80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sunshine iyiyim canım sen nasılsın
geçmişe bakayım dedim ama çok yorgunum kapatıp pc yi yatacağım biraz
kızlar kendinize iyi bakın by

bugünkü yediklerimi yazayım :

sabah uyanınca 1 bardak y.yaglı süt

kahvaltı : 1 dilim k.ekmek, peynir,3 zeytin , salatalık, 1 yumurta haşlaması

ara : 1 fincan kahve yarım paket diyet bisküvi

ögle : 1 tabak tavuklu sabze yemegi ,1 dilim ekmek , salata

ara : 1 kase yogurt yedim
eve gidince

3 kayısı kurusu 1 ceviz

akşam : 1 kase çorba , salata

21:00 2 porsiyon meyve yerim. misafirim gelecek akşama inşallah kaçamak yapmam kızlar

emziren kızlar nerdesiniz ben burayı takip etmekte zorlanıyorum sayfalar çok çabuk geçiyor maşallah biraz bakmıyorum 3 sayfa dolmuş bile nerdeyse :)

bugün 3. günüm ve kaçamağım yok aklıma ne gelirse yiyorum fakat tadımlık asla aşırıya kaçmıyorum öğünlerimi de atlamıyorum bebeğimi de düşünmek zorundayım 20den sonra bişiy yemiyorum akşamları eşim çayın yanında bişiyler yiyorr hiç canım çekmiyor bile yaşasınnnnnn zemuszemus

kararlıyım ya 3 gün oldu sütümde bi azalmada olmadı çoğalmada olmadı aralarda mutlaka yeşil elma yiyorum hem seviyorum hemde besleyici birde kabuklarının üstüne sıcak su koyup demlendirip içiyorum ne derece faydası olur bilmiyorum ama en azınan sıvı sositososito

hadi bakalımm hayırlısıııı hani nerdesiniz emziren kızlarrr ilk gün nasıl geçiyor...

Slmmm güsel bayanlarrrrr...

yeni arkadaşlar hoşgeldinizzz sanırım hepiniz taze annesiniz aman kilolar gitsin diye az yemeyin bebişlere süt lazım benim önerim hazır bebekler küçükken ve hareketli değilken sabah ve akşam leslie ile evde yürüyün eminim çok faydasını görürsünüz benim sıpa 18 aylık oldu büyüyüdü ve izin vermiyor bana ama sizinkiler oyun sanar eminim..:))

sevdemer canım inşallah istenilen kiloya gelirsin hemencecik (sende bu azim varken kim tutar seni..:))
bende şu elma diyetini diyecektim sana yapanlar haftada 3-4 kilo verdik falan yazıyo şaşırarak okuyorum bilmiyorum ne kadar sağlıklı ama kısa bi döem içinse bi dene derim..

kızlar kullanıcı panelinden bir sayfada gözüken msj sayısına 40 falan yapın daha az sayfa birikiyor mesela bana göre şu an son sayfa sayısı 484.

dün niyeti bozdum eşimle dolaşıyorduk boynerde koşu bandları indirimdeydi alasım geldi ama neye göre almak lazım araştırmadan almak istemedim..kullanan arkadaşlar motor gücü falan kaç sizinkilerin ve markası vs ?

handerrya abla benim kosu bandina 150kg kadar kisi kosabiliyor
yüksekligi 12% kadar kalkiyor, ve hiz hepsinde oldugu gibi baya var,

cok ucuz da alma cok pahalida alma, ucuzlari cok ses yapar.
biraz saglam birseye benzesin, kostugunda sallanmasin hehe

kizlar bere bitti, ikinci bereye basliyorum, birinci anneme ikinci olucak kayinvalideme ins :)

spora gidiyorum simdi öptüm sizleri, 1 bucuk saat spor hadi aylin aldigin kilo gidecek.
byby öptüm sizleri

serracım Allah yardımcın olsun inşallah.benim kızda iki erkek çocuga bedel maşallahı var hareket konusunda delikafadulden babası ve bense tam tersiyiz.zaten onun kadar hareketli olsam burda değil kilo alma topicinde olurdum kesin kaydirigubbakcemile3

herkese iyi akşamlar .kaçamaksız bişekilde hayırlısıyla bir günü daha geride bırakırız inşallah kızlar

liste kaybolmadan güncelleyelim arkadaşlarşakkıdı

benmde iyi gidiyr.ama sporum bugün gecikti.birazdan koşu bandına çıkacagım.tabii bebiş uyuyunca:ecrin_bebek:

meraba cnm.benim koşu bandım activa.9 hız göstergesi ve 6 egim modu var.ben memnunum:dance:

çok bilmiş ben akşam 7den sonra leslie ile 5 mil yapacağım beraber yaparız istersen

ya misafir var ya bütüngün boyunca fırsat bulamadım ama yok spor şart 12 dede olsa yapcam melocum artık başka zamana beraber yaparız

kaptanım dikkat etmek gerekiyo koşu bandı alırken bende ilk maaşımla alcam(bir an önce gelsede alsam ya :) ) araştırıyorum . ağırlığı ,kaç kilo taşıdığı , katalabilirliği, motoru,kademeleri , bide yürünen kısımlarının yere nasıl oturduğu önemliymiş, bide alırken kesinlikle deneyin diyolar daha araştırıyorum edindiğim bilgileri paylaşım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…