80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tabiki canım sen istersen tabiki... ama başlangıç kilolarımız farklı ve ben hedefime büyük ölçüde ulaştığm için çok kasmıyorum artık..
bir de benim boyum 1.73 .

aynı kiloda olmamız önemli canımın için gerisini boşver.Zaten benim hedef 60 tı ben 70 yaptım.70e ulaşacağım sonra 60 yapacağım.
Benim boyumda 167 eeeeeee nolmuş yaniiiii " boyum uzun ben daha zayıf görüneceğim diyorsun yani"görüşeceğiz melocuuum rakibeeem fotoları çekip koycaz sositososito naniknanik

günaydın güzel bayanlar hepinize geçmişi okudum tek tek yazamıyorum şu an toplantıya girmem gerekiyor.
cokbilmis, sevdemer nasılsınız canlarım? Dün canımı çok sıkan bir şey oldu anlatacağım bir ara çok ağladım çookkkkkkkk.

çok doğru söylüyorsun narincim spor vücudu inanılmaz sıkılaştırıyor
bende iki yıl önceki kotumu giydim ama sadece bacaklarım girdi göbüş kapanmadı senağlama

önemli değil bacuuuum
iyilik sen nasılsın nasıl gidiyor diyet

hasekisultan evet haklısın yapmam gereken o ama ben o bayan gibi çok sabırlı bir anne değilim birazda fazla merhametliyim aslında heristediğini yapmakla ona büyük zarar veriyorum geleceği için farkındayım ama bu birazda anneannemiz yüzünden 2 yıl kızıma baktıgında aramızda kızımla ucurumlar acıldı.sürekli anneannesiyle yaşamak istiyordu herdediğini yaptıgı için.evde disiplin oldugu için bizi istemiyordu bende bir müddet sonra çocugumu kazanabilmek için fazlaca ödün verdim şimdi ise artık başa çıkılmaz bir hal aldı bu ögretmeniyle görüştüm biraz önce oda durumun farkındaymış okuldada mutsuzlaşmış Allahım yardım etsin 1 hafta ögretmen ve biz özel bi yöntem deneyeceğiz düzelme olmazsa bir psikologtan yardım isteyecegiz bakalım öle işte son durum

nevracım bizde öyle düşündük bi uzmana gidelim diye şimdi ögretmeniyle bir karar aldık çünkü okuldada son 1 haftadır mutsuzmuş 1 hafta ev ve okulda bi yöntemle çocugun derdini anlamaya çalışacagız eger olmazsa bir uzmana gidecegiz.son 1 aydır sürekli saçlarını parmagına takıp doluyor ve sonunda saçları düğüm oluyor bi görseniz sabahtan akşama kadar saçlar bir kuş yuvası halini alıyor taramak ne mümkün öyle geziyoruz Allahım sen yardım et ne zor şeyler

narincim malesefki anane babane dede ebe yanında büyüyen çocuklar hep böyle sıkıntılar yaşatıyor ailelerine.Aileler sonrasında çocuklarına ulaşamıyorlar.Çocuk tam algılarının açıldığı kişilik gelişiminin başladığı dönemde anane yanında kalmış benim kanımca bocalıyor.Tabiki senin yapman gereken öncelik profesyonel yardım almak,sonrasında keşke bi dönem çocuğunun yanında kalabilsen yada yapamıyorsan ona şimdikinden çok daha fazla vakit ayırıp herşeyini gözlemlemen çok büyük emek istiyor bunu biliyorum çünkü en yakın arkadaşım bu durumda ama o bu durumu biraz hafife aldı çocuğu mutsuzluğuyla sanki biraz başbaşa bıraktı ve 14 yaşına geldi çocuk ama anne baba şimdi şaşkın artık hiç bir şey paylaşamıyorlar evlatlarıyla.Senin artın çocuğun henüz küçük yönlendirebilirsin.Ve çocuk herşeyden önemli tüm hayatını etkiliyor mutlaka psikoloğa git canım bu ayıp değil çocuğununda hasta olduğu anlamına gelmez ama ilerisi için kuzunu kazanmış olursun.Hadi bakalım kolay gelsin şimdiden.Üzülme ama yoksa gücünü kaybedersin.Sen dirençli olmak zorundasın canımın içi çocuğundan senden örnek alacak.
opuyorumnanaktan

kızlar gelelim bana
dün akşam kabus gibiydi açlıktan midem kazınarak uykuya dalmışım pardon resmen sızmışım :)
rüyamda genellikle hergün üzerimde olan eşofmanım bi bollaşmış bi bollaşmışki sormayın anneme diyorumki benim gibi bir tane daha girer heralde içine,buna bi lastik yapalım.Artık düşünün ne kadar açıkmışsam midem sırtıma yapışmışki böyle bir rüya görüyorum
ama bırakmak yılmak yok
hedefe az kaldı

adaercim ne oldu canım dün sende mi gözyaşlarına boguldun benim gibi :teselli: ahhh 3 günlük dünyada deymez ama olmuyor işte takmadanda imtihan dünyası

şimdi çıkıyorum sirkeli suyumu içip kahvaltımı edeyim,evin içi bit pazarına döndü hayırsever birini bulsamda toparlasa ne güzel olurdu
ben eskiden böyle dağınık değildim ama oğluşun araştırma hevesini engellemeyeyim diye hiç bir şeye dokunmuyorum ancak o uyuduğunda toparlayabiliyorum
artık pasaklı bir karıyım kocada askerden gelince şaşıracak ama napiim,boşarmıki beni acep kaydirigubbakcemile3

adaer tahmin ediyorum sanırım nişanlın tarafı,canımın içi her ne ise neden ağlıyorsun yapma nolur
değmez hiç bi şey bir damla göz yaşına

sevdemercim haklısın canım benim toparlanmam lazım ki minigime yardımcı olmak için.sagol canım tafsiyelerin için inşallah herşey güzel olacak

ne güzel açıklamış keşke yapabilsek paylaşımın için çokkk teşekkürler selmacım
Allah yardımcın olsun bir avazda doğurursun sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip etsin inş
canımm sağol unutmamışsın testler tahliller yapıldı canım vücudumda şu oranı çok yüksek çıktı hipotiroidden dolayı birde troid sintigrafisi çektirdim dün cumartesi doktorum görecek ödem için hem ilaç hemde bitkisel tablet alıyorum faydasını gördüm
canımmm kim üzdü seni kıyamam kimse için ağlamaya değmez üzme kendiniŞeniz
canımm Allah yardımcın olsun çok zor bir durum bence profesyonel yardım alman şart :teselli:

kızlarrrr her rejimimde olduğu gibi ilk hafta kilo verme durumu iyi gitti:)tabi biliyorum suda yağalarla gidiyo ama ne yapalım.bide şu hergün tatrtılma takıntısından bir kurtulsam tam oacak(ama evde tartı varken olmuyoo).bu arad laf aramızda kullandığım ilaçlar bana bayağı iyi geldii.hiç açlık hissetmiyorum.çok çabuk doyuyorumm.geçen hafta gündüz oturmasına misafirim geldi yemedimm.dün misafirliğe gittim kendi hakkım olan sebze tabağını bitiremeden doydumm çok mutluyumm 89.500 ile başladım bugünn 85.900 çıktımmm.:))))))))))

Diyete Nasıl Devam Etmeli?

Kilo vermek, herkesin vücut özelliklerine göre ayarlanması gereken ve gerçekçi hedefleri olması gereken bir plandır. Birkaç önemli ayrıntıyı uygulayarak, diyet yaparken sıkıntı çekmeyi ortadan kaldırabilirsiniz.

Diyete Nasıl Devam Etmeli?

Ayda dört, beş kilodan fazla vermeyi düşünüyorsanız, sonunda hüsrana uğrayabilirsiniz. Sağlıksız ve düşük kalorili şok diyetler, vücudunuza zarar vermekten öteye geçmeyecektir. Eğer vücut yapınız ve metabolizma hızınız müsaitse, belki aylık istediğiniz kiloyu verebilirsiniz. Ancak şok diyetlerle verilen kiloların, fazlasıyla geri alındığını aklınızdan çıkarmayın.

Diyet listesine bir ay boyunca harfiyen uymak takdir gerektirir ancak hedefinizi çok yüksek koymayın. Kalorili alımını bir anda bırakırsanız, ilk zamanlar fark hissedersiniz ancak uzun vadede kilo verişiniz durur. Yoyo sendromu denilen, diyet sırasında verilen kiloların fazlasını almak, diyetten sonra da yeme alışkanlığını değiştirmekle mümkün olacaktır. Vücudunuzun günlük alması gereken kalori hesabını bir diyetisyen eşliğinde hazırlayın. En sağlıklı olan ayda en fazla beş kilo vermeyi hedeflemek olacaktır. Kilo vermek için çıkılan yolun uzun olduğunu unutmayın. Önce bunu kabullenirseniz, başarıya daha çabuk ulaşırsınız.

Diyete sadık kaldığınızda dünyanın tüm ödüllerini, tüm övgülerini hak ettiğinizi düşünmekte çok da haksız sayılmazsınız. Eğer gerçekten iyi gittiğinizi düşünüyorsanız ve kilo vermeye de başladıysanız, başkalarının sizi ödüllendirmesini beklemeyin ve kendinize küçük ödüller verin. Başkalarının sizdeki değişimi fark etmesi, sizin için zaten büyük bir ödül olacaktır.

Diyete başlarken aklınızda tutmanız gereken önemli bir nokta, depresyonda olduğunuz sürelerde bu eyleme başlamamaktır. Herhangi bir konuya mutsuz ve umutsuzken başlarsanız, fayda sağlamak zor olacaktır. Hayatınızın normal akışına ayak uyduracak iyi bir diyet sistemi yaratığınızda hem daha sağlıklı, hem daha ince, hem daha mutlu ve enerjik hissedeceksiniz. Önemli olan o sürece girebilmek ve bir süre dizginleri elden bırakmamaktır.

Diyetin ilk birkaç haftası sanki boşa çekiyormuşsunuz hissine kapılabilirsiniz ve eski yeme alışkanlıklarınız bu kısa sürede değiştirmeye çalışmak mutlaka ki kolay olmayacaktır. Ancak her şeye gerektiği kadar sabır ve çaba göstermek gerekir. İradenizin dizginlerini elinize almanız daha kolay olacaktır. Diyete başlandığında vücut kontrolü ele alır ve mantığı devre dışı bırakır. Ancak siz önce beyninizi kontrol ederek, kendinize söz geçirebilirsiniz.

Diyete sadık kalmak aslında arada bir minik kurabiye ya da fazladan bir elma yemekle kaybedilen bir şey değildir. Temel olarak nerede durmanız gerektiğiniz ve neyin sizin için iyi ve kötü olduğunu bildiğinizde, fazla sorun yaşamazsınız.

kızlar kaç gündür giremedim kusuruma bakmayıncumartesi sabah uyandığımda 39derece ateşim vardı ve bademciklerim iltihaplanmıştı 1 yudum su bile içemedim 3gündür yatıyodum bugün toparlandım biraz ama iyi haber 4 kilo verdim 78 oldum her şerde bi hayır vardır dedikleri doğru galiba bu kiloya doğumdan sonra bile inememiştim

asucum ne oldu sana tatlım bende haftasonu yoktum baktım sen hiç ugramamışsın ne oldu diye merak ediyordum.bukadar kısa sürede 4 kilo inşallah bünyene agır gelmez tatlışkom

asutaha canım sen cuma günü daha 81,500 dün değilmi aman Allahım 3 günde 4 kilo nasılda hastalanmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…