hos bulduk melocum sagol canım nasılsınsunshine da gemiş güldalım da burda hoşgeldiniz kızlar
canım çok geçmil olsun..kızmagunaydın arkadaslar nasılsınız benı sorarsanız eger valla cok hastayım hem regl hemde vutun vucudum sankı parca parca zaten kahvaltımı gec yaptım cok kızgınım kendıme selmacım kusura bakma ben cıkmıstım gormedım aylın cokbılmıs nazenın selmacım sızlerı goruyorum hepınıze merhaba
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanherkese günaydın.hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum.opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizaylin90, cokbilmis, MELOCUM, narin_nazenin, yagmurgozlu........... kızlar hepinizi öpüyor güzel bir hafta diliyorum opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
cok cok gecmis olsunn :bbo:
sagol sanada sengözlerimebaksanab
evet arkadaslar hafta sonu giremedim, bi yedim bi yedim varyaaa, bugün tartildim 90 gösterdi yaaa, 1 kg almisim,
cumaya kadar full spor olucak ve bu tekrar 88,5 inerse süper olur. nah iner offf
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5haa..en önelisi aylin yazınca aklıma geldi..eğerrr..okuldaki canavarlar beni yormazsa
akşam leslie abamla 5 mil :dance:
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:lepi:herkese slm
kızlar hiçç yazamıyorum çoook yoğun bi hafta beni bekliyo.herkese bol iradeli bi hafta diliyorum. hastalıklar geçsin prblemler çözülsün ..
42 beden pantolunun içine girdim çook mutluyum ama biraz daha verip içince daha rahat girmek istiyorum mecburiyettn bi hırsa var bugün bende
selmacım adaer ben bugün leslie 5 mil yapcam sizden de spor la ilgili bişi duymak istiyorum :)
herkesiii çokk öptüm
gunaydın arkadaslar nasılsınız benı sorarsanız eger valla cok hastayım hem regl hemde vutun vucudum sankı parca parca zaten kahvaltımı gec yaptım cok kızgınım kendıme selmacım kusura bakma ben cıkmıstım gormedım aylın cokbılmıs nazenın selmacım sızlerı goruyorum hepınıze merhaba
geçmiş olsun canım dikkat et kendinegunaydın arkadaslar nasılsınız benı sorarsanız eger valla cok hastayım hem regl hemde vutun vucudum sankı parca parca zaten kahvaltımı gec yaptım cok kızgınım kendıme selmacım kusura bakma ben cıkmıstım gormedım aylın cokbılmıs nazenın selmacım sızlerı goruyorum hepınıze merhaba
bravo canımŞenizalkisalkisalkisalkisalkisalkishaklısın MELOCUM bende yememek için almıyorum evde bulundurmuyorum canımın çekeceği şeyleri geçen gün canım fındık istedi çok severim fındıgı yoldan geçerken kuruyemişçiden alacaktım biliyorumki öyle 10 tane falan kesmeyecek bir kase yiyeceğim bende hiç almadım :lepi:
ohh ne güzel iyi günlerde kulan canım bende işyerinde omuzlarıma almaya şal örmek istiyorum ufak bişey atkıdan az geniş olsa yetecek bir başlasam çabuk biterde bir türlü olmadı sigara içiyorlar sürekli cam kapı açık üşüyorum burdakizlar ben bere örüyorum is yerinde is yok :) bakalim nasil olcak hehe
ellerim agridi ya
karnimd acikti
aylın güldal melocum narın sunsıne yagmurgözlü ne güzel arkadaşlar herkes burda sayılır
asutaha tebrik ederim canım ...:lepi:
günaydın kıssslllaaarr...
asu taha günaydın hayatım...
günaydın arkadaşlar kaç gündür giremiyordumm yavrum geçen akşam çok fenalaştı larenjitten gece tıkandı inanılmazdı çocuk nefes alamıyodu acile zor kavuşturduk neyse kaç gündür onla uraşıyorum öyle işte şimdi daha iyi birde beniimm dişim öldürdü beni ağrıyor randevu alamadım urşıp duruyorum işte yaaaa benden böyle sizde ne var ne yok
kizlar ben bere örüyorum is yerinde is yok :) bakalim nasil olcak hehe
ellerim agridi ya
karnimd acikti
selam benide aranıza alırmısınız.
10 aylık kızım var emziriyorum.
84 kiloyum yaşım 32
artık dur demek istiyorum.Acaba emziren anneler neler yapıyor
Acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.
merhaba kızlar birşey soracagım.ben çay çok içiyorum tabiki şekersiz.kilo vermemde bi sakınca yaratırmı?
kimse beni tebrik etmedi
çünkü benim tartılma günüm sizden farklı bu yüzden de listeye beni dahil etmemesini rica etmiştim handeryadan..
2 kilo daha verip 70 e düştüm
sanırım bir sonraki tartılmamda 6 lı rakamları görebileceğim
bu sabah yediklerimi yazayım...
1peynir
1tam buğday ekmeği
domates
yeşil çay
ıyı aksamlar ya kızlar bende mı kussem senağlamaba dıye dusunuyorum kımse benı merak etmıyor nerdeyım dıye sormuyor ama ben sızı sevıyorum ya hadı ıyı gecelersenağlama
hoşbulduk canımsunshine da gemiş güldalım da burda hoşgeldiniz kızlar
gunaydın arkadaslar nasılsınız benı sorarsanız eger valla cok hastayım hem regl hemde vutun vucudum sankı parca parca zaten kahvaltımı gec yaptım cok kızgınım kendıme selmacım kusura bakma ben cıkmıstım gormedım aylın cokbılmıs nazenın selmacım sızlerı goruyorum hepınıze merhaba
aylın güldal melocum narın sunsıne yagmurgözlü ne güzel arkadaşlar herkes burda sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?