canım ya sen benim yardımcım olurmusunarkadaşlar beni kanalın sorumlusu seçtiler yardımcım olarakta nidam var ama odasık giremiyo benim gibi sende yemek listeleriyle ilgilenirmisin canımmm
bu karisimini nerden bulacam?????????
tek tek mi koyucam burda almanyada varmi
oo lavitacım senmi geldinnn
canım evet aktarlardan beşi bir yerde çayıdedinmi veriyolar zaten hepsini karıştır ben4 bardaklık yapıyorum onda bu karışımdan 1 yemek kaşığı atıyorum demlenince içiyorum ben hafif ılkken seviyorum sıcak yada soğuk içiemiyorum tercih meselesi tabii
canım orayı bilemem ama burada baharat satan yerlerde var bu bitkiler orada bu tarz şeyler satan yer varsa bulursun bence
yemek yapmayi cok seviyorummm, cok da güzel yaparim, 12 yasimdan berii mutfaktayim, 12 den sonra cok kilo almaya basladim, o yasta girersen mutfaga olacagi bu....
cok büyük bir istahla yaparim ve yerim yediririmde, ama iste kendime zararrejim yaptigimda annem sikhayet ediyo, kizim sen rejim yapinca yemek yapmiyon diyo cünkü OTLAMA huyum da var, illlaa yiceem piserken, ve öylelikle bi tabak yemis oluyorum ve ayriyetten masadada, aksam yemeklerine cok düskünüm, kahvalti cok az yerim, ama o aksam yemekleri yokmuuu üfff
beni böyle beyenen cokkk, cok sükür, ama kilom cok
îste geldim burdayim ben bu iste ustayyyim
hasta oldum icin spora gidemicem:S bari mekik cekim üc set 50 tane iyidir bence:)
bide cöp atmaya inim
ya of asil haftasonu "müstakbel görümcem" gelcen
kabus gibi yaaaaaa sporumda gidemicem
tatlım sen akşamlardan yediklerimizin yorumunu yap meselaa
bana benziyorsun bebegim,ben de cok kucuk yaslarda yemek yapmaya basladim.elim de damak tadim da cok iyidir. hayatim bak,bir diyetisyen arkadasim bana demisti ki "hayatindan yedigin hicbirseyi cikarma...cikariyorsan da bir daha hayatina alma,yeme o yiyecegi.yedigin ilk an vucut bunu kilo yapar" yani pilavi,makarnayi hayatimizdan cikarmayacagiz.yiyecegiz ama tabak tabak degil,kasik olcusuyle canim... ve biz rejim yapmiyoruz ok? bundan sonra boyle beslenecegiz yerimseniben
iyi ya görümcene hizmet et zayıflarsınkaydirigubbakcemile2:roflol:
tmm oldu
bi kasik pilav yedim az önce :)
koku geldi iceri napiyim :)
grubumuzun bir listesi var mi serra cgm? herkesi tanimak istiyorum,herkesin kilosunu ve boyunu bilirsem daha iyi yorumlarda ve tavsiyelerde bulunabilirim nacizhane...
grubumuzun bir listesi var mi serra cgm? herkesi tanimak istiyorum,herkesin kilosunu ve boyunu bilirsem daha iyi yorumlarda ve tavsiyelerde bulunabilirim nacizhane...
ya ama öle deme bitanem, kaynana gibi sinirlerim ziplio:)
ya abisinin basina atarim ben derse gidiom spora gidiom die kacarim:)
artik bitmeye dersler ve spor haftasina baslariz:)))) bu arada bol bol arkadas arkadas da gezerim
aslinda yaninda otursam sinirden kilo veririm:) hic cekemio beni güzelim ya delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :) kiloma takio durmadan senağlama
canım arka sayfalarda var aslında ama boy olarak yok malesef ama yarın arkadaşlarda istiyeyim boy kilo yaş hemde birbirimizi daha iyi tanımış oluruz dimi ama ben kendimden başlıyayım 1,62 boy kilo malumm,yaş 25 ve iki çocuk annesiyim sizde biraz bahsenize bunu herkeslere söylüyom sonradan okuyanlarda dilerseler yazsınlar böyle bilgilerini burada bir aile gibi olduk artık dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?