cnm ne güzel kazanırsın iyişallah.geceleri deliksiz bi uyku:1closedeyes:eşimle benm böyle bir iddaya girmemiz zor benden en az 9 kg az.veeee boyu benden çok uzun.akşamlarıyemekle yarım ekmek yiyor.hemen ardındanda 3 dilim pasta götürüyor.ben tadına bile bakmıyorum.ama zayıf olan o.çok hırslandım çok en azından kilom ondan daha az olmalı.bu arada baskülün hayırlı olsun.hep eksili kilolar görmenselam kızlarrrrr
dün akşam eşimde bana diyette ve sporda eşlik etmeye söz verdi onda da göbek var, yaza kadar 20şer kilo vericezzzzz kaydirigubbakcemile3
hemde geceleri bebek ağlayınca kaybeden kalkıcak iddaya girdik yarıştayız yanii zemuszemus
akşamları bir jimlastik aletimiz var yarım saat onu yapıyoruz çok hırslandım çokkkk sositososito sositososito
ama dün akşam çok üzüldüm çünkü eşim baskül almış 1 aydır filan tartılmıyordum 1 tartıldım ki birde ne göreyim 88 kiloymuşum meğerrr delikafadulden :çok üzgünüm:
ama olsunnn hemen toparlandım ve ben bu yola baş koydum dedim kızlar bende bu yaz fildir fildir elbiseler giyicemmmm :jeyyar: :jeyyar:
hoşçakalınnnnn hihoyyyt
cnm ne güzel kazanırsın iyişallah.geceleri deliksiz bi uyku:1closedeyes:eşimle benm böyle bir iddaya girmemiz zor benden en az 9 kg az.veeee boyu benden çok uzun.akşamlarıyemekle yarım ekmek yiyor.hemen ardındanda 3 dilim pasta götürüyor.ben tadına bile bakmıyorum.ama zayıf olan o.çok hırslandım çok en azından kilom ondan daha az olmalı.bu arada baskülün hayırlı olsun.hep eksili kilolar görmendilegiyle
selam kızlarrrrr
dün akşam eşimde bana diyette ve sporda eşlik etmeye söz verdi onda da göbek var, yaza kadar 20şer kilo vericezzzzz kaydirigubbakcemile3
hemde geceleri bebek ağlayınca kaybeden kalkıcak iddaya girdik yarıştayız yanii zemuszemus
akşamları bir jimlastik aletimiz var yarım saat onu yapıyoruz çok hırslandım çokkkk sositososito sositososito
ama dün akşam çok üzüldüm çünkü eşim baskül almış 1 aydır filan tartılmıyordum 1 tartıldım ki birde ne göreyim 88 kiloymuşum meğerrr delikafadulden :çok üzgünüm:
ama olsunnn hemen toparlandım ve ben bu yola baş koydum dedim kızlar bende bu yaz fildir fildir elbiseler giyicemmmm :jeyyar: :jeyyar:
hoşçakalınnnnn hihoyyyt
Selamlar,
çok uzun zamardır siteyi ziyaret edemedim. Rejimi askıya aldım. Annem meme ca dan ameliyat oldu. sonrası kemoterapi...moral bozucu süreç... şimdi ışın tedavisi için işlemler başlatıldı... bu süreçte tabi ki ben kendimle hiç ilgilenemez oldum. iyice saldım. ne yediğime ne içtiğime dikkat ettim. Ama bu sabah artık dur demem gerektiğini anladım. sizlerin desteği ile başlamak istiyorum. az kalsın 80-89 grubuna gremeyecek bir kiloya geldim:) 89.600. Umarım 600 gram ğruptan ayrılmama neden olmaz. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum ...
Mine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?