- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
cumaya belli olacak artık
sen napıyorsun diyeti nasıl devam ediyorsun
bu arada sandoloz sakızını bıraktım
hani sen dedin ya midem ağrıdı diye
bi de bu dönemde mide ağrısı çekemem
zaten toprak yemiş gibi
iğrenç bi şey
bana gelince dün misafirim vardı ve tahmin edildiği gibi ibrem biraz şaştı ama bugün inşallah kaldıgım yerden tam gaz devambu arada kızlar son 1 haftadır acayip tatlı isteğim var halbuki reglimede daha zaman var.sanırım meyve yemediğimden oluyor bugün tekrar ara ögünlerde meyve mi tüketeceğim inşallah işe yarar
hayatım seni etkilemiş olmak istemezdim ama gerçekten dayanılmaz bi agrıydı.hatta burada bi aktar tanıdık var ne alaka sandaloz sakızı kilo verdirir dedi daha çok yara igleşmeleri için mi ne kullanılıyormuş bişeylerle karıştırıp .diyetime gelince bayramdan sonra hala tam istediğim gibi değil uzun bi süreç insan ara ara bunalabiliyor gerçekten ama tam anlamıyla bırakmamak gerek
öğünlerini dengesiz yiyorsan
kan şekerin düşüyordur bu yüzden sürekli tatlı ister insanın canı
bende çoğunlukla yaşıyorum
heleki son günlerde
akşama kadar bişiy yokta akşam eve gidince başlıyor şeytan dürtmeye.işyerinde daha rahat yapıyorum ben diyeti ögle istediğimi secebilme sansım var sıcak yemek çıkıyor lokanta tarzı biyerde yiyoruz.ama gerçekten meyve yemiyorum bir haftadır falan.
sevdemer alemsin yaa birden kedi resmini görünce ay buda kim dedim kaydirigubbakcemile3
günaydın MELOCUM nasılsın
günaydın canım yemeklerimi yaptım,yeşil çayımı içiyorum.
senin şu evde tıkınmana bişeyle düşünmeye çalışıyorum ama evdeki ortamı bilmediğimden bişi diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?