canım sen kendi temponda git.hiç başkalarına bkma bence.diytisyenin birbir sana göre ayarlıyodur herşeyi...nevracım içime su serptin akşam yemeklerim çok diye üzülüyordum bende sagol tatlım ve kurukayısı konusundada çok haklısın canım
cnım yürüyüş bandında kullanacan dimi nike running (koşu serisi) var hem ayakkabılar çok ağır değil hemde air var yani tabanını zorlamıyo bi bak onlara istersen...hangi model canım şu altları ince olanlardanmı yoksa kalın olanlardan mı
merhaba fıstıklarr nasılsınız opuyorumnanaktan
merhaba yagmur gözlü nesılsın canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canımm teşekkürler iyiyim hatta süperim akşam yeğenimin doğumgünü vardı akşam yemeği yemeden gittim sadece 1 çatal pastanın tadına baktım minik 1 dilim börek yedim kendime şaştım yemediğim için çok mutluyum yeseydim pişmanlıkla geçen bir güne uyanıcaktım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
sağolun kızlar iyiki varsınızŞenizyagmurgözlü harikasın tatlım :hooray: a.s. alkisalkisalkis
tebrıkler canım ıyıkıde yememışsın yıyınce ne olacaktı kı
hangi model canım şu altları ince olanlardanmı yoksa kalın olanlardan mı
darkolive ciğim benimde baskülüm sunny dıjıtal di ama çabuk bozuldu.benmde yeni tartı almam lazım.şuan kilomu merak ediyorum.bu arada benm ufaklık çok mızmız bu yüzden fazla giremiyorum.sanırım diş çıkaracak.onun huysuzlugu:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?