80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

himmmm sevdemer ayy cok yasa sen canim durdum sole bir gecmise bakayim dedim farkettim ben de zaten sip diye gozumun icine soktu kendini kelime :)

kizlar ben hic bu saate kalir miydim yahu ne kadar etkiledi bu adamin lafi beni bu sefer.Uyuyamiyorum,ve ilginctir en son 18:30 da yedigim 1 elma ve 1 mandalina ile duruyorum su iciyorum iste sadece

Slmmmm
adaercim o kadar da değil güzelim yaaa vur diyince de öldürme! gerçi yemişsin sağlıklı bişeyler ama..
boşver erkek milletinin laflarını onlar bazen gerçekten düşünmeden konuşuyorlar sırf laf olsun torba dolsun mantığıyla.. geçen sene de eşim bana akrep nalan gibisin demişti lafta akrep gibisin laf sokuyosun demek istemiş ağzından öyle çıkmış o lafla bende neye uğradığımı şaşırmıştım ve bu topiğe katıldım 8-9 kilo verdim o gazla..tabi ertesi gün gönlümü almak için yapmadığı jest kalmamıştı çiçekleri,hediyeler vs..

yine bana öyle bi laf lazım sanırım :))

sevdemerrrrr yazmışsın ya slogan falan bana mı dedin kıssss! :)) çok güldüm yaaa ben bazen yazıyordum evet o bahsettiğin sloganı ama geyik olsun diye o partiyle hiç aram iyi değildir zaten siyasetlede aram buz gibi yaa..neyse seni mutsuz ediyosa yazmam bi daha..ilahiiii!:)))

4-11 aralık tarihli listemizz kızlar...
sevdemer tebrik ederim canım..asuuuuu 2 haftadır artıdasınnnn nolcekkk?

nihayet buldum listeyi

günaydin herkese
bu hafta cok yogun bir is temposundayim, pazartesiden itibaren nerdeyse kimse olmicak noel tatili var. isler bitmesi lazim. hafta sonuda girdim ama hata gösterdi sinir oldum kapattim.

cuma ve pazartesi spora gittim. bugünde gidecem. fazla rejim yapmis gibi olmadi ama yapcaz ins

ayyyyy caniiim kiyamam. aynisini bende yasadim nerdeyse. böyle yapacaksin canim:
BENI BÖYLE BEYENMIYORSAN SEN BILIRSIN, BENI HER KILOMLA KABUL EDEMIYORSAN NEDEN NISANLIYIZ DIYECEKSIN. tabi buna cesaret gerek. valla ben böyle dedim ona. madem beyenmiyorsun beni, disarda beni beyenen elbet cok erkek vardir, madem yeterli degilim senin icin. birak gitsin ozaman dedim. nasil yalvardi özür diledi. bidaha böle birsey duyayim, biter dedim. korktu kaydirigubbakcemile3

tabi sen bilirsin,.

adaer merhaba canım; seni çok iyi anlayan biri olarak şunu söyleyeyim. otur nişanlınla konuş anlat ona, zaten kilo vermeye çalıştığını ama bunun sihirli bir değnek dokunmuşcasına hemen olmayacağına zamana ihtiyaç olduğuna. benim kocişde aynı ama artık bişey söylemiyor çünkü her defasında ters teptiğini anladı. ben elimden geleni yapıyorum ama nefis işte bazen canım çok çekiyor yemek istiyorum öyle gelişi güzel. benim kociş daha ortada nişan felan yok ben 72 kilodayken bana senin iki tane göbeğin var demişti oturunca katlanıyor ya. nasıl bozulmuştum sonra intikamımı aldım tabi. bana mankenler nasıl böle olmayı başarıyor deyince bende çok hevesliysen öyle birini bul uğraşamam seninle dedim. şimdilerde hala kaç kilo oldun tartıl felan diyor bazen ben sır gibi sölemiyorum kilomu inadına. allah kolaylık versin sanada canım, kocalara,nişanlılara,sevgililerede akıl...

hasekisultan, serradeniz günaydın şekerler

ve günaydııınnnnnnnnnnnn bütün topik :) Dün 18:30 da yeme faslını kapatmıştım ya.Sonra gece evde 1 fincan yeşil çay içtim.Arada tabi su ve 00:30 gibi de 1 mandalina soğuk soğuk canım istedi.Ben de yedim.Gece 03:00 te yattım 08:00 de kalktım.Buradayım şimdi de :)

hasekisultan canım çok haklısın kendisi ama kendinden önde giden göbeğini görmüyor tabi.Çok saçma değil mi.Benim her şevkimi kırdı ve dediğin gibi sihirli bir değnekle kiloların gitmesini bekliyor.Bir ara yürüyüşe başladım.Yürüyüşle kilomu vereceğini sanıyorsun demez mi.Yürüyüşle verilmezmiş.Dedim ki bende yahu sahilde çekirdek çitleyen insanlar gibi yürümüyorum heralde tempolu hızlı bir şekilde,yok düz mantık her erkek gibi öyle verilmez koşacaksın demez mi.Ayyyyy kafayı yiyecektim.Sonra bu kilo mevzusunda onu umursamadım bir süre.Ama gece öyle olunca.
Kızlar aslında iyi de oldu.Nasıl bir huzur,sukunet,irade var içimde anlatamam.Bazen iyi oluyor.Çok hırslandım çünkü öyle böyle değil.

ah keske bende hirslansam hehe olcak insallah

Günaydııın,
adaer canım hiç üzülme...erkekler genelde abuk subuk konuşurlar.Rahatsız olduğunu belirtmişsin bu ona yeter korkmuştur zaten seni küstürdüğünden......Ayrıca sen kilolarını onun için değil,kendin için sağlığın için ver...O ne derse desin...Sen yoluna devam et...Hiiç motivasyonunu bozma ayrıca yürüyüşle süper kilo verilir dediğin gibi tempolu.

canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı sorunları büyük oğlumda yaşadımküçüğü olunca annem ilgilendi büyükle ee tabi bi şımarıklıkk sonra tekrar eve dönünce bende yaşadım fakat zamnala her şey yoluna girdi yani daha ilgili davran tatlımm çalışan annelerde genelde böyle poblemler oluyoor neyse sabret düzelir inşş tabiii birazda gayretle hayırlısı olsunn canım
günaydınnn nasılsın geçmişi okudum üzldüm tatlımm evet erkekler genelde öyle söylüyorlarr ama seen sen ol ona ispatla olacağınııı sakın yılma işi daha sıkı tutt tamam canımm her şey yoluna girecek inşşş ayy bide beniii sorrr görümcem almanyadan çikolata göndermişş çok severimde bir yedim anlatamam pazartesi61,5 tumm şimdi bilmiyorumm derhal sporu hızlandırmam lazım yılbaşında düğün var bizim yiyeninn ozamana kadar bi kıyafet aldımm güzel oldu bi kaç kg daha gitse daha güzel olıucakk

geçmişi şöyle bir okuyup geldim öncelikle kendi adıma bir açıklama yapayım sevdemer arkadaşımızın rahatsız oldugu cümleyi farkında olmadan bende kullanıyordum.olaya hiç o açıdan bakmamıştım açıkçası.bilinçli olarak yaptıgım birşey değildi zaten okadarda siyasetle alakası olan birisi değilim tabiki bir görüşüm var ama bunu sandıkta gösteririm.tüm görüşlerede saygım sonsuz.siyaset konuşmak için açıkçası 80-89 topici çokta uygun değil yani kaydirigubbakcemile3 herneyse böyle cümlelerin gurupların kendilerine mal etmesinden nefret ediyorum nasılda yanlış anlaşılmalar ortaya çıkıyor normal insanlar kullandıgında

sevdemercim uyarın için çok sagol tatlışım.ve açıçası zekana hayran kaldım ben hayatta farketmezdim ki kendimde ara sıra kullandıgım halde demekki boşuna demiyorlar düşün tart ondan sonra konuş diye kaydirigubbakcemile3

serracım canım nasılsın evet haklısın çalışan anne olmanın ve anneannelerin babaannelerin bu çocuklara o dönem bakmalarının sonucu böyle oluyor.dün akşam daha iyiydik çok şükür yine çok geç yattı babası kaç hikaye okudu o babasına kaç masal anlattı bilmiyorum ben odamda sızmışım artık.herneyse bitkisel bir şurup varmış uyku düzenleyici stres azaltıcı ondan başlayacagız kullanmaya.tamamen bitkiselmiş bakalım inşallah Rabbim çaresini verir Allah başka dert vermesin inşallah

aylincim nasılsın tatlışkom

iyiyim cok tsk ederim calisiyorum :lepi:
sen nasilsin
kendimi biraz ayi gibi hissediyorum ama o da gidecek opuyorumnanaktan

kizlar haftaya cuma askimin dogum günü. 24 oluyor.
hugo boss dan parfüm aldim ve gri bir atki ördüm kendisine, cok güzel oldu, güzelmi?

çokbilmiş ablana çok üzüldüm tatlım çalışan bi bayan bence 10-15 günde bir düzenli olarak bi bayan yardımcı tutsun kendine.benim bi arkadaşım var kendisi cumartesi pazar evde fakat cumartesi günü yardım kuruluşlarına gidiyor kermeslere falan ihtiyaç sahibi insanlar için.çocuguda yok bi eşi bi kendisi her 15 günde bir bayan geliyor temizlige cuma arkadaşım işteyken anahtar ondada var temizligi yapıp gidiyor.bence ablan kesinlikle bi yardımcıyı hakediyor.madem eşide kendine bakmasını istiyor .hiçkimse için bu kadar yıpranmaya değmiyor.adam Allah razı olsun diyecegine bide başlkalarını örnek verip kadına kendini yetersiz hissetmesini böylecede daha fazla mükemmel olmaya ugraşsın diye bence bilerek yapıyor enişten ayyy çok kızdım şimdi o eniştene klava: klava: klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…