80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünki menümü yazayım
sabah 2 bardak su bitkisel tablet
yolda 3 kuru kayısı
kahvaltı
2 girissini 1 fincan şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğle
4 kaşık türlü
4 tane karalahana dolması (mısır yarması ile yapılmış biz mısır bulguru diyoruz)
ara
elma,mandalina
akşama belli değil

hayır canım ödemeyecek ama dediğin gibi rabbim bize sağlık versin öderiz bir şekilde

sağol canım,istediğin kiloyu bir an evvel verebilmeni diliyorum.Ayrıca sandoloz sakızı tecrübeni bizimle paylaş olur mu

ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama

ahhh canım ya küsme lütfen,kızlar bu diyetler bizi hassaslaştırıyor mu ne :)

canım tebrikler süper gidiyorsun ne diyeyim aferin sana :) teşekkür ederim ayrıca

serradeniz cim çok geçmiş olsun sana da çocuğuna da.Allah sağlımızdan etmesin çok önemli bu.Güzel günler dilerim.

:teselli::teselli:
adaer anneciğine hayırlı yolculuklar Allah kavuştursun canım yemek odası tk iyi günlerde kullan:teselli::teselli:

teşekkür ederim güzel yüreklim çok sağol :)

günaydın arkadaşlar serracım cok gecmış olsun

selma canım sanada günaydın

aylin90, cokbilmis, MELOCUM, narin_nazenin, yagmurgozlu........... kızlar hepinizi öpüyor güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

cok cok gecmis olsunn :bbo:

herkese günaydın.hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum.opuyorumnanaktan

sagol sanada sengözlerimebaksanab

evet arkadaslar hafta sonu giremedim, bi yedim bi yedim varyaaa, bugün tartildim 90 gösterdi yaaa, 1 kg almisim,
cumaya kadar full spor olucak ve bu tekrar 88,5 inerse süper olur. nah iner offf

yemeklerimi yaptım bugün dersim 14de başlayacağı içn evdeyim
menümü yazayım

öğle
tavuk ızgara
lahana salatası

ara
yoğurt

ara

yeşil elma

akşam karnabahar salatası

aralarda heeeppp yeşil çay ve su..

haa..en önelisi aylin yazınca aklıma geldi..eğerrr..okuldaki canavarlar beni yormazsa
akşam leslie abamla 5 mil :dance:

Son düzenleme:
geçmişteki yazılanlara hemen bir yorum yazayım.

sevdemercim canım işin hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.saglıgına dikkat et bu arada opuyorumnanaktan

adaercim anneciğini Allah kavuştursun inşallah.güle güle kullan eşyalarını tatlım.opuyorumnanaktan

bu arda yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinzi diyorum.fakat emzirdikleri için lütfen dikkat.çünkü sadece suyla olmaz.saglıklı yemeleride gerekiyor ki sütün besleyiciliği artsın öyle değil mi opuyorumnanaktan

MELOCUM senin hayranınım zaten tebrikler canım opuyorumnanaktan

serradeniz çok geçmiş olsun tatlım.Allah acil şifalar versin opuyorumnanaktan

adacım sen de hoşgeldin..kıslarr..sizi de görüyorum aylin,çokbilmiş yağmurgözlü sizde hoşgeldiniz
hoşbuldum canım nasılsın?
aylin90, cokbilmis, MELOCUM, narin_nazenin, yagmurgozlu........... kızlar hepinizi öpüyor güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
sağol canım çok teşekkürler sanada güzel haftalar
herkese günaydın.hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum.opuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin nasılsın?
günaydın arkadaşlar serracım cok gecmış olsun

ŞenizŞeniz

herkese slm
kızlar hiçç yazamıyorum çoook yoğun bi hafta beni bekliyo.herkese bol iradeli bi hafta diliyorum. hastalıklar geçsin prblemler çözülsün ..

42 beden pantolunun içine girdim çook mutluyum ama biraz daha verip içince daha rahat girmek istiyorum mecburiyettn bi hırsa var bugün bende

selmacım adaer ben bugün leslie 5 mil yapcam sizden de spor la ilgili bişi duymak istiyorum :)

herkesiii çokk öptüm

sevdemer sandaloz sakızıyla ilgili tecrübemi yazayım canım.geçen sene bende kullandım buradan ögrendiğim tarife göre.ilk 3 gün bişiy yoktu 4. gün midem oldu bir taş yıgını sanki.mide kanaması geçiriyorum sandım.inşallah sana ters etki yapmaz canım.lütfen dikkatli ol

handeryacım ellerine saglık liste için ve aramızdan ayrılmamaya karar verdiğin için çok sevindim tatlım opuyorumnanaktan

MELOCUM bu iradenin sırrını bizede versene canım yaa ben haftasonu resmen yiyerek intihar ettim :kedi: çok şükür almamışım ama alabilirdim.geçen hafta acayip moralsiz bir haftaydı benim için.bu haftaya biraz yorgun ama kendimi moralmen iyi hissederek basladım inşallah herşey hepimiz için yolunda gider

yagmur gözlü iyiyim canım sen nasılsın geçen hafta bende yüzkarasıydım üzülme tatlım bu hafta mutlaka iyi bi sonuç alacaksın inşallah ben senin azmine güveniyorum kaydirigubbakcemile5

canım önce kilo vermeyi yemek yemekten daha çok istemeyi öğrendim ben...
yani şunu düşünüyorum kilo vermem daha önemli yemek bu zamana kadar yedim de ne oldu?

bir de şu cümle benim azıcıkla idare etmeme yetiyor

1 lokmanın tadı neyse 1 tabağın da tadı odur..
aklıma gelenler bunlar

çok bilmiş ben akşam 7den sonra leslie ile 5 mil yapacağım beraber yaparız istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…