80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımmm 89 dan yukarısnı kabul etmiomusunuss :)) bende yarıs yapmak isterim hem gaza gelirim :) alırmısınızki beni aranıza çok yeniyim siteyi tanımıyorum hep kayboluyorum :)

gunaydınlar arkadaslar benım esım geldı de su onunla beraber oteldeyım bazen kendımı otel kızı zannedıyorum ya neyse henderyacım ellerıne saglık allah en kısa zaman da butun kılolarından senı kurtarsın saglıkla sevdemer tebrıkler
darısı basımıza

a.s.
hımmm 89 dan yukarısnı kabul etmiomusunuss :)) bende yarıs yapmak isterim hem gaza gelirim :) alırmısınızki beni aranıza çok yeniyim siteyi tanımıyorum hep kayboluyorum :)
bız herkesı kabul ederız arkadaslarım adına soyluyorum bun cunku cok guzel
kalplerı var onların hos geldın sıtede kayboluyorsan kullandıgın sayfaları
sık kulanımlara ekle rahat edersın ama karboksıpunktur sayfasına
yazmayı unutma canıma.s.a.s.

kızlar merhaba
tebrikler için teşekkürler
umarım haftaya metabolizmam dengeyi şaşmaz ve yüz karası olmam
ya bıktım valla kapkara görünmekten
narincim,baskülde problem olmamasına üzüldüm çünkü kgdan dolayı,sevindim çünkü yeni baskül masrafından kurtuldun
şimdi çıkayım
zaten az öncede eşim çarşı iznine çıktı yine kameranın karşısına hapsolduk o yemeğini yiyene kadar bende ortalığı toplayım
ancak yetiştiririm
görüşürüz öptüm güzeller sizi
by

:) ewed o sayfayada yazdım zaten gelişmemi insallah hep böyle devam eder cnm ya okadar mutlu oldum ki umarım bunun sonucuda diger diyetlerim gibi olmaz ben 90 üstü oldugum için bu sayfa deilmiş benim yerim formu tanımayınca ilk gördügüm yere gelip yazmısdım sonradan buldum ama :)

Capriice hoşgeldin canım kilon umarumuzda değil yeterki ver yada ya da bunun için çaba göster bizimle..
diet grupları sayfasında kilo çizelgesinin nasıl yapıldığını gösteren bi topik var canım oradan bakarsın..

kızlar bişeycik değil valla her hafta ödev oldu eşim bile alıştı sen git ödevini yap diyo cumaları :)) (emin olun gülerek diyooo!!! )

veee bugün 2 d.günü partisine davetliyiz kızlar herşeyden uzak durmaya çalışıcam ama biliyorum azıcık da olsa kaçacak ,evsahibi süper döktürenlerden ..

tesekür ederim :)) çabalıyorum tatlıya dayanamazdım normalde simdi ewde tatlı olunca ona piştt seni yemicem diorum ona yeni yeme düzenine alıstırıyorum yavastan kendimi.
insallah istedigimiz kiloya ineriz hep beraberce :))

ya hatunlar bi yazı buldum dayanamicam paylaşcam yaa

Dr. Ahmet ALTINER GDO'lu diyet tarifleri‏

Haliyle panik halindesiniz... “Nasıl anlarız? Genetiği değiştirilmiş organizma yemekten nasıl kurtuluruz?” filan.

Şöyle...
Annaneniz öpülesi elleri parçalanırcasına, ovalaya ovalaya tarhana yaparken, siz, “Aman annane be, boş versene” deyip, marketten hazır çorba alıyordunuz ya... Annane rahmetli oldu ve siz, o tarhananın tarifini annaneden alıp, bir kenara yazmadınız ya... İşte o nedenle, siz, genetiği değiştirilmiş organizma yemekten kurtulamazsınız maalesef.

Ne verirlerse...

Onu yiyeceksiniz.

Kız evlat yetiştiriyorsunuz, en iyi okullara gönderiyorsunuz... Piyano çalıyor, İngilizce konuşuyor, Grammy alanları tek tek biliyor. Bilmeli... Ama alt tarafı limon, şeker ve su kullanıp, limonata yapmasını bilmiyor! Yoğurdu çırpıp, ayran yapamıyor, ayran... İşte o nedenle, kızınız, genetiği değiştirilmiş meşrubat içmeye mahkûm maalesef... Torunlarınız da.

Zahmet edip sütlaç yapmadığınız için, kek yapmaya üşendiğiniz için... İçinde ne olduğunu bilmediğiniz gofretleri, mısır patlaklarını kemiriyor sizin oğlan! Hamur tutmayı, şöyle mis gibi ıspanaklı bi börek yapıp, çantasına koymayı bilmediğiniz için, hamburger bağımlısı oldu. Tahin-pekmezi “köylü işi”, vıcık vıcık yağ fışkıran kremaları “modernite” sandığınız için, daha 10 yaşında ayıya döndü, yuvarlana yuvarlana yürüyor, tıkanıyor, merdiven çıkamıyor.

Size zor geliyor ama, zor mu evde yoğurt yapmak? İstanbul'un güneşi müsait değil, anlarım, zor mudur İzmir'de, Antalya'da, Adana'da evde salça yapmak?
Şikâyet edip duruyorsun, içine katkı maddesi konuyor, zorla beyazlatılıyor diye... İster tam buğday unundan, ister çavdardan, hakikaten zor mudur evde ekmek yapmak? Bütün ailen kabız... Tonla para verip, abuk sabuk ambalajlı-meyveli saçmalıklardan medet umacağına, niye öğrenmiyorsun kabak tatlısı yapmayı?

Güya, çoluğunu çocuğunu düşünüyorsun, taze taze yesinler diye, pazara gidiyorsun... Eğri büğrü biberlere, doğal olduğu için tuttuğunda ezilen domateslere ağız burun kıvırıyorsun, hormonlu, tornadan çıkmış gibilerini alıyorsun... Ne işe yaradı senin pazara gitmen?

Kocanız da, bu satırları okuyup, size akıl verecek şimdi... Söyleyin ona, ukalalık etmesin, götürün aktara, hatmi çiçeğiyle zencefili birbirinden ayırt etsin, ondan sonra konuşsun!
Enginar, börülce, radika, cibes pişirmekten haberin yok; gazetelerin tiraj almak için kıçından uydurduğu kıçımın uzmanlarından fıldır fıldır brokoli tarifleri öğreniyorsun... Brüksel lahanası yiyerek mi AB'ye gireceğini sanıyorsun?
Çin'den bal getiriyorlar mesela... Taaa Arjantin'den, Meksika'dan bal getiriyorlar. Neymiş efendim, içinde genetiği değiştirilmiş organizma olabilirmiş falan... İçinde tavuk ibiği, maymun kulağı olmadığına şükredin! Ben iddia ediyorum... Kaşla göz arasında frankeştayn ürünlere kapıları açan arkadaşlarla, Amerikan çiftçilerinin avukatı profesörlerimiz, sırf karakovan balına sahip çıksa, Şemdinli'de, Pervari'de terör bile azalır, terör bile.
Uzatmayayım.

Mutfak genetiğimizi kaybettik biz.
Elin adamı, mısırdan, soyadan, domatesten önce beynimizin DNA'sını değiştirdi!

Hurrraaa diye köyden kente göçerken, dışarda tıkınmayı şehirleşme zannettik. Ambalajlı ürün tüketmeyi, zenginleşme zannettik.

Dolayısıyla, ya kafayı değiştirip, özümüze döneceğiz... Ya da ne verirlerse onu yiyeceğiz.

merhaba
sevdemer tebrikler canım
haftaya inşallah ben şampiyon olurum.

handeryacım liste için çok teşekkürler yılbaşı hedefim 83 diyelim inşallah...

inşallah veririz narincim super yazmışsın ben de hep yaşadıklarımı hatırladım özellikle de kuaförde.... kendimi tanıtma çabalarım boşunadır şöyle bi süzerler adamı ya kilolusun diye bekletirler inadına boya ne varsa yaptırırsın sende
bana düzgün bi tane rastlamadı
ama zayıflar hem güzeller hem de heryerdeler biz de öyle olacagız inşallah

Selamm arkadaşlar yeni gelen arkadaşlara hoşş geldiniz diyorumm geçmişi pek okuyamadım kaçırdığım bi şey yoktur inş neyse gidiyorum bende kimsecikler yokk malumm hafta sonuuu

Yediğin vakit az ye.

Yedikten sonra dört beş saat kadar daha yeme.

Şifa hazımdadır."

Yani kolayca hazmedeceğin miktarı ye.

Nefse ve mideye en ağır ve yorucu hal, taam taam üstüne yemektir

İBNİ SİNA

süppersin ya selma ne kadar güzel bir mesaj bulmuşsun
ilke edineceğim bundan sonra bunu
eski doktorlar daha iyi biliyorlarmış bence herşeyi,kısa ve net çözüm şipşak

süppersin ya selma ne kadar güzel bir mesaj bulmuşsun
ilke edineceğim bundan sonra bunu
eski doktorlar daha iyi biliyorlarmış bence herşeyi,kısa ve net çözüm şipşak

evet sevdemer canım bende cok begendım sızınle paylaşmak ıstedım gercekten ılke edınse emınım faydası olur

Hz. Mevlânâ da;

"Birisinin kalbinde taht kurmak, sevgisini kazanmak istiyorsanız, öylesine sevmelisiniz ki, benliğinizi bırakıp âdeta o olmalısınız" opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan hakiki muhabbeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…