80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydın arkadaslar nasılsınız benı sorarsanız eger valla cok hastayım hem regl hemde vutun vucudum sankı parca parca zaten kahvaltımı gec yaptım cok kızgınım kendıme selmacım kusura bakma ben cıkmıstım gormedım aylın cokbılmıs nazenın selmacım sızlerı goruyorum hepınıze merhaba

canım çok geçmil olsun..kızma

kaldığın yerden aksatmadan devam et

herkese günaydın.hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aylin90, cokbilmis, MELOCUM, narin_nazenin, yagmurgozlu........... kızlar hepinizi öpüyor güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞeniz
klava:klava:klava:Şeniz
haa..en önelisi aylin yazınca aklıma geldi..eğerrr..okuldaki canavarlar beni yormazsa
akşam leslie abamla 5 mil :dance:
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

haklısın MELOCUM bende yememek için almıyorum evde bulundurmuyorum canımın çekeceği şeyleri geçen gün canım fındık istedi çok severim fındıgı yoldan geçerken kuruyemişçiden alacaktım biliyorumki öyle 10 tane falan kesmeyecek bir kase yiyeceğim bende hiç almadım :lepi:

kizlar ben bere örüyorum is yerinde is yok :) bakalim nasil olcak hehe
ellerim agridi ya
karnimd acikti

....................................................................................................

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bravo canımŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ellerim agridi ya
karnimd acikti
ohh ne güzel iyi günlerde kulan canım bende işyerinde omuzlarıma almaya şal örmek istiyorum ufak bişey atkıdan az geniş olsa yetecek bir başlasam çabuk biterde bir türlü olmadı sigara içiyorlar sürekli cam kapı açık üşüyorum burda
aylın güldal melocum narın sunsıne yagmurgözlü ne güzel arkadaşlar herkes burda sayılır

yoklama tamam canım hepimiz burdayıs:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

asutaha tebrik ederim canım ...:lepi:

saol nevracım bu haftada bizim takımlar yarışıyo bakalım sonuç neolucakkaydirigubbakcemile2

günaydın kıssslllaaarr...

asu taha günaydın hayatım...

saol canım a.s.

çok geçmiş olsun yavruna allah şifa versin canım

ellerim agridi ya
karnimd acikti

örgü örerkenmi karnın acıktıakannehirlmaz:

selam benide aranıza alırmısınız.
10 aylık kızım var emziriyorum.
84 kiloyum yaşım 32
artık dur demek istiyorum.Acaba emziren anneler neler yapıyor
Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.

hoşgeldn cnm.bende yeniyim.oglum 5,5 aylık ve 15 gündr rejimdeym.hergün 45 dk spor yapıyorum ve yemeklerimi azalttım.sabah aç karnına 2 bardak ılık su içiyorum.gün içindede bol bol su.bide tatlı özellikle çikolata vazgeçilmezimdi.ama yememeye çalışıyorum.gerçekten faydasını gördüm yaptıklarımın.herkes zayıflamışsın diyor.ama daha yolun başındayım.spor derken 25 dk koşu bandında hızlı yürüyüş ve 20 dk da mekik ve bacak hareketleri yapıyorum.herkese kolay gelsn

merhaba kızlar birşey soracagım.ben çay çok içiyorum tabiki şekersiz.kilo vermemde bi sakınca yaratırmı?

tebrikler melocum çok iyi gidiyosun darısı benim başıma :)
bişey sorcam 2 kilo bir haftada mı gitti hangi aralıklarla tartılıyosun

ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama

bizde seni seviyoruz canım sakın küsme olur mu

sunshine da gemiş güldalım da burda hoşgeldiniz kızlar
hoşbulduk canım

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

aylın güldal melocum narın sunsıne yagmurgözlü ne güzel arkadaşlar herkes burda sayılır

selam selmacım nasılsın

bu arada serradeniz çok geçmiş olsun canım oğluşuna inşallah biran önce iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…