- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
selam selmacım nasılsın
eline sağlık handerya ama 2 haftadır listede yokumnese artık şimdi gitmemm lazım by
cancağızlarım herkese tek tek teşekkür ediyorum
allah herkesin çoluğunu çocuğunu kendisini iş sahibi yapsın inşalaaaaaaah
buraya yazmak doğrumu çelişki duyduğum için yazmadım
askeriyenin bir bölümü yani
ee kızlar hadi bana söyleyin ben ne yapacağım kilo konusunda
en çabuk nasıl vercem kısa zamanda
artık 2-3 hafta için sağlıklı kilo verme gibi bir durumum yok sağlıksızda olsa vermem lazım yeterki sağlık raporunda kilom fazla çıkmasın
sağlıksız derken abartı boyutlarda değil
lütfen bana bir yol önerin herkesin fikrine ihtiyacım var
sporda yapıyorum zaten ama günde 2 saatin üstüne çıkmam lazım
kuzuuu 2 haftadır tık yok canım,normal şartlarda kurallar gereği diskalifiye durumu ama yenisin dokunmadım zaten kıyamıyorum ki...haftaya bekliyorum!
iyi akşamlar
asutaha tebrikler tüm verebilenleri de kutluyorum.
boyumu biz hep 167 ölçüyoruz,ama sağlık raporu alacağın yerde kafana ağır bir demir koyuyorlar anlamadım ama 163 çıkıyor,ben ilk kazandığımda sağlık raporu almıştım fakat hamile olduğum için doğum yaptıktan sonra tekrar gidecektim ama başka pürüzler çıkınca o da kaldı.Şimdi işe başlamadan tekrar sağlık raporu isteyecekler.Kurum kendi ek liste yapıyor boyun son iki rakamının 5 birim üstü ve altı kiloyu sınır kabul ediyor.Bu durumda ben 71,700 üm 72 varsayalım 163 e göre 68 kilo üst sınır,4 kilo vermem lazım hadi 5 diyelim garantiye alalım.Bir ay içinde çağıracaklar ya en uzak ihtimal 2 hafta diyorum bu sürede çağırırlarsa 5 kilo vermem gerekiyor.Çok uzun yazdım ama anlatabildimmi bilmiyorum.sevdemer canım boyun kaçtı senin kurumlar boy kilo oranı istediğinde boyun son iki rakamından 10 kg eksik ya da 10 kg fazla olmaması gerekiyormuş.Yani canım 165 falansan hiç korkma ama 160 altındaysa boyun evet hemen acil durum programı uygulayalım sana.
ödem attırıcı sıvılar tüket,tuzu kes biliyorsun tuz su tutuyor ve o da şişkinlik yapıyor.Kilo gibi görünüyor bu şişkinlikte.Aklıma geldikçe yazarım,kızlar da fikir verir zaten.
sevdemercim adaerinde söylediği gibi ödem atıcı diyetler ya da mecburen kısa süreli şok diyetler yapman lazım
isveç diyetini önerebilirim ben başlamıştım bir ara tamamlayamadım 13 gün birebir yapman gerekiyor ama 1 haftada 4-5 kilo verdim malesef sonra yemeğe saldırdığımdan 3 kilo aldım sonrasındada normal diyet artı spora devam edersen almazsın diye düşünüyrum
tabi verdiğin kiloların büyük kısmı su olacak ama işini görene kadar yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?