80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bir degil 3 kasik da yersin...bak benim kilom 85 civari ve ben bu oglen 3 kasik pilav ve 4 kasik kurufasulye yedim...yemem ve yememiz gerekiyor cnm...ama saatin yanlis bilesin...saat 8 den sonra meyve ve yogurt disinda hicbisey yemiyoruz ok ?

tamam oldu abla :)
2 elma yemeye calisyorum günde

187ci sayfadaki bi yazi var
sirin bi kiz yazmis
en son yazi
niki lavitami ne

bisi sormus ben yardimci olamadim biriniz yardimci olurmusunuz canlarim

benim yasim 19, boy 168, kilo 89 yada 90 bilmiom

tatlim biz de seni cok seviyoruz...bir de yasini yazar misin??

5 dak demlenecek tatlis,ne eksik ne fazla...yerimseniben

lavitacigim her bir subardagina 1 tatli kasigi cnm...3 bardak olursa 3 kasik tabii :))
serra cgm iyigeceler cnm...gorusmek uzere...
ben de kisa bir sureligine kalkiyorum

tamam datlum cok tsk ederim:)
benimde meyve saatim gelmis birazda ders calisim yarin son sinav var :) asmiyalim :)))

yarin sabah görüsek üzere (belkide gece yine gelirim) öptüm paammmbihlar

oooo ne güzel sayfalar almış başını gitmiş oku oku bitmedi gençler hızınıza yetişilmiyo
bende yediklerimi yazıyim
sabah: 1 dilim kepekli ekmek beyaz peynir
öğle: 3 tane ızgara köfte 2 kaşık pilav
ara: grisini biraz peynir
akşam: 1 kepçe tarhana çorbası 2 kaşık nohut yemeği

kızlar benim yaş 32 boy 1.60 kilo malum

merhaba eylulce yerimseniben
yas ve boy bilgilerini kaydettim.
yediklerin guzel fakat ya eksiklerin var ya da sen yazmadin...belirtmek isterim

1.hic sebze yok bu listede. ogle ve aksam menulerine salata eklemeni tavsiye ederim,
2.meyve de goremedim..gunluk 3 meyveyi tuketmelisin canim.sebze de meyve de hem sagligimiz icin hem de cok cabuk acikmamamiz icin gerekli ve diyetlerde en cok kullanilmasi gereken besinlerdir...
3.sabah kahvaltin daha zengin olmali,ornegin gunluk tatli ihtiyacini 1 tatli kasigi baldan alabilirsin.5 zeytin hakkimiz var.peynir yersen yumurta,yumurta yersen peynir yememelisin cnm....

iyi geceler arkadaşlar ben bugünümü toptan yazayım,gün içerisinde yazma fırsatım olmadı.sabah:klasik kahvaltı,öğlen:mercimek çorba ve fasulye yemeği,akşamırasaaaaaaaaaaa yatmadan öncede maydanoz suyu içecem.
bu arada bugün kendime sandalaoz sakızı mısır püskülü ve kiraz sapı aldırdım.planıma göre yarın bundan sabahları sandaloz sakızı elma sirkesiyle beraber,öğlen kiraz ve mısır püskülü karışımı,akşam yatarkende maydanoz suyu içmeyi planlıyorum.sizce abartmış mı olurum bana bir zararı olurmu arkadaşlar.

merhaba canim,oncelikle boy ve yas bilgilerini ogrenebilir miyim? kayitlarinizi tutuyorum ve elimden geldigince nacizhane yediklerinizin yorumunu yapacagim.

sana da eylulceye soylediklerimi soylemek istiyorum. hic meyve ve sebze goremiyorum.diyetine bol salata ve meyve eklersen daha tok kalirsin canim...

bitki caylarina gelince ben sana besi bir yerde cayini tavsiye ediyorum,hatta bir iki sayfa once arkadaslarla konustuk,istersen bir incele...iyigeceler canim

aramıza hoşgeldin chocolategirl yazılarını okudumda cıvıl cıvıl.renkli bir insansın gelir gelmez şenlendirmişsin ortalığı. bende kendini tanıtayım.adım halime yaş:27 boy:1.62 kilo desen ortada zaten.bu kiloya ise hamilelik sürecinde sahip oldum.tam 27 kilo aldım hamileliğimde 1 yıl öncesine kadar istediğim beden ölçülerine sahip istediklerini alıp giyebilen,kendiyle barışık biriydim.şimdi ise anlatmaya gerek yoktur diye düşünüyorum.şimdilik hoşçakalın...........

iyi akşamlar kızlar ben bu aralar pek katılamıya bilirim cünki hastam var bazı şeyleri kacıra bilirim o yuzden ama genede fırsat buldukca girerim

aanın kızlar aranızda en yaşlınız benmiyim şimdi...offff yaş aldı başını gidiyor 34 yaşındayım boyumda 1.60.bugün yediklerime gelince sabah sirkeli su pirinç lapası salata(domates salatalık)ara elma öğlen pirinç lapası salata(kıvırcık)portakal akşam yine pirinç lapası salata az bişibeyaz leblebi..iki gün bunları yiycem..hepinize iyi geceler.....

iyi geceler herkese....

yine gece gelebildim ve kimse kalmamış haliyle.bugün yediklerime gelince hiçbirşey diyebilirim çünkü bademciklerim feci şişti.nerddeyse su bile zor geçiyor.

benim yaşım 27 boyum 1.70 bu kısmı kaçırmışım geçmişide okuyamadım.ama herkesin yazdığını görünce bende yazayım dedim.biri bana anlatabilirmikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…