günaydın
asu
oldu galiba bu defa...herkesin altındaki hQ tıklayıp en son alıntı yap diyeceğiz
asu baktın mı o o konuya
süpermiş yağmurgözlü :roflol::roflol:Tahlil
Temel hastaneye gider. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar:
"Hayrola hemşerim? Neden ağlıyorsun?"
Adam:
"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:
"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın şimdi?" Temel cevap verir:
"Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim." :roflol::roflol::roflol:
Günaydın kızlar,
süpermiş yağmurgözlü :roflol::roflol:
Günaydın kızlar,
acayip yorgunum ama buna rağmen yürüyüşümü yapıcam bugün de....dün ağır misafirler vardı valla uzun zamandır bu kadar yemek yapmamıştım.
ilk dünkü menüm bi geçmişi okuyup gelcem...
dünkü menüm burada kızlar,
2 tam buğday ekmeği,1 peynir,1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi,domates,çay
kabak yemeği,ayran,salata
ara 1 elma
akşam külbastı ,salata,yarım kase yoğurt
ara 1 portakal yedim..
teşekkürler canım iyi yürüyüşler dilerim bende dün akşam işten yorgun gitmeme rağmen 30 dk bantta yürüdüm bu akşam yürüyemem yeğenimin doğumgününe gideceğim inş kaçamak yapmam :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
canım bravo sana 30 dk.yürümüşsün yorgunluğa rağmen...
akşama dikkat et canım eğer pasta vs yemeyi kafana koyduysan gün içi ekmek ve meyve haklarını azalt bence...
bakın kızlar ne buldum bende saat 15:00 ara ögünde bir kase yarım yaglı yogurt tüketiyorum
Yağ yakmaya yardımcı
ABD'de yapılan bir araştırmada da, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet programı uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
ilginç
ögle yemeğinden geldim
yediklerim : 1 tabak tavuklu yemek
1 dilim ekmek
yagsız salata
ben bu yeşilçayı içemiyorum :sinifsinif: yaa offf bende mi bir terslik var içimi kaldırıyor nasıl demliyorsunuz arkadaşlar bana bir yardımcı olsanız yaa poşet değil bende tomurcuk yeşil çay var yani normal senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?