80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hımm sabah güzelleri hala buradasınız yagmurgozlumde gelmiş,narincim kızının seni yormasına üzüldüm.Ben seni anlayamam sadece tahmin edebilirim sanırım.Ama ilk okuduğum da benimde aklıma o bitkisel şurup gelmişti.Şurup tan sonra nasıl olacak dur bakalım,canını sıkma fazla

estagfirullah nasıl söz o aylin.valla resmini gördüm ben senin resmindeki kiloda olsam bide beni gör o elbisenin içinde .sen 80 bile olsan bence harika görünürsün.canım heiye seçimin harika eminim çoook begenecektir sevgülün

inşallah faydasını görürüz canım.sen nasılsın bugün daha iyisindir inşallah barıştınızmı nişanlınla

eline sağlık canım tabi güzel emek etmişsin sen

kesinlikle katılıyorum.Ah bu erkekler ya.

ayyy caniim cok sagoll nasil moral verdin nasilll :Saruboceq: :kedi: a.s.

narin cim vallahi barıştık denemez dün de o soğukluğu fırsat bilip arkadaşlarıyla dışarı çıktı :) ben de umursamadım ne yapayım,önceleri üzerine düşerdim dışarı çıktığında sorun olurdu dünkü olaydan dolayı hiç aramadım o da aramadı dışarıdayken fırsat bu fırsat kafa dinleyeyim demiştir :) neyse işte şu saat oldu daha aramadı ben de aramadım

benim cikmam lazim pc yavasliyo cizim programim donuyor.
gelirim yine
öpüldünüz

günaydın günaydın herbiri ayrı güzel her biri ayrı tatlı ama hepside iradeli arkadaşlarım benm

ablamın yardımcısı var ama onun bile faydası olmuyo ablama yatılı biri lazım :)herkese teşkkr ederim ablamın adına :) onada anlatcam yorumlarınızı

yağmurcum sağlık durumn da ruhdurumnda hep güzel olur işlhh

aylin kendine hakaet etme bu defa başarıcaksın sonuna kadar gideceksin eminm

adaer herşey bi şeklde yoluna girer yeter ki sen kendini yıpratma :)

bugün ilk defa atandığım kuruma gitcem sanki 1. sınıf öğrencisiyim bi heycan bi heycan anlatamam biri elimden tutup götürebilirmi topiğim sevgili anneleri :)

selma gene yoksun ?

canım bugün nasılsın hayatım?

evet ablana da anlat hatta paylaşımda bulunsun bizimle o da katılsın aramıza,ve sağol canım girer tabi yoluna ama hem suçlu hem güçlü adama bak aramıyor bir de küstah şey :)
tekrardan hayırlı olsun canım yeni işin.Heyecan yapma rahat ol,bir süre sonra oraya ne kadar rahat gideceğini düşünüp kendini buna hazırla :) gelişmeleri bize anlat olurmu
gerçekten selma nerelerde ama

günaydın kızlar
öncelikle şunu söylim yaptığım uyarıyı hepiniz olgunlukla karşıladınız ve bu beni çok mutlu etti
sizi seviyorum meğer ne tatliş arkadaşlarım varmışta benim farkında değilmişim
çoooooook teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yagmurgözlüm nasılsın hoşgeldin şekerimm
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?
teşekkürler canım güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
serradeniz naber canım benimya hani 18:00 den sonra yemek yemeyelim gibi bir topic vardı ya nerede ben bulamıyorum onu canım ya

1 misafir kullanıcı var
baharnaz acaba sen misin diye düşünmeden edemiyorum.Lütfen kır şu inadı geçmedimi hala canım.Dön gel biz seni bekliyoruz

bugün ilk defa atandığım kuruma gitcem sanki 1. sınıf öğrencisiyim bi heycan bi heycan anlatamam biri elimden tutup götürebilirmi topiğim sevgili anneleri :)

canım işhayatı gerçekten çok önemli.öncelikle bir yere yerleşebilmene çok sevindim heleki yaşadıgın şehirde bi kurum olmasına dahada çok sevindim.inşallah Rabbim işhayatın boyunca seni utandırmaz ve çok güzel bi işortamın olur insaflı merhametli yöneticilerle çalışırsın Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah a.s. aynı şehirde olsak çiçek yollarım hayırlı ugurlu olsuna ama ne yapalım imkanlar ancak buna el veriyor bunlar senin için tatlım

adaercim sıkma canını tatlım bence hiçbirşey olmamış gibi davran tabiki sen alttan alta kilo verme azmine devam et bence o şekilde ortaya koy tepkini ama nişanlına surat yapma.sonuçta olay uzayıp dahada kırıcı hale gelip yüzgöz olmak var.eşim bana bi keresinde şişkoo demişti bende surat yaptıgımda yalan mı demişti niye kızıyorsunki bana demişti Allahım o görecek bi zayıflayayım ozaman görecek

yaa ben ne kadar şanlı bi insanım ki böle samimi iyi insanlarla karşılaştım kızlar çoook teşkkr ederim ya :asigim: :1hug:

çokbilmiş canım senin yerine ben heyecanlandım ya
umarım herşey yolunda gider
bende bi kurumu kazandım küçük bi sıkıntıdan dolayı elediler fakat buna hakları yokmuş bizde dava açtık 1,5 yıldır sürüyor bakalım nolcek,umutla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…