80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

darkolıve elma sırkesı bır corba kaşıgı konacak bır tatlı kaşıgıda bal bal koymadıysan ıçılmez

ayyyy selmacım keşke daha önce sorsaydım yaaaaa vallaha içim dışıma çıktı senağlama senağlama

narin nazenincim ewet sinbonun fiyatı diğerlerine göre daha iyi sorunda öıkarmıyorsa sinbo alim bari zemuszemus teşekkürleerr hihoyyyt hihoyyyt

bende kendıme arzumun tartısını aldım canım yag kas su tartıyor bırde bımden almıştım ondan cok memnunum halen kullanıyorum ıkısınıde kulanıyorum bırı günlük dıgerını ayda yılda bır kullanmayı düşünüyorum

darkolive canım dijitallerde sorun sürekli yer değiştirilmesiymiş yagmurgözlüm söylemişti.bende şimdi sabit bir yere koydum sürekli oarada tartılıyorum.sinbodan ben memnunum 1 yıl oldu alalı çok şükür bir sorun yok

bu gün yedıklerım ve yıyeceklerım

SABAH ıkı bardak su ac karnına bır kaysı ıkı yumurtadan omlet cok küçük teregagında yapmıştım ıkı dılım k ekmegı bır fıncan yeşıl cay

ARA bır elma bır mandalın

ÖGLEN bır tabak yogurtlu bıber kavurması kurutulmuş bıber ıkı yemek kasıgı yogurt bır kepce bezelye yemegı ıkı dılım tam buday ekmegı

AKŞAM bır büyük kase aşurelık buday ve nohutla yapılmış corba yogurtlu olacak

3 lt su

bır saat yada bırbucuk saat yürüyüş yapacagım bu günkı plan ve projem budur arkadaşlar nasıl

selam darkolıve nasılsın bebış nasıl kızmı erkekmı

selmacım bebeğim erkek 6buçuk aylık işte üst dişleri de çıkıcak sanırım bi de aşı oldu hangisinin huysuzluğu bilemiyorum bu aralar huysuz çok :ecrin_bebek: ama sağlığı yerinde çok şükür teşekkürlerr zemuszemus

selmacım patron cagırdı odadaydım kusura bakma canım.geç yazıyorum ahh ahhh neler çekmiyor ki biraz önce pogaçanın az ucundan kopardım bişiycik olurmu aceppp:sinifsinif:

bende yazayım bu günki menüm
sabah 2 bardak su bitkisel tablet
(yolda bişey yemedim yanıma kayısı almayı unutmuşum)

kahvaltı
2 galeta
az dil peyniri
şekersiz çay

ara
2 diyet bisküvi
bitki çayı

öğle
1 kase cacık
2 dilim çavdar ekmeği
(etli nohut getirmiştim ama canım istemedi cacıkla doydum)

akşam
kabak yemeği
salata
1 dilim çavdar ekmeği

ara
meyve
günü kapatırım bişey çıkmassa 45 dk yürürüm

Son düzenleme:
bende yazayım bugün yediklerimi bari

sabah evden çıkarken 1 bardak yarımyaglı süt

ögle tavuk sote yarım dilim ekmek salata

ara 1 kase yogurt

17:00 de 3 kuru kayısı 1 ceviz

akşam yemeği eve gitseydim karnıbahar yemegi vardı ama başka yere davetliyiz bilmiyorum artık ne varsa az yemeye çalışacagım inşallah

21:00 2 porsiyon meyve inşallah günü bu şekilde bitirebilirim zemuszemus

eve erken gidersem mutlaka 40 dakika yürümek istiyorum

afiyet olsun cnm kahvaltı için sadece süt az değilmi şekerim ara öğünde yememişin listeye göremi bu??sana özel yollayamıyorum neden acaba msn vericektim:1hug:

cokbilmis canm sen nası zayıflamıssn ne kadr sürede oldu böle tebrik ediorum bide neler yaptınkaydirigubbakcemile5

teşkkr ederim.uzun bi zamnda bu hale geldim martın sonunda başladım aldım verdim aldım verdim böleede gidiyo benm prbleminde bu işte. naptıma gelince elma sirkesi bal içtim her öğünden sonra yemeklerden sonra tatli kirizine giriyodum çünkü sonra akşam sabah oldu şimdide bıraktım. lahana yağını sürüp streçlendim spor yaptım ,evi temizlerken çöp poşetini resmen giyidim ,evin içinde olduğum yerde yürüdüm ,ben 7 den sonra acıkanlardanım atıştırmalara izin var ama asla yemek yemiyorum 8 den sonra ama arkadaşım anladım ki sporsuz olmuyo ne kadar aç kalırsam kalayım veremiyorum çünkü polikistik overim var o kilo vermeyi zorlaştırıyor ama spor yapınca gidiyo cabucak oyüzden herkese leslie ile 5 mili tavsiye ediyorum . önce sıkılmazdım artık sıkılıyorum ama şart işte ,

aynen selma ya kadınlara deli gibi bakıyorum bacak takıntılı oldum şu çağla şikel beni sinir ediyo örneğin yaa

allah bagışlasın canım olur ışte öyle ara ara huysuzluk ıkısıde bır sebep huysuz olması ıçın :ecrin_bebek:

bırde kadın üstüne üstlük yenı dogum yaptı kg vermış eskı kg dıyor vermemek iiiçın ugraştım ama kendılıgınden gıttı dıyor ya cocugun kafası carpıyormuş gögsundekı kemıklere :ecrin_bebek: olamaz böyle bırşey ya benımde maşallah küş tüyü yastık mubarek kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

ayy sen çok yaşa emi öldüm gülmekten kuş tüyü yastık hee:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…