80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

narıncım benımde ayakkabım nıke koraydan almıştım ama ıcı böyle sankı havalı gıbı benım belımde rahatsız oldugu ıçın yürürken etkılemıyor ayak ve bel agrısı yapmıyor her spor ayakkabısıda rahat olmaya bılıyor özellikle belırt alacagın yerde yürüyüş için almak ıstedıgını

nevracım içime su serptin akşam yemeklerim çok diye üzülüyordum bende sagol tatlım ve kurukayısı konusundada çok haklısın canım
canım sen kendi temponda git.hiç başkalarına bkma bence.diytisyenin birbir sana göre ayarlıyodur herşeyi...

hangi model canım şu altları ince olanlardanmı yoksa kalın olanlardan mı
cnım yürüyüş bandında kullanacan dimi nike running (koşu serisi) var hem ayakkabılar çok ağır değil hemde air var yani tabanını zorlamıyo bi bak onlara istersen...

bende koraya gitmeyi düşünüyorum selmacım .inşallah bugün fırsatım olursa almak istiyorum daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum hihoyyyt

tamam canım gıt koraydan al yürüş ıcın olanından cüki uzun süre yürüyüş bandında yürüyünçe ayak problemlerı cıkıyor

adaercım sanada günaydın bıraz msj gecıkmelı yazıyorum cünkı gıtmıyor sunucu bulunamıyor dıyor pss

merhaba yagmur gözlü nesılsın canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımm teşekkürler iyiyim hatta süperim akşam yeğenimin doğumgünü vardı akşam yemeği yemeden gittim sadece 1 çatal pastanın tadına baktım minik 1 dilim börek yedim kendime şaştım yemediğim için çok mutluyum yeseydim pişmanlıkla geçen bir güne uyanıcaktım :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

tebrıkler canım ıyıkıde yememışsın yıyınce ne olacaktı kı

darkolive ciğim benimde baskülüm sunny dıjıtal di ama çabuk bozuldu.benmde yeni tartı almam lazım.şuan kilomu merak ediyorum.bu arada benm ufaklık çok mızmız bu yüzden fazla giremiyorum.sanırım diş çıkaracak.onun huysuzlugu:ecrin_bebek:

merhabaaa kızlarrrr ewet burası harika bişiy yemek istediğim zaman hemen burası aklma geliyor ve hemen yeme isteim gidiyor bi lokma veya 1 yudum alıyorum tadına bakıyorum süper ya 5 gündür abur cubur da yemiyorum iyi oldu çok kaydirigubbakcemile3

yaa bişiy söyliycem bikaç kişide okumuştum uyanır uyanmaz elma sirkeli ılık su içiyorum die hadi bugün bende içim dedimm alllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh delikafadulden delikafadulden o ne öyle kocaman bir yudum aldım ve içim dışıma çıktııı beynim uyuştu resmen -tatlicadiarzu- çok mu koydum acaba offfffffff hala bu saat oldu 1 lokma yemedim çok kötü az az ve sık yemem gerek benm yaa

ewet canım olabilir, dün bende kocişime söylemiştim unutmuşş akannehir sakın bugün baskül almadan ewe gelme dedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

diş çıkarabilir evet 5 buçuk aylıkken çıkardı ege de 3 gün içinde 2 tane alt dişi çıktı dün bizde 6 ay aşısı olduk bayaa huysuzdu birde emekliyor hiç durmuyor yerinde hiççç :ecrin_bebek:

darkolive canım benim baskülüm simbo dijital baskül sadece kilo gösteriyor ve çok memnunum üstelik çokda ucuz

darkolıve elma sırkesı bır corba kaşıgı konacak bır tatlı kaşıgıda bal bal koymadıysan ıçılmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…