80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım allah hayırlı uğurlu etsin inşaallah çok sevindim seninn adınaaaa darısı tüm atama bekleyenlerin başına
canımm çok sağolll tatlımm inş sizde bu topiğin mezunları olacaksınızz ben sizden ümitvarım neyse tatlımmm pes etmek yokk tamammm
adaercimm tatlım bir kere çok güzel bir hatunsunn maşallah vee arkadaşlara katılıyorum 60 kilolarda hem daha güzel hem daha genç duruyorsunnn ha gayrettt az kaldıııııcanım başaracaksınnnalkisalkisalkis

serradeniz canım çok güzel şeyler yazmışsın teşekkürler.
Ayyy arkadaşlar sanırım hepiniz nişanlım gibi düşünüyorsunuz artık aradaki farkı gördükten sonra :)

Adaercim sadece biz ve nişanlın değil sen de o son resme hastasın kabul et ve o kızı kıskanıyosun dimi? :))
ama az kaldı canım yine aynı formuna gireceksin ben inanıyorum o son resimdeki kıza gelinlik giydiriyorum kafamda süperrr oluyor!hadi bu hafta bi kımıldanma olsun kilo da tartı aldın mı bu arada?

listeyi güncelleyen arkadaşlar aylin ve yağmurgözlü kocumannn öpücükler size...

yağmurgözlü bence de süper yaaa o yaşta boyun kadar oğlun var ne güzel bizim oğluş askere gitcek yaşta olunca bende moruklamış olcam ne yazık! sen ablası gibisindir şimdi oğlunun..ne mutlu sana!

ya kızlarrrr ben yukarıda reklamdaki (formulx3)yeşil elmaya benzeyen popya gıcık oluyorum yaaaaa,sürekli gözümün önünde! kıskanan smileyyy kaydirigubbakcemile3

ben regl oldum ve yine malesef artıdayım..umarım regldendir ama bu aralar biraz ipin ucu kaçtı kızlar ben aylardır bu topikteyim ve çoğu zaman burası psikolojik baskı yapıyor bana o kadar ve kilo almıyorum ama aylardır kilo da veremiyorum sanırım beynim hazır değil yeniden düzenli diet ve spor yapmaya,kilo vermeye ben biraz sizden izin istiyorum bi kaç kilo verip öyle dönsem aranıza..

yani sıkıldım her hafta 2 ileri bi geri yapmaktan valla utanıyorum artık ama ev içinden çıkamıyorum oğluş olunca ve yardımcı olacak kimsede olmayınca spor falan hikaye oluyor,spor olmayıncad abana göre gram gitmiyor..

nolcek böyle bimiyorum bi kaç hafta kaçsam olar mı?gerçi burayı ve sizleri okumadan yapamam ama yada kilo bildirimi yapmıyım diet modundan çıkıyım istiyorum o psikolji yordu sanırım beni..

Günaydıın kızlar,
adaer her halin güzel ama son foto en güzeliiiiiii
ha gayret arkadaşım kaydirigubbakcemile5

handerya anlıyorum bu iniş çıkış psikolojisi boğuyo seni...
bence sen bi kaç hafta bildirim yapma ama yine buralarda ol yazılanları oku vs ki çok da kopma...
ben nete girmeyince valla kopacak gibi hissediyorum diyet işinden...

melocum ne kadar zamanda verdin o kadar kiloyu
bi yaz tatlım zahmet olmazsa yaa
benim biraz ümide ihtiyacım var inanmaya yani
yaza kadar inşallah zayıflarım ve kuzuyla dışarıda hafiflemiş olarak gezeriz...

canım 3,5 ayda verdim..önceden de söyledim tek önemli olan sürdürmek bitirip bitirip yeniden başlamakla olmuyor.

günaydııınnn...
bugün oturduğumuz sitenin kahve günü bende sabah kahvesi günü...

menümü yazayım akşama kadar giremem herhalde..

sabah
1 peynir
1 ekmek
çemen
yeşilçay

ara
ceviz kuru üzüm

öğle
1tabak lahana salatası
1 tabak haşlama et(4köfte kadar)

ara
yoğurt+2diyet bisüvi
ara
yeşil elma

akşam
mercimek çorbası
salata

öptüm sizi...

Son düzenleme:
günaydinnnnnn

adaer negüzelmissin canim, hele makyajsiz. son fotograf hakketen güzelmis, ama birinci foto yani simdiki kilo yasindan olgun gösteriyor. bende öyleyim. daha 20li yaslardayiz (ben olacam daha caktirma), yasimiz gibi gösterelim demi. sen gaza gelmisin. bende gelicem insallah. benimde erkek arkadasim laf ediyo bazen. dün 1,5 saat spor yaptim kulübte. cuma tekrar gidecem. haftada 4 gün yeterli sanirim.

basarcaz canimmm zemuszemus
narin serradeniz yazdiklariniz gaza getirdi gibi, evet o eski görüntümüzü erkek arkadasimizdan ve kendimizden neden esirgeyelim degilmi......
güzel ve iyi hissetmek bizimde hakkimiz........
bu türk milleti goca bogaz napalim hehehe

nevra günaydınnn..sabahları adece ikimiz oluyorus herhalde..

günaydin cnm
masallah cok güzel kilo vermissin..... bende bi zamanlar (nisan-haziran) 9 kg vermistim burda. yazin aldim hepsini geri... mafoldumben
benim huyum bu....... offf

canım 3,5 ayda verdim..önceden de söyledim tek önemli olan sürdürmek bitirip bitirip yeniden başlamakla olmuyor.
işte süper söz imzamı atarım altına..bu mantık kilo verdirtiyo işte.... helal olsun alkisalkisalkis

nevra günaydınnn..sabahları adece ikimiz oluyorus herhalde..
canım sanada günaydın ya ben genelde sabahtan girmeye çalışıyom...
fırsat bulursam da akşama doğru...
bakalım yarın bildirim var ne yaptık bu hafta?

canım haftada 3-4 gün spor için en ideali 3 günle başla temponu 4 e çıkartırsın bence bir süre sonra

biraz önce kahve mi almak için mutfaga gittim.bizim işyerindeki yardımcuı bi teyzemiz var oda bulaşık yıkıyordu nasıl kilo verdiniz lütfen söylermisiniz dedi bende aldım falan bende belli oluyor mu dedim tabiki belli oluyor dedi ayy anlatamam ne sevindim ne sevindimm sositososito sırnaşık şey

bugün yiyeceklerim

sabah: 2 dilim salamli kepekli ekmek, 1 100gr cilekli yogurt
ara: mandalina
öglen: tavuk salatasi almayi düsünüyorum
aksam: 1 tabak ispanak yemegi

INSALLAH yarim saat ypürüyebilirim kosu bandinda.

cuma da tarti iyi gösterir ins

melocum harikasın tatlım darısı bizim başımıza inşallah.ben senin foto nuda gördüm asla 72 lik bi kilo gözükmüyordu boyunun uzun olmasından sanırım hedefine ulaştıgında eminimki lolita :lepi:mankenler gibi olursun tatlım

nevra73, pazartesi carsamba cuma ve bikere de hafta sonu gitmeyi düsündüm....
tam rejim moduna giremedigim icin bari sporla gitsin dedim

cok sevindim, ah ah bende o söylentileri cok özledim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…