Tabiki canım sen istersen tabiki... ama başlangıç kilolarımız farklı ve ben hedefime büyük ölçüde ulaştığm için çok kasmıyorum artık..
bir de benim boyum 1.73 .
herkese günaydın kızlar hepimiz için inşallah güzel bir gün olur
cumartesi şehirdışındaydım düğün vardı dün öglen geldim bugün çok şükür iş başı yaptım.en son kayınvalidem görümcemler beni kurban bayramında görmüşlerdi yani düğünden 12 gün önce ve beni gördüklerinde ben 80,700 düm düğünde ise 81,500 düm hatırlayanlar bilir bu cuma benim kara günümdü.artı olarak gördükleri halde inanmıyorum 10 günde bukadarmı fark eder nasıl yaptın hatta 26 kilo veren görümcem ben 1 senede canım çıktı sen nasıl bukadar kısa sürede verebiliyorsun dedi ben şaşkın bi şekilde yaa ben enson gördüğünüzden beri 1 kiloya yakın aldım desemde yok hayatta inanmayız baskül bozuktur dediler ve inandıramadım onları.demekki kızlar yürüyüş sayesinde vücudum kendini toparlamaya başladı bende farkındaydım baskülle pantolanlar tezat oluşturuyordu.bu cumadan itibaren ölçü almayada başlayacagım inşallah
selma, adaer, sevdemer iyiyim canlarım benim opuyorumnanaktan
dün geçmişi okumaya çalışırken internet kesildi cevap yazamadım (malum işyerinde kısıtlama var evdeki bilgisayar bozuldu serviste giremiyorum girsemde bişeyler yazamadan kesiliyor internet )
sizler nasılsınız buarada
kızlar benim bir derdim var aslında anlatıp sıkmakta istemiyorum canınızı ama buradaki tecrübelerinize tafsiyelerinize çok ihtiyacım var.artık ben işin içinden çıkamıyorum.benim 4,5 yaşında bir kızım var ben çalışmaya başlayınca 2 yıl anneanne baktı 1,5 yıldırda kreşe gidiyor.dogdogundan beri çok problemli kaprisli bir çocuk.asla hayır kabul etmiyor sürekli benimle rekabet halinde ve hiçbirşeyden memnun değil 2 dk tv izlese bilgisayar istiyor bilgisayar açsam 5 dk. sonra kitap okumamı onu okusam bu sefer boyama ne yapacagımı şaşırdım asla istekleri bitmiyor hala benim yedirmemi oyuncaklarını benim toplamamı istiyor eşime onun kadar hizmet etmiyorum.en son dün yoldan geldikten sonra sinir patlaması geçirdim zaten düğünde burnumdan getirmişti kendimi odama kilitledim olmadı kalktım bir duş aldım ama sinirlerim boşaldı annem aradı üzerine bide onunla konuşurken kriz geçirdim apor topar geldi aldı gitti saat 2 de bir yattım eşim akşam 7de geldiğinde hale ayılamıyordum.yardım edin vallahi neyapacagımı şaşırdım sürekli kendi istekleri olsun isteyen sürekli anne babayla savaş halinde olan bu çocuga ne yapmalıyım mafoldumben
ne güzel açıklamış keşke yapabilsek paylaşımın için çokkk teşekkürler selmacımYediğin vakit az ye.
Yedikten sonra dört beş saat kadar daha yeme.
Şifa hazımdadır."
Yani kolayca hazmedeceğin miktarı ye.
Nefse ve mideye en ağır ve yorucu hal, taam taam üstüne yemektir
İBNİ SİNA
Allah yardımcın olsun bir avazda doğurursun sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin inşokuyunca moralim düzeldi valla baya güzel kilo verenler gördüm. 87 kiloyum doğuma 10 günüm var. emzirmek istiyorum o yüzden çok hızlı kilo vermemem lazım zaten ama sizi takip edersem en azından kendimi salıp pasta böreğe dadanmam. eve yürüyüş bandı aldım anneme güveniyorum bakalım hergün bir saat beni idare ederse en azından toparlanırım biraz. bantın karşısına 50 kilo olduğum resimlerden yapıştırıcamklava: ben bi doğurayım da geleyim madem:CüvCüv:
canımm sağol unutmamışsın testler tahliller yapıldı canım vücudumda şu oranı çok yüksek çıktı hipotiroidden dolayı birde troid sintigrafisi çektirdim dün cumartesi doktorum görecek ödem için hem ilaç hemde bitkisel tablet alıyorum faydasını gördümserra valla bravo ne diyim büyüksün. bende görcem o rakamları bi çalışmaya başlıyım yürüme bandı alcam ilk maaşımla :) bide çoook heycanlıyım yarın bu kilodayken ilk defa pantolon alcam önce 46 giyerdim 44 olurmu acaba çook heycanlıyım komk ama.
bebegcim hamileliğinin rahat geçmesi çook güzel devamıda mutlu mutlu geçer işallh
ya gelin adayımız adaer gelinlik gördükçe aklıma sen gelmeye başladın :) ya bide anladım ki eğer straplez(umarım doğru yazmışımdır :) ) bişi düşünüyosan zayıfladıkça içinde çook daha iyi görünürsün belki dolaba falan gelinlik resmi asarsan gaz verir sana ben kendimi öle toparlıyorum alsamda kilo hemen o fotolara bakıp toparlanıyorum
yağmurgözlü bayramdan sonra testlerin kontrollerin vardı ne oldu kaçırdım mı geçmişte iyi haberlerini bekliyorum
nihal sağlıklı olarak dön artık . baharnaz sende dön yaaa böle takım eksik kendi adıma özr dilerim a.s.
sevdemer seni örnek aldım arkadşım hırs yaptım bende görcem 72 ileri kısa zamnda
selmacım grupta kendimi en çok sana yakın hissediyrm senle ben vahimz olmuo böle bi ileri bi geri geri al geri ver ben artık seni 79 olarak görmek istiyorum arkadşım birbirimizi mi denetlesek napsak niye alınıyo bu kilolar geri?
ne çokk özlemişim yazmayı zamnm olmuyo ki hadi herkese güzel bi hafta diliyorum öpüldünz iyi varsınız
canımmm kim üzdü seni kıyamam kimse için ağlamaya değmez üzme kendiniŞenizgünaydın güzel bayanlar hepinize geçmişi okudum tek tek yazamıyorum şu an toplantıya girmem gerekiyor.
cokbilmis, sevdemer nasılsınız canlarım? Dün canımı çok sıkan bir şey oldu anlatacağım bir araçok ağladım çookkkkkkkk.
canımm Allah yardımcın olsun çok zor bir durum bence profesyonel yardım alman şart :teselli:hasekisultan evet haklısın yapmam gereken o ama ben o bayan gibi çok sabırlı bir anne değilim birazda fazla merhametliyim aslında heristediğini yapmakla ona büyük zarar veriyorum geleceği için farkındayım ama bu birazda anneannemiz yüzünden 2 yıl kızıma baktıgında aramızda kızımla ucurumlar acıldı.sürekli anneannesiyle yaşamak istiyordu herdediğini yaptıgı için.evde disiplin oldugu için bizi istemiyordu bende bir müddet sonra çocugumu kazanabilmek için fazlaca ödün verdim şimdi ise artık başa çıkılmaz bir hal aldı bu ögretmeniyle görüştüm biraz önce oda durumun farkındaymış okuldada mutsuzlaşmış Allahım yardım etsin 1 hafta ögretmen ve biz özel bi yöntem deneyeceğiz düzelme olmazsa bir psikologtan yardım isteyecegiz bakalım öle işte son durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?