hoşgeldinnna.s.a.s.mrb....ben de yeni katılıorum aranıza..inş hedeflerime ulasırım bendee cok istiorum cnkü we cok kararlıyımm kilo weren herkesi tebrik ediorumm darısı basıma inşş kaydirigubbakcemile3 ben de dün basladımm inş wericem cok azimliyim bu sefer her sabah elma sirekli su iciorum qünde 3 bardak yesil cay inş hep beraber atarız su kiloları da arahtlarız artık mafoldumben
ben poşet yeşilçay kullanıyorum limonlu içmeyi dene limonlu tadı daha iyi sengözlerimebaksanabben bu yeşilçayı içemiyorum :sinifsinif: yaa offf bende mi bir terslik var içimi kaldırıyor nasıl demliyorsunuz arkadaşlar bana bir yardımcı olsanız yaa poşet değil bende tomurcuk yeşil çay var yani normal senağlama
canım dijital baskül kullanıyorum ben hemde öyle özellikli falan değil BİM den almıştım çokta iyi çıktı baskülün en doğru kullanma şekli ordan oraya taşımayacaksın hem yanlış tartıyor hemde çabuk bozuluyor bir yer belirle evde orda sabit kalsın sengözlerimebaksanabyağmurcini3 hoşgeldin bu arada bende yeniyim 4. günüm bugün :)) haydii kolay geleeee vereliniortak
bu arada kızlar baskül alıcam biraz araştırma yaptım dijital tartılar çabuk bozuluyor ve yanlış tartıyor diyenler bayaa bir çoğunluktaa siz hangisini ve hangi marka kullaıyorsunuzz.... bugün almam lazım çok hırs yaptım :) kaydirigubbakcemile2 :teytey:
slm hoşgeldinna.s.a.s.vereliniortakyaaa
selam verdim alan olmadı çok üzüldüm
hee ben varımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyagmurcini hoşgeldin aramızda ikinci yağmur olacaksın :) bir de yagmurgözlü müz var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?