slmlarr.. iyi akşamlarrr... opuyorumnanaktan
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın kusura bakma ben cıktım yazmıssınGÜldalcım hoŞ geldın nasılsın
çok sağolasın cnımm.. amiin inş... eski tat yok gibi sayfaların sayısına bakınca da ondan sordum canımm.. çok yazışma olmuyo sankii..neysee... :))
doğum nisan 13 görünüyo.. ama sezeryan olucağı için(kızım öyle doğmuştu çünkü) nisan başı alınır gibi geliyoo... neysecnmm.. hayırlısı olsun inş.. herkes içinn... öpüyorum seni de çookkk... durmak yok yola devammm ok? :))
herkese slmlarr.... ben çıkıyorum artıkkk... yatıyım da dinleneyim yinee... tam iyileşmeden geri gelmesin hastalık.. iyi gecelerr...
selam herkeslere kimseciklerr uğramamış bu bahrnaz hakikaten terketmişş bizii yaa yapma be güzelimmgeri dönnn arkadaşşlarr nerelerdesinizz bakimm yoksa hafta sonu kaçamağımı hııı gelirsemm hepinizi döverimm kızlar ben bir hırslandım sormayın kardşile beraber yarışa girdik kgler aynı ama o ynei doğum yamış hedefimiz 59 bakalım hangimiz çabuk vericezzz aslında biraz onuda gaza getirmek içinn iyi olduu vee benide tekrarda resetledi yani bu fikirr neyse şekerle kimsecikler yokk ben kaçtımmm
selma herkeslere kimseciklerr uğramamış bu bahrnaz hakikaten terketmişş bizii yaa yapma be güzelimmgeri dönnn arkadaşşlarr nerelerdesinizz bakimm yoksa hafta sonu kaçamağımı hııı gelirsemm hepinizi döverimm kızlar ben bir hırslandım sormayın kardşile beraber yarışa girdik kgler aynı ama o ynei doğum yamış hedefimiz 59 bakalım hangimiz çabuk vericezzz aslında biraz onuda gaza getirmek içinn iyi olduu vee benide tekrarda resetledi yani bu fikirr neyse şekerle kimsecikler yokk ben kaçtımmm
serra valla bravo ne diyim büyüksün. bende görcem o rakamları bi çalışmaya başlıyım yürüme bandı alcam ilk maaşımla :) bide çoook heycanlıyım yarın bu kilodayken ilk defa pantolon alcam önce 46 giyerdim 44 olurmu acaba çook heycanlıyım komk ama.
bebegcim hamileliğinin rahat geçmesi çook güzel devamıda mutlu mutlu geçer işallh
ya gelin adayımız adaer gelinlik gördükçe aklıma sen gelmeye başladın :) ya bide anladım ki eğer straplez(umarım doğru yazmışımdır :) ) bişi düşünüyosan zayıfladıkça içinde çook daha iyi görünürsün belki dolaba falan gelinlik resmi asarsan gaz verir sana ben kendimi öle toparlıyorum alsamda kilo hemen o fotolara bakıp toparlanıyorum
yağmurgözlü bayramdan sonra testlerin kontrollerin vardı ne oldu kaçırdım mı geçmişte iyi haberlerini bekliyorum
nihal sağlıklı olarak dön artık . baharnaz sende dön yaaa böle takım eksik kendi adıma özr dilerim a.s.
sevdemer seni örnek aldım arkadşım hırs yaptım bende görcem 72 ileri kısa zamnda
selmacım grupta kendimi en çok sana yakın hissediyrm senle ben vahimz olmuo böle bi ileri bi geri geri al geri ver ben artık seni 79 olarak görmek istiyorum arkadşım birbirimizi mi denetlesek napsak niye alınıyo bu kilolar geri?
ne çokk özlemişim yazmayı zamnm olmuyo ki hadi herkese güzel bi hafta diliyorum öpüldünz iyi varsınız
baharnaz galiba ciddi alındı zaten diyet döneminde insan hassas oluyor.Ama hepimiz öyleyiz hadi baharnaz gel artık
serracım canım ya senin hırs yapmana gerek bile yok,zaten iradeli hatunsun havada karada hedefine ulaşırsın :)
serra valla bravo ne diyim büyüksün. bende görcem o rakamları bi çalışmaya başlıyım yürüme bandı alcam ilk maaşımla :) bide çoook heycanlıyım yarın bu kilodayken ilk defa pantolon alcam önce 46 giyerdim 44 olurmu acaba çook heycanlıyım komk ama.
bebegcim hamileliğinin rahat geçmesi çook güzel devamıda mutlu mutlu geçer işallh
ya gelin adayımız adaer gelinlik gördükçe aklıma sen gelmeye başladın :) ya bide anladım ki eğer straplez(umarım doğru yazmışımdır :) ) bişi düşünüyosan zayıfladıkça içinde çook daha iyi görünürsün belki dolaba falan gelinlik resmi asarsan gaz verir sana ben kendimi öle toparlıyorum alsamda kilo hemen o fotolara bakıp toparlanıyorum
yağmurgözlü bayramdan sonra testlerin kontrollerin vardı ne oldu kaçırdım mı geçmişte iyi haberlerini bekliyorum
nihal sağlıklı olarak dön artık . baharnaz sende dön yaaa böle takım eksik kendi adıma özr dilerim a.s.
sevdemer seni örnek aldım arkadşım hırs yaptım bende görcem 72 ileri kısa zamnda
selmacım grupta kendimi en çok sana yakın hissediyrm senle ben vahimz olmuo böle bi ileri bi geri geri al geri ver ben artık seni 79 olarak görmek istiyorum arkadşım birbirimizi mi denetlesek napsak niye alınıyo bu kilolar geri?
ne çokk özlemişim yazmayı zamnm olmuyo ki hadi herkese güzel bi hafta diliyorum öpüldünz iyi varsınız
hoşbudum selmacım... tam çıkıcaktımm.. kullanıcı panelinde topiğe senin son yazdığını görünce bakmadan çıkamadım :))) çok özledim sizi yaa.... 4 ay kaldı ama tekrar aranızdayım.. inş. 90 dan aşağıda olurum tabi dee :)) hahahehe
biz iyiyiz oğlum ve ben :) kızımdan sonra oğlumun geliyorolması kesinleşti cnm.. rabbim sağlıkla kucağıma almayı da nasip etsin inş.. isteyen herkese versin tez zamandaa.. bebeğim iyi allaha şükür.. salı günü doppler usg.ye girdim tüm damarlarımız açı. sorunsuz fln... herşey yolundaa. 395 gr. olmuştu :)) fakat ben 3 gündür boğazlarımdan çekiyorum feci.. su bile içemiyodumm.. amabu akşam biraz yeek yedim şükürr.. dr. mecburen antibiyotiğe başlıcaz dedii.. ama daha iyiyim.. 2 kg. verdim 3günde :)) normalde 1 haftada veremezken o kiloyu :))) amaann bebeğim iyi olsun daa kilo lınır da verilir de....
sen nasılsın balım? diğer arkadaşlar nasıl? topikte durumlar ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?