80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar,
yılbaşı günbegün yaklaşıyo ayyy hedefleri tutturalım yaaaaaaaaa
bu yılbaşına başarılarla girelim dimi kızlarrr
bu da benim menü
2 buğday ekmeği, 2 peynir domates salatalık çay
komşu gelince döner söyledim pidesini tabiki yemedim,1 ayran,söğüş domates
arada 1 mandalina yedim
akşama ise 8 kaşık kabak yemeği,yarım kase yoğurt salata
ara 1 portakal 1 elma

serracım bu altıdan sonra yemek yememe fıkrı bana mantıklı geldı sen ne dersın tecrübelı bırısı olarak
canım ben 7 gibi kesiyordum bir tek meyve yiyordum oda en geç9a kadar sonra hiç bir şey yemiyordumm canımm yani tavsiye ederimm yap bence 3 lt su içmekde işin sırrıııı canım inşş sende istediğin kgye ulaşırsınn
valla ben ortalama 3,5 aygibi bir sürede verdim ve kalnıda uğraşıyorum işte özel bir diyet yapmadım klasik bir diyet yani ama günlük 3 lt su içtimm bu çok önemliii inş sizde ulaşırsınız bende hep hayal ediyordumm ama oldu darısı başına
evet canım haklısınn sendeki bu azmi kendi azmime benzettim bende böle böyle verdimm vallla olacak bak narinde aynııı azmi görüyorummm

selam kızlar

yazamadım epeydir

sabah

1yumurta
1 ekmek üstü çemen
domates-biber-maydanoz

ara
4-5 kuru üzüm ceviz

öğle 4 kaşık kuşbaşı et
salata

ara
yoğurt

ara
elma

akşam
1kase çorba
salata

ara
1 mandalina
1parça cevizli sucuk

bol su ve yeşil çay..
bugün günü böyle kapattım.
bugün tartılmam gerekiyodu ama tartılmadı regl henüz bitmedi
bu dönemde kilo çok sağlıklı olmadığından tartılmıyorum

okulda yerli malı haftası var ama 1 lokma bile almadım gelenlerden

süreklilik en önemlisi canım bence...:hooray::hooray:
ben de ilk başlarda öyle diyodum ve gördüm şimdi de 60 ları hayal ediyorum ve bişey yiyeceğim zaman hep 60 kilo aklıma geliyor bırakıyorum yasakkelime

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
ben kötüyüm çünkü açım aaaaç
sizi bile yiyebilirim
bu akşamdan itibaren başladım 18 den sonra yememeye
inanın benim için işkence
çünkü benim yıllardır vazgeçemediğim akşam yemeleri
düşünün artık gerisini
melocum canım ya senle kilolarımız aynı rakibem olurmusun
cesaretin varmı benle yarışmaya CADIARZU

cok haklısın canım artık bende sıkıldım bu durumdan ne dersın senınle yılbaşına kadar yarışalımmı kım daha cok verecek kg kaydirigubbakcemile2opuyorumnanaktan
ya bak anlaştık sözüm söz olsun sözünü tutmayan kötü olsun :) 18'den sonra yememe fikri ççook iyi benm denediğim yöntemlerden biride bu meyve yada çok acıkınca patlamış mısır yiyorum ama bak günlük ne yediğimizi yazcaz tabi yaptığımız sporlarıda selmacım leslie ile yürümeye başlaa 5 mili indir gerçekten faydasını görceksin inan bak aldığım 2 kilo gidiyo

herhese bu yolda şiddetle önereceğim şeyler ;

patlamış mısır -ayva (mideme oturuyo ve canım başka bişi istemiyo)
bide leslie ile 5 mil cidden indirin ve yapın işe yarıyooo

kızlar handerya yine kayıplarda farkındamısınız
huuu handerya doğumgünü partilerindemi geziyorsun hala

Burdaaaa biri beni mi andı! :))
tatlım beni biliyosunuz gece kuşuyum ama son günlerde gece bile girip yazamıyorum oğluş köpek,azı ne biliyim bütün dişleri aynı anda çıkarıyor sanırsam va son bir haftayı burnumdan getirdi gece gündüz ciyak ciyak dolaşıyoruz anlayacağın..bu dişlerin değerini bilin kızlar meğer ne zor çıkıyolarmış :))

haftasonu malum d. günü partileri ve kaçıran bennn !:kedi:
şimdi toparlamya çalışıyorum ama regl olcam kaç gündür bekliyorum şişkinlik falan var o yüzden artıdayım başka sebebi yok yaniiii.:))

yarın kayınvalidemleri yemeğe alcam( bu çocukla zor yaparım ben yemek faln yaa)

Tabiki canım sen istersen tabiki... ama başlangıç kilolarımız farklı ve ben hedefime büyük ölçüde ulaştığm için çok kasmıyorum artık..
bir de benim boyum 1.73 .

günaydıııınnn...
kahvaltımı yaptım
yazayım

1peynir
1 ekmek-çemen
domates maydanoz
yeşil çay

bugün yoğun bir gün,toplantı bütün öğretmen arkadaşlara seminer vereceğim
akşama kadar dersim var ve en yorucusu nöbetçiyim okulda-hiç oturamıyorum hep ayakta-
akşam gelince de 1 haftadır yapamadığım leslie abamla 5 mil süper olacak

bu arada taaa..sözümde aldığım bir takım vardı onu giyeceğim bugün ki bu o dönemdeki inceliğimi kazanmış olmam demek fotomu koyarım bi ara motivasyon olur hepimize

selma, adaer, sevdemer iyiyim canlarım benim opuyorumnanaktan
dün geçmişi okumaya çalışırken internet kesildi cevap yazamadım (malum işyerinde kısıtlama var evdeki bilgisayar bozuldu serviste giremiyorum girsemde bişeyler yazamadan kesiliyor internet )
sizler nasılsınız buarada

Son düzenleme:
cumartesi şehirdışındaydım düğün vardı dün öglen geldim bugün çok şükür iş başı yaptım.en son kayınvalidem görümcemler beni kurban bayramında görmüşlerdi yani düğünden 12 gün önce ve beni gördüklerinde ben 80,700 düm düğünde ise 81,500 düm hatırlayanlar bilir bu cuma benim kara günümdü.artı olarak gördükleri halde inanmıyorum 10 günde bukadarmı fark eder nasıl yaptın hatta 26 kilo veren görümcem ben 1 senede canım çıktı sen nasıl bukadar kısa sürede verebiliyorsun dedi ben şaşkın bi şekilde yaa ben enson gördüğünüzden beri 1 kiloya yakın aldım desemde yok hayatta inanmayız baskül bozuktur dediler ve inandıramadım onları.demekki kızlar yürüyüş sayesinde vücudum kendini toparlamaya başladı bende farkındaydım baskülle pantolanlar tezat oluşturuyordu.bu cumadan itibaren ölçü almayada başlayacagım inşallah

kızlar benim bir derdim var aslında anlatıp sıkmakta istemiyorum canınızı ama buradaki tecrübelerinize tafsiyelerinize çok ihtiyacım var.artık ben işin içinden çıkamıyorum.benim 4,5 yaşında bir kızım var ben çalışmaya başlayınca 2 yıl anneanne baktı 1,5 yıldırda kreşe gidiyor.dogdogundan beri çok problemli kaprisli bir çocuk.asla hayır kabul etmiyor sürekli benimle rekabet halinde ve hiçbirşeyden memnun değil 2 dk tv izlese bilgisayar istiyor bilgisayar açsam 5 dk. sonra kitap okumamı onu okusam bu sefer boyama ne yapacagımı şaşırdım asla istekleri bitmiyor hala benim yedirmemi oyuncaklarını benim toplamamı istiyor eşime onun kadar hizmet etmiyorum.en son dün yoldan geldikten sonra sinir patlaması geçirdim zaten düğünde burnumdan getirmişti kendimi odama kilitledim olmadı kalktım bir duş aldım ama sinirlerim boşaldı annem aradı üzerine bide onunla konuşurken kriz geçirdim apor topar geldi aldı gitti saat 2 de bir yattım eşim akşam 7de geldiğinde hale ayılamıyordum.yardım edin vallahi neyapacagımı şaşırdım sürekli kendi istekleri olsun isteyen sürekli anne babayla savaş halinde olan bu çocuga ne yapmalıyım mafoldumben

Günaydın kızlar,

süreklilik en önemlisi canım bence...:hooray::hooray:
ben de ilk başlarda öyle diyodum ve gördüm şimdi de 60 ları hayal ediyorum ve bişey yiyeceğim zaman hep 60 kilo aklıma geliyor bırakıyorum yasakkelime
doğru canım....inşallah sende olacaksın 60...devam...

ayyy kolay gelsin canım...sık dişini bi kaç güne alışırsın bence...

canım çocuğum yok bilemiycem ama bi çocuk psikoljisi ile ilgilenen dr.a danışsan ? yani onlar yönlendirebilir belki...Allah kolaylık versin...

sizi sinsi sinsi izleyeceğim bakalım yılbaşına kim daha çok kg verecek lülülülülülü

merhaba narin nazenin benim henüz çocuğum yok ama sana amcamın gelininden bahsetmek istiyorum. çalışan anneler çocuklarıyla yeteri kadar vakit geçiremediklerini düşünerek onların her türlü isteğini yerine getirip tatminsiz birer çocuk olmalarına neden oluyor maalesef. seni çok iyi anlıyorum. amcamın gelini 2 çocuk annesi kızı daha 5 yaşında oğlu 10 aylık. çok akıllı çocuklar, söz dinliyorlar.kız bazen bize geldiğinde bişeyler istiyor eğer olacak bişeyse biz hemen dediğini yapıyoruz ama o an için olmayacak bişeyse annesi izin vermiyor ağlasa bile birazdan susar deyip istediğini yapmıyor benim içim gidiyor ağlıyor diye ama inat ediyor annesi sizde yapmayacaksınız diyor 5 dk sonra kız susup kabulleniyor. o kadına hayranım walla , çocukta belli bir zaman sonra neyi isteyip neyi istemeyeceğini öğrenip ona göre davranıyor. yani hakim olanın aslında anne olduğunu ve ağlayarak elde edemeyeceğini biliyor . bazen de karşısına alıp yetişkin gibi konuşuyor ve neden olmayacağını anlatıyor çocuk hemen vazgeçiyor. inşaallah herşey yoluna girer, kolay gelsin

ay canım handeryacım diş demede ne dersen de
şükürki erdemde ateş ve ishal olmuyor ama süpper mızmız hiç bi şeyden mutlu olmuyor
diş çıkarma günleri resmen bir kabus olup çıkıyor
kuzum sende işini bilen gelin rolünü yap,annecim senin şu yemeğini çok özledim gibilerinden yaklaş ve kurtul yemek işinden :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…