canım allah hayırlı uğurlu etsin inşaallah çok sevindim seninn adınaaaa darısı tüm atama bekleyenlerin başınagünaydın günaydın herbiri ayrı güzel her biri ayrı tatlı ama hepside iradeli arkadaşlarım benm
ablamın yardımcısı var ama onun bile faydası olmuyo ablama yatılı biri lazım :)herkese teşkkr ederim ablamın adına :) onada anlatcam yorumlarınızı
yağmurcum sağlık durumn da ruhdurumnda hep güzel olur işlhh
aylin kendine hakaet etme bu defa başarıcaksın sonuna kadar gideceksin eminm
adaer herşey bi şeklde yoluna girer yeter ki sen kendini yıpratma :)
bugün ilk defa atandığım kuruma gitcem sanki 1. sınıf öğrencisiyim bi heycan bi heycan anlatamam biri elimden tutup götürebilirmi topiğim sevgili anneleri :)
selma gene yoksun ?
canımm çok sağolll tatlımm inş sizde bu topiğin mezunları olacaksınızz ben sizden ümitvarım neyse tatlımmm pes etmek yokk tamammmadaercim sen herhalinle güzelsin ama 65 - 68 kiloyken afet oluyormuşsun resimlerinde bariz belli neden kendinden ve nişanlından bunu esirgeyesin azla yetinmeyelim değilmi kilo vermek çok güzel bişey ki serradeniz baksana 61 kilo oldu ama hala verme çabasında onun azmi hepimize örnek olmalı değil mi
adaercimm tatlım bir kere çok güzel bir hatunsunn maşallah vee arkadaşlara katılıyorum 60 kilolarda hem daha güzel hem daha genç duruyorsunnn ha gayrettt az kaldıııııcanım başaracaksınnnalkisalkisalkisKızlar sağolun :)
narinim doğru diyorsun sanki ya evet adam haklı aslında şöyle resimleri karşılaştırdım da eee ben şimdi daha çok hırs yaptım.O kadar mutluyum ki aslında sevdiceğim bana farketmeden destek oldu :)
handerya anlıyorum bu iniş çıkış psikolojisi boğuyo seni...ben regl oldum ve yine malesef artıdayım..umarım regldendir ama bu aralar biraz ipin ucu kaçtı kızlar ben aylardır bu topikteyim ve çoğu zaman burası psikolojik baskı yapıyor bana o kadar ve kilo almıyorum ama aylardır kilo da veremiyorum sanırım beynim hazır değil yeniden düzenli diet ve spor yapmaya,kilo vermeye ben biraz sizden izin istiyorum bi kaç kilo verip öyle dönsem aranıza..
yani sıkıldım her hafta 2 ileri bi geri yapmaktan valla utanıyorum artık ama ev içinden çıkamıyorum oğluş olunca ve yardımcı olacak kimsede olmayınca spor falan hikaye oluyor,spor olmayıncad abana göre gram gitmiyor..
nolcek böyle bimiyorum bi kaç hafta kaçsam olar mı?gerçi burayı ve sizleri okumadan yapamam ama yada kilo bildirimi yapmıyım diet modundan çıkıyım istiyorum o psikolji yordu sanırım beni..
melocum ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu
bi yaz tatlım zahmet olmazsa yaa
benim biraz ümide ihtiyacım var inanmaya yani
yaza kadar inşallah zayıflarım ve kuzuyla dışarıda hafiflemiş olarak gezeriz...
nevra günaydınnn..sabahları adece ikimiz oluyorus herhalde..
işte süper söz imzamı atarım altına..bu mantık kilo verdirtiyo işte.... helal olsun alkisalkisalkiscanım 3,5 ayda verdim..önceden de söyledim tek önemli olan sürdürmek bitirip bitirip yeniden başlamakla olmuyor.
canım sanada günaydın ya ben genelde sabahtan girmeye çalışıyom...nevra günaydınnn..sabahları adece ikimiz oluyorus herhalde..
canım haftada 3-4 gün spor için en ideali 3 günle başla temponu 4 e çıkartırsın bence bir süre sonragünaydinnnnnn
adaer negüzelmissin canim, hele makyajsiz. son fotograf hakketen güzelmis, ama birinci foto yani simdiki kilo yasindan olgun gösteriyor. bende öyleyim. daha 20li yaslardayiz (ben olacam daha caktirma), yasimiz gibi gösterelim demi. sen gaza gelmisin. bende gelicem insallah. benimde erkek arkadasim laf ediyo bazen. dün 1,5 saat spor yaptim kulübte. cuma tekrar gidecem. haftada 4 gün yeterli sanirim.
basarcaz canimmm zemuszemus
narin serradeniz yazdiklariniz gaza getirdi gibi, evet o eski görüntümüzü erkek arkadasimizdan ve kendimizden neden esirgeyelim degilmi......
güzel ve iyi hissetmek bizimde hakkimiz........
bu türk milleti goca bogaz napalim hehehe
biraz önce kahve mi almak için mutfaga gittim.bizim işyerindeki yardımcuı bi teyzemiz var oda bulaşık yıkıyordu nasıl kilo verdiniz lütfen söylermisiniz dedi bende aldım falan bende belli oluyor mu dedim tabiki belli oluyor dedi ayy anlatamam ne sevindim ne sevindimm sositososito sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?