80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama

lütfen canım bızde senı sevıyoruz sakın sende küsme opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yenı gelen arkadaslar hos geldınız umarım ıstedıgınız kıloya ulasırsınız sutunuz azalır dıye korkmayın su ve uyku cesme gıbı sut akar bebısınız ıcer sızde zayıflarsınıza.s.

reyyannnn kaç ayda verdin canım bu şekilde kilolarını sositososito

nasılsın sevdemer ne güzel ış bahanesıyle kg gidecek

giderse kilolar çok iyi olacak selmacım bugün yediklerimi yazayım nasıl dayandın diyeceksin ama yeme işi psikolojik galiba
sabah:elma sirkeli ılık su
öğle:3 kaşık yeşil fasülye yemeği,1 kaşık yoğurt
akşam:bir bardak lıght süte 4 kaşık nesfit
bu kadar şimdide 5 i bir yerde çay içiyorum
ben şimdi kafaya koydum ya işin ucunda iş var
heralde bu yüzden gayet iyiyim yani başka zaman az yediğimde başım falan ağrırdı bugün sadece biraz ağırlık hissediyorum yani dinç değilim o da enerjim kalmadı ondan sanırım

Günaydın kızlar,
azimli bir hafta diliyorum hepimize...
handerya eline sağlık ...ve dönüş kararına sevindim....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

kimse beni tebrik etmedi
çünkü benim tartılma günüm sizden farklı bu yüzden de listeye beni dahil etmemesini rica etmiştim handeryadan..

2 kilo daha verip 70 e düştüm
sanırım bir sonraki tartılmamda 6 lı rakamları görebileceğim

bu sabah yediklerimi yazayım...

1peynir
1tam buğday ekmeği
domates
yeşil çay

sevdemer beşi bir yerdeyi aç karnına içmeni önereceğim naçizane..oldukça tok tutuyor

günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyordumm yavrum geçen akşam çok fenalaştı larenjitten gece tıkandı inanılmazdı çocuk nefes alamıyodu acile zor kavuşturduk neyse kaç gündür onla uraşıyorum öyle işte şimdi daha iyi birde beniimm dişim öldürdü beni ağrıyor randevu alamadım urşıp duruyorum işte yaaaa benden böyle sizde ne var ne yok

ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama
:teselli::teselli:

anneciğine hayırlı yolculuklar Allah kavuştursun canım yemek odası tk iyi günlerde kullan:teselli::teselli:

günaydın canımcım çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyimi?:teselli:

canım çok geçmiş olsuun..burası iyi yeni gelen arkadaşlarımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…