80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben ayri ayri aldim,her birini ayni olculerde bir posette karistirdim ve bir kavanoza koydum kizlar.her bir su bardagina 1 tatli kasigindan az fazla demliyorum.ama dikkat bitkilerle beraber kaynatmayin suyu.kaynamis suya koyun ve demleyin yerimseniben

hemen not defterime alioruuum:)) ve haftasonu iyi olursam gidip aliorum insallahin:):CüvCüv:gamyoncuiremsu

bana benziyorsun bebegim,ben de cok kucuk yaslarda yemek yapmaya basladim.elim de damak tadim da cok iyidir. hayatim bak,bir diyetisyen arkadasim bana demisti ki "hayatindan yedigin hicbirseyi cikarma...cikariyorsan da bir daha hayatina alma,yeme o yiyecegi.yedigin ilk an vucut bunu kilo yapar" yani pilavi,makarnayi hayatimizdan cikarmayacagiz.yiyecegiz ama tabak tabak degil,kasik olcusuyle canim... ve biz rejim yapmiyoruz ok? bundan sonra boyle beslenecegiz yerimseniben

iyi ya görümcene hizmet et zayıflarsınkaydirigubbakcemile2:roflol:

canimlarim guzularim

simdi söle yaziorum ajandama, yanlisam düzeltin

ALINACAKLAR : MATE- FUNDA YAPRAGI -KEKIK- BIBERIYE- YESIL CAY
ya ayri ayri, yada karisik isticem:)

daha sonra

YAPILISI: her bir bardak icin tepeleme bir tatli kasigi
yani günlük üc bardak iceceksek
3-3.5 bardak su 3 tepeleme tatli kasigi karisimdan
kaynamis suyun üstüne koycaz ve demlicez

ne kadar demlencek canlarim?

tmm oldu
bi kasik pilav yedim az önce :)
koku geldi iceri napiyim :)

grubumuzun bir listesi var mi serra cgm? herkesi tanimak istiyorum,herkesin kilosunu ve boyunu bilirsem daha iyi yorumlarda ve tavsiyelerde bulunabilirim nacizhane...

iyi ya görümcene hizmet et zayıflarsınkaydirigubbakcemile2:roflol:

ya ama öle deme bitanem, kaynana gibi sinirlerim ziplio:)
ya abisinin basina atarim ben derse gidiom spora gidiom die kacarim:)

artik bitmeye dersler ve spor haftasina baslariz:)))) bu arada bol bol arkadas arkadas da gezerim

aslinda yaninda otursam sinirden kilo veririm:) hic cekemio beni güzelim ya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :) kiloma takio durmadan senağlama

tmm oldu
bi kasik pilav yedim az önce :)
koku geldi iceri napiyim :)

bir degil 3 kasik da yersin...bak benim kilom 85 civari ve ben bu oglen 3 kasik pilav ve 4 kasik kurufasulye yedim...yemem ve yememiz gerekiyor cnm...ama saatin yanlis bilesin...saat 8 den sonra meyve ve yogurt disinda hicbisey yemiyoruz ok ?

grubumuzun bir listesi var mi serra cgm? herkesi tanimak istiyorum,herkesin kilosunu ve boyunu bilirsem daha iyi yorumlarda ve tavsiyelerde bulunabilirim nacizhane...

canım arka sayfalarda var aslında ama boy olarak yok malesef ama yarın arkadaşlarda istiyeyim boy kilo yaş hemde birbirimizi daha iyi tanımış oluruz dimi ama ben kendimden başlıyayım 1,62 boy kilo malumm,yaş 25 ve iki çocuk annesiyim sizde biraz bahsenize bunu herkeslere söylüyom sonradan okuyanlarda dilerseler yazsınlar böyle bilgilerini burada bir aile gibi olduk artık dimi ama

aa ben boyumu yazmadim

beni taniyarak basliya bilirsin hayata hihoyyyt

adim cigdem, eskisehirde okuorum:) dogma büyüme almanyaliyim:)
boyum 175 cm :)
basladim kilo 94 (28.02.2009)
hedefim 65 kg
cizelgemi yarin degistircem o yüzden sürpriz olcak simdilik 88.7 kg dan taniya bilirsin beni:)

ara hedefim 72 kg (26.06.2009)

:)

yarismaci arkadaslarima basarilar dilerim ve sizleri cok sevdimi sölüyrek sözümü bitirmek isterim:)

yaa ben senin yerinde olsam beni öyle sinir eden birisi olsa valla tığ gibi olurdum yaaakız sen işi bilmiyon haaaakaydirigubbakcemile

ok bu konuda da yardimci olacagim sana...bilgisayarimda bir word dosyasi actim,herkesin boy kilo ve yasini not ediyorum....

benim boyum 1.64 kilo 85 yas 25 yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…