80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlarrrrr hayırlı cumalarrr diliyorum herkese sinir küpü oldum geldim işe Allah bu ssk hastanelerine düşürmesin eksikte etmesin diyim bugün için zar zor izin almıştım ssk okmeydanı hast nükleer tıp bölümünde tiroid sintigrafisi çektirmeye gittim sabahın bir köründe gittim randevu yokmuş orda sıraya giriyormuşun neyse ilk defada gidiyorum buldum girdim yaklaşık 50 kişi vardı sıra geldi vezneye gittim hanfendi demezmi bugün çekim yok pazartesi gel hem vizite kağıdı olmadan olmaz oysaki beni gönderen doktor istediğin gün gidebilirisin demişti sonucuda hemen veriyolar dedi malesef ertesi günü 1 den sonra veriliyormuş sonuç zaten bu ülkede herkes işinin gereğini bilse ve ona göre çalışsa sorun kalmayacak doktorun yetersiz bilgi vermesi yüzünden işime geç kaldım orda boşuna bekledim yollarda ıslandım işim olmadı hangine yanayım o sinirle geçte olsa işe geldim pazartesi izin kullanırım diye sintigrafi derdine tartılmayına unuttum beni aynı yazın lütfen

canlarım ben gerçekten bu işten bir şey anlamadım her zaman giydiğim pantolonum bollaştı falan :) ay seviniyorum derken dün dur ya bir tartılayım dedim.Noluyoruz dedim sonra 81 görünüyor mümkün değil dedim kendi kendime.Yani aldım desem hadi gram alayım 3 kilo almadım ya,sonra annem demesin mi sen o tartıya niye güveniyorsun beni 1 saatin içinde 3 farklı kg göstredi diye.Ben en iyisi sağlam bir tartılayım handerya sen beni listede öyle güncelle emi canım.Ayyy annem söylemese az kaldı kalp krizi geçirecektim.Akşama eczanede tartılayım hiç olmazsa :)

asutaha canım sendemi artıdasın bende aynen geçen hafta 80,800 bu hafta 81,500

malesef narincim bende şok oldum ama regl oldum bugün oyüzden +500 çıkmışımdır

evet adacım tartı çok önemli dijital al çok memnun kalırsın canım

günaydın topiciğin güzelleri
kk yı açtım bir saattir geri gelip pcnin başına oturamadım
kızlar ben geçmişi okuyamadım yine biraz baktımda hemen çıkacağım
adaercim benim tartıda aynı şeyi yapmıştı sonra gittim dijital baskül aldım onuda yerinden kaldırınca ilk bir kaç tartılmada doğru tartmıyor fazla gösteriyor artık yerinden kaldırmıyorum,bence sende iyi bir dijital baskül al sorunun çözülür
bi de adaercim sana yazdığım son msja yorum yapmadın,alındınmı aceba,hani demiştin ya hap ile zayıfladım diye,bende ona dayanarak zayıf halinde yüzünün solgun olduğu yorumunu yapmıştım,yani kilolu halinde daha ışıl ışıl oluyor ya insan herşeyi yediği için,anlatabildimmi bilmiyorum
aaay tam bu msjları yazarken üst komşunun evinden bir feryat koptu,sanırım yine adam karısını dövüyor
sabah sabah tüm enerjim gitti

of be msja bak utandım bu saatte günaydın demişim napiim biz kahvaltıyı yeni yaptıkta :kedi: (çok afedersiniz)wc ye gitmeyi bekledim kilo bildirimi için,tabi kahvaltı bu saate kaldı
başlangıç:82
şimdiki:72.200
bu hafta giden:2.400
hedef:70
yılbaşı hedefi:70

sevdemer acaba benim basküldemi öyle benimkide dijital yatak odasında duruyor laminant parke üzerinde dogru tartmaz diye koridora seramik üzerine getiriyorum tartılacagım zaman .bende geçen pazar ilk tartılmamda 80,300 gösteri sonrakilerde 81,500 bu sabahta 81,500 halbuki bu hafta çok az kaçamak ve hergün 1 saat yürümeme ragmen senin dediğin gibi sabit biryer üzerine koyup yarın birdaha tartılayım bakayım

kilo veren arkadaşları tebrik ediyorumvereliniortakalkisalkisalkisnarincim kiloyu yağdan kaybedersen tartıda çok belli olmuyormuş doktorun yalancısıyım

canımmm baskülü sana engel olmayacak sürekli kaldırman gerekmeyen bir yerde sabit durması lazım sürekli yerinden oynarsa farklı tartıyor tecrübeyle sabit ayrıca satıcısıda öyle diyorsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

alkisalkisalkisalkisalkisalkistebrikler kıss ayy kıskandımmı nee:dilcikar::dilcikar:darısı tüm veremeyenlerin başına inşşşşşşş ifadeni alalım canımmm nasıl yaptın komşuna gelinceee elleri kırılsın inşşş aciz insan Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
yagmurgözlü canım ben bugüne kadar hep yagdan verdim diyetisyene gittigimde onun yag ölçüm cihazı öle diyordu ve benim evdeki baskülle arada sadece 1 kilo fark ediyordu.yaa ne biliyim işte bu hafta durum bu daha fazla kurcalayıp canımı sıkmanın ne anlamı var öle değilmi.ayagımın altı yürümekten su topladı alışık değil zavallıcıklar nede olsa .pazartesiye kadar yürüyüş yapmam mümkün değil yarın akşam eşimin memleketine düğüne gidiyoruz pazar düğün var pazartesi sabahı döneriz herhalde inşallah bu artının üzerine bi artı daha koymam

narincim çok teşekkür ederim canım
evet canım baskülün hep aynı yerde kalması gerekiyor
yağmurgözlünün dediği gibi tecrübeyle sabittir
hemen anlatayım neler yaptığımı
zaten verdiğim kilonun 1.700 ünü bayramdan önce vermiş ve tekrardan aynısı gibi almıştım
ama bayramdan önce ciddi spor yapmıştım yani yağdan kaybetmiştim dolayısıyla bunu vermem zor olmazdı sanırım
sonrası şöyle
3 gündür 2 saati geçen spor yapıyorum,sadece 3 öğün tüketiyorum,
iki öğün nesfit,elma sirkesi+bal+su,topiğin çayı yani ne bulduysam zayıflamak adına çay,ot çöp tüketiyorum

bu kadar takma kafana cnm bak regl de olmuşun onun şişliğide olabilir önce tartın için yer belirle orda sabit kalsın sabah tekrar tartılırsın düğünde dikkat edersen almadan dönersin canım abartmadan yenince hem nefsini köreltmiş oluyorsun hemde kilo almıyorsun ben bunu bu bayramda denedim herşeyin tadına baktım ama abartmadım veremedim ama yerimsenibenhiç kiloda almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…