günaydın kızlar; nasılsınız ben bu hafta sonu maalesef biraz kaçırdım annemlere misafir gelmişti yapılanlardan az da olsa yedim, kahvaltı yapmamıştım ama. akşam tekrar karnım kazınınca 3 tane kurupasta yedim. pazar günü de bende misafir vardı, akşam yemeği yerine yine 4-5 tane kurupasta yedim. bu hazır kurupastaların kalorileri bayağı yüksek zannedersem, neyse olan oldu artık. bu akşam da kızlarla toplanacağız , bu misafirlikler diyeti sebote ediyor. kızlar siz böle durumlarda ne yapıyorsunuz hiç yememekte olmuyor insanın nefsi çekiyor az da olsa yeyince de vicdean azabı ahhh ahhh
günaydın kızlar; nasılsınız ben bu hafta sonu maalesef biraz kaçırdım annemlere misafir gelmişti yapılanlardan az da olsa yedim, kahvaltı yapmamıştım ama. akşam tekrar karnım kazınınca 3 tane kurupasta yedim. pazar günü de bende misafir vardı, akşam yemeği yerine yine 4-5 tane kurupasta yedim. bu hazır kurupastaların kalorileri bayağı yüksek zannedersem, neyse olan oldu artık. bu akşam da kızlarla toplanacağız , bu misafirlikler diyeti sebote ediyor. kızlar siz böle durumlarda ne yapıyorsunuz hiç yememekte olmuyor insanın nefsi çekiyor az da olsa yeyince de vicdean azabı ahhh ahhh
selmacım nasılsın bidenem
ya gelin adayımız adaer gelinlik gördükçe aklıma sen gelmeye başladın :) ya bide anladım ki eğer straplez(umarım doğru yazmışımdır :) ) bişi düşünüyosan zayıfladıkça içinde çook daha iyi görünürsün belki dolaba falan gelinlik resmi asarsan gaz verir sana ben kendimi öle toparlıyorum alsamda kilo hemen o fotolara bakıp toparlanıyorum
ne çokk özlemişim yazmayı zamnm olmuyo ki hadi herkese güzel bi hafta diliyorum öpüldünz iyi varsınız
gunaydın kızlar nasılsınız benden ara yokk devam
selam kıslar bende tam gaz devammmm
adaer sunshıne hoş geldınız
ıyıyım canım sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevdemer sen de hoşgeldin zemuszemus
kızlar bir de baharnaz a özelden mesaj atmıştım.Cevap yazmış.
bu ince davranışın için teşekkür ederim adaer
çok kırılmışım demekki şuan için gelecek cesaretim yok kk ya giriyorum fakat bizim topiğe uğramıyorum kendimi biraz toparlayayım görüşürüz canım
Onu gerçekten çok kırmışız.Çok hassas bir dönem geçiriyor olabilir de.Ben kendi adıma çok üzüldüm.
merhaba canımcım,nasıl gidiyor diyet
eveet canım çok haklısn bende msnden attım saba mesaj umarım geri dönerrr nasılsınn bu arada canımmm
canım akşama kadar süper akşam eve gidince offf yabunu çözersem süper olacak
canım idare ediyoruz diyelim.Daha önce bahsettiğim gibi erkek tarafının umursamaz ve sorumsuz halleriyle uğraşıp,üzerine bir de diyet için uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?