80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlarrr,
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...a.s.

bugünkü liste
2 tam buğday,2 peynir,domates,çay
ton balıklı salata 15 dk sonra kaşar peynir yedim
ara:1 mandalina
akşama ıspanak yemeği(etsiz), yoğurt
ara:1 elma 1 portakal

bende bugün

2sosisle omlet(önceden bayaa abartıyordum kaydirigubbakcemile3)
4 zeytin
biraz peynir
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
ve rezene çayı
ara 1 yeşil elma
akşam yemeği de tarhana çorbası yarım kase ve 1 porsiyon bulgur pilavı
ekmek yoookkk kaydirigubbakcemile3 pilav yedim yani onun yerine

19dan sonra bişiy yemiyorum arkadaşlar diyetimi bu şekilde sürdürüyorum emzirdiğim için çok acıkırsam 1 portakal veya 1 havuç yiyorum

en fazla 2 bardak çay içiyorum az şekerli yeni başladığım için pek bilemiyorum kaçamak varmı bu yediklerimde opuyorumnanaktan

bende buqün sabah k fleks yedim bi kase öqlen bi kase corba aksam da tuzsuz yaqsız iki yemek kasıqı makarna yedimm..2 litreye yakın su ictim..2 kupa yesil cay ictim..19 dan sora bise yemiorum..birazdan da spor yapıcam..buqün azimlydim inş hep böLe qideer kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar
öncelikle herkese teşekkürler
ben diyete başladığımda günde 3 fincan kadar demleme yeşil çayı içiyordum benim kilo vermemdeki en büyük nedenlerden biri diyorum sonra yaz tatili izinler derken 3 kilomu aldım ama tekrar diyete ve yeşil çaya başladım.işyerimde elektrikli çaycım var demliyorum bitki çayları da yapıyorum normal çay fazla içmiyorum......

sabah
1.5 dilim ekmek ş.cay peynir zeytin. çok az tereyağı ve bal
öğlen 1 poğaça
akşam
zeytinyağlı pırasa 1.5 kepce kadar yoğurt ekmek yarım dilim 4 zeytin yedim
bu kadar

aksam yemegimi de isten cikmadan 15 dk. once yani 18:45 te yedim.Oglen yemegin de yedigim patates-kabak-tavuk yemeginden 3 kasik kadar+1 tabak bolll limonlu roka

saat 21:30 da 1 elma yedim ve yeme faslini kapattim

ses yok herkes dizilerini seyrediyor heralde ben canım ailemi seyrediyorum bayılıyorum o diziye yaa kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar
nasılsınız nasıl gidiyor diyetler
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz başarılar diliyorum
kızlar acayip strese girdim sormayın kilo konusunda
sağlık raporunu alacağım güne kadar verirmiyim vermezmiyim diye hayıflanıp duruyorum
her düşündüğümde de kendimi sigara içerken buluyorum
bi kaç gün öncesine göre haftada bir iki tane belki içerdim
ooooooof
bu tiroid olmasa eminim verdiğimin iki katını vereceğim ama çalışmıyor meret
hapta kullansam heralde normal insanlardaki kadar değil ki verdiğim kilo beklentimin çok altında
kafayı yiycem yani anlayacağınız

canım yaa allah kolaylık versinn:Saruboceq:

gecmışı okuyordum ben ıycene kafayı taktım bu akşam cok moralım bozuldu bu kılo ışıne neden beceremıyorum dıye bu kadarmı ıradesızım ben ya kararlı degılım dıye üzülüyorum kendımden nefret edıyorum resmen:mymeka: :mymeka: klava: senağlama senağlama senağlama artuk dışarda gözüm sadece zayıf kadınlarda kafayı bozacagım ama yınede şu yemekten vaz gecemıyorum cokacimcoook

dünü çok şükür sagsaglim atlattım ama spor yapamadım acayip yorgundum çünkü.dün tatlı krizim biraz olsun engellenir gibi oldu.aralarda meyve ve kuru kayısı yedim inşallah bugünde işe yarar.su içimimi arttırdım son zamanlarda biraz azdı.bakalım bu cuma inşallah tartıda hepimizin yüzü güler zemuszemus

geçmişe bakıp bazı arkadaşların günlük menülerini okudumda akşam yemekleri benimkine göre daha az.benim diyetisyenim akşamları 6 kaşık sebze yemeği yogurt ve salata verdi ben 1 kepçe çorbaa içtim dün akşam bu listeye ek olarak ne yapayım mis gibi kokuyordu.sizce çokmu kızlar birde saat 21:00 de 2 mandalina yiyorum ne dersiniz çok mu?

Koşu Bandıyla Zayıflamanın İncelikleri!
mynet.com alinti

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işık Akgün evde en sağlıklı şekilde spor yapmanın yollarını anlattı. Yanlış yapılan spor, vücutta ağrılar oluşmasına yol açabilir. Özellikle evlere koyulan ve bilinçsizse kullanılan koşu bantları ayak bileği, diz, kalça ve belde ağrılar yaratabilir. Bu ağrılar belli bir süre sonra devamlı hale gelip günlük yaşantıyı da etkiler.

Ayakkabısız koşmayın!

Bu durumun en önemli nedenlerinden biri, evde bir yürüyüş aleti olmasına rağmen koşu bandında iyi bir ayakkabının kullanılmaması, bandın üzerinde basit ayakkabılarla hatta çorapla koşulmasıdır.

Bandın seçimi önemli

Koşu bandının seçimi de çok önemlidir. Son yıllarda koşu bantlarında teknolojik gelişmeler çok fazla ama yine de günümüzde satılan koşu bantlarının bir kısmı yumuşatıcısı yani tartanı olmayan bantlardır. Bu durumda siz yere ayağınızı koyduğunuz anda verilen güç aynı şiddette ayak bileğine, dize ve kalçaya gelir. Bu da eklemdeki kıkırdaklar üzerine aşırı yük getirir. Belli bir süre sonra da ağrıya neden olur. Bu yüzden koşu bandı seçerken mutlaka yumuşatıcısı olan bantlı koşu cihazlarını seçmek gerekir. Bu yumuşatıcıların sıfırdan 8'e kadar modelleri bulunur. Bunları kendi ritminize ve vücut yapınıza göre ayarlayabilirsiniz. Özellikle yürüyüşlerin dışında yapılan koşularda bu bantların gerçekten son derece önemlidir.

Süreyi abartmayın

Ayrıca koşu bantlarının kullanım sisteminde de bazı hatalar yapılıyor. Spor yapmanın çok faydalı olduğu düşünülerek her gün 45 dakika banda çıkanlar var. Üstelik bu 45 dakikanın son 20 dakikası koşu tarzında yapılıyor. Bu kadar yoğun bir tempo eklemlere aşırı yük getirerek ağrı yaratır, sonra da kıkırdak hücrelerini etkileyerek kayba yol açar. İdeal olanı iki günde bir yarım saati geçmeyen yürüyüşler ve koşular yapmaktır. Özellikle ağrı başladıktan sonra mutlaka bir doktor kontrolünden geçmek ve koşu bandı kullanım programı almak gerekir. Bu tip ağrıları olan kişilerin yürüyüşlerini özellikle toprak zeminde veya tartan zeminde (halı sahalarda kullanılan madde) yapmalarını öneririm. Eğer illa yürüme bandında yürüyüş yapılacaksa 4-4.5 hızı geçmeyecek şekilde 20 dakika ile 30 dakika arasında yürüyüş yapılabilir. Ancak özellikle koşulmasını öneriyorum.

aylincim günaydın canım.teşekkürler verdiğin bilgiler için.bende şimdi ayakkabılara bakıyordum netten evdeki ayakkabım çok saglam bişiy değil gerçekten ayagımı epey bi acıtıyordu bandın üzerindeyken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…