günaydın arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum..diğer grup diyetlerle aynımı bu gfrup birine katılmak istedim ama ne bilim hergün gelicekmişim,herşeyi yazıcakmışım bu herzaman mümkün olmuyor yada yok niye başka yere mesaj yazıyorsun buraya niye yazmıyosun diye bende resti çektim çıktım herzaman giremeyebilirim.kurallar varmı? .))
nidacım tebrik ededir yine çok güzel kilo vermişsin:hooray:gunaydınm arkadaslar 2 kılo daha vermısım bu hafta superım ya superım hemen kılo cızelgemı degıstırıryorum. 84 kıloyum olmusum bılgınıze
merhaba eylulce yerimseniben
yas ve boy bilgilerini kaydettim.
yediklerin guzel fakat ya eksiklerin var ya da sen yazmadin...belirtmek isterim
1.hic sebze yok bu listede. ogle ve aksam menulerine salata eklemeni tavsiye ederim,
2.meyve de goremedim..gunluk 3 meyveyi tuketmelisin canim.sebze de meyve de hem sagligimiz icin hem de cok cabuk acikmamamiz icin gerekli ve diyetlerde en cok kullanilmasi gereken besinlerdir...
3.sabah kahvaltin daha zengin olmali,ornegin gunluk tatli ihtiyacini 1 tatli kasigi baldan alabilirsin.5 zeytin hakkimiz var.peynir yersen yumurta,yumurta yersen peynir yememelisin cnm....
İyi gecelerrrrrr kıslarrrr...listemiz çok arkalarda kalmış yenisi gelmeden son sayfaya taşıyım dedim bunu arada sizlerde yapın emi bakıp bakıp gaza gelelim..yarın yeni arkadaşlar ilk kilo-bu hafta-hedef kilo şeklinde yazarsa sevinirim,bir de kilolarınızı yazarken giden kiloyu da yazarsanız daha da sevinirim :)
ben bugün kahvaltı öncesi sirkeli,ballı,tarçınlı,çörekotlu ılık su
kahvaltıeynir,4 yeşil zeytin,domates,salatalık,2 ince dilim kepekli ekmek
ara yok (fırsat bulamıyorum oğlumla uğraşmaktan)
öğle:yağsız kepekli makarna (peynir sosu ile)
akşam: fırında ıspanaklı,patatesli,kaşarlı karışım
Bu arada benim boy 1,65 kilo geçen hafta 82 di ve yaşım 31 gebelikte aldığım kilolar şimdi gitmek bilmiyor ama umutluyuz dimi..
Şu yeşil çaydan bahsedilmiş ben çok faydasını görmüştüm şimdiye kadar verdiğim 3 kilo onun sayesinde oldu zaten,10 gün kullandım emzirince bebeğe alerjik öksürük yaptı ve bıraktım malesefama ben büyük kola bardaklarına her bir bitkiden 1 tatlı kaşığı koyarak yapıyordum 10 dakikadan fazla demlemeyin ve tadı kötü gelirse (bana göre çok güzeldi şimdi canım bile istiyor)limon sıkılabilir,bilginize...
Yarın güzel hbrlerinizi bekliyorum..
bendeee kilo çizelgesi istiyorum nasil yapicam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?