayal et...azim gelir...
hadi canım başaracaksın...:lepi:
canım diyetisyenin dediği dışında bişi yapma
bide blki kas almışsındır diyetisyen ölçüm yapmış mıydı yağ kas ölçümü?
dünkü yürüyüşümüde yazayım
kızlar ben bi güzel haber veriim ozaman ...1.1 kg daha gitti :lepi:
geçen hafta:82.1
bu hafta:81
ölçülerim
gögüs:103
bel:82
kalça:108
mutluyum...hemde çokkkkkkkk :lepi::lepi:
basaricammmmmmmm
tebrik ederim cnm zemuszemus
demekki istediğinde çok güzel verebilmişsin hayatım ben hep ilk ay güzel veririm sonra direnir vücudum zor gider 4 ayda 20 kilo falan hayal benim için diyetisyenim 6 ay tahminime göre yeter 20 kilo için dedi ama bakalım artık
aylincim spor şart saglık kilo vermek bir yana irade açısındanda çok faydası oluyor ben 1 saat kan ter içinde yürümelerim aklıma gelince açıkçası çikolata yemeyi göze alamıyorum dediğin gibi zaten biz tembel olmasaydık bu kiloda olmazdık kaydirigubbakcemile3 bende senin gibiyim herhangi bir salona gitmek söyle dursun uzak bir salona asla gidemezdim.eşim sagolsun bu geçtiğimiz yılmasında yürüyüş bandı almıştı.hep kızdım yapmıyoruz işte ne gerek vardı evdede çok yer kaplıyor falan diye ama anladımki iyikide almış yoksa ben rüyamda görürdüm yürüyüş yapmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?