80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbudum selmacım... tam çıkıcaktımm.. kullanıcı panelinde topiğe senin son yazdığını görünce bakmadan çıkamadım :))) çok özledim sizi yaa.... 4 ay kaldı ama tekrar aranızdayım.. inş. 90 dan aşağıda olurum tabi dee :)) hahahehe

biz iyiyiz oğlum ve ben :) kızımdan sonra oğlumun geliyorolması kesinleşti cnm.. rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inş.. isteyen herkese versin tez zamandaa.. bebeğim iyi allaha şükür.. salı günü doppler usg.ye girdim tüm damarlarımız açı. sorunsuz fln... herşey yolundaa. 395 gr. olmuştu :)) fakat ben 3 gündür boğazlarımdan çekiyorum feci.. su bile içemiyodumm.. amabu akşam biraz yeek yedim şükürr.. dr. mecburen antibiyotiğe başlıcaz dedii.. ama daha iyiyim.. 2 kg. verdim 3günde :)) normalde 1 haftada veremezken o kiloyu :))) amaann bebeğim iyi olsun daa kilo lınır da verilir de....

sen nasılsın balım? diğer arkadaşlar nasıl? topikte durumlar ne alemde?

sevındım canım bebışın erkek allah saglıklı ve hayırlı evlat versın ınşallah topıkte pek fazla eskı arkadaşlar kalmadı sayılır gercı herkes teker teker gerı dönüyor ama ışte pek bırşey yok kendıne dıkkat et canım bogaz agrısı kötü ılac almadan atlatmaya calış gecmış olsun ne kadar var doguma

çok sağolasın cnımm.. amiin inş... eski tat yok gibi sayfaların sayısına bakınca da ondan sordum canımm.. çok yazışma olmuyo sankii..neysee... :))

doğum nisan 13 görünüyo.. ama sezeryan olucağı için(kızım öyle doğmuştu çünkü) nisan başı alınır gibi geliyoo... neysecnmm.. hayırlısı olsun inş.. herkes içinn... öpüyorum seni de çookkk... durmak yok yola devammm ok? :))

herkese slmlarr.... ben çıkıyorum artıkkk... yatıyım da dinleneyim yinee... tam iyileşmeden geri gelmesin hastalık.. iyi gecelerr...

4-11 aralık tarihli listemizz kızlar...
sevdemer tebrik ederim canım..asuuuuu 2 haftadır artıdasınnnn nolcekkk?

kaptancım eline sağlık beni unutmuşun ama olsun utanç vericiydi halim +1800 grmla
ya bu arada kilo yerleşmeden vermek çok rahat oluyo sanırım 4 gündür spor yapamıyorum ama diyetime dikkat ediyrm ve değişmeler var

selam herkeslere kimseciklerr uğramamış bu bahrnaz hakikaten terketmişş bizii yaa yapma be güzelimmgeri dönnn arkadaşşlarr nerelerdesinizz bakimm yoksa hafta sonu kaçamağımı hııı gelirsemm hepinizi döverimm kızlar ben bir hırslandım sormayın kardeşimle beraber yarışa girdik kgler aynı ama o yeni doğum yapmış hedefimiz 59 bakalım hangimiz çabuk vericezzz aslında biraz onuda gaza getirmek içinn iyi olduu vee benide tekrardan resetledi yani bu fikirr neyse şekerler kimsecikler yokk ben kaçtımmm

Son düzenleme:

bebegcim canım nerelerdesin sen ya
bende diyorum bi gitti pir gitti
çok sevindim oğluşununda seninde sağlıklı olmanıza
bekliyoruz doğumdan sonra özledik yani yerimseniben
bebegcim bu dönemki kızlarda aynen geçen dönemdeki arkadaşlar gibi sıcak ve samimiler,ancak bir çoğu çalıştığı için sayfalar öyle çok çabuk dolmuyor.
kendine iyi bak canım uğra ara sıra gelişmelerden haberdar et olurmu :)

baharnaz galiba ciddi alındı zaten diyet döneminde insan hassas oluyor.Ama hepimiz öyleyiz hadi baharnaz gel artık
serracım canım ya senin hırs yapmana gerek bile yok,zaten iradeli hatunsun havada karada hedefine ulaşırsın :)

serra valla bravo ne diyim büyüksün. bende görcem o rakamları bi çalışmaya başlıyım yürüme bandı alcam ilk maaşımla :) bide çoook heycanlıyım yarın bu kilodayken ilk defa pantolon alcam önce 46 giyerdim 44 olurmu acaba çook heycanlıyım komk ama.
bebegcim hamileliğinin rahat geçmesi çook güzel devamıda mutlu mutlu geçer işallh

ya gelin adayımız adaer gelinlik gördükçe aklıma sen gelmeye başladın :) ya bide anladım ki eğer straplez(umarım doğru yazmışımdır :) ) bişi düşünüyosan zayıfladıkça içinde çook daha iyi görünürsün belki dolaba falan gelinlik resmi asarsan gaz verir sana ben kendimi öle toparlıyorum alsamda kilo hemen o fotolara bakıp toparlanıyorum

yağmurgözlü bayramdan sonra testlerin kontrollerin vardı ne oldu kaçırdım mı geçmişte iyi haberlerini bekliyorum

nihal sağlıklı olarak dön artık . baharnaz sende dön yaaa böle takım eksik kendi adıma özr dilerim a.s.

sevdemer seni örnek aldım arkadşım hırs yaptım bende görcem 72 ileri kısa zamnda

selmacım grupta kendimi en çok sana yakın hissediyrm senle ben vahimz olmuo böle bi ileri bi geri geri al geri ver ben artık seni 79 olarak görmek istiyorum arkadşım birbirimizi mi denetlesek napsak niye alınıyo bu kilolar geri?

ne çokk özlemişim yazmayı zamnm olmuyo ki hadi herkese güzel bi hafta diliyorum öpüldünz iyi varsınız

Son düzenleme:

cok haklısın canım artık bende sıkıldım bu durumdan ne dersın senınle yılbaşına kadar yarışalımmı kım daha cok verecek kg kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan

okuyunca moralim düzeldi valla baya güzel kilo verenler gördüm. 87 kiloyum doğuma 10 günüm var. emzirmek istiyorum o yüzden çok hızlı kilo vermemem lazım zaten ama sizi takip edersem en azından kendimi salıp pasta böreğe dadanmam. eve yürüyüş bandı aldım anneme güveniyorum bakalım hergün bir saat beni idare ederse en azından toparlanırım biraz. bantın karşısına 50 kilo olduğum resimlerden yapıştırıcamklava: ben bi doğurayım da geleyim madem:CüvCüv:

günaydın kızlar; nasılsınız ben bu hafta sonu maalesef biraz kaçırdım annemlere misafir gelmişti yapılanlardan az da olsa yedim, kahvaltı yapmamıştım ama. akşam tekrar karnım kazınınca 3 tane kurupasta yedim. pazar günü de bende misafir vardı, akşam yemeği yerine yine 4-5 tane kurupasta yedim. bu hazır kurupastaların kalorileri bayağı yüksek zannedersem, neyse olan oldu artık. bu akşam da kızlarla toplanacağız , bu misafirlikler diyeti sebote ediyor. kızlar siz böle durumlarda ne yapıyorsunuz hiç yememekte olmuyor insanın nefsi çekiyor az da olsa yeyince de vicdean azabı ahhh ahhh

günaydınn arkadaşlarrr bugün acaip formumdayım vallabide tartıda gördüyüm rakam beni acaip motive ettti anlatamam regl oldumya belkide oşilikti aldığım kgler bilemiycem ama neyse cumaya kadar bakalım işi biraz daha sıkıcam ne olacak görücezzz

canım arkadaşlarım sağolun ya inşallah darısı sizlerin başına çok mutluyum anlatamam insan ne olursa olsun azimli olunca birde allahın izniyle ulaşıyor istediği kgye umarım sizlerinde görürüz hedefinize ulaştığınız günü tez zamandakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

canımm hoş geldinn nasıl sevindim seni görünce kaç defa mesaj attım sana cevap yazmadın neyse çok sevindim bebiş erkekmiş allah hayırlı evlat etsin inşş canımcım böle ara ara gel olurmu hepten terk ettin sen yavv biziiiilmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…