hayırlı olsun adaercım yemek odan güle güle kullan ıyı günlerde kayınpederın ödemıyecekmı takımın borcunu cok ayıp ama olsun allah sana ve nışanlına saglık huzur versın ödersınız
merhaba kızlar
adaercim hayırlı olsun yemek odanız takma kafaya onlar almış siz almışsınız parasal şeyleri hiç dert etme önemli olan sizin mutluluğunuz gerçekten bu böyle göreceksin bak evlenince
kızlar bugün acayip spor yaptım ve resmen hiç bi şey yemedim
napiim ancak böyle verebilirim bir iki haftada 5 kiloyu
sandaloz sakızı aldım yarın sabah kullanmaya başlayacağım
5 i bi yerde çay aldım+yeşil çay içiyorum zaten
sabahları elma sirkesi
ooof midem nasıl dayanacak tüm bunlara bilmiyorum
ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama
kimse beni tebrik etmedi
çünkü benim tartılma günüm sizden farklı bu yüzden de listeye beni dahil etmemesini rica etmiştim handeryadan..2 kilo daha verip 70 e düştüm
sanırım bir sonraki tartılmamda 6 lı rakamları görebileceğim
bu sabah yediklerimi yazayım...
1peynir
1tam buğday ekmeği
domates
yeşil çay
adaercim yemek odası takımını güle güle kullan.
günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyordumm yavrum geçen akşam çok fenalaştı larenjitten gece tıkandı inanılmazdı çocuk nefes alamıyodu acile zor kavuşturduk neyse kaç gündür onla uraşıyorum öyle işte şimdi daha iyi birde beniimm dişim öldürdü beni ağrıyor randevu alamadım urşıp duruyorum işte yaaaa benden böyle sizde ne var ne yok
:teselli::teselli:
adaer anneciğine hayırlı yolculuklar Allah kavuştursun canım yemek odası tk iyi günlerde kullan:teselli::teselli:
günaydın arkadaşlar serracım cok gecmış olsun
günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyordumm yavrum geçen akşam çok fenalaştı larenjitten gece tıkandı inanılmazdı çocuk nefes alamıyodu acile zor kavuşturduk neyse kaç gündür onla uraşıyorum öyle işte şimdi daha iyi birde beniimm dişim öldürdü beni ağrıyor randevu alamadım urşıp duruyorum işte yaaaa benden böyle sizde ne var ne yok
herkese günaydın.hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum.opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım nasılsın?adacım sen de hoşgeldin..kıslarr..sizi de görüyorum aylin,çokbilmiş yağmurgözlü sizde hoşgeldiniz
sağol canım çok teşekkürler sanada güzel haftalaraylin90, cokbilmis, MELOCUM, narin_nazenin, yagmurgozlu........... kızlar hepinizi öpüyor güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?herkese günaydın.hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum.opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar serracım cok gecmış olsun
MELOCUM bu iradenin sırrını bizede versene canım yaa ben haftasonu resmen yiyerek intihar ettim :kedi: çok şükür almamışım ama alabilirdim.geçen hafta acayip moralsiz bir haftaydı benim için.bu haftaya biraz yorgun ama kendimi moralmen iyi hissederek basladım inşallah herşey hepimiz için yolunda gider
herkese slm
kızlar hiçç yazamıyorum çoook yoğun bi hafta beni bekliyo.herkese bol iradeli bi hafta diliyorum. hastalıklar geçsin prblemler çözülsün ..
42 beden pantolunun içine girdim çook mutluyum ama biraz daha verip içince daha rahat girmek istiyorum mecburiyettn bi hırsa var bugün bende
selmacım adaer ben bugün leslie 5 mil yapcam sizden de spor la ilgili bişi duymak istiyorum :)
herkesiii çokk öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?