80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sonbahara kadar 70-75 civari olmam lazim cünküüü sözüm olur kesin veya nisan... aman allahim 1 senem var

kizlar dövün beni

aylincim sendemi yaa varya bizim kendimize yaptıgımız şu şeyi hiçbir kimse yaşatmaz nekadarda çok düşmanız kendimize :teselli: olsun ne yapalım yılmak yok değil mi canım

ah canim ahhh sükret sükret 91 degilsin :gitme::gitme:mafoldumben

1.5 aydır bu topicteyim ilkkez artı çıkıyorum acayip moral bozucu bi durum yaa neyse ben bildirimimi yapayım

başlangıç 85.900

geçen hafta 80.800

bu hafta 81.500

canım haklısın sende şükret Allahımıza bin şükür saglıklıyız öyle değilmi zemuszemus sabah sabah gözyaşlarımızdan topici sel başacak valla

aylincim sendemi yaa varya bizim kendimize yaptıgımız şu şeyi hiçbir kimse yaşatmaz nekadarda çok düşmanız kendimize :teselli: olsun ne yapalım yılmak yok değil mi canım

spor kulubune yazildim
bugün baslicam insallah
eve yakin. öbürü uzakti gitmiyordum hic. tembellik ediyordum.
busefer olucak insallahhhhhhhhh

canim ben 92 ile 24 nisanda baslamistim. 30 haziranda 82,7 gösteriyordum mafoldumben

sabah eşime söyledim dedim neden böyle oldu dediki bence yagların sıkılaşıyor üstelik epey bi şişliklerin indi dedi pantolanlarda öle diyor ama basküldede görmek daha bi güzel oluyor.ahh kafa ahh adaer defalarca söyledi ölçülerinizi verin diye bugün çarşıya çıktıgımda mutlaka alacagım mezuraa gerçekten ölçülerde çok öenmli başarının ölçülebilmesi için

demekki istediğinde çok güzel verebilmişsin hayatım ben hep ilk ay güzel veririm sonra direnir vücudum zor gider 4 ayda 20 kilo falan hayal benim için diyetisyenim 6 ay tahminime göre yeter 20 kilo için dedi ama bakalım artık

Günaydın kızlar,
hayırlı cumalar..

asla geç değil handerya aslaaaaaaaaaa

ben 91 olmusum (((((((((((
bugün basliyorum rejime
böyle diye diye utaniyorum artik, kimse inanmiyor ama ben INANIYORUM ARTIK
(bunuda kac kere dedim ((
aylinciğim üzülme ama başla bu sefer ve bitene kadar da kararını bozma ...olacağına inan.kendini en çok ne giymek istiyosan onun içinde incecik hayal et...azim gelir...
hadi canım başaracaksın...:lepi:

canım diyetisyenin dediği dışında bişi yapma
bide blki kas almışsındır diyetisyen ölçüm yapmış mıydı yağ kas ölçümü?

aylincim spor şart saglık kilo vermek bir yana irade açısındanda çok faydası oluyor ben 1 saat kan ter içinde yürümelerim aklıma gelince açıkçası çikolata yemeyi göze alamıyorum dediğin gibi zaten biz tembel olmasaydık bu kiloda olmazdık kaydirigubbakcemile3 bende senin gibiyim herhangi bir salona gitmek söyle dursun uzak bir salona asla gidemezdim.eşim sagolsun bu geçtiğimiz yılmasında yürüyüş bandı almıştı.hep kızdım yapmıyoruz işte ne gerek vardı evdede çok yer kaplıyor falan diye ama anladımki iyikide almış yoksa ben rüyamda görürdüm yürüyüş yapmayı

evet istendiginde cok güzel veriliyor ama SPORLAAAAAAAA
baska veremiyorum artik

haftada EN AZ 4 kere, en fazla 5kere gitmem lazim spora... baska isim nee kii. 15.30 evdeyim. aksama kadar evde el isi yapicagima spor yaparim demikaydirigubbakcemile2

sağol aylinciğim tebriğin için...
evettt başaracaksın sen inan gerisi gelecek .............

nevracım tebrik ederim geçen hafta sen birinci ben ikinciyim bu hafta halime bak mafoldumben neyse dur bi toparlanayım sabah sabah aglamaktan öldüm :sinifsinif: :sinifsinif: zemuszemus opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2 sositososito ve kendime geldim :lepi:
yılmak durmak yok yola devammm

günaydın sabah şekerleriiiiiŞeniz

çok mutluyum ben vermişim

başlangıç:86.2

bu hafta:84.4

kayıp:1.800 ohh çok mutluyum

ölçülere gelince

kalça:115

bel: 92

göğüs:100

bunlar biraz canımı sıktı ama oda geçecek 2 hafta snra daha erimiş kaydirigubbakcemile2olacak

narincim üzme kendini olur böle şeyler belki şişkinlik falan olmuştur kabız olduysan zeytin yağını dene derim

handerya ben seni merak ediyodum nerelerdesin cnm özlettin kendini opuyorumnanaktan

2 ay önce bende aldim yürüyüs bandi. ama tembelim istee. kosmayi seviyorum ben, alt kattaki komsuda tabak canatklarim sallaniyor diyo beni sinir etti hevesim kacti kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…