80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

handeryacım koşu bandını önce araştır tabiki boyner pahalıdır bence,hani strazburgdan necatibeye çıkan bir sokak var ya orda spor aletleri satan bi yer var oralara bi bak ucuz olabilir
sorma handeryacım öyle bir strese girdimki hiç bir şey yemiyorum desem yeridir,ama pek açlıkta hissetmiyorum.Midem kazınıyor uykuya dalmak zor oluyor aman napiim şu iş olsunda sonrası allah kerim
elma diyetini denedim bi kaç gün,elma benim dişlerimi sızlatıyor ve hiç bir şey yiyemiyorum elma yedikten sonra tüm dişlerim ağrıyor bu yüzden bıraktım.Ama diyorumki cam rendeyle rendelesem bi bardağa koyup hemencik yutsam nasıl olur aceba
canım çok sağol şimdi daha iyiyiz şimdi abisiyle boğuşuyo valla baş edemiyorum iki erkek çocuk çok zorrkafamçokkarıştı
serracım canım sevindim oğluşunun iyi olmasına,zor evet haklısın çocukların hastalığı insanı bi ayrı yoruyor,üzüyor

kizlar bere bitti, ikinci bereye basliyorum, birinci anneme ikinci olucak kayinvalideme ins :)

spora gidiyorum simdi öptüm sizleri, 1 bucuk saat spor hadi aylin aldigin kilo gidecek.
byby öptüm sizleri
vaaay aylincim hamarat gördüm seni,kaynana şanslı yani:)

çokbilmiş süpersin 12 de bile olsa sporunu aksatmadığına göre sen bu işi başaracaksın
canım sen hangi kurumu kazanmıştın

şu an mıdem bulanıyor acayıp başım agrıyor aclıktan aslında hıcde az yemedım ama neden böyle oldu acaba

sunshine bende burdayım sositososito

pardon canımcım görmemişim 14 te netim gitti

sunshine iyiyim canım sen nasılsın
geçmişe bakayım dedim ama çok yorgunum kapatıp pc yi yatacağım biraz
kızlar kendinize iyi bakın by

ben de iyiyim canım diyet tam gaz devam ediyor sositososito

sunshine adet olduğum için 2 hafta önce tartılmıştım 2.2 kg 15 günde gitti

süppersin canım yabirr kez daha tebrik ediyorum seni

1 lokmanın tadı neyse 1 tabağın da tadı odur melocum yeni felsefem bu alkisalkisalkis çok güzel söz yaa

rakibem geçmiş olsun

sevdemer devlet demir yollarına atandım hepimzde bi azim umarım emeklerimiz gitmez boşa
ve çokbilmiş gider leslie ile 5 mil yapmaya

şu an mıdem bulanıyor acayıp başım agrıyor aclıktan aslında hıcde az yemedım ama neden böyle oldu acaba
regli günün yakınsa ondan olabilir selmacım

hadi bakalım umarım herşey yolunda gider
ne zaman iş başı yapacaksın
aay bi de ben başlasaydım hayırlısıyla,çok stresteyim kızlar sormayın
kolay gelsin bu arada

cokbılmış canım ben bır türlü yürüyüş yapamadım bu hafta hergün başlıyacagım dıyorum ama olmuyor nedense

kızlar yenı eskı resmım var bakabılırsınız
hani nerde nerde delikafadulden

şuan uyguladığın özel bişey varmı
sunshinecim canım şöyle anlatayım
sabah aç karnına 1 bardak ılık suya bir yemek kaşığı elma sirkesi koyup içiyorum
bunu son bir gündür sabah akşam yapıyorum
ve sandoloz sakızı aldım sirkeden önce bir tatlı kaşığı ondan ağzıma alıp sirkeli suyla yutuyorum
sonra
5 i bi yerde çayını içiyorum
yeşil çay içiyorum
çok az kahvaltı yapıyorum
gün içinde beşibiyerdeyi hep içiyorum(5 bardağı geçmeyecek şekilde)
yeşil çay içiyorum
bir de topiğin çayını içiyorum
öğle ve akşam yemeklerinde bir su bardağı süte 4 kaşık nesfit koyup yiyorum
bazen 3 lt bazen 3 ltyi geçiyor su içiyorum

profılımde resmım sevdemer bakın ne kadar şişkoyum görün tabı gece gece bunlar düşünürsen normaldır yanı

selmacım aklından kötü şeyler geçirme lmaz:
bi de yorumlardaki gibi kilon sadece göbeciğinde gibi kuu
mekik çeksene biraz

süppersin canım bu iş olacak gibi görünüyor aynen devam canım Şeniz

malesef canım mekık cekemıyorum belım sakat

selmacım mekik çekemiyorsan şu hareketi yapabilirsin mekikle aynı etkiye sahip
ayaklarını omuz hizasında açacaksın ellerini ensede birleştir ve arkaya doğru esneme hareketi yap arkaya doğru eğilebildiğin kadar eğil sonra doğrul bu hareket belini zorlamaz 50-100 nekadar yapabiliyosan artık
ikinci hareket ise ellerini yanlarda serbest bırak ve sağa ve sola esneme hareketi yap bu da yanlardan incelmeni sağlar
her iki hareket de ayakta yapılıyor çok zor değil ama miktarı biraz fazla tutarsan daha iyi sonuç alırsın
denenmiştir 2001de 70 den 52 inmiştim ve bu hareket leri düzenli yapıyordum
mesela ben yaptığımda 100 er tane yapıyorum ama benim sorunumda şimdi düzenli yapamıyor olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…