- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
afiyet olsun cnm kahvaltı için sadece süt az değilmi şekerim ara öğünde yememişin listeye göremi bu??sana özel yollayamıyorum neden acaba msn vericektim
narin bravo
dünkü başarını bugün de bekliyoruz
o kadar uyaranla bşrılı sayılabilir
iyi akşamlar kızlar
ya bir kaç gündür diyetten kopma modundayım bırakmıcam diye uğraşıyorummmmm
melocum ne güzel demişsin ya 4 ay snrasını düşünmek süper doğrusu
günaydın herkese hepimize güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle opuyorumnanaktan
günaydın şekerrrrr bravo alkisalkisalkisalkisalkisalkisaynı başarıyı bugünde bekliyoruz tadımlık ye canım çok yersen sonrasında yaşayacağın pişmanlığı düşün çok faydası oluyorŞenizdün akşam yemeğinde misafirlikteydim.yemeklerden sadece 1 tabak nohut, 2 - 3 kaşık haşlama tavuk ,salata ve 1 bardak ayran tükettim.
saat 20:00 gibi çerez falan geldi bende 3 kayısı biraz fındık ve el kadar üzüm pestili tükettim offf ammada çok yemişim yaa mafoldumben meyvede geldi ama asla elimi sürmedim.
bugünde ögleden sonra izinliyim bi ablamızın oglu evlendi ona gidiliyormuş annem söyledi bende hediyemi aldım ona gideceğim.ve ablamız antepli ve çok marifetli kesin döktürmüştür yok anacım çalışırken diyet yapmak daha kolay ben evhanımı olsam hayatta yapamam.diyet yapabilen evhanımları hepinizi kutluyorum valla alkisalkisalkis
ben geldim burdayım:çok üzgünüm: nerdesiniz? senağlama
şakkıdı şakkıdı senağlama senağlama senağlama
Allah kabul etsin sultan ne güzel ne mutlu sana borcunu eda ediyorsun benimkiler duruyor çalışınca zor oluyor hiç bırakmazdım ama hastalıktı falan derken geçen ramazan ve bu seneki borçlarım kaldı :çok üzgünüm::çok üzgünüm:birde rahmetli babaannem bu ayda yani muharrem ayında bereket olduğunu küçükte olsa bu ayda alınan kuru gıda bakliyat vs şeylerin çok bereketli olacağını söylerdi sengözlerimebaksanabgünaydın kızlar; hiç doğru dürüst bir şey yazamadım çünkü rejim yapamıyorum. ramazandan kalan kaza oruçlarım var muharrem ayı dolayısıyla onları tutuyorum.sizler nasılsınız.
canım sakın kopma burdan motivasyon falan kalmıyor narincim bu dediğini yaşamaya başladım beni uzun zamandır görmeyenler kilo verdiğiimi ve çok belli olduğunu söylediler acayip mutlu oldum doğumgünün kaçamaksız atlatmamda çok etkili oldu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:zeytin gözlü canım olacagı buydu buralardan kopma canım uzaklaşma motivasyon için burası gerçekten çok işe yarıyor.hadi bakalım topla kendini lütfen sonucu düşün hayal et kendini seni görünce aaa bu senmisin nekadar değişmişsin diyenleri giyebileceğin elbiseleri düşün tatlım ve lütfen kendine bu iyiliği yap benim gibi aklın başına 5 yıl sonra gelmesin canım
günaydınnn asuuu hoşgeldingünaydııınnnn
evet haklısın aslında bugünde bakalım salata türü varsa ondan yemeye çalışacagım.oraya giderkende 1 şişe su içip gidem bari
canlarım hepinize günaydın :)
narin_nazenin şekerciğim geldi beni diğer gelinler topiğinde buldu getirdi buraya
kızlar okudum sizleri hepsinden alıntı yapamayacağım ama diyorum ki inşallah yarın güleriz,hepimiz adına bunu diliyorum.
ben de 4 ay önce tam 87 kiloydum ..şu anda 70 kiloyum canım başla ve 4 ay sonrasını düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?