Kızlar sağolun :)
narinim doğru diyorsun sanki ya evet adam haklı aslında şöyle resimleri karşılaştırdım da eee ben şimdi daha çok hırs yaptım.O kadar mutluyum ki aslında sevdiceğim bana farketmeden destek oldu :)
kuzuucum sen kendinle barışmışsın sen farkında değilsin eger kendinle barışık olmasaydın burada ne işin var.başlamak bitirmenin yarısıymış başladıgına göre kilo verme serüvenine inşallah bigün hedefine ulaşıp bitecekte bu zorlu süreç.ve sana tek bişey söyleyeyim kendine inancın tam olsun inanki beyin vereceğine inanıyorsa o hafta mutlaka bedende ona ayak uyduruyor ve kilo veriyorsun zayıflama süreci gerçekten moralle ve motivasyonla başarıya ulaşıyor sende moralini yüksek tut tamam mı canım benim opuyorumnanaktan
adaercim çok güzelsin her halinle ama son foton muhteşem
ne güzel elinde örneğin de var yap diyetini yine öyle ol
bende yayınlıcam fotomu bi vereyim şu kiloları
şimdi ben kendimle barışık değilim barışınca tabii...
yaa kızlar bişey söyleyeceğim topicte son zamanlarda en çok konuşan benim galiba kendin konuş kendin dinle gibi hissediyorum. sanki burası biraz ihmal mi ediliyor babamı öyle geliyor.kızlarrr nerelerdesiniz yılbaşına az kaldı bende söylemesiiii delikafadulden
yaaa kızlar kızıyorum ama hani listemiz nerdee niye kimse güncellemiyo??
yapmıycam valla bi daha gecenin bi saatinde uyku gözümden aka aka yapıyorum ben o listeyiiiimafoldumben
güncelleyin aradaaaa!!
adaercim sen herhalinle güzelsin ama 65 - 68 kiloyken afet oluyormuşsun resimlerinde bariz belli neden kendinden ve nişanlından bunu esirgeyesin azla yetinmeyelim değilmi kilo vermek çok güzel bişey ki serradeniz baksana 61 kilo oldu ama hala verme çabasında onun azmi hepimize örnek olmalı değil mi
yaa kızlar bişey söyleyeceğim topicte son zamanlarda en çok konuşan benim galiba kendin konuş kendin dinle gibi hissediyorum. sanki burası biraz ihmal mi ediliyor babamı öyle geliyor.kızlarrr nerelerdesiniz yılbaşına az kaldı bende söylemesiiii delikafadulden
yagmurgozlu sağol canım teşekkür ederim.
özelden yazdım resim nasıl ekleyeceksin diye.Öptüm bi sürü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?