80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

adaercim iyi akşamlar canım nasılsın
bebiş çok tatlı ama çok yoruyor,hadi bakalım sen böyle seviyorsan bebekleri evlenince bekliyoruz topiciğimize yeni bir bebiş

adaercim iyi akşamlar canım nasılsın
bebiş çok tatlı ama çok yoruyor,hadi bakalım sen böyle seviyorsan bebekleri evlenince bekliyoruz topiciğimize yeni bir bebiş

hemen olmasin da ama oladabilir amannnnn ne bileyim hayirlisi ne ise o olsun :)

baharnazın küstüğünü sanmıyorum,başka bir durum vardır mutlaka

valla bana kusmus gibi geliyor

tesekkurler canim yaa
inat edip verecegim su kilolari insallah
o zaman bakam ne diyecek dimi

benim ilki de bu da boyle gec yatiyolar sanirim ogle uykusunu cok uyuyolar cadilar bize de zaman kalsin uyuyunda kaydirigubbakcemile
ozel bise yapiyomusun aa su bana kilo verdirdi diyebilecegin opuyorum

Adaercim hoşbulduk diycem ama geç olmuş,sen gitmişsin liste için not alıyordum canım şimdi gördüm..

4-11 aralık tarihli listemizz kızlar...
sevdemer tebrik ederim canım..asuuuuu 2 haftadır artıdasınnnn nolcekkk?

handeryacım yaa senin hakkını nasıl ödeyecegiz gece gece ugraşmışsın helal et hakkını canım.1.5 aydır bu topicteyim hiç aksattıgını görmedim aldıgın sorumlulugu.aksaklıklar olsada onlarda tamamen bizim bildirimlerimizdeki gevşeklikten.çok öpüyorum canım seni opuyorumnanaktan

herkese günaydın kızlar hepimizin için mutlu bir gün olsun inşallah.bugün evde okadar çoook işim varki anlatamam.işe güce başlamadan bi ugrayım dedim.birde bugün memlekete yolculuk var inşallah.herneyse bu haftanın yüzkarası ben olmuşum ilkkez başıma geliyor :sinifsinif: inşallah son olur kilo verebilen herkesi çok tebrik ediyorum kızlar alkisalkisalkis

günaıdın zeytingözlüm nasılsın canım ben bugün daha iyiyim dün kilodan dolayı epey bi moralim bozuktu ama bugün toparlandım

kızlar dün önce sabah çizme almaya gittim düğünde elbise giyecegim elbise bileklerin az üzerinde hafif midi kapalı oldugum için bilekler açık hoş durmuyor bende herneyse tabi çizmeler harika ama fermuarları tam kapanmadıgı için kalıba girdi bu benim için sabahki moral bozuklugundan sonra ilk kendine gel dopingi oldu.akşamda kuaföre gittim saçıma ilkkez gölge yaptırdım kapalıyım ama eşim seviyor böyle şeyleri herneyse oraya bir bayan geldi ben üniversite ögrencisi sandım meger bayan ögretmenmiş kadın boylu manken gibi bide kuaförüm demezmi berna ogluşun nasıl diye aman Allahım dedim buda ikinci kendine gel yılma bak kadına sende böyle olabilirsin dedim inşallah bu doping bana uzun zaman gider bu gazla ben artık bilmiyorum yani herhalde bu hafta 1.1.5 kilo falan vermem lazım değilmi kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin zeytin gözlü fazla aman dikkat et kaçamak yapmamaya bu hafta çok güzel verdin alma sakın tatlım

hadi ben kaçtım kızlar okadar çok işim varki bu hafta yürüyüş yaptıgım için akşamları pek eve dikkat etmedim eşime dedimki yürüyüşten dolayı evi saldım dedim oda dediki amannn boşver evin nesi var dedi normalde dagınıklıktan nefret eden adam sırf ben zayıflayacagım diye gözü evin halini bile görmüyor meger nekadarda zayıflamamı istiyormuş goncacım kaydirigubbakcemile3

ayyy gidemiyorum bir türlü son bişiy daha söylemezsem çatlarım sevdemercim tatlışım son umudum baskülün yerinden dolayı beni fazla gösterdigiydi ama banyoda ona harika biryer buldum sevdim oksadım iltifat etim ama yok canım rakam aynı 81.500 meger benimki dogrucu davut baskülmüş nerede olursa olsun dogruyu söylüyor aynı sahibi kaydirigubbakcemile3 herneyse busefer kesin gidiyorum hepnizi çok opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…