80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim görümcemde kilosundan dolayı eşi ve ailesi tarafından çok aşagılandı kayınpederi bile laf söylerdi ne kadar ayıp yaa .en son bu sene eşinden şüphelenmeye başlayınca kilo vermeye başladı ocak ayında maalesef temmuz ayında şüphelerinde haklı oldugu ortaya çıktı 26 kilo verdi yaklaşık bu süre zarfında bizim manken gibi olan enişte enson 112 kiloya çıktı ve görümcem uzun boylu üstelik 70 kiloya indi şimdi hergören enişteyi utanmıyormusun bu halinden karın manken gibi olmuş sense aldın başını gidiyorsun diyor enişte ve ailesi şuan dut yemiş bülbüle dönmüş haldeler etme bulma dünyası Allahın adaleti eninde sonunda tecelli ediyor yeterki biz inancımızda saglam olalım

kızlar bugün çok canım sıkkındı bütün gün işe gücede konsantre olamadım buradaki mesajlarıma baktımda okadar uzun uzun yazmışımki meger ne çok söyleyecek lafım varmış kaydirigubbakcemile3 herneyse yarın yeni bir gün nede olsa inşallah yarın eski ruh halime kavuşurum. herşeye ragmen yılmak pes etmek yok yola devam inşallah

bugün
kahvaltı : yarım simit + 1 fincan yeşil çay
ara (10.00) : 1 mandalina + yarım litre su
öğle : 1 kase çorba + 2 adet köfte + 1 tabak bol limonlu yağsız tuzsuz salata + yarım litre su :)
ara (16.00) : 1 mandalina + 1 fincan yeşil çay

sizlerin sayesinde canım benim burda hep destek tam destek iyiki varsınız kızlarr narincim yağmurgözlü nick almamın sebebi de bu gözlerden çok yaş aktı ama eskiden şimdi bambaşka biriyim artık kendine güvenen işi gücü olan kimseye muhtaç olmadan hayatını idame ettiren oğluşunu okutan biriyim yakında asker anası olcam opuyorumnanaktan

herkes hep gülsün herkesin derdi uçsun gitsin :)

adaercim üzülme ya herkeste var işte azlı çoklu koca sevgili dırdırı asla yılma dahada hırslan bak bide benm ablamın hikayesini oku
benmde gerizekalı eniştem böle ablam nişanlandığında kiloluydu evlenirken acyip zayıfladı. sonra tiroid ameliyatından sonra yavaş yavaş almaya başladı şimdi 90 kilo toparlanamadan 2 hamilelik geçirdi gündüz hastanede tek başına kbbde odiyo bölümnde kulağı duymayan insanlarla uğraşıyo biri 4 biri 1.5 yaşında 2 kızı var akşamda onlarla uğraşıyo eniştm istediği için 3 çeşit yemek yapıyo sonra büyük kızının ödevlerini yapıyo bütün gün hiç bişi yiyemediği için 8 den sonra yiyo oda hep ayaküstü zaman bulamıyo ki eniştem herkesin karısı hem zayıf hem bakımlı hemde evi toplu sen niye böylesin diyip duruyo akşam ablam bunlarla uğraşırken kendi nerde biliyomusun spordaaa patlayana kadar iyiyp sonra spora gider ablamı öle bırakıp bide sen şişkosun die başına kalkar bu erkeklerin genelinde bi tuhaflık var sadece kendi alanlarından bakıyolar ya diyim

selmaaaaa nerdesinnnnn?

sabah ; 2dilim kepek ekmeği domates peynr zeytin (bal yiycektim yarış gelince aklıma vazgeçtimmm )

ara :elma

17:00 akşam ; çiğköfte salata (akşam kaçıracağımı bildiğimden öğleni geçtim )

2.5 saat yürüyüş

söz verdiğim için tatlıda yemedim kaçamkda yapmıycam gitcek bu kilolar

sdelma yap bi kaçamk varyalmaz:klava:

cokbilmis ablana gercekten cok uzuldum,bize burada destek oldugun gibi eminim onada yapiyorsundur.Yalniz olmadigini anlat ona oda guclensin.Ben mesela buraya basladigimdan beri aksam isten cikip gelip 20:30 gibi evde oldugumdan ancak o saatlerde yemek yiyordum fakat bugun nasil hirslandiysam en son isyerinde 1 elma 1 mandalina ile yemek isini 18:30 gibi sonlandirdim.Su an bu kalp seni unutur mu izliyoruz kizkardesimle yesil cay yaptik kendimize onu icecegim.
Opuyorum kizlar hepinizi,iyiki varsiniz :)

:sinifsinif:
bencede bugünkü listeni gördüm çok iyiydi..hadi bakalım..

canını sıkma ya.erkekler zaman zaman patavatsızlık edebiliyor..babam, hatta zaman zaman bayanlarda bunu yapıyor..durmak yok devammm

kızlar geçmişe şöyle bi baktım kalkacağım hemen
sonrasında detaylı inceleyeceğim gözümden kaçan önemli bişiy varsa söyleyin hemen olurmu
kuzucum ne güzel hayaller kuruyorsun balbademim,ama gerçek olcek dimi
bi de sorunun cevabını söylimmi;sabah tuvalete çıktıktan sonra tartılcan aç karnına
kiloyu yağ olarakmı yada ne ise işte ayrıntılı görmek istiisen yağ kas ölçen baskül alcen şeker biraz pahalı ama
adaercim,aaa sen büyütüyorsun bence bi boşluğuna gelmiş öylesine konuşmuş olabilir nişanlın bi hata ettiyse yani bu kadar hassas olma.Birlikte bir hayat kuracaksınız ve seninde mutlaka hataların olacak,karşılıklı anlayış gerekiyor.Tepki vermek yerine olgunlukla senin kilon hakkında ne düşündüğünü onu rahatsız edip etmediğini vb gibi bi kaç soruyla sakin bir şekilde konuşsaydın eminim bundan sonra sana söyleyeceği eleştirilerde o da daha akılcı davranır.Yani bi pot kırmış affedici ol.Mutlaka kilo vereceksin ve düğününde herkes sana hayran kalacak bak sevdemer söylemişti diyeceksin.Ok üzülme şeker zemuszemus

sevdemer buradasin merhaba canim :) 18:30 dan sonra hicbir sey yemedim.1 fincan yesil cay ictim ve su iciyorum

burdayım adaercim bittimi dizi
yine kaçırdım
yıllardır bi dizi buldum izleyebileceğim ama onuda bi türlü denk getiremiyorum
bende yeşil çay içeceğim şimdi sen söyleyince aklıma geldi iyi ettin kuu

kızlar ya ben size bi şey diycem desemmi demesemmi düşünüp duruyorum aslında geçen dönemden beri aklımda ama hep erteliyorum

çokbilmişim
ablan gibi herkes hep kadın fedakardır ama nankör koca hiç anlamaz benimkide bi dert dr. diye ancak ahkam keser seni sinir eder dinlemez bile sadece hesap yapar aynı şeyleri söyler aldığın kalori harcadığından fazlaysa kilo alırsın nokta der durur lmaz:
senin çocuklarla yaşadıkların gün içindeki stresin onu hiç ilgilendirmez bir de kendi sağlığın için demezmi inadına yemek yemek gelir içinden...

kuzucum
ya nasıl desem bilmiyorum kimseyi kırıp incitmekte istemem
en önemlisi yanlış anlaşılmak hiç istemem
hani bazen mesajlarda partilerin sloganlarına benzer cümleler kuruluyor
motive etmek ve edilmek adına yapılıyor bundan şüphem yok tabi
ama ben bunu okuduğumda resmen soğuyorum ya burdan
bunu yazan arkadaşların o partilerle uzaktan yakından ilişkisi olmayabilir belki onların sloganı olduğunu bilmiyorlarda olabilir tabi
bu durumdaki cümleleri gördüğümde sanki siyasi bir şeyler oluyor gibi geliyor bu da beni mutsuz ediyor
topiğimizde böyle şeylerin olmamasını diliyorum
bilmem anlatabildimmi
yani siyaset her yerde zaten bi de buraya bulaşmasın diyorum

melocum ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu
bi yaz tatlım zahmet olmazsa yaa
benim biraz ümide ihtiyacım var inanmaya yani
yaza kadar inşallah zayıflarım ve kuzuyla dışarıda hafiflemiş olarak gezeriz...

sevdemercim
bencede farkında olmadan oluyordur ama olmamalı...
bu da bi görüş olarak yanlış anlaşılmasın da...
siyaset her yerde zaten bi de buraya bulaşmasın diyorum ben de
biz kadınlar şefkat kahramanları anne olarak mutluyuz öyle kalalım lütfen

aaa kizlar ne dikkatlisiniz siz oyle ben hic fark etmemistim ay yoksa ben de yapiyormuyum,yapiyorsam canlarim beni ozelden uyarin emi :) ne siyaseti ay ne slogani ben anlayamadim simdi kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…