çok haklısın canım yaa vicdan azabı duymama gerek yok ama dimikaydirigubbakcemile5
ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama
ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama
slm kızlar bende 83 kiloydum
şimdimi 69 nasılmı canlarım birkere 5-6 dan sonra pek bişey yemiyorum sadece çay içiyorum
sabah kalkınca bir koca bardak koyu ayran içiyorum o kesiyor pek az kahvaltı ediyorum
öğleden sonra mutlaka bolca elma yiyorum akşamda erken yemek yediğim için gayet rahat yatıyorum akşam için ne pişirdiysem onlardan yiyorum erken olması benim için iyi oluyor yatana kadar yakıyorum asla kendimi sınırlamıyorum canımın istediği herşeyden yiyorum.ALLAHIN YARATTIĞI HER NİMETİ YEMEK LAZIM .çünkü bizler için yaratmış tek taraflı beslenmeyelim lütfen...sevgiler
nasılsın sevdemer ne güzel ış bahanesıyle kg gidecek
giderse kilolar çok iyi olacak selmacım bugün yediklerimi yazayım nasıl dayandın diyeceksin ama yeme işi psikolojik galiba
sabah:elma sirkeli ılık su
öğle:3 kaşık yeşil fasülye yemeği,1 kaşık yoğurt
akşam:bir bardak lıght süte 4 kaşık nesfit
bu kadar şimdide 5 i bir yerde çay içiyorum
ben şimdi kafaya koydum ya işin ucunda iş var
heralde bu yüzden gayet iyiyim yani başka zaman az yediğimde başım falan ağrırdı bugün sadece biraz ağırlık hissediyorum yani dinç değilim o da enerjim kalmadı ondan sanırım
:teselli::teselli:ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama
selma cim yeni okudum canim gecmisi okuyordum,iyiyim canim ne olsun iste annemi bugun ingiltere ye kizkardesimin yanina ugurladik,onu yolcu ettikten sonra nisanlimla dolastik az once de o da gitti.Bu arada yemek odamizi da aldik :) Bir borc daha eklendi bize :)
günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyordumm yavrum geçen akşam çok fenalaştı larenjitten gece tıkandı inanılmazdı çocuk nefes alamıyodu acile zor kavuşturduk neyse kaç gündür onla uraşıyorum öyle işte şimdi daha iyi birde beniimm dişim öldürdü beni ağrıyor randevu alamadım urşıp duruyorum işte yaaaa benden böyle sizde ne var ne yok
günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyordumm yavrum geçen akşam çok fenalaştı larenjitten gece tıkandı inanılmazdı çocuk nefes alamıyodu acile zor kavuşturduk neyse kaç gündür onla uraşıyorum öyle işte şimdi daha iyi birde beniimm dişim öldürdü beni ağrıyor randevu alamadım urşıp duruyorum işte yaaaa benden böyle sizde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?