80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

afiyet olsun cnm kahvaltı için sadece süt az değilmi şekerim ara öğünde yememişin listeye göremi bu??sana özel yollayamıyorum neden acaba msn vericektim

canım yazmayı unutmuşum kahvaltıda var tabiki ben dayanamam ki okadar uzun süre aclıga bende şeker düşmesi olur hemen kahvaltımda 1 dilim k.ekemgi üzerine krem peynir 3 zeytin salatalık ve şekersiz yeşilçay bu arada neden özel mesaj alamıyorum bi bakem ben

günaydın kızlar; hiç doğru dürüst bir şey yazamadım çünkü rejim yapamıyorum. ramazandan kalan kaza oruçlarım var muharrem ayı dolayısıyla onları tutuyorum.sizler nasılsınız.

dün akşam yemeğinde misafirlikteydim.yemeklerden sadece 1 tabak nohut, 2 - 3 kaşık haşlama tavuk ,salata ve 1 bardak ayran tükettim.

saat 20:00 gibi çerez falan geldi bende 3 kayısı biraz fındık ve el kadar üzüm pestili tükettim offf ammada çok yemişim yaa mafoldumben meyvede geldi ama asla elimi sürmedim.

bugünde ögleden sonra izinliyim bi ablamızın oglu evlendi ona gidiliyormuş annem söyledi bende hediyemi aldım ona gideceğim.ve ablamız antepli ve çok marifetli kesin döktürmüştür yok anacım çalışırken diyet yapmak daha kolay ben evhanımı olsam hayatta yapamam.diyet yapabilen evhanımları hepinizi kutluyorum valla alkisalkisalkis

iyi olmaya çalışıyorum MELOCUM.inşallah yarın hepimizin yüzü güler baskülde. senin iradene hayranım canım darısı benim başıma inşallah

hasekisultan Allah kabul etsin canım.bende Allah nasip ederse cuma cumartesi pazar niyetleneceğim inşallah .

narin bravo
dünkü başarını bugün de bekliyoruz

canım dünkü yediklerim sence başarı sayılırmı ?ben akşamdan beri kendimi yedim fındık yemeseydin falan diye ama dayanamıyorum gözünce buyüzden eve hiç almıyorum

iyi akşamlar kızlar

ya bir kaç gündür diyetten kopma modundayım bırakmıcam diye uğraşıyorummmmm

melocum ne güzel demişsin ya 4 ay snrasını düşünmek süper doğrusu

zeytin gözlü canım olacagı buydu buralardan kopma canım uzaklaşma motivasyon için burası gerçekten çok işe yarıyor.hadi bakalım topla kendini lütfen sonucu düşün hayal et kendini seni görünce aaa bu senmisin nekadar değişmişsin diyenleri giyebileceğin elbiseleri düşün tatlım ve lütfen kendine bu iyiliği yap benim gibi aklın başına 5 yıl sonra gelmesin canım

günaydın herkese hepimize güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle opuyorumnanaktan

günaydın şekerrrrr bravo alkisalkisalkisalkisalkisalkisaynı başarıyı bugünde bekliyoruz tadımlık ye canım çok yersen sonrasında yaşayacağın pişmanlığı düşün çok faydası oluyorŞeniz
:çok üzgünüm: nerdesiniz? senağlama
ben geldim burdayım
şakkıdı şakkıdı senağlama senağlama senağlama

ağlama kıyamam :teselli::teselli:

günaydın kızlar; hiç doğru dürüst bir şey yazamadım çünkü rejim yapamıyorum. ramazandan kalan kaza oruçlarım var muharrem ayı dolayısıyla onları tutuyorum.sizler nasılsınız.
Allah kabul etsin sultan ne güzel ne mutlu sana borcunu eda ediyorsun benimkiler duruyor çalışınca zor oluyor hiç bırakmazdım ama hastalıktı falan derken geçen ramazan ve bu seneki borçlarım kaldı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:birde rahmetli babaannem bu ayda yani muharrem ayında bereket olduğunu küçükte olsa bu ayda alınan kuru gıda bakliyat vs şeylerin çok bereketli olacağını söylerdi sengözlerimebaksanab
canım sakın kopma burdan motivasyon falan kalmıyor narincim bu dediğini yaşamaya başladım beni uzun zamandır görmeyenler kilo verdiğiimi ve çok belli olduğunu söylediler acayip mutlu oldum doğumgünün kaçamaksız atlatmamda çok etkili oldu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
günaydııınnnn
günaydınnn asuuu hoşgeldin
evet haklısın aslında bugünde bakalım salata türü varsa ondan yemeye çalışacagım.oraya giderkende 1 şişe su içip gidem bari

canımcım mümkünse çok aç gitme Şeniz

canlarım hepinize günaydın :)
narin_nazenin şekerciğim geldi beni diğer gelinler topiğinde buldu getirdi buraya hihoyyyt
kızlar okudum sizleri hepsinden alıntı yapamayacağım ama diyorum ki inşallah yarın güleriz,hepimiz adına bunu diliyorum.

kaydirigubbakcemile hele bi gelme bakıyım görürdün ozaman gününü .özletme kendini şekecim Şeniz

ben de 4 ay önce tam 87 kiloydum ..şu anda 70 kiloyum canım başla ve 4 ay sonrasını düşün

evet canım haklısın sonunu düşününce insan azmediyor. işde zor bir süreç bekliyor.bakalım sizin kadar güçlü olup başara bilecemi. inşallah olur.senin yazdıgın lisdeyide gördüm bende not aldım onları uygulayacam bende beli bir lisdem bile yok dahah:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…