80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın.. Bugün ızmir süper yine. Hava açık ve güneşli. Cıvıl cıvılım bugün. Kiloma gelince tık yok biliyorsunuz zaten. boyum 1.55 kilom 78 yaş 34 paresnamka yalnız değilsin canım. Yaş konusundaki birinciliği beraber göğüslüyoruz.

Son düzenleme:
kızlar günaydıııınnn...sabah erken kıyafetsiz tartıldım.82 geldim.2 kg vermişim.pazar günü başlamıştım diyete.sabah akşam sirkeli su içiyorum.spor da yapıyorum.dün de yürüyüşe başladım.haftada en az 3 gün yürümeyi planlıyorum.benim yaş 24---boyum 162cm---başladığım kilo 84---verdiğim kilo 2---şu anki kilom 82---hedefim 70.herkese başarılar arkadaşlar..bu sabah itibariyle daha mutlu bir şekilde devam edecek diyetim..

kızlar günaydın ben pazartesi katıldım aranıza 1.5 kilo gitmiş kilo çizelgemide düzeltiyorum tabi büyük bi zevkle

günaydın arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum..diğer grup diyetlerle aynımı bu gfrup birine katılmak istedim ama ne bilim hergün gelicekmişim,herşeyi yazıcakmışım bu herzaman mümkün olmuyor yada yok niye başka yere mesaj yazıyorsun buraya niye yazmıyosun diye bende resti çektim çıktım herzaman giremeyebilirim.kurallar varmı? .))

serracıgım uzun sure hangı kıloda kaldın onu ogrenebılırmıyım..mesela ben 70 kılo da cok kalmısımdır yada 70-75 arası cok gıdıp gelmısımdır sen kac kıloda cok uzun sure kaldın..

tabıkı mumkun oldugu kadar gıreceksın..oyle sey olurmu..sonucta ısın varken buraya gıremezsın..once iş sonra burası burayada gunluk 3 defa gırsen yetıyor..ama aksamları gelıp ne yedıgını yazmalısın yada bıdakı gun ben oyle yapıyorum..bu arada hosgeldın canım:CüvCüv:

yedıklerım dedımde dun aksam corba ıctım sadece arkadaslar ve 20 dk bısıklet mekik meshur hareketım gogus kaldırmaca:) serracıgım sen 3 lt su ıcın dıyosunda canım anca ıcebıldıgım.2 veya 2,5 oluyor tas da catlasa 3 olmuyor...

bıde dun aksam esım dedıkı suan yaktıgın yağ deıl su dedı..acaba dogrumudur kızlar..
o oyle deyınce cok moralım bozuldu...adam heves bırakmıyor bende ama ona ınat zayıflıycagım.

öncelikle bu haftanın kilosunu yazayım büyük bir mutlulukla 80.700.ilk kilom 82 hedef kilom 63.sabah menüm ise aç karnına sandaloz sakızı+elma sirkesi,kahvaltıda ise peynir .3 adet zeytin.çok az yumurta.

canım sağolasın bu ara evde ustalar falan vardı 2 hafatadır düzensiz beslendim ama artık bu hafta daha dikkatli olucam söz

merhaba canim, ben serradenize yardimci olmak maksadiyla uzun zamandir biriktirdigim tecrubelerime dayanarak yediklerinizi yorumlayacagim ve kayitlarinizi tutacgm ins...
yediklerin cok guzel fakat sende de meyve ve sebze hic goremedim... nedense herkes meyve ve sebzeyi ihmal ediyor

cok buyuk bir kaseye salata yapin,koyun dolaba,her ogun mutlaka salata alin tabaginiza.hatta once salatayi yerseniz ekmek ve yemekden daha az yemek istediginizi goreceksiiniz..ve lutfen gunluk 3 meyve yiyiniz...svgiler

günaydın herkese benim yaşım29 boyum 168 kilo84 olmuştu ama sabah tartıldım 84 800 olmuş kendimden nefret ediyorum niye veremedim nerde yanlış yaptım lütfen söyleyim

bendeee kilo çizelgesi istiyorum nasil yapicam yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…