80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar; benim bu hafta ilk haftamdı başlangıç kilom;81.5
şimdiki kilom;80
yani 1,5 kilo vermişim yılbaşı hedefim;75
kızlar aslında sabah moralim bozulmuştu 1 haftadır deli gibi spor yapıp ot yiyorum sonuç topu topu 1,5 kilo diye ama sağlıklı olanda bu olsa gerek
benim kocamda diyet yapıyor o 3 kilo verdi anlamıyorum spor bile yapmadı doğru dürüst zaten bir 3 kilo daha verip bırakacak rejimi mezrom olmadığı için ölçülerimi bilmiyorum ama yarın annemlere gideceğim onlarda ölçülür yazarım

tebrikler canuim

ter tökmeden bu kilolar gitmiyorrrrrr
VÜCUT ÖLCÜLER az az gider ve SIKILASMAZ, sarkiyor

SIKILASMA KREMI de aldim. basaricaksin aylinnnnnnn

sağol canım...ama dur bırakmak yoook kendini haftaya sen birinci olursun belki de....
devam azimle kararlılıkla kaydirigubbakcemile5

canım tebrikler bence bu haftanın birincisi belli süpersinnnnn :lepi:

ooo süper yaaaaa :lepi:
tebrikler...

nevracım tebrikler cnmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
sağolasın canım...kaydirigubbakcemile5

nevra gerçekten iyi vermişmiyim ilk haftaya göre şimdi daha yeni ya sonradan kilo vermem durursa allahım bana güç ver
zeytingözlü bende seni tebrik ederim canım nerdeyse 2 kiloya yakın gitmiş

selamun aleykum hayırlı cumalar henderya cokbılmıs yenı arkadas hos gelmıssınız sefalar
getırdınız ben dun doktora gıttım doktorum benı tebrık ettı enerjım cok ıyı cıktı
boyle gıderse haftada3 kılo verırım ınsaalllah bu sekılde devam etmem
lazım allaha sukurkı aylardan sonra kendıme geldım ıkı haftalık caresızlık bana
cok ıyı geldı 700 gram vermısım olsun haftaya cok verırım ınsaallah
en son 83
bugun 82 3
yıbası hedefım 78 optum guzeller

nevra gerçekten iyi vermişmiyim ilk haftaya göre şimdi daha yeni ya sonradan kilo vermem durursa allahım bana güç ver
zeytingözlü bende seni tebrik ederim canım nerdeyse 2 kiloya yakın gitmiş
canım bence gayet iyi vermişsin hiiç durur vs diye moral bozma...durursa o zaman daha fazla spor vs devreye sok bak ben ilk ay hiç spor yapmıyodum şimdi yürüyüşlere başladım çünkü bi ara daha az veriyo gibi oldum yani gıda kısmak yerine sporunu azar azar arttır....

alkisalkisalkis
harikasın canım zaten kilo verdiren kararlı tavrın devam ettikçe kilolar gidecek...

ben dun doktora gıttım doktorum benı tebrık ettı enerjım cok ıyı cıktı
boyle gıderse haftada3 kılo verırım
merhaba güldal enerjiden kastın nedir canım ben diyetisyene gitmiyorum rejimi kendim uyguluyorum. enerjinin iyi çıkmasını nasıl sağlıyorsun birde böle giderse haftada 3 kilo veririm demişsin bu enerjinin iyi çıkmasıyla mı oluyor

canım merhaba ben gun ıcınde dıkat etıysen yedıklerımı paylasmıyorum cunku yedıklerım aklınızı karıstırır cunku karboksıpunktur
yapıyorum enerjım yuksek demem yuksek kalorılı yıyecekler yanı sabah kahvaltımı
bol peynır zeytın salam 1 dılım ekmek 1 avuc fındık
oglen bol etlı yemek yogurt cevız
ıkındı yogurt fındık meyve cevız veya fındık aksam 8 den sonra ya corba
yada sebze yemegı ıstemadıgın kadar yemek ben hıc uyamıyordum
bu duzene sımdı tamam enerjın ne kadar yuksek cıkarsa kılo vermen
daha hızlı oluyor sıkılasarak kuculerek zayıflıyorum ıste boyle canım

hayırlı olsun canım kıyafetlerın güle güle gıy
her an diyeti bırakabilirim pes etmek üzereyim (
sakın bırakma sakın dıyetınıklava:klava:klava:
ben 91 olmusum (((((((((((
bugün basliyorum rejime
böyle diye diye utaniyorum artik, kimse inanmiyor ama ben INANIYORUM ARTIK
(bunuda kac kere dedim ((
aylın artık gercekten başla bak nışanda var lmaz:

slmgeçmişi oku oku yoruldm ama bitti sonunda .

herkese teşşekkr ederim.

1. cvp; önlisans mezunuyum muhasebe 84.963 le malatya devlet demir yollarına yerleştim .
hemde malatyada yaşıyorum annem sağlık prblemleri var benm buraya yerleşmemin ayrı bi yeri vardı allahım bana bugünleride yaşattı
2.cvp ;nasıl kilo verdiğme gelince yedim ama asla battı balık yan gider demedim ertesi günü telafi ettim sakın aç kalarak vermeyi denemeyim spor yapınca okadar çok çabuk gidiyo ki kilolar spor yaptım. kaçırdığım günler daha çok yaptım özellikle leslie nin çooook faydasını gördüm. bide elma sirkesi balı bende kullandım iştah kestiğini düşünüyorum ben yemekten sonra tatlı yeme isteğimi kaldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…