evet adacım tartı çok önemli dijital al çok memnun kalırsın canım
adaercim benim tartıda aynı şeyi yapmıştı sonra gittim dijital baskül aldım onuda yerinden kaldırınca ilk bir kaç tartılmada doğru tartmıyor fazla gösteriyor artık yerinden kaldırmıyorum,bence sende iyi bir dijital baskül al sorunun çözülür
bi de adaercim sana yazdığım son msja yorum yapmadın,alındınmı aceba,hani demiştin ya hap ile zayıfladım diye,bende ona dayanarak zayıf halinde yüzünün solgun olduğu yorumunu yapmıştım,yani kilolu halinde daha ışıl ışıl oluyor ya insan herşeyi yediği için,anlatabildimmi bilmiyorum
aaay tam bu msjları yazarken üst komşunun evinden bir feryat koptu,sanırım yine adam karısını dövüyor
sabah sabah tüm enerjim gitti
yagmurgözlü sagol tatlım tafsiyelerini dinleyeceğim.küçük bir detay ben regli olmadım asutaha regli oldu canım
sanırım benim acilen bu tartı işini çözmem gerekecek,sağol canım
güzelim dijital bir tartı alıp sabit bir yerde tartılacağım bundan sonra ben de ayrıca ne alınması,mesaja cevap vermemem okuyup o ara ofiste tlf.um çalınca sonra yazarım deyip topici kapattığım için şimdi hatırladım bak geç olacak ama cevabı şimdi vereyim :) evet hiç bir besin almayıp vitaminsiz kalınca insanın ışığı yok oluyor.İlaç benim iştahımı çok kapatmıştı düşünsenize akşam 16:00 ya kadar bir şey yemediğim oluyordu.
Veeee ne şiddeti ya böyle erkeklerden nefret ediyorum
yagmurgözlü naber canım yine faydalı bilgiler eklemişsin.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisnarincim çok teşekkür ederim canım
evet canım baskülün hep aynı yerde kalması gerekiyor
yağmurgözlünün dediği gibi tecrübeyle sabittir
hemen anlatayım neler yaptığımı
zaten verdiğim kilonun 1.700 ünü bayramdan önce vermiş ve tekrardan aynısı gibi almıştım
ama bayramdan önce ciddi spor yapmıştım yani yağdan kaybetmiştim dolayısıyla bunu vermem zor olmazdı sanırım
sonrası şöyle
3 gündür 2 saati geçen spor yapıyorum,sadece 3 öğün tüketiyorum,
iki öğün nesfit,elma sirkesi+bal+su,topiğin çayı yani ne bulduysam zayıflamak adına çay,ot çöp tüketiyorum
canım paylaşım için sağol....a.s.canım teşekkür ederim şimdi daha iyiyim sakinleştim sabahki halimden eser kalmadı kaydirigubbakcemile3okuyunca çok şaşırdım alüminyum folyonun bu zararlı olduğunu bilmezdim hele damanacanın evimizde sürekli kullandığımız şeyler ne kötü paylaşmak istedim umarım faydalı olursengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
merhabalar kizlar
handerya beni ekledin umarim
bebisi uyutup yazayim dedim 16 aylik benim kuzu
bugun arkadaslarla bulustuk gun vardi ama ben sadece salata yedim
iyiydi ama diyetteyim deyince insanlarin seni zorla yedirmeye clismasindan sinir oluyorum valla..
iyi geceler sevdemer sulugoz ben kendime kizip uzuluyorum bole gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?