sunshine nasılsın canım yarın gülecek mi yüzümüz sence :)
evet haklısın aslında bugünde bakalım salata türü varsa ondan yemeye çalışacagım.oraya giderkende 1 şişe su içip gidem bari
SUNSHİNE günaydın
görsel olarak görünce daha bi hırslanıyor insan.ne yapsam heryeri fotomodel resimleriyle mi kaplasam :jeyyar: ama önce kocamın gözlerini kapatmalıyım öyle değil mi
görsel olarak görünce daha bi hırslanıyor insan.ne yapsam heryeri fotomodel resimleriyle mi kaplasam :jeyyar: ama önce kocamın gözlerini kapatmalıyım öyle değil mi
çok konuşmuşum saat 14 oluyo hadi ben kaçar hepinize kaçamaksız iştahsız bol hareketli günler diliyorum
fırsat bulursam akşam leslie ile 5mil yapcam öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
çok konuşmuşum saat 14 oluyo hadi ben kaçar hepinize kaçamaksız iştahsız bol hareketli günler diliyorum
selam kızlarrrrr
dün akşam eşimde bana diyette ve sporda eşlik etmeye söz verdi onda da göbek var, yaza kadar 20şer kilo vericezzzzz kaydirigubbakcemile3
hemde geceleri bebek ağlayınca kaybeden kalkıcak iddaya girdik yarıştayız yanii zemuszemus
akşamları bir jimlastik aletimiz var yarım saat onu yapıyoruz çok hırslandım çokkkk sositososito sositososito
ama dün akşam çok üzüldüm çünkü eşim baskül almış 1 aydır filan tartılmıyordum 1 tartıldım ki birde ne göreyim 88 kiloymuşum meğerrr delikafadulden :çok üzgünüm:
Ama olsunnn hemen toparlandım ve ben bu yola baş koydum dedim kızlar bende bu yaz fildir fildir elbiseler giyicemmmm :jeyyar: :jeyyar:
Hoşçakalınnnnn hihoyyyt
ŞenizŞenizçok konuşmuşum saat 14 oluyo hadi ben kaçar hepinize kaçamaksız iştahsız bol hareketli günler diliyorum
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın?msn den link yolladım bakarsın tatlımŞenizevet önce kapat kaydirigubbakcemile3 kesinlikle hırslandırıyor değil mi ama :)
görüşürüz canım bende öptüümmmmm
yagmurgozlu nasılsın canım,işler nasıl,keyifler nasıl?
selam kızlarrrrr
dün akşam eşimde bana diyette ve sporda eşlik etmeye söz verdi onda da göbek var, yaza kadar 20şer kilo vericezzzzz kaydirigubbakcemile3
hemde geceleri bebek ağlayınca kaybeden kalkıcak iddaya girdik yarıştayız yanii zemuszemus
akşamları bir jimlastik aletimiz var yarım saat onu yapıyoruz çok hırslandım çokkkk sositososito sositososito
ama dün akşam çok üzüldüm çünkü eşim baskül almış 1 aydır filan tartılmıyordum 1 tartıldım ki birde ne göreyim 88 kiloymuşum meğerrr delikafadulden :çok üzgünüm:
ama olsunnn hemen toparlandım ve ben bu yola baş koydum dedim kızlar bende bu yaz fildir fildir elbiseler giyicemmmm :jeyyar: :jeyyar:
hoşçakalınnnnn hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?