bız herkesı kabul ederız arkadaslarım adına soyluyorum bun cunku cok guzelhımmm 89 dan yukarısnı kabul etmiomusunuss :)) bende yarıs yapmak isterim hem gaza gelirim :) alırmısınızki beni aranızaçok yeniyim siteyi tanımıyorum hep kayboluyorum :)
a.s.
bız herkesı kabul ederız arkadaslarım adına soyluyorum bun cunku cok guzel
kalplerı var onların hos geldın sıtede kayboluyorsan kullandıgın sayfaları
sık kulanımlara ekle rahat edersın ama karboksıpunktur sayfasına
yazmayı unutma canıma.s.a.s.
kızlar dün önce sabah çizme almaya gittim düğünde elbise giyecegim elbise bileklerin az üzerinde hafif midi kapalı oldugum için bilekler açık hoş durmuyor bende herneyse tabi çizmeler harika ama fermuarları tam kapanmadıgı için kalıba girdi bu benim için sabahki moral bozuklugundan sonra ilk kendine gel dopingi oldu.akşamda kuaföre gittim saçıma ilkkez gölge yaptırdım kapalıyım ama eşim seviyor böyle şeyleri herneyse oraya bir bayan geldi ben üniversite ögrencisi sandım meger bayan ögretmenmiş kadın boylu manken gibi bide kuaförüm demezmi berna ogluşun nasıl diye aman Allahım dedim buda ikinci kendine gel yılma bak kadına sende böyle olabilirsin dedim inşallah bu doping bana uzun zaman gider bu gazla ben artık bilmiyorum yani herhalde bu hafta 1.1.5 kilo falan vermem lazım değilmi kaydirigubbakcemile3
Yediğin vakit az ye.
Yedikten sonra dört beş saat kadar daha yeme.
Şifa hazımdadır."
Yani kolayca hazmedeceğin miktarı ye.
Nefse ve mideye en ağır ve yorucu hal, taam taam üstüne yemektir
İBNİ SİNA
süppersin ya selma ne kadar güzel bir mesaj bulmuşsun
ilke edineceğim bundan sonra bunu
eski doktorlar daha iyi biliyorlarmış bence herşeyi,kısa ve net çözüm şipşak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?