handeryacım koşu bandını önce araştır tabiki boyner pahalıdır bence,hani strazburgdan necatibeye çıkan bir sokak var ya orda spor aletleri satan bi yer var oralara bi bak ucuz olabilir
Slmmm güsel bayanlarrrrr...
yeni arkadaşlar hoşgeldinizzz sanırım hepiniz taze annesiniz aman kilolar gitsin diye az yemeyin bebişlere süt lazım benim önerim hazır bebekler küçükken ve hareketli değilken sabah ve akşam leslie ile evde yürüyün eminim çok faydasını görürsünüz benim sıpa 18 aylık oldu büyüyüdü ve izin vermiyor bana ama sizinkiler oyun sanar eminim..:))
sevdemer canım inşallah istenilen kiloya gelirsin hemencecik (sende bu azim varken kim tutar seni..:))
bende şu elma diyetini diyecektim sana yapanlar haftada 3-4 kilo verdik falan yazıyo şaşırarak okuyorum bilmiyorum ne kadar sağlıklı ama kısa bi döem içinse bi dene derim..
serracım canım sevindim oğluşunun iyi olmasına,zor evet haklısın çocukların hastalığı insanı bi ayrı yoruyor,üzüyorcanım çok sağol şimdi daha iyiyiz şimdi abisiyle boğuşuyo valla baş edemiyorum iki erkek çocuk çok zorrkafamçokkarıştı
vaaay aylincim hamarat gördüm seni,kaynana şanslı yani:)kizlar bere bitti, ikinci bereye basliyorum, birinci anneme ikinci olucak kayinvalideme ins :)
spora gidiyorum simdi öptüm sizleri, 1 bucuk saat spor hadi aylin aldigin kilo gidecek.
byby öptüm sizleri
çokbilmiş süpersin 12 de bile olsa sporunu aksatmadığına göre sen bu işi başaracaksınya misafir var ya bütüngün boyunca fırsat bulamadım ama yok spor şart 12 dede olsa yapcam melocum artık başka zamana beraber yaparız
kaptanım dikkat etmek gerekiyo koşu bandı alırken bende ilk maaşımla alcam(bir an önce gelsede alsam ya :) ) araştırıyorum . ağırlığı ,kaç kilo taşıdığı , katalabilirliği, motoru,kademeleri , bide yürünen kısımlarının yere nasıl oturduğu önemliymiş, bide alırken kesinlikle deneyin diyolar daha araştırıyorum edindiğim bilgileri paylaşım burda
sunshine bende burdayım sositososito
sunshine iyiyim canım sen nasılsın
geçmişe bakayım dedim ama çok yorgunum kapatıp pc yi yatacağım biraz
kızlar kendinize iyi bakın by
sunshine adet olduğum için 2 hafta önce tartılmıştım 2.2 kg 15 günde gitti
şu an mıdem bulanıyor acayıp başım agrıyor aclıktan aslında hıcde az yemedım ama neden böyle oldu acaba
merhaba selmacım nasılsın canımsevdemer asu selam kızlar
ben de iyiyim canım diyet tam gaz devam ediyor sositososito
regli günün yakınsa ondan olabilir selmacımşu an mıdem bulanıyor acayıp başım agrıyor aclıktan aslında hıcde az yemedım ama neden böyle oldu acaba
hadi bakalım umarım herşey yolunda gider1 lokmanın tadı neyse 1 tabağın da tadı odur melocum yeni felsefem bu alkisalkisalkis çok güzel söz yaa
rakibem geçmiş olsun
sevdemer devlet demir yollarına atandım hepimzde bi azim umarım emeklerimiz gitmez boşa
ve çokbilmiş gider leslie ile 5 mil yapmaya
merhaba selmacım nasılsın canım
aynen canım tam gaz ne kelime turboyu açtık
hani nerde nerde delikafaduldenkızlar yenı eskı resmım var bakabılırsınız
sunshinecim canım şöyle anlatayımşuan uyguladığın özel bişey varmı
süppersin canım bu iş olacak gibi görünüyor aynen devam canım Şenizhani nerde nerde delikafadulden
sunshinecim canım şöyle anlatayım
sabah aç karnına 1 bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
bunu son bir gündür sabah akşam yapıyorum
ve sandoloz sakızı aldım sirkeden önce bir tatlı kaşığı ondan ağzıma alıp sirkeli suyla yutuyorum
sonra
5 i bi yerde çayını içiyorum
yeşil çay içiyorum
çok az kahvaltı yapıyorum
gün içinde beşibiyerdeyi hep içiyorum(5 bardağı geçmeyecek şekilde)
yeşil çay içiyorum
bir de topiğin çayını içiyorum
öğle ve akşam yemeklerinde bir su bardağı süte 4 kaşık nesfit koyup yiyorum
bazen 3 lt bazen 3 ltyi geçiyor su içiyorum
malesef canım mekık cekemıyorum belım sakat
süppersin canım bu iş olacak gibi görünüyor aynen devam canım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?