80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldn cnm.bnde yeni katıldım.benmde bebegim 6.ayına yaklaşıyr.kilom 89 du 15 gün önce.bu cuma kilo bildirimi yapacagm.bakalım kaç kilo gitmşbanada sürpriz olacak.ben eklere başladıgm için biraz içim rahat.ama benim sana tavsiyem spor yap..bol bol su iç.unutmaki bebeklerimiz emdigi sürece günlük 500 caloriye yakın yakıyoruz

hoşgeldn cnm.benmde bebegm 5,5 aylık.darkolive sen ve ben aynı kategorideyz.hadi bakalım.emziren anneler yarışıyor:ecrin_bebek:

slm kızlar bende 83 kiloydum
şimdimi 69 nasılmı canlarım birkere 5-6 dan sonra pek bişey yemiyorum sadece çay içiyorum
sabah kalkınca bir koca bardak koyu ayran içiyorum o kesiyor pek az kahvaltı ediyorum
öğleden sonra mutlaka bolca elma yiyorum akşamda erken yemek yediğim için gayet rahat yatıyorum akşam için ne pişirdiysem onlardan yiyorum erken olması benim için iyi oluyor yatana kadar yakıyorum asla kendimi sınırlamıyorum canımın istediği herşeyden yiyorum.ALLAHIN YARATTIĞI HER NıMETı YEMEK LAZIM .çünkü bizler için yaratmış tek taraflı beslenmeyelim lütfen...sevgiler

hayırlısı olsun canımmm herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan
huhuuuu selam güzeller nasılsınız bakalım?nasıl gidiyor hayat?
canımmmmmm güzelimmm hoşgeldinn nasılsın toparlandınmı biraz?özledik gel artıkŞeniz
yağmurgözlü nasılsın canım
serracım teşekkür ederim Allaha şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın?opuyorumnanaktan
iyiyim valla ne olsunn işte çocuklarla uraşıyorum biraz rahatsızdım sabah boğaz ağrısı falan ama şimdi iyiyim şükür
geçmiş olsun acil şifalar diliyorumopuyorumnanaktan

ilk defa haftanın yüz karası oldum senağlamasenağlamasenağlama eline sağlık kaptanım

Son düzenleme:
hihoyyyt kızlaaaarrr hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

aslında yarın sabah tartılmam gerekiyodu ama dayanamayıp bu sabah tartıldım 2 kilo daha gitmiş 70 olmuşum :lepi::lepi:

selam benide aranıza alırmısınız.
10 aylık kızım var emziriyorum.
84 kiloyum yaşım 32
artık dur demek istiyorum.Acaba emziren anneler neler yapıyor
Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.

selma cim yeni okudum canim gecmisi okuyordum,iyiyim canim ne olsun iste annemi bugun ingiltere ye kizkardesimin yanina ugurladik,onu yolcu ettikten sonra nisanlimla dolastik az once de o da gitti.Bu arada yemek odamizi da aldik :) Bir borc daha eklendi bize :)

hoşgeldn cnm.benmde bebegm 5,5 aylık.darkolive sen ve ben aynı kategorideyz.hadi bakalım.emziren anneler yarışıyor:ecrin_bebek:

eweeeet kızlar benim bebikde 6,5 aylık:ecrin_bebek: ek gıdalara bizde geçtik çoktan da sütüm çok azaldı :sinifsinif:zaten normal beslendiğim halde birde bu şekildde deneyelim bakalım dahada mı kesilicek :sinifsinif::sinifsinif:

hadi taze anneler hafiflemek bizimde hakkımızzzz bişiy yiyeceğiniz zaman indirimdeki küçük beden kıyafetleri hiçbir zaman alamadığımızı düşünün:gitme::gitme:

bu bizimde hakkımızzzzzz:jeyyar:hihoyyythihoyyythihoyyyt

hayırlı olsun adaercım yemek odan güle güle kullan ıyı günlerde kayınpederın ödemıyecekmı takımın borcunu cok ayıp ama olsun allah sana ve nışanlına saglık huzur versın ödersınız

canım zaten cok yemek süt yapmaz bol su ve sulu gıdaların süt yaptıgını bılıyoruz o yüzden sütünde azalma olmaz bunları yaparsan canım

selam benide aranıza alırmısınız.
10 aylık kızım var emziriyorum.
84 kiloyum yaşım 32
artık dur demek istiyorum.Acaba emziren anneler neler yapıyor
Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.

aksercim bende senle aynı durumdayım ama benim bebeğim daha küçük ve sütüm pek az normal yerken az acaba dikkat edince ne olucak merak ediyorum :kedi:sanada kolaylıklar diliyorum ben 86 kiloyum burda kilomu söylemek çok fahat yaaazemuszemuszemuszemuszemuszemus

merhaba kızlar
yağmurgözlü teşekkür ederim
adaercim hayırlı olsun yemek odanız takma kafaya onlar almış siz almışsınız parasal şeyleri hiç dert etme önemli olan sizin mutluluğunuz gerçekten bu böyle göreceksin bak evlenince
kızlar bugün acayip spor yaptım ve resmen hiç bi şey yemedim
napiim ancak böyle verebilirim bir iki haftada 5 kiloyu
sandaloz sakızı aldım yarın sabah kullanmaya başlayacağım
5 i bi yerde çay aldım+yeşil çay içiyorum zaten
sabahları elma sirkesi
ooof midem nasıl dayanacak tüm bunlara bilmiyorum

yeni gelen arkadaşlar hepinize hoş geldiniz diyorum
ama ceee yapıp kaçmak yok tamammı sözmü
işin sırrı irade başka bi şey değil

ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…