80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım bunlar hepimizin başına geliyor hele ben haftada 3 gün maruz kalıyorum bu duruma diyetimin başından beri öylee ben hep öğle yemeği olarak iki yada 3 çeşit yiyordum gerisiniş bırakıyordum ama öncesinde şöyle dolu dolu 2 bardak su içiyorumm şimdide aynı taktiği uyguluyorum canım tavsiye ederiim ikram başladığı an git mutfağa 2 bardak su iç zaten ninsanın iştahı kapanıyyor bişe yemiyorrr inşş sanada faydası olur tatlımm neyse ben çıkayımm çünkü yine misafirimm varr yani kardeşi gelicek gerçi misafir sayılmazz o ama yinede işlerimi bitereyimki oturalım beraberr hadi öptüm herkesii opuyorumnanaktan ayy çenem düştüüü biri toplasınnn lütfennnn:roflol:

canım o sorunu bende yaşıyorum üstelık bu hafta nerdeyse hergün gezme şimdıden ıcımı korku sardı ınşallah kacırmam fazla yanı kacırmıyacagım bunu bılmem gerek az yıyecegım kesın lmaz:

canım gelinlik = adaer oldu he :) ben de aynı şeyi düşünüyorum straplez olunca gelinlik beden zayıf,kollar ince olmalı.Ben de durmadan 58 kilo olduğum resimlerime bakıyorum

olan olmuş şekerim,önümüze bakalım biz.Vicdan azabı duyma yediklerini yakmaya çalış :)

gunaydın kızlar nasılsınız benden ara yokk devam

günaydın canım,süpersin

selam kıslar bende tam gaz devammmm

merhaba canım aferin valla sen de süpersin :)

adaer sunshıne hoş geldınız

canım hoşbulduk,nasılsın? Yoğun bir hafta sonu geçirdim.Öpüyorum çok

sunshine sen nasılsın canım?

kızlar bir de baharnaz a özelden mesaj atmıştım.Cevap yazmış.
bu ince davranışın için teşekkür ederim adaer
çok kırılmışım demekki şuan için gelecek cesaretim yok kk ya giriyorum fakat bizim topiğe uğramıyorum kendimi biraz toparlayayım görüşürüz canım

Onu gerçekten çok kırmışız.Çok hassas bir dönem geçiriyor olabilir de.Ben kendi adıma çok üzüldüm.

ıyıyım canım sen nasılsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

fena sayılmaz
bebişin uyku düzeni bozuldu gece ikilerde yatıyor tabi onunla beklediğim için benimde düzen müzen kalmadı
daha kahvaltı yapmadım
zaten benimki tam bir eziyet oldu
sabah kalk aç karnına tiroid hapını iç yarım saat bekle bi şey yiyip içme,sonra elma sirkesi yine bekle biraz tabi kahvaltı bu saate kalıyor işte
kızlar ben akşam 18 den sonra yemeyerek zayıfla grubuna katıldım
çünkü benim asıl derdim akşam saatlerinden sonra başlıyor
başarabilirsem süpper olur

eveet canım çok haklısn bende msnden attım saba mesaj umarım geri dönerrr nasılsınn bu arada canımmm

merhaba canımcım,nasıl gidiyor diyet

canım akşama kadar süper akşam eve gidince offf ya bunu çözersem süper olacak

eveet canım çok haklısn bende msnden attım saba mesaj umarım geri dönerrr nasılsınn bu arada canımmm

canım idare ediyoruz diyelim.Daha önce bahsettiğim gibi erkek tarafının umursamaz ve sorumsuz halleriyle uğraşıp,üzerine bir de diyet için uğraşıyorum

oyy canım kıyamam sana üzme kendiniii bak tecrübe konuşuyorr hiç bir şey kendini üzmeye değmez tatlım her şey yolun agirer boşuna üzldüğünü anlarsın valla iş işten geçmiş olurr :umursamaz: ona göre sölimm

serracım bu altıdan sonra yemek yememe fıkrı bana mantıklı geldı sen ne dersın tecrübelı bırısı olarak

serradeniz canım sen nasıl 82 den 61 e düştün, özel bir diyet mi yapıyorsun hamilelikte mi bu kadar kilo aldın yoksa walla ben 60 lı kiloları hayal bile etmekte zorlanıyorum ne kadar sürede verebildin bu kiloları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…