- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
adaercim canım seni çok iyi anlıyorum buradaki birçogumuz buna yakın şeyler yaşamışızdır.acaba nişanlın yumuşak dille uyardım olmadı biseferde böyle içini acıtayımda belki hırslanır diye düşünmüş olabilir mi? tabi bu hareketini tasnif ediyorum anlamına gelmiyor sakın beni yanlış anlama canım.çünkü benim eşim bana böyle bi hareket yapmıştı bende ters etki gördü daha fazla yemeye başlamıştım ozaman demişti bana hırslanırım zannetmiş beyefendi.herneyse şuan hiç umrunda değil gibi davranıyor ama her basküle çıktıgımda hemen kafasını uzatıp kaç diye soruyor .canım bu kiloda takılıp kalmanın sebebini en iyi sen bilirsin ve çözümde senin elinde.ben sahsen yagmurgözlüye hayranım rahatsızlıgı malum kilo verememesinin en büyük sebebi ama o yılmadan devam ediyor ben olsam rahatsızlıgımın arkasına saklanırdım gerçekten çok büyük bir azim yagmurgözlümün gösterdiği.canım kendini motive etmek için ne gerekiyorsa yap sakın hiçkimsenin lafına kulak asıpta canını sıkıpta hırsını yemeklerden çıkarma benim gibi oldumu tatlışım[/QUOTE
teşekkürler desteğin için canım evet yılmayacağım ben de utandıracağım onu
canım bu mevzular inan insanı deli ediyor ama ben evliyim ve bu kiloya çocuk doğurduğum için çıktım ama bu onun için hiçbirşey ifade etmiyor hala sofrada beni denetliyo anlıyorum o da zayıflamamı istiyor ama yöntem yanlış bu kalın kafalılara laf anlatılmıyor işte seninkinin geleceği benim kociş gibi yani ama laf aramızda hepsi böyleymiş ... üzme kendini daha yolun başındasın zayıfla ama hoş bir bayan olmak için kendin için okey...
sağol canım onun inadına ama önce kendim için :)
benim görümcemde kilosundan dolayı eşi ve ailesi tarafından çok aşagılandı kayınpederi bile laf söylerdi ne kadar ayıp yaa .en son bu sene eşinden şüphelenmeye başlayınca kilo vermeye başladı ocak ayında maalesef temmuz ayında şüphelerinde haklı oldugu ortaya çıktı 26 kilo verdi yaklaşık bu süre zarfında bizim manken gibi olan enişte enson 112 kiloya çıktı ve görümcem uzun boylu üstelik 70 kiloya indi şimdi hergören enişteyi utanmıyormusun bu halinden karın manken gibi olmuş sense aldın başını gidiyorsun diyor enişte ve ailesi şuan dut yemiş bülbüle dönmüş haldeler etme bulma dünyası Allahın adaleti eninde sonunda tecelli ediyor yeterki biz inancımızda saglam olalım
ayy çok güldüm eniştenin sonraki haline eeee haklısın etme bulma dünyası :)
canım benim kıyamam ben sana :teselli:.onlar senin kıymetini bilememişler ne kadarda zavallı ve sanssız insanlarmış.sendeki kendine olan inanç ve güven bende olsa.sen çok mücadeleci bir insansın yagmurgözlü o gözyaşlarına kurban olsun onlar canım benim geçen gün arkadaşıma bile anlattım senin mücadeleciğini.Allah bunun mükafatını mutlaka verecektir inşallah
cokbilmis ablana gercekten cok uzuldum,bize burada destek oldugun gibi eminim onada yapiyorsundur.Yalniz olmadigini anlat ona oda guclensin.Ben mesela buraya basladigimdan beri aksam isten cikip gelip 20:30 gibi evde oldugumdan ancak o saatlerde yemek yiyordum fakat bugun nasil hirslandiysam en son isyerinde 1 elma 1 mandalina ile yemek isini 18:30 gibi sonlandirdim.Su an bu kalp seni unutur mu izliyoruz kizkardesimle yesil cay yaptik kendimize onu icecegim.
Opuyorum kizlar hepinizi,iyiki varsiniz :)
sevdemer buradasin merhaba canim :) 18:30 dan sonra hicbir sey yemedim.1 fincan yesil cay ictim ve su iciyorum
herkes hep gülsün herkesin derdi uçsun gitsin :)
adaercim üzülme ya herkeste var işte azlı çoklu koca sevgili dırdırı asla yılma dahada hırslan bak bide benm ablamın hikayesini oku
benmde gerizekalı eniştem böle ablam nişanlandığında kiloluydu evlenirken acyip zayıfladı. sonra tiroid ameliyatından sonra yavaş yavaş almaya başladı şimdi 90 kilo toparlanamadan 2 hamilelik geçirdi gündüz hastanede tek başına kbbde odiyo bölümnde kulağı duymayan insanlarla uğraşıyo biri 4 biri 1.5 yaşında 2 kızı var akşamda onlarla uğraşıyo eniştm istediği için 3 çeşit yemek yapıyo sonra büyük kızının ödevlerini yapıyo bütün gün hiç bişi yiyemediği için 8 den sonra yiyo oda hep ayaküstü zaman bulamıyo ki eniştem herkesin karısı hem zayıf hem bakımlı hemde evi toplu sen niye böylesin diyip duruyo akşam ablam bunlarla uğraşırken kendi nerde biliyomusun spordaaa patlayana kadar iyiyp sonra spora gider ablamı öle bırakıp bide sen şişkosun die başına kalkar bu erkeklerin genelinde bi tuhaflık var sadece kendi alanlarından bakıyolar ya diyim
kızlar ya ben size bi şey diycem desemmi demesemmi düşünüp duruyorum aslında geçen dönemden beri aklımda ama hep erteliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?