hoşşşşbuldum kızlarrr walla karar verdim bugünden itibaren kararlıyım ama bugün akşam bi arkadaşımıza gittik orda
2 bardak 1 çay kaşığı şekerle birlikte çay içtim 3 tanede antep fıstığı yedim çok kasmadan arkadaşım hayırdır canım iç bisküvi filan yemiyorsun diyor yemicem canım istemiyor bugün dedim :))
ama gerçekten 7den sonra bişiy yemicem çok acıkırsam 1 havuç yada 1 portakal normal mi? emziriyorum ya çok katı olmıyım demi :kedi:
kızlar merhaba ben daha önce hamile kalmadan öncede zayıflamaya çalışıodum hamile kalınca kaldı çalışmlar şu anda 87 yim 6 ay içinde 55 hedefliyorum yarın başlıyorum en büyük handikapım emzirmek yemeği kestiğim anda sütün azalıor oğlum 5 aylık :))) ama daha fazla böle kalırsamda bu kilo üzerime yapışacak ve şu anda 40 yaşında gösteriorum yaşım 28 benide aranıza alır mısınız
artık bu gidişe dur demek zamanıdır
Pardon canım yaaaa nasıl atlamışım..düzeltirim!
hayırlısı olsun canımmm herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktankızlar merhaba
bilenler hatırlar
sınavını kazanmış olduğum kurum beni ufak bir pürüzden dolayı elemişti
bunun sonucunda dava açmıştım
dün davayı kazandık
bir ay içinde iş başı yapacağım
nasıl mutluyum bilemezsiniz
ama son bir durum var kurum son hakkını kullanacak ve davayı temyiz için danıştaya götürecek umarım orda sonuç değişmez
heyecandan bu gece hiç uyumadım
kilo bildirimini yapıp çıkacağım
misafirler var bu yorgunlukla ayakta bile duramıyorum
başlangıç:82
bu hafta:71,700
bu hafta giden:500gr
görüşürüz kızlar öptüm herkesi by
canımmmmmm güzelimmm hoşgeldinn nasılsın toparlandınmı biraz?özledik gel artıkŞenizhuhuuuu selam güzeller nasılsınız bakalım?nasıl gidiyor hayat?
serracım teşekkür ederim Allaha şükürler olsun iyiyim canım sen nasılsın?opuyorumnanaktanyağmurgözlü nasılsın canım
geçmiş olsun acil şifalar diliyorumopuyorumnanaktaniyiyim valla ne olsunn işte çocuklarla uraşıyorum biraz rahatsızdım sabah boğaz ağrısı falan ama şimdi iyiyim şükür
hoşgeldn cnm.benmde bebegm 5,5 aylık.darkolive sen ve ben aynı kategorideyz.hadi bakalım.emziren anneler yarışıyor:ecrin_bebek:
eweeeet kızlar benim bebikde 6,5 aylık:ecrin_bebek: ek gıdalara bizde geçtik çoktan da sütüm çok azaldı :sinifsinif:zaten normal beslendiğim halde birde bu şekildde deneyelim bakalım dahada mı kesilicek :sinifsinif::sinifsinif:
hadi taze anneler hafiflemek bizimde hakkımızzzz bişiy yiyeceğiniz zaman indirimdeki küçük beden kıyafetleri hiçbir zaman alamadığımızı düşünün:gitme::gitme:
bu bizimde hakkımızzzzzz:jeyyar:hihoyyythihoyyythihoyyyt
selam benide aranıza alırmısınız.
10 aylık kızım var emziriyorum.
84 kiloyum yaşım 32
artık dur demek istiyorum.Acaba emziren anneler neler yapıyor
Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.
canım zaten cok yemek süt yapmaz bol su ve sulu gıdaların süt yaptıgını bılıyoruz o yüzden sütünde azalma olmaz bunları yaparsan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?