asucum ne oldu sana tatlım bende haftasonu yoktum baktım sen hiç ugramamışsın ne oldu diye merak ediyordum.bukadar kısa sürede 4 kilo inşallah bünyene agır gelmez tatlışkom
kızlar kaç gündür giremedim kusuruma bakmayıncumartesi sabah uyandığımda 39derece ateşim vardı ve bademciklerim iltihaplanmıştı 1 yudum su bile içemedim 3gündür yatıyodum bugün toparlandım biraz ama iyi haber 4 kilo verdim 78 oldum her şerde bi hayır vardır dedikleri doğru galiba bu kiloya doğumdan sonra bile inememiştim
inş canım verirsin benimde bu hafta durum pek iç açıcı değil pazar günü kuzenimde doğumgünü vardı abartmadım ama pastaya değilde böreğe dayanamadım :kedi::kedi:bakalım cuma nolcakkızlar şöyle bi kilo takvime baktımda ben ilk ay 5.200 gr vermişim fakat diyetimin ikinci ayı olan aralık ayında 2 cumadır hep artıdayım mesala ilk cuma 100 gr 2. cuma yani geçen hafta 700 gr. artıdayım.ilkay dikkat edip ikinci ay yapmadıgım ne var diye baktıgımda heri ki aydada diyetisyenimin verdiği diyetleri uygulamışım fakat ikinci ay kaçamak çok yaptıgımı farkettim zaten diyetisyenim demişti kaçamak yaparsan eger durur vermen diye.birde suyu az içiyorum 7 aralıktaki randevumada işlerim sebeiyle gidemedim biraz önce hemen randevu aldım bu cumaya bakalım ne olacak kesin sıkı bi azar işiteceğimde inşallah bu hafta veririm artıları enazından
Kızlar dün gece o kadar ağladım ki şimdi gözlerim ağrıyor.Ama bu sefer kayınvalide ve kayınpeder mevzusu değil.Şimdi 78 kg.ım ya ben nişanlımla 2003 senesinde tanıştık o zamanlar 65 kg. dım sanırım belki de daha az neyse bu 6 sene içinde aldım bu kiloyu.Arada bana özellikle nişandan sonra düğünün olacak ver biraz falan diyordu ama çok sert değil sanki böyle espri yapıyor gibiydi.Neyse işte dün tlf.da konuşuyoruz ben sinemaya gitmekle ilgili bir laf açtım vizyondaki filmlerden birine gidelim falan diye söyleyeceğim bu birden sen zayıflama hapından bahsediyordun bir ara hapla zayıfladım da neyse işte almıcan mı yine falan dedi.Bir an kaldım böyle yani başka bir şey söylerken bunu söylemesi çok tuhaf oldu sonra ne demek istiyorsun dedim.Ya sen dedi nişandan sonra kilo aldın bu senin düğünün sadece benim yanımda yemiyorsun galiba beni mi kandırıyorsun sen demez mi.Ay tlf.u kapattım nasıl ağladım ama,aradı peşinden ben de meşgule düşürdüm sonra yine aradı tamamen kapattım.Şu edilecek laf mı zayıflamamı istiyorsa bile bana destek olarak yardımcı olması gerekmez mi ayyy kendimi çok kötü hissettim ve hala hissediyorumsabahtan beri arıyor açtım ama soğuk konuşuyoruz.
narin cim merhabalar
senin zayıfladığını gördüm ve bana moral oldun
eger bu kiloya indiysen sonrasını getireceğinden eminim
inan 5 kilo çok kilo ben de diyetisyene gideceğim
çünkü sanki bu işi yardım almadan yapamayacağım gibi
Kızlar dün gece o kadar ağladım ki şimdi gözlerim ağrıyor.Ama bu sefer kayınvalide ve kayınpeder mevzusu değil.Şimdi 78 kg.ım ya ben nişanlımla 2003 senesinde tanıştık o zamanlar 65 kg. dım sanırım belki de daha az neyse bu 6 sene içinde aldım bu kiloyu.Arada bana özellikle nişandan sonra düğünün olacak ver biraz falan diyordu ama çok sert değil sanki böyle espri yapıyor gibiydi.Neyse işte dün tlf.da konuşuyoruz ben sinemaya gitmekle ilgili bir laf açtım vizyondaki filmlerden birine gidelim falan diye söyleyeceğim bu birden sen zayıflama hapından bahsediyordun bir ara hapla zayıfladım da neyse işte almıcan mı yine falan dedi.Bir an kaldım böyle yani başka bir şey söylerken bunu söylemesi çok tuhaf oldu sonra ne demek istiyorsun dedim.Ya sen dedi nişandan sonra kilo aldın bu senin düğünün sadece benim yanımda yemiyorsun galiba beni mi kandırıyorsun sen demez mi.Ay tlf.u kapattım nasıl ağladım ama,aradı peşinden ben de meşgule düşürdüm sonra yine aradı tamamen kapattım.Şu edilecek laf mı zayıflamamı istiyorsa bile bana destek olarak yardımcı olması gerekmez mi ayyy kendimi çok kötü hissettim ve hala hissediyorumsabahtan beri arıyor açtım ama soğuk konuşuyoruz.
adaercim canım seni çok iyi anlıyorum buradaki birçogumuz buna yakın şeyler yaşamışızdır.acaba nişanlın yumuşak dille uyardım olmadı biseferde böyle içini acıtayımda belki hırslanır diye düşünmüş olabilir mi? tabi bu hareketini tasnif ediyorum anlamına gelmiyor sakın beni yanlış anlama canım.çünkü benim eşim bana böyle bi hareket yapmıştı bende ters etki gördü daha fazla yemeye başlamıştım ozaman demişti bana hırslanırım zannetmiş beyefendi.herneyse şuan hiç umrunda değil gibi davranıyor ama her basküle çıktıgımda hemen kafasını uzatıp kaç diye soruyor .canım bu kiloda takılıp kalmanın sebebini en iyi sen bilirsin ve çözümde senin elinde.ben sahsen yagmurgözlüye hayranım rahatsızlıgı malum kilo verememesinin en büyük sebebi ama o yılmadan devam ediyor ben olsam rahatsızlıgımın arkasına saklanırdım gerçekten çok büyük bir azim yagmurgözlümün gösterdiği.canım kendini motive etmek için ne gerekiyorsa yap sakın hiçkimsenin lafına kulak asıpta canını sıkıpta hırsını yemeklerden çıkarma benim gibi oldumu tatlışım
canım çok teşekkür ederim 1 ileri 2 geri de olsa yılmak yok bunu kimse için değil kendim için başaracağım daha öncede başarmıştım yine başaracağım kilom yüzünden çok aşağılandım (eski eşim ve ailesi tarafından) her sofradan gözyaşıyla kalktım lokmalarım sayılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?