Kızlar dün gece o kadar ağladım ki şimdi gözlerim ağrıyor.Ama bu sefer kayınvalide ve kayınpeder mevzusu değil.Şimdi 78 kg.ım ya ben nişanlımla 2003 senesinde tanıştık o zamanlar 65 kg. dım sanırım belki de daha az neyse bu 6 sene içinde aldım bu kiloyu.Arada bana özellikle nişandan sonra düğünün olacak ver biraz falan diyordu ama çok sert değil sanki böyle espri yapıyor gibiydi.Neyse işte dün tlf.da konuşuyoruz ben sinemaya gitmekle ilgili bir laf açtım vizyondaki filmlerden birine gidelim falan diye söyleyeceğim bu birden sen zayıflama hapından bahsediyordun bir ara hapla zayıfladım da neyse işte almıcan mı yine falan dedi.Bir an kaldım böyle yani başka bir şey söylerken bunu söylemesi çok tuhaf oldu sonra ne demek istiyorsun dedim.Ya sen dedi nişandan sonra kilo aldın bu senin düğünün sadece benim yanımda yemiyorsun galiba beni mi kandırıyorsun sen demez mi.Ay tlf.u kapattım nasıl ağladım ama,aradı peşinden ben de meşgule düşürdüm sonra yine aradı tamamen kapattım.Şu edilecek laf mı zayıflamamı istiyorsa bile bana destek olarak yardımcı olması gerekmez mi ayyy kendimi çok kötü hissettim ve hala hissediyorumsabahtan beri arıyor açtım ama soğuk konuşuyoruz.
hasekisultan canım çok haklısın kendisi ama kendinden önde giden göbeğini görmüyor tabi.Çok saçma değil mi.Benim her şevkimi kırdı ve dediğin gibi sihirli bir değnekle kiloların gitmesini bekliyor.Bir ara yürüyüşe başladım.Yürüyüşle kilomu vereceğini sanıyorsun demez mi.Yürüyüşle verilmezmiş.Dedim ki bende yahu sahilde çekirdek çitleyen insanlar gibi yürümüyorum heralde tempolu hızlı bir şekilde,yok düz mantık her erkek gibi öyle verilmez koşacaksın demez mi.Ayyyyy kafayı yiyecektim.Sonra bu kilo mevzusunda onu umursamadım bir süre.Ama gece öyle olunca.
Kızlar aslında iyi de oldu.Nasıl bir huzur,sukunet,irade var içimde anlatamam.Bazen iyi oluyor.Çok hırslandım çünkü öyle böyle değil.
canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı sorunları büyük oğlumda yaşadımküçüğü olunca annem ilgilendi büyükle ee tabi bi şımarıklıkk sonra tekrar eve dönünce bende yaşadım fakat zamnala her şey yoluna girdi yani daha ilgili davran tatlımm çalışan annelerde genelde böyle poblemler oluyoor neyse sabret düzelir inşş tabiii birazda gayretle hayırlısı olsunn canımkızlar benim bir derdim var aslında anlatıp sıkmakta istemiyorum canınızı ama buradaki tecrübelerinize tafsiyelerinize çok ihtiyacım var.artık ben işin içinden çıkamıyorum.benim 4,5 yaşında bir kızım var ben çalışmaya başlayınca 2 yıl anneanne baktı 1,5 yıldırda kreşe gidiyor.dogdogundan beri çok problemli kaprisli bir çocuk.asla hayır kabul etmiyor sürekli benimle rekabet halinde ve hiçbirşeyden memnun değil 2 dk tv izlese bilgisayar istiyor bilgisayar açsam 5 dk. sonra kitap okumamı onu okusam bu sefer boyama ne yapacagımı şaşırdım asla istekleri bitmiyor hala benim yedirmemi oyuncaklarını benim toplamamı istiyor eşime onun kadar hizmet etmiyorum.en son dün yoldan geldikten sonra sinir patlaması geçirdim zaten düğünde burnumdan getirmişti kendimi odama kilitledim olmadı kalktım bir duş aldım ama sinirlerim boşaldı annem aradı üzerine bide onunla konuşurken kriz geçirdim apor topar geldi aldı gitti saat 2 de bir yattım eşim akşam 7de geldiğinde hale ayılamıyordum.yardım edin vallahi neyapacagımı şaşırdım sürekli kendi istekleri olsun isteyen sürekli anne babayla savaş halinde olan bu çocuga ne yapmalıyım mafoldumben
günaydınnn nasılsın geçmişi okudum üzldüm tatlımm evet erkekler genelde öyle söylüyorlarr ama seen sen ol ona ispatla olacağınııı sakın yılma işi daha sıkı tutt tamam canımm her şey yoluna girecek inşşş ayy bide beniii sorrr görümcem almanyadan çikolata göndermişş çok severimde bir yedim anlatamam pazartesi61,5 tumm şimdi bilmiyorumm derhal sporu hızlandırmam lazım yılbaşında düğün var bizim yiyeninn ozamana kadar bi kıyafet aldımm güzel oldu bi kaç kg daha gitse daha güzel olıucakkhasekisultan, serradeniz günaydın şekerler
ve günaydııınnnnnnnnnnnn bütün topik :) Dün 18:30 da yeme faslını kapatmıştım ya.Sonra gece evde 1 fincan yeşil çay içtim.Arada tabi su ve 00:30 gibi de 1 mandalina soğuk soğuk canım istedi.Ben de yedim.Gece 03:00 te yattım 08:00 de kalktım.Buradayım şimdi de :)
aylincim nasılsın tatlışkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?