80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ne güzel kazanırsın iyişallah.geceleri deliksiz bi uyku:1closedeyes:eşimle benm böyle bir iddaya girmemiz zor benden en az 9 kg az.veeee boyu benden çok uzun.akşamlarıyemekle yarım ekmek yiyor.hemen ardındanda 3 dilim pasta götürüyor.ben tadına bile bakmıyorum.ama zayıf olan o.çok hırslandım çok en azından kilom ondan daha az olmalı.bu arada baskülün hayırlı olsun.hep eksili kilolar görmen dilegiyle

Arkadaşlar yarın hepimiz eksili kiloları görürürüz iyişallah.benim anlamadıgım leslie ile 5 mil ne oluyor?açıklarsanız sevinirim.:dance:

Selam kızlar,
geçmişi okuyamadım hiç vaktim yok

2 tam buğ.ekm,2 peynir,domates,salatalık,çay
et şiş,1 ayran,salata
ara yok dışardaydım
akşama karnabahar,yoğurt,1 kk peynirde yiycem
ara:2 mandalina

menümü yazayım sabah görüşürüz

amiinnnn canım hepimiz eksili kilolar görürüzz inşallahhh :Saruboceq: sositososito, bebeğin nasıll :ecrin_bebek:

ne güzel canım inş. karı koca kurtulursunuz kilolardan-tatlicadiarzu-

Selamlar,
çok uzun zamardır siteyi ziyaret edemedim. Rejimi askıya aldım. Annem meme ca dan ameliyat oldu. sonrası kemoterapi...moral bozucu süreç... şimdi ışın tedavisi için işlemler başlatıldı... bu süreçte tabi ki ben kendimle hiç ilgilenemez oldum. iyice saldım. ne yediğime ne içtiğime dikkat ettim. Ama bu sabah artık dur demem gerektiğini anladım. sizlerin desteği ile başlamak istiyorum. az kalsın 80-89 grubuna gremeyecek bir kiloya geldim:) 89.600. Umarım 600 gram ğruptan ayrılmama neden olmaz. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum ...
Mine

öncelikle geçmiş olsun.aramıza hoşgeldin burdan uzak kalmak hiç kimseye yaramıyo

Günaydın kızlar,
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

ben bugün erkenden çıkacağım.ılk bildirimi yapayım.
geçen hafta:79.9
bu hafta :79 hedefe 500 gr kaldı...:lepi:

ölçüler
gögüs:101
bel:81
kalça:104

sonra yine girer bakarım.hepiniz inşallh kilo vermişsinizdir. öpüyorum

dünkü yediklerimi yazayımda kurtulayım öncelikle.bilenler biliyor ben dün ögleden sonra antepli çok marifetli annemin arkadaşına gidecektim.gittim birde ne göreyim hanımların hepsi tüm koltuklara yayılmışlar ortalarındada büyükçe bir masa üzerinde bardak koymaya yer yok aman Allahım neler yoktuki.anlatıpta canınızı çektirmek istemiyorum.herneyse bende bir servis tabagı aldım.herkes şundanda al bundanda al annemde demez mi o yemez ısrar etmeyin zayıflamaya çalışıyor.annem sayesinde kendime geldim içimde beni dürten şeytana az kalsın uyacaktım kötükedihüso herneyse dünkü yediklerimi yazayım bakalım çok mu olmuş yorumlarınızı bekliyorum :kedi:

dünkü menüm yoruma açıktır :sinifsinif:

sabah evden çıkarken 1 bardak y.yaglı süt

kahvaltı : 2 dilim k.ekmeği ,2 tane y.yaglı üçgen peynir ,şekersiz yeşilçay

öğle : 4 tane fırında izmir köfte , yagsız salata

misafirlikte saat 15:30 gibi : 2 küçük patlıcan dolması , 3 yaprak sarma , kurabiye büyüklüğünde antepe özel kadayıflı bi tatlı (şerbetsiz)

akşam : 6 yemek kaşıgı karnıbahar yemeği , salata

eşim yerken 1 çatal aldıgım dondurma ile gün son buldu çok mu sizce kızlar

bu arada gece çok fenalaştım midem bulandı tansiyonum düştü karnım şişti belimin agrısından öldüm dün bütün gün zaten.Allahım çatlayacagım dedim.oruç tutmakta istiyordum .neler oluyor bana derken hiç aklıma gelmiyorki regli olabileceğim.sabaha karşı regli oldum.şuan karnım patlayacak gibi şiş kızlar tamda kilo bildirim günü herneyse kilom aynı en azından artıda değilim öyle değil mi bu bile bişeydir :sinifsinif:

nevracım istikrarlı gidişin ve iradenden dolayı tebrik ederim seni tatlım.bende bu ay yaptıgım hataların sonucunda kilo veremedim .birdaha o hataları yapmamaya söz verdim kendime.hergün yeni bir gündür ümitsizliğe yer yok diyerekten önümüzdeki hafta için çok umutluyum.inşallah herşey gönlümüzce olur kızlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…