80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar sağolun :)

narinim doğru diyorsun sanki ya evet adam haklı aslında şöyle resimleri karşılaştırdım da eee ben şimdi daha çok hırs yaptım.O kadar mutluyum ki aslında sevdiceğim bana farketmeden destek oldu :)

evet öyle oldu.biraz canın acıdı üzüldün ama ne yaparsın bu işler böyle.ben buraya geldiğim gün ilk mesajımı yazarken nasıl aglıyordum aglamaktan yazdıgım mesajı bile okuyamıyordum mafoldumben ama o gün aglamasaydım bugün böyle yüzümde gülücük içimde umut olmayacaktı kaydirigubbakcemile3 iyiki varsınız canlarım benim inşallah hepberaber hedeflerimize ulaşacagız opuyorumnanaktan

adaercim sen herhalinle güzelsin ama 65 - 68 kiloyken afet oluyormuşsun resimlerinde bariz belli neden kendinden ve nişanlından bunu esirgeyesin azla yetinmeyelim değilmi kilo vermek çok güzel bişey ki serradeniz baksana 61 kilo oldu ama hala verme çabasında onun azmi hepimize örnek olmalı değil mi

adaercim çok güzelsin her halinle ama son foton muhteşem
ne güzel elinde örneğin de var yap diyetini yine öyle ol
bende yayınlıcam fotomu bi vereyim şu kiloları
şimdi ben kendimle barışık değilim barışınca tabii...

kuzuucum sen kendinle barışmışsın sen farkında değilsin eger kendinle barışık olmasaydın burada ne işin var.başlamak bitirmenin yarısıymış başladıgına göre kilo verme serüvenine inşallah bigün hedefine ulaşıp bitecekte bu zorlu süreç.ve sana tek bişey söyleyeyim kendine inancın tam olsun inanki beyin vereceğine inanıyorsa o hafta mutlaka bedende ona ayak uyduruyor ve kilo veriyorsun zayıflama süreci gerçekten moralle ve motivasyonla başarıya ulaşıyor sende moralini yüksek tut tamam mı canım benim opuyorumnanaktan

yaa kızlar bişey söyleyeceğim topicte son zamanlarda en çok konuşan benim galiba kendin konuş kendin dinle gibi hissediyorum. sanki burası biraz ihmal mi ediliyor babamı öyle geliyor.kızlarrr nerelerdesiniz yılbaşına az kaldı bende söylemesiiii delikafadulden

narincim teşekkür ederim canım inşallah başarıcaz dimi
motivasyonum tam bu defa inşallah...
çok geç kalmıyacam artık hiçbirşeye nasipseopuyorumnanaktan

teşekkür ederim canım çok sağol
ancak narinimin de dediği gibi kendinle barışmışsın da sen farkında değilsin,yoksa buranın yakınından bile geçmezdin :)

yok canım çok konuşmuyorsun olması gereken de bu paylaşımda bulunuyorsun,destek veriyorsun,çözüm arıyorsun.Arkadaşlar yoğunlar diye düşünüyorum yoksa gelirler elbet.Dediğin gibi yeni yıla da az kaldı.2 hafta sonra hedeflere ulaşıp ulaşmadığımız belli olacak

merhba kızlar
bugün sabah 1 kk peynir 2 biber maydanoz 1 d. kepek ekmeği
arada 3 tane fındık
öğle az bulgurlu az yağlı kısır yeşilcay içtim
ara yeşil elma

akşamları çok zorlanıyorum inşallah bundan sonra daha dikkatli olucam

yaaa kızlar kızıyorum ama hani listemiz nerdee niye kimse güncellemiyo??
yapmıycam valla bi daha gecenin bi saatinde uyku gözümden aka aka yapıyorum ben o listeyiiiimafoldumben
güncelleyin aradaaaa!!

yaaa kızlar kızıyorum ama hani listemiz nerdee niye kimse güncellemiyo??
yapmıycam valla bi daha gecenin bi saatinde uyku gözümden aka aka yapıyorum ben o listeyiiiimafoldumben
güncelleyin aradaaaa!!

handeryacım cok haklısın canım senin ufaklık da var dimi hakkını helal et tatlım şimdi bulucam listeyi seni seviyoruz selamlar...
benim kuzuuu da seninkine selam yolluyo ne de olsa aynı afacanlıkları....sengözlerimebaksanab

handeryacım benim hedefim 83 yılbaşına kadar inşallah liste hazırlandığı zamanlar yeni başladım topiğe geç oldu ama arkadaşlar bilsin diye yazıyorum.

narinciğime katılıyorum canım herhalinle afetsin ama en son resmin başka güzel cnm ben resim eklemeyi bilmiyorum bana öğretirmisinopuyorumnanaktan

olurmu hiç canım ben kendi adıma konuşayım yazılanları okuyorumda cevaplamaya fırsatım pek yok bu ara yoğunum ama sayfa sürekli açık takipteyim sen konuş şekerimkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…