günaydın sabah şekerleriiiiiŞeniz
çok mutluyum ben vermişim
başlangıç:86.2
bu hafta:84.4
kayıp:1.800 ohh çok mutluyum
ölçülere gelince
kalça:115
bel: 92
göğüs:100
bunlar biraz canımı sıktı ama oda geçecek 2 hafta snra daha erimiş kaydirigubbakcemile2olacak
narincim üzme kendini olur böle şeyler belki şişkinlik falan olmuştur kabız olduysan zeytin yağını dene derim
handerya ben seni merak ediyodum nerelerdesin cnm özlettin kendini opuyorumnanaktan
sağol canım...ama dur bırakmak yoook kendini haftaya sen birinci olursun belki de....nevracım tebrik ederim geçen hafta sen birinci ben ikinciyim bu hafta halime bak mafoldumben neyse dur bi toparlanayım sabah sabah aglamaktan öldüm :sinifsinif: :sinifsinif: zemuszemus opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2 sositososito ve kendime geldim :lepi:
yılmak durmak yok yola devammm
canım tebrikler bence bu haftanın birincisi belli süpersinnnnn :lepi:günaydın sabah şekerleriiiiiŞeniz
ölçülere gelince
bunlar biraz canımı sıktı ama oda geçecek 2 hafta snra daha erimiş kaydirigubbakcemile2olacak
ooo süper yaaaaa :lepi:günaydın kızlar; benim bu hafta ilk haftamdı başlangıç kilom;81.5
şimdiki kilom;80
yani 1,5 kilo vermişim yılbaşı hedefim;75
kızlar aslında sabah moralim bozulmuştu 1 haftadır deli gibi spor yapıp ot yiyorum sonuç topu topu 1,5 kilo diye ama sağlıklı olanda bu olsa gerek
benim kocamda diyet yapıyor o 3 kilo verdi anlamıyorum spor bile yapmadı doğru dürüst zaten bir 3 kilo daha verip bırakacak rejimi mezrom olmadığı için ölçülerimi bilmiyorum ama yarın annemlere gideceğim onlarda ölçülür yazarım
sağolasın canım...kaydirigubbakcemile5nevracım tebrikler cnmmm alkisalkisalkis alkisalkisalkis
canım bence gayet iyi vermişsin hiiç durur vs diye moral bozma...durursa o zaman daha fazla spor vs devreye sok bak ben ilk ay hiç spor yapmıyodum şimdi yürüyüşlere başladım çünkü bi ara daha az veriyo gibi oldum yani gıda kısmak yerine sporunu azar azar arttır....nevra gerçekten iyi vermişmiyim ilk haftaya göre şimdi daha yeni ya sonradan kilo vermem durursa allahım bana güç ver
zeytingözlü bende seni tebrik ederim canım nerdeyse 2 kiloya yakın gitmiş
alkisalkisalkisselamun aleykum hayırlı cumalar henderya cokbılmıs yenı arkadas hos gelmıssınız sefalar
getırdınız ben dun doktora gıttım doktorum benı tebrık ettı enerjım cok ıyı cıktı
boyle gıderse haftada3 kılo verırım ınsaalllah bu sekılde devam etmem
lazım allaha sukurkı aylardan sonra kendıme geldım ıkı haftalık caresızlık bana
cok ıyı geldı 700 gram vermısım olsun haftaya cok verırım ınsaallah
en son 83
bugun 82 3
yıbası hedefım 78 optum guzeller
merhaba güldal enerjiden kastın nedir canım ben diyetisyene gitmiyorum rejimi kendim uyguluyorum. enerjinin iyi çıkmasını nasıl sağlıyorsun birde böle giderse haftada 3 kilo veririm demişsin bu enerjinin iyi çıkmasıyla mı oluyorben dun doktora gıttım doktorum benı tebrık ettı enerjım cok ıyı cıktı
boyle gıderse haftada3 kılo verırım
canım merhaba ben gun ıcınde dıkat etıysen yedıklerımı paylasmıyorum cunku yedıklerım aklınızı karıstırır cunku karboksıpunkturmerhaba güldal enerjiden kastın nedir canım ben diyetisyene gitmiyorum rejimi kendim uyguluyorum. enerjinin iyi çıkmasını nasıl sağlıyorsun birde böle giderse haftada 3 kilo veririm demişsin bu enerjinin iyi çıkmasıyla mı oluyor
hayırlı olsun canım kıyafetlerın güle güle gıyiyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
bugünkü yediklerim
sabahyağlı limon 2 bardak elma sirkeli su
1saat snra: 1 kase salata 1 büyük kupa yeşil çay 1parça kavurma(dayanamadımmmafoldumben)2 zeytin bir parça ekmek
ara 1 mandalina
öğle yok malesef
akşam yoğurtlı cevizli brokoli salatası 1 tabak etli nohut yemeği 1 parça ekmek
istediğim gibi bi çizmede bulamadım kızlar bende etekle kazak aldımzemuszemus
çokbilmiş işin hayırlı olsun cnm aramıza hoşgeldinvereliniortak
sakın bırakma sakın dıyetınıher an diyeti bırakabilirim pes etmek üzereyim(
aylın artık gercekten başla bak nışanda varben 91 olmusum(((((((((((
bugün basliyorum rejime
böyle diye diye utaniyorum artik, kimse inanmiyor ama ben INANIYORUM ARTIK
(bunuda kac kere dedim((
Günaydın kızlar,
hayırlı cumalar..
asla geç değil handerya aslaaaaaaaaaa
aylinciğim üzülme ama başla bu sefer ve bitene kadar da kararını bozma ...olacağına inan.kendini en çok ne giymek istiyosan onun içinde incecik hayal et...azim gelir...
hadi canım başaracaksın...:lepi:
canım diyetisyenin dediği dışında bişi yapma
bide blki kas almışsındır diyetisyen ölçüm yapmış mıydı yağ kas ölçümü?
tebrıkleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktandünkü yürüyüşümüde yazayım
kızlar ben bi güzel haber veriim ozaman ...1.1 kg daha gitti :lepi:
geçen hafta:82.1
bu hafta:81
ölçülerim
gögüs:103
bel:82
kalça:108
mutluyum...hemde çokkkkkkkk :lepi::lepi:
:gitme::gitme::gitme:günaydın sabah şekerleriiiiiŞeniz
ölçülere gelince
senıde tebrık ederım canımopuyorumnanaktan
narincim üzme kendini olur böle şeyler belki şişkinlik falan olmuştur kabız olduysan zeytin yağını dene derim
handerya ben seni merak ediyodum nerelerdesin cnm özlettin kendini opuyorumnanaktan
tebrıkler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangünaydın kızlar; benim bu hafta ilk haftamdı başlangıç kilom;81.5
şimdiki kilom;80
yani 1,5 kilo vermişim yılbaşı hedefim;75
kızlar aslında sabah moralim bozulmuştu 1 haftadır deli gibi spor yapıp ot yiyorum sonuç topu topu 1,5 kilo diye ama sağlıklı olanda bu olsa gerek
benim kocamda diyet yapıyor o 3 kilo verdi anlamıyorum spor bile yapmadı doğru dürüst zaten bir 3 kilo daha verip bırakacak rejimi mezrom olmadığı için ölçülerimi bilmiyorum ama yarın annemlere gideceğim onlarda ölçülür yazarım
selamun aleykum hayırlı cumalar henderya cokbılmıs yenı arkadas hos gelmıssınız sefalar
getırdınız ben dun doktora gıttım doktorum benı tebrık ettı enerjım cok ıyı cıktı
boyle gıderse haftada3 kılo verırım ınsaalllah bu sekılde devam etmem
lazım allaha sukurkı aylardan sonra kendıme geldım ıkı haftalık caresızlık bana
cok ıyı geldı 700 gram vermısım olsun haftaya cok verırım ınsaallah
en son 83
bugun 82 3
yıbası hedefım 78 optum guzeller
ne güzel hepınız vermışsınız kg tebrık ederımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
selmacım sende durumlar nasıl canım?
canım bunu adece fevzı ozgonul yapıyor kendı bulusu patenttını de almıs bılımsel bır calısma kendısı bu yontemle 40 kılo vermıs sımdı aynı yontemı hastalarına uyguluyor ıkı sene sonra baskalarına egıtım verecekgüldalcım bu karboksipunktur'u adana da yapan bir yer var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?