darkolıve elma sırkesı bır corba kaşıgı konacak bır tatlı kaşıgıda bal bal koymadıysan ıçılmez
bır saat yada bırbucuk saat yürüyüş yapacagım bu günkı plan ve projem budur arkadaşlar nasıl
selam darkolıve nasılsın bebış nasıl kızmı erkekmı
bende yazayım bugün yediklerimi bari
sabah evden çıkarken 1 bardak yarımyaglı süt
ögle tavuk sote yarım dilim ekmek salata
ara 1 kase yogurt
17:00 de 3 kuru kayısı 1 ceviz
akşam yemeği eve gitseydim karnıbahar yemegi vardı ama başka yere davetliyiz bilmiyorum artık ne varsa az yemeye çalışacagım inşallah
21:00 2 porsiyon meyve inşallah günü bu şekilde bitirebilirim zemuszemus
eve erken gidersem mutlaka 40 dakika yürümek istiyorum
cokbilmis canm sen nası zayıflamıssn ne kadr sürede oldu böle tebrik ediorum bide neler yaptınkaydirigubbakcemile5
gecmışı okuyordum ben ıycene kafayı taktım bu akşam cok moralım bozuldu bu kılo ışıne neden beceremıyorum dıye bu kadarmı ıradesızım ben ya kararlı degılım dıye üzülüyorum kendımden nefret edıyorum resmen:mymeka: :mymeka:klava: senağlama senağlama senağlama artuk dışarda gözüm sadece zayıf kadınlarda kafayı bozacagım ama yınede şu yemekten vaz gecemıyorum cokacimcoook
selmacım bebeğim erkek 6buçuk aylık işte üst dişleri de çıkıcak sanırım bi de aşı oldu hangisinin huysuzluğu bilemiyorum bu aralar huysuz çok :ecrin_bebek: ama sağlığı yerinde çok şükür teşekkürlerr zemuszemus
teşkkr ederim.uzun bi zamnda bu hale geldim martın sonunda başladım aldım verdim aldım verdim böleede gidiyo benm prbleminde bu işte. naptıma gelince elma sirkesi bal içtim her öğünden sonra yemeklerden sonra tatli kirizine giriyodum çünkü sonra akşam sabah oldu şimdide bıraktım. lahana yağını sürüp streçlendim spor yaptım ,evi temizlerken çöp poşetini resmen giyidim ,evin içinde olduğum yerde yürüdüm ,ben 7 den sonra acıkanlardanım atıştırmalara izin var ama asla yemek yemiyorum 8 den sonra ama arkadaşım anladım ki sporsuz olmuyo ne kadar aç kalırsam kalayım veremiyorum çünkü polikistik overim var o kilo vermeyi zorlaştırıyor ama spor yapınca gidiyo cabucak oyüzden herkese leslie ile 5 mili tavsiye ediyorum . önce sıkılmazdım artık sıkılıyorum ama şart işte ,
aynen selma ya kadınlara deli gibi bakıyorum bacak takıntılı oldum şu çağla şikel beni sinir ediyo örneğin yaa
selmacım patron cagırdı odadaydım kusura bakma canım.geç yazıyorum ahh ahhh neler çekmiyor ki biraz önce pogaçanın az ucundan kopardım bişiycik olurmu aceppp:sinifsinif:
bırde kadın üstüne üstlük yenı dogum yaptı kg vermış eskı kg dıyor vermemek iiiçın ugraştım ama kendılıgınden gıttı dıyor ya cocugun kafası carpıyormuş gögsundekı kemıklere :ecrin_bebek: olamaz böyle bırşey ya benımde maşallah küş tüyü yastık mubarek kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
ayy sen çok yaşa emi öldüm gülmekten kuş tüyü yastık hee:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?