80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım bugünkü yediklerim :)
sabah kalkınca:1 bardak ılık su ( elma sirkesi kalmamış evde)
kahvaltı : zeytin ezmeli kepekli tost+1 fincan çay
ara:unuttum yine tüh ya
öğle:1 kase tarhana çorbası+1 tabak limonlu-yağsız-tuzsuz salata+1 tabak havuç-patates-kabak ve tavuk etli kavrulmuş yemek

selam
bende dün diyetime tekrar başladım.100 kilodan 85 e kadar düştüm sonra tekrar 2,5 kilo alarak 87 ye çıktım ama dün tekrar başladım sizi takip edicem.geriye dönüp günlükleri okuyamadım henüz... ama lütfen yediklerimde uyarınız....:Saruboceq:

ee birde lipton deniyeyim canım saol adaercim dee kaydirigubbakcemile5

baskül yok mu kullanan yaaa heyyy kızlarr zemuszemus

darkolive canım marka vermek yasak galiba diye biliyorum bendede dijital baskül var.ama sadece kilo gösteren yag kas su falan gösteren bilerek almadım bide onlarla kafayı bozmayayım diye :bbo:

darkolive canımbencede adaercigimin dediği gibi yeşilçay o marka al berrak yeşil diye kutusunda yazıyor gayet hoş hatta o markanın form plus limonlusunu günde iki bardak içmeni tafsiye ederim.içeriğini Ender Saraç hazırlamış yerimseniben benden söylemesi

mordabirrenk hemde benim ençok sevdiğim renk sırnaşık şey hoşgeldin canım aramıza inşallah hepberaber vereceğiz bu kiloları :lepi:

hoşgeldinnna.s.a.s.
ben poşet yeşilçay kullanıyorum limonlu içmeyi dene limonlu tadı daha iyi sengözlerimebaksanab
canım dijital baskül kullanıyorum ben hemde öyle özellikli falan değil BİM den almıştım çokta iyi çıktı baskülün en doğru kullanma şekli ordan oraya taşımayacaksın hem yanlış tartıyor hemde çabuk bozuluyor bir yer belirle evde orda sabit kalsın sengözlerimebaksanab
yaaa
selam verdim alan olmadı çok üzüldüm
slm hoşgeldinna.s.a.s.vereliniortak
yagmurcini hoşgeldin aramızda ikinci yağmur olacaksın :) bir de yagmurgözlü müz var.
hee ben varımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

inan canım bir akşam baskülü gördüğümde şok geçirdim ve hemen ertesi gün diyete başladım önce yediklerimi kıstım.herşeyden az yedim sporu az yaptım bel fıtığı çıktı devamını getiremedim

mordabirrenk arkadaşım selammlar

ya bebeğimi emziriyorum ya form çayları karıştırmak istemiyorum pek de yeşilçay zararı olmaz diye düşünüyorum

kızlar ben bebek bölümmündede yazışıyorum çatır çartır marka adı söylüyoruz a.s biberon mama beşik yürüteç burdada söylenebilir bence yasak olduğunu sanmıyorum şekerler yerimseniben yerimseniben o zaman bütün sitede yasak olması lazım yaniiii :sm_confused: :sm_confused:

Canım ben Fakirin dijitalini aldım ayrıca yağ,su,kas falan da ölçüyor ..başlarda sırf onun için almıştım ama şimdi sadece kiloma bakıp inmem yeterli oluyor :))

Ve evet emziriyorsan karıştırma ben bi ara içmiştim ve bebeğim alerjik öksürmeye falan başladı onlara dokunuyor bu tür çaylar..

bise sorcamm smdi kilo werdiqimiz zaman cizelqeyi en bastan mı yapıoruzz yardımcı olursanız sewnrmm qerci ben iki hafta sora fln tartılcam amaa yine de heyecan yaptımmmdelikafadulden

yaa spor yapmak neden zorunlu ve bu kadarda sıkıcı öff yapıyorum ama bir aydan sonra sürekli ne kadar kaldı diye gözm saatte

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…