80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın kızlar.inşallah hepimiz güzel saglıklı huzurlu kaçamaksız bereketli bir gün yaşarız opuyorumnanaktan

bana gelince dün misafirim vardı ve tahmin edildiği gibi ibrem biraz şaştı ama bugün inşallah kaldıgım yerden tam gaz devam bu arada kızlar son 1 haftadır acayip tatlı isteğim var halbuki reglimede daha zaman var.sanırım meyve yemediğimden oluyor bugün tekrar ara ögünlerde meyve mi tüketeceğim inşallah işe yarar

cumaya belli olacak artık
sen napıyorsun diyeti nasıl devam ediyorsun
bu arada sandoloz sakızını bıraktım
hani sen dedin ya midem ağrıdı diye
bi de bu dönemde mide ağrısı çekemem
zaten toprak yemiş gibi
iğrenç bi şey

hayatım seni etkilemiş olmak istemezdim ama gerçekten dayanılmaz bi agrıydı.hatta burada bi aktar tanıdık var ne alaka sandaloz sakızı kilo verdirir dedi daha çok yara igleşmeleri için mi ne kullanılıyormuş bişeylerle karıştırıp .diyetime gelince bayramdan sonra hala tam istediğim gibi değil uzun bi süreç insan ara ara bunalabiliyor gerçekten ama tam anlamıyla bırakmamak gerek

öğünlerini dengesiz yiyorsan
kan şekerin düşüyordur bu yüzden sürekli tatlı ister insanın canı
bende çoğunlukla yaşıyorum
heleki son günlerde yerimseniben

tabiki bunalıyoruz hepimiz yaşıyoruz aynı şeyi
ama irade dedikleri şey burada başlıyor
insanın kafaya koyunca yapamayacağı şey yok gibi geliyor bana

öğünlerini dengesiz yiyorsan
kan şekerin düşüyordur bu yüzden sürekli tatlı ister insanın canı
bende çoğunlukla yaşıyorum
heleki son günlerde

akşama kadar bişiy yokta akşam eve gidince başlıyor şeytan dürtmeye.işyerinde daha rahat yapıyorum ben diyeti ögle istediğimi secebilme sansım var sıcak yemek çıkıyor lokanta tarzı biyerde yiyoruz.ama gerçekten meyve yemiyorum bir haftadır falan.

sevdemer alemsin yaa birden kedi resmini görünce ay buda kim dedim kaydirigubbakcemile3

tabi ya meyve çok önemli
son bi kaç gündür elimde bardak geziyorum ya kendime en uygun bulduğum avatar bu oldu naniknanik :roflol:
ikinci bardak 5i bi yerdemi içip az sonra yürüyüşe çıkacağım
dün o kadar zorlamışım ki kendimi kıçımı yere koyamıyorum bilmiyorum artık sporu nasıl yapcam
ama bugünkü artım uykumu aldım
uyku düzensizliği olunca çok yorgun oluyorum spor yapamıyorum yani zor geliyor
öptüm seni narincim görüşürüz sonra
kendine iyi bak tatlışum opuyorumnanaktan

kahvaltımı ve bugünkü menümü yazayım...

1 ekmek-çemen
1 yumurta
yeşilçay

ara
yarım ayva

öğle
el kadar biftek
salata

ara
yoğurt

ara
elma

akşam

kıymalı ıspanak (5 kaşık)

bol su ve yeşil çay

okulda nöbetçiyim oturmak yok bugün bana..

günaydın canım yemeklerimi yaptım,yeşil çayımı içiyorum.
senin şu evde tıkınmana bişeyle düşünmeye çalışıyorum ama evdeki ortamı bilmediğimden bişi diyemiyorum

canım şöyleki son zamanlar biraz kızım ve kızımdan dolayı annemle bayagı bi sorunlarım oldu ve ben genelede kendini yiyen biri olarak sanırım hırsımı yemekten alma dürtüsü oluştu.diger bir sebep te normalde ben akşam yemegini 19:00 da yiyordum saat 20:00 de yürüyüşe başlayıp 21:00 de bitiriyordum ondan sonrada hiçbirşey yemiyordum.ama kızımın bu uyku problemi saat 01:00 de yatması beni çok yorgun düşürüyor o kreşte öglen uyku uyuyor ama ben bütün gün işte evde aynen devam spor yapmayınca akşam tabiki bişeyler yeme isteği oluşuyor bende durum bu tatlım

bende yazayım sabahki yediklerimi

evden çıkarken 1 bardak y.yaglı süt

kahvaltı 1 dilim k.ekmeği 2 salatalık 1 fincan yeşilçay peynir 3 zeytin

canım ben ...4 ay tam olmadı ama 10 gün falan eksik ..bu sürede verdim ama ilk 3 ay hiç kaçamak yapmadım,son 15 gündür birer lokma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…