80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar keyifler nasıl bakalım
ben bu hafta biraz verdim gibi ama yarın inşallah daha iyi bir sonuç alırım bu hafta ufak tefek kaçamaklar dışından diyet açısından iyi bir haftaydı
inşallah yarın baskülde hepimiin yüzü güler

görsel olarak görünce daha bi hırslanıyor insan.ne yapsam heryeri fotomodel resimleriyle mi kaplasam :jeyyar: ama önce kocamın gözlerini kapatmalıyım öyle değil mi

görsel olarak görünce daha bi hırslanıyor insan.ne yapsam heryeri fotomodel resimleriyle mi kaplasam :jeyyar: ama önce kocamın gözlerini kapatmalıyım öyle değil mi

Kesinlikle katılıyorum narincim kocanın gözlerini kapamalısın
ben de buzdolabının üzerine 52 kiloluk fotomu koydum hırslanayım diye baya işe yarıyor ama bugüne kadar kiloma bişey demeyen kocacım tekrar böyle olsan ne iyi olur demeye başladı

çok konuşmuşum saat 14 oluyo hadi ben kaçar hepinize kaçamaksız iştahsız bol hareketli günler diliyorum
fırsat bulursam akşam leslie ile 5mil yapcam öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

evet önce kapat kaydirigubbakcemile3 kesinlikle hırslandırıyor değil mi ama :)

çok konuşmuşum saat 14 oluyo hadi ben kaçar hepinize kaçamaksız iştahsız bol hareketli günler diliyorum

görüşürüz canım bende öptüümmmmm

yagmurgozlu nasılsın canım,işler nasıl,keyifler nasıl?

selam kızlarrrrr

dün akşam eşimde bana diyette ve sporda eşlik etmeye söz verdi onda da göbek var, yaza kadar 20şer kilo vericezzzzz kaydirigubbakcemile3

hemde geceleri bebek ağlayınca kaybeden kalkıcak iddaya girdik yarıştayız yanii zemuszemus

akşamları bir jimlastik aletimiz var yarım saat onu yapıyoruz çok hırslandım çokkkk sositososito sositososito

ama dün akşam çok üzüldüm çünkü eşim baskül almış 1 aydır filan tartılmıyordum 1 tartıldım ki birde ne göreyim 88 kiloymuşum meğerrr delikafadulden :çok üzgünüm:

ama olsunnn hemen toparlandım ve ben bu yola baş koydum dedim kızlar bende bu yaz fildir fildir elbiseler giyicemmmm :jeyyar: :jeyyar:

hoşçakalınnnnn hihoyyyt

inşallah seni fıldır fıldır görürüz :)

darkolive seni çok azimli gördüm kutlarım canım,ahhhh bizim aylin nerelerde acaba onuda biraz hırslandırabilsek.Huuuuu huuu aylin nerelerdesin canım ya bırakmadın di mi diyeti?

bugünkü menüm :)

sabah kalkınca 1 bardak ılık su

kahvaltı (işe geç geldim uyuyakalmışım ) 10:00 da yaptım o yüzden kahvaltı + ara gibi oldu saati ama neyse : çeyrek ekmekte kaşarlı+zeytin ezmeli tost + 1 fincan çay

öğle 12:45 : 1 kepçe ( bugün kaseyi doldurmadım) domates çorbası + 1 tabağın içine 1 dilim beyaz peynir + 4 dilim salatalık + 2 dilim domates + 3 adet yaprak sarma koydum,bunları yedim :)

ara 15:00 2 adet yaprak sarma + 3 dilim salatalık + 1 dilim domates + 2 adet form bisküvi

akşam yemeğimi yine öğle yemeğinden ayırdım 18:00 gibi yiyeceğim : 1 adet yaprak sarma + 1 dilim beyaz peynir + 4 dilim salatalık + 2 dilim domates ( belki 1 küçük dilim ekmek ya da 1 adet sigara böreği ama belki oda)

arkadaşlar ben çizelgemi nasıl değiştireceğim ya ya da tartılayım da öyle di mi kimbilir bu hafta 2 kg.( şok olur tabi bu hayal yani de ) vermiş olurmuşum çizelgeyi düzeltmeme gerek kalmaz böylelikle :)

Son düzenleme:
ŞenizŞeniz
evet önce kapat kaydirigubbakcemile3 kesinlikle hırslandırıyor değil mi ama :)

görüşürüz canım bende öptüümmmmm

yagmurgozlu nasılsın canım,işler nasıl,keyifler nasıl?
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın?msn den link yolladım bakarsın tatlımŞeniz

ohh ne güzel hadi bakalım kolay gelsin yaza tiril tiril elbiselerle girelim nedir bu çektiğimiz göbeğini sakla ayy basenlerim çokmu çıktı acaba kollar ayrı dert bir mağazaya girsen tezgahtarların bakışı ve nefret ettiğim söz size göre beden yok kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…