80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi gecelerrrrrr kıslarrrr...listemiz çok arkalarda kalmış yenisi gelmeden son sayfaya taşıyım dedim bunu arada sizlerde yapın emi bakıp bakıp gaza gelelim..yarın yeni arkadaşlar ilk kilo-bu hafta-hedef kilo şeklinde yazarsa sevinirim,bir de kilolarınızı yazarken giden kiloyu da yazarsanız daha da sevinirim :)

ben bugün kahvaltı öncesi sirkeli,ballı,tarçınlı,çörekotlu ılık su
kahvaltıeynir,4 yeşil zeytin,domates,salatalık,2 ince dilim kepekli ekmek
ara yok (fırsat bulamıyorum oğlumla uğraşmaktan)
öğle:yağsız kepekli makarna (peynir sosu ile)
akşam: fırında ıspanaklı,patatesli,kaşarlı karışım

Bu arada benim boy 1,65 kilo geçen hafta 82 di ve yaşım 31 gebelikte aldığım kilolar şimdi gitmek bilmiyor ama umutluyuz dimi..

Şu yeşil çaydan bahsedilmiş ben çok faydasını görmüştüm şimdiye kadar verdiğim 3 kilo onun sayesinde oldu zaten,10 gün kullandım emzirince bebeğe alerjik öksürük yaptı ve bıraktım malesef ama ben büyük kola bardaklarına her bir bitkiden 1 tatlı kaşığı koyarak yapıyordum 10 dakikadan fazla demlemeyin ve tadı kötü gelirse (bana göre çok güzeldi şimdi canım bile istiyor)limon sıkılabilir,bilginize...
Yarın güzel hbrlerinizi bekliyorum..

canımcım ben şimdi kanaldaki kurallardan sorumluyumya yediklerimizi yorumluyacaktım bamtım tek başıma yapamıyom arkaşımız chocolategirl de çok güzel yorumluyo onasen yemek listeleriyle ilgilenirmisin dedim oda kabul etti oyüzden kilolarımızı verdik artık günlük yanlışlarımız varsa arkadaşımız söyliycek öyle işte canım benimm

herkese günaydınlarrrrrr paresnamkacımm nasılsınnnn kilolar ne drumda benimkini açıklıyayımmmm malesef mirmirmirmirhiç kilo verememişim bilmiyorum neden böyle oldu ama tartıda aynı sinir oldum hiç kaçamaksız bende anlamadım bide bu hafta sporda vardı tiroidlerimde bi problemmi var anlamadım yani ama yılmıycammm haftaya dahada azimliyim inşş

hadii ama kızlar gelin yaaaa kızlar bundan sonra kuralları değiştirelim haftanın birincisi ilkgelen olsun olurmuuuuudelikafaduldenkendimi avutuyom kızlarrsırnaşık şey

serram canim günaydin
cok hastayim sinava nasil gitcemm dua edin benim icin

bendende bu hafta sadece 800 gr gitmis

sen nasilsin canim

gunaydınm arkadaslar 2 kılo daha vermısım bu hafta superım ya superım hemen kılo cızelgemı degıstırıryorum. 84 kıloyum olmusum bılgınıze

günaydinnnnnnnnnnn, bende rejime pazartesi baslamistimmm, 90 kilodan bugün tartida 88,5 gösterdi kaydirigubbakcemile2 mutluyummmm

canım senide tebrikk ederim ama 5 günde iyi vermişsin ama dikkat et canım su dan olmasın yağdan olsun verdiklerin bol bol su iç

ben yeni basladigimda cabuk veriyorum, ama daha yavas vermeye calisicam.
spor da yapiyorum yaglar gider merak etmeyin :)
haftada 3-4 saat fitness yapmaya calisiyorum. bugün ve yarin da gidecem.
mesela herseyden yiyebilirmisim, ama 2-3 kasik, mesela pilav makarna gibi seyler.
hic yemeden olmaz.
vitaminsiz kalirsam sac dökülme problemim var.
105 kiloyken ben 83 düstüm ve saclarimin yarisi gitmisti bilincsiz yaptigim icin.

valla canım ortalama15 gün oldu toplam 3,5 verdim ama bu hafta tıkyok

daha yeni baslamissin, saglikli veriyorsun ama. 3,5 kilo iyi. ben 5 veriodum 14 günde hic iyi degil :)
aksamlari yürüyüs yap olur belki, kasiklari azalt :)

canım kesinlikle ben her şeyden yiyorum ama sınırlı tabii

birsey daha paylasayim.
AZ AZ ve SIK SIK yerseniz ve COK COK YAVAS yerseniz kilo verirsiniz.
ne yiyorsaniz bölünnn. günde 10 ögününüz olsun.
herseyden yiyinnn, ama bölünnn ve azar azar SIK SIK yiyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…