sunshine naber canım nasılsın geçmişimi okuyorsun
kızlar ben toplu alıntı yapmayı bilmiyom bu kadar zamandır öğrenmemişim bu yüzden msjlar böyle ardı ardına kalabalık ediyor kusura bakmayın
yağmurgözlü senin bir çocuğun var ve askere gitcek çok şaşırdım
kaç yaşındasın tatlum sen(tabi süleyip sülememek senin elinde)
şunun için sordum hani insanlar hayatta bazı şeyleri yaşadıktan sonra bu kadar iradeyi gösteremiyor
senin iraden,bi de mesajların çok canlı nasıl desem hayat dolusun
ben bu dönem biraz geç başladım topiğe kaçırmışım senin geçmişi
valla hayat direncine iradene bayıldım,ayrıca kilo verme tutarlılığınada
kutluyorum seni opuyorumnanaktan
geçmişi okudum az önce adacım da üzülmüş
canım benim inanki hepimizin başında aynısı çok klişe bir laf olacak ama erkek milleti işte bizim kadar ince olamıyorlar malesef aynısından bende de var ben bağışıklık kazandım artık etkilenmiyorum (bir de benimki beni 53 kilo aldı şimdi yaşadığı şoku düşünün artık :)) )
ama seni daha bi hırslanmış gördüm böyle devam et canım ama üzülme olur mu tatlım
çokbilmiş hayırlı olsun canım narine katılıyorum Allah insaflı yöneticilerle çalışmayı nasip etsin canım
ayy işe ilk başladığım zamanlar aklıma geldi biraz acemilik çömezlik illaki oluyor ama kısa zaman sonra alışıyorsun canım emin ol bunu istisnasız herkes yaşıyor telaşa mahal yok rahat ol
bayanlara yaş sorulurmu kıss mademki sordun söyliyim:dilcikar::dilcikar:38 yaşım ama göstermiyormuşum öyle diyolar daha gencim güzelim kilolarda gidecek çıtır olucam:sm_cool::sm_cool::dilcikar:
sevgili kaptanım geçen hafta kilo bildirimi yapmamıştım listeyi göremiyorum ama sanırım diskalifiye oldum
bu günü kendime milat kabul ediyorum ve diyete kaldığım yerden devam edeceğim inşallah bu haftadan itibaren bini de eklermisin listeye canım ben geçen haftada artıdaydım geçen hafta 83.5 dum yeni alınan kilo çabuk gider derler umarım öyle olur
bende tam yazacaktım aylin nerdesin yine kaçtınmı diye
bak bu kez sana çok güveniyorum yani hissediyorum kilolar gidecek diyorum
sakın benim hevesimi boşa çıkarma emi :)
nişanlısıda varmışta doğumgünü kutlarmışta amanında amanın
doğumgününüz kutlu olsun allah ikinizede uzun ömürler versin mutlulukla sağlıkla yaşayın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?